20240329
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2012 június 10, vasárnap

Hétköznapi mérgeink

Szerző: Pilisi Zsálya

Az aszpartám, a nátrium-glutamát a fluor és társaik nem népirtás céljából kerül az ételeinkbe, valószínűleg más célokat (is) szolgálnak. A belőlük megtermelt hatalmas haszon révén tudnak uralkodni rajtunk, az ilyen pénzekből lehet finanszírozni a tájékoztatásnak hazudott agymosó gépezeteket (TV, rádió és újságok) vagy azokat az orkseregeket (a zsoldos névre nem méltók), akiket Hondurasban, Líbiában vagy Szíriában a polgári lakosság lemészárolására bevetnek. Amikor tehát "fogyasztasz", ne csak arra gondolj, hogy kövér, rákos esetleg vak vagy cukorbeteg leszel az élelmiszernek álcázott vegyipari csodáktól. Arra gondolj, hogy a Te zsebedből kicsalt pénzből gyilkolnak, kínoznak és terrorizálnak másokat. Érdekelnek a részletek? Üdv a gondolkodó emberek klubjában!

Az aszpartám - E951, E962

1965-ben James Schlatter egy gyógyszercég alkalmazottja felfedezi az aszpartámot, ami 200-szor édesebb, mint a cukor, 0 kalóriát tartalmaz, előállítása rendkívül olcsó. A korai vizsgálatok kimutatták, hogy az aszpartámmal etetett majmok közül egy meghalt, ötnek epilepsziás rohamai lettek. 9 majom vett részt a kísérletben - ma már milliók!

1967-1973-ig megy az engedélyeztetés elérése, de az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerellenőrző Hivatal (FDA) visszautasítja a kérelmet.

Oka: az aszpartám bomlástermékei: az aszparginsav az agysejtek kóros izgalmát idézi elő, a metil-alkohol idegméreg, nagyobb dózisban vakságot, veseleállást és halált okozhat, illetve a formaldehid kis mennyiségben is carcinogén.

Végül, megoldódott a dolog. 1981-ben Ronald Reagan lesz az elnök és a beiktatása utáni első napon leváltja az aszpartám ellenes FDA vezetőjét, és helyére ülteti ifj. dr. Arthur Hull Hayest, aki 1981. július 15-én engedélyezteti a bevezetését a száraz ételekben.

A bevezetést követő első év 600 panaszát kivizsgálva, kiderül, hogy hiperaktivitást, agresszivitást, zsibbadást, májkárosodást, szívleállást és hasonlókat okozott.

1985-ben a Monsanto megvásárolja az aszpartámot felfedező gyógyszercéget, és hódító körútjára indul a NutraSweet [Szerk: az aszpartámnak több álneve is van!].

Az aszpartám bevezetése után ugrásszerűen megnövekedett a mell-és prosztatarák, 10%-os növekedést tapasztaltak az agydaganatok kialakulásában.

Az amerikai légierő és polgári repülésügyi hatóságok felszólították a pilótákat, hogy akár egyetlen aszpartámos rágógumi elfogyasztása is súlyos látászavart, esetleg epilepsziás jelenségeket okoz. A mellékhatás lehet fokozatos vagy azonnali reakció!

Ennek ellenére a Monsanto 1992-ben megszerzi az engedélyt az aszpartám üdítőitalokban és gyermekvitaminokban való felhasználására. Szerződést kötnek a Coca-Cola és a Pepsi céggel, mint a cégek kizárólagos aszpartám ellátója!

Dr. Lendon Smith amerikai orvos szerint rendkívül sok ember szenved a mellékhatásaitól, több mint 90 káros mellékhatását tartják számon. „Az egyetlen olyan termék, amelyről tényleges bizonyítékaink, világos nyilvántartásaink és esettörténeteink vannak, amelyek igazolják, hogy tömegbetegségeket és halált okozhat."

