20240329
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2013 március 26, kedd

Szándékosan gyengített immunrendszer

Szerző: Demecs István és mások

Az ABC News mai cikkét olvasva az jut eszembe, amikor a kungfu edzésen megtanultam védeni három ütést és kaptam egy akkorát a negyedikből, hogy a hátsó fal adta a másikat. Hogyan jön ez a régi történet az influenza elleni védőoltásról ma megjelent hírhez?

oltásAz Erasmus Orvosi Központ (Rotterdam, Hollandia) munkatársai egészséges és beteg, oltott és oltatlan gyerekeket vizsgáltak 6-14 éves kor között. A rövid vizsgálat azt mutatta, hogy azok a gyerekek, akik nem kaptak a szezonális influenza elleni védőoltásból, azok immunrendszere több és változatosabb antitestet termelt, mint beoltott sorstársaiké.

Bár a kutatók többször is kihangsúlyozták, hogy nem lebeszélni szeretnék a szülőket a gyerekek oltogatásáról, de úgy látják, hogy a korábban alábecsült hatást, miszerint úgy rondít be az immunrendszerbe, mint egy elefánt a porcelánboltba, komolyabban meg kellene vizsgálni.

Szándékosan lerombolt immunrendszer

Mire egy csecsemő eléri a kétéves korát, két tucat vakcinát nyomna bele. Mindezt igyekeznek olyan steril környezetben csinálni, hogy a természetes immunitásának kialakulására semmi esélye nem marad. Az eredmény: az immunrendszer megzavarodik és számos olyan autoimmun betegség alakul ki, ami csak évek-évtizedek után jelentkezik. Emiatt senki nem gyanakszik arra, hogy az ostoba védőoltás volt a felelős érte.

A szénanátha és az egyéb asztmás- allergiás megbