Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

K2018Apr24

2010. Szeptember 23., Csütörtök 03:02

Készüljünk az állítólagos „influenzára”, ami fenyeget (?) minket

Írta:  anikogyorgyi
Értékelés:
(5 szavazat)
Most így ősz táján szervezetünket fel kell készíteni a télre. Ha gyümölcsöt esztek, mindig egyfélét, ne keverjétek, pláne ne zöldséggel! A szervezetnek megterhelő lenne a lebontás és beépítés.

Mindig törekedjetek Magyar Élelmiszert venni, a nagy betű nem véletlen. 

A vérképzőrendszerünket is fel kell tölteni, nyers (!) cékla az egyik legjobb, lehet keverni nyers sárgarépával, (csak a céklát szoktam hámozni vékonyan, nem használunk semmilyen természetellenes anyagot, mint pl permet, vagy műtrágya!) keressetek  Bio piacokat, az interneten is vannak már ilyen oldalak. A víz ivás kötelező utána 1 órával,  majd a következő óra elteltével ehettek mást is. 

Fokhagyma – elengedhetetlen „gyógyszerünk”, figyeljetek oda, hogy ne fussatok bele valamilyen kínai óriás mű fokhagymába ! Este fokhagymás pirítós, mangalica zsírral, vagy vajjal (nem veszünk margarint, mert tele van méreggel, pláne szívbarátnak hívott), persze Családi szinten gondolom, mert a fokhagyma szag, ugyebár... akinek nem bírja a gyomra, tejfölbe keverje bele a zúzott fokhagymát, pici só, ezt is rá lehet kenni a kenyérre, de a fokhagyma felvágva kanálba téve 1 nagy pohár vízzel is hatékony. Főtt étel után semmilyen formában ne egyetek gyümölcsöt! Rothadást indít el a belekben. 

Ne vegyetek rágót, már rég nem a fának a nedvéből van, hanem kőolajból ! Tudtátok ?  Frászt kapok, amikor Anyukák a Gyermeknek rágót vesznek, könyörgöm, hát kőolajat rágnak !!!  Helyette egy alma, jól megmosva, először forró víz, aztán szappan, (pl flóraszappan), utána megint forró víz.  Ha teáztok, gyógynövényteát igyatok, pici mézzel, (termelői Magyar, ezt remélem feleslegesen írtam, mert tudjátok), minden más megváltoztatja ph-t. 

A kézmosást nem szabad elfelejteni, de én a kulcsokat is meg szoktam mosni, a lényeg a forró víz, ne vegyetek fertőtlenítő szappant, nem  vagytok a műtőben, hanem otthon !
Ezekkel a szappanokkal is az a baj, hogy a ph-t megváltoztatják, nem kell bedőlni a millió reklámnak,  amit próbálnak belétek verni ! 

A gyógynővény boltokban csak szakképzett eladók árusíthatnak. Tőlük kérjetek tanácsot, sok illóolaj van, ami fertőtlenít, nincs mellékhatása, mint a gyógyszereknek, medvehagyma teába (nekem nagy kedvencem) pl, de csak a megfelelő mennyiségben, mindre rá van írva, hány csepp, megint csak ismétlem magam, Magyar tiszta illóolajat vegyetek.        

anikogyorgyi 

Ui: nem vagyok orvos, eü végzettségem van, és sokszor volt gyógyszer allergiám, ez már rég volt, mert a Természet felé fordultam, nem bántam meg.
Ha orvoshoz kell fordulni, keressetek olyat, Akinek Természetgyógyász végzettsége is van, pláne, ha Gyermekkel van valami baj! Szabad orvos választás van, oda mentek, ahova akartok. 

Eredeti írás képekkel: Szabad Sólyom Nemzeti Blog

Hozzászólások megtekintése a régi honlapról
Megjelent: 6876 alkalommal

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Oldalainkat 206 vendég és 0 tag böngészi

Látogatók

Hungary 67.5%Canada 1%
Romania 5.4%Serbia 1%
United States 4.4%Switzerland 0.4%
Germany 3%Australia 0.4%
Russian Federation 2.9%France 0.4%
Ukraine 2.8%Italy 0.2%
United Kingdom 2.2%Netherlands 0.2%
Slovakia 2.1%Belgium 0.1%
Sweden 2.1%Poland 0.1%
Austria 1.3%Greece 0.1%

Today: 68
This Week: 931
Last Week: 5982
This Month: 21918
Last Month: 32144
Total: 1799026

Belépés