A reklámok alapján táplálkozó hatalmas embertömegek megörültek! A fogyókúrázó, egészségesen táplálkozni akaró, cukorbeteg is ehet édeset! Sok cukor van a Colában? Most már nincs!

Azt, hogy ezek aljas gazemberek tudni illene, dehogy még fogyást sem eredményez, az már a cinizmus csúcsa! Hizlal, mert fokozza az inzulinkibocsájtást, összezavarja az agy éhségközpontját, és evésre ösztökél! A diétás italokat fogyasztóknál 65%-os súlynövekedési kockázatot találtak!

Roger Williams képviselő az angol parlamentben azt javasolta, hogy tiltsák ki Anglia területéről ezt a rákkeltő anyagot. Az egészségügyi miniszter, Caroline Flint kijelentette, hogy az aszpartám biztonságos, maradhat.

A brit képviselő kifejtette, hogy a képviselői mentességét kellett használnia, pusztán a kérdés megfogalmazásához is, ugyanis a 80-as évek óta harcolnak tűzzel-vassal az édesítőszer-ipar ügyvédei az aszpartámot megkérdőjelezők ellen.

A képviselő elmondása szerint egy éven át kutatott, hogy felmérje mennyire biztonságos a szer. Nagyon sok meggyőző tanulmány található az aszpartám ártalmatlanságáról, mint annyi minden ez is, egy interneten terjedő összeesküvés-elmélet is lehetne.

Viszont feltűnő, hogy az engedély ellen érvelő döntéshozók közül sokakat elmozdítottak vagy ellehetetlenítettek, lejárattak, helyüket átvették az ipari lobbi szimpatizánsai, majd később az édesítőiparban lukratív (nyereményül kapott) állásokkal honorálták őket.

Nálunk mostanában gyomorrontás ellen a gyermekorvos kóla itatását javasolja, hátha rákap?

Csúcs ez az érzés!

Nátrium glutamát - E621

Minden feldolgozott ételben, gyorséttermek ételeiben, levesporokban, leveskockákban, konzervekben, mártásokban, virsliben, felvágottban, fűszersókban, fűszerkeverékben, szójatermékben, üdítőben, chipsekben és sorolhatnám, megtalálható a nátriumglutamát. [Szerk: Angol nyelvű információk Dr. Mercola oldalain]

1908-ban dr. Kikunae Ikeda sikeresen izolálta a tengeri hínárban lévő ízfokozó anyagot. Egyébként a japánok már évezredek óta használták a tengeri hínárt ízfokozónak, csak nem a laboratóriumból. Ikeda céget alapított, a nyugati világ rögtön meglátta az üzletet a felfedezésben!

Az agyra hat

Irtani is lehet vele, akár az ürüléket is eladhatják csokoládékrémnek, nem számít, úgysem veszik észre! Teljesen íztelen, szagtalan ez a gyorsan oldódó kristályos por, a hatását úgy éri el, hogy az ízlelőbimbókat stimulálja. Nem az ételre, hanem az agyra hat. Ezért még függőséget is okoz. A mellékhatások leküzdésében a gyógyszeripar is profithoz juthat. Ez óriási üzlet!

Mi nem tudjuk, de ők igen, hogy testünket behálózzák a glutamát receptorok.

Leülsz a zacskó chipseddel a tévé elé, nekiállsz ropogtatni, először a szájban kezd izgatni annyira, hogy még a morzsát is kinyalod a zacskóból. A kis hamis, aztán folytatja az útját az emésztőrendszer glutamát receptorain a nyelőcsőtől a vastagbélig, bejut a véráramba, a szív elektromos irányító rendszerébe, ami szintén tartalmazza ezeket a receptorokat, és végre eléri az agyat, ahol az agysejtek felrobbannak a túlzott izgatástól. Az összes belső szerv és szövet tartalmazza ezeket a receptorokat.

A gyerekekre fokozottan veszélyes

A Na-glutamát egy idegméreg. Jöhet még migrén, hasmenés, hányás, egyensúlyzavarok, asztmás rohamok, mellkasi fájdalmak, erős szívdobogás, gyerekeknél viselkedési zavarok. Idegi elváltozások okozója, úgymint Parkinson - és Alzheimer-kór. A gyerekre még veszélyesebb, mert könnyebben feljut az agyba a fejletlenebb vér-agy gát miatt.

Mivel megzavarja a szív működését, szívinfarktust is okozhat, gyerekeknél is!

A vér nátriumglutamát szintje 20-40-szeres szintet is mutat egy ilyen étkezés után. Reggel eszel egy kis felvágottat, ebédre egy levesport, konzervet, délután egy chips, rá a kóla, délután meg hirtelen összeesett az utcán és meghalt, pedig milyen fiatal volt.

Már a bébiételeket is ezzel készítik, nehogy gyanút fogj, átnevezték hidrolizált fehérjének, kazeinátnak. Sok a túlsúlyos felnőtt és gyerek? Megfigyelték az állatkísérleteknél, hogy amint elkezdtek Na-glutamátot adni, rögtön hízásnak indultak az állatok.

A nátriumglutamát egyik legveszélyesebb formája a szójakivonat. A szóját hidrolizálják, így válik veszélyessé. CT-vel vizsgáltak 25 éven át, egy olyan csoportot, akik a legtöbb a szójaterméket fogyasztották, náluk fordult elő a legmagasabb arányban az agysorvadás és dementia. Ha hidrolizálják vagy élesztő kivonatként adják az ételhez, az már nem természetes, hanem mérgező.


Prev Next »

Hozzászólás  

+3 #2 torpapa 2012-06-12 00:22
Megérne egy misét ez a téma, amit Berci feszeget. Vajon aki embertestben van, az biztosan ember? Elképzelhető-e, hogy egyes "embereknek" nincs lelke, hanem csak egyszerű organikus robotok, akiket más értelmes lények irányítanak?

Szerintem a lélekkel rendelkező, azaz a valódi emberek számára felfoghatatlan és megérthetetlen az a kegyetlenség, amellyel egyes humanoidok elbánnak embertársaikkal. Lehet, hogy a köztünk élő biorobotok irtanak bennünket?

Ha valóban így lenne, akkor az egyetlen ok, ami miatt az emberek többsége csendesen tűr, az lehet, hogy elhitetik velük, hogy ez így helyes. Néhányan talán a karmakerék aljára képzelik magukat és sorsszerűnek hiszik a velük történteket, netán Istennek kedves cselekedetnek próbálják beállítani az értelmetlen és haszontalan robotlétet, amelyet egy hatalmas (sokak szerint nem is létező) gonosz értelem rájuk kényszerít.

Tényleg az álomvilág lenne az egyetlen megoldás, a menekvési lehetőség? Nincs szabad akaratunk, vagy elhitették velünk, hogy nekünk aztán nem lehet ilyen!? Már ott tartunk, hogy a fluoros fogkrémet is képtelenek vagyunk letenni?
+2 #1 Berci 2012-06-12 00:01
Sziasztok .

A mérgezések már csecsemő korban kezdődnek .

Vajon azok akik valamikor kitalálták , elrendelték , végrehajtják , megkövetelik , végrehajtatják tényleg emberek lehetnek ?

Mert szerintem nem , esetleg csak (Kocsis István szavával élve) hasonmások , aki kivűlről ugyan ember formát mutatnak , de belül már nincs bennük semmi olyan amit emberi értéknek lehetne mondani .
Vagyis csak a csökött , hazug , korcsok által irányított gyáva kis bábuk akik, bármennyire is szeretnéék elkerülni bizony hamarosan mindannyian szembesülni fognak azzal amit elkövettek az ember társaik ellen .

www.vntv.hu/vivanaturavideo.php?vid=46dae3976

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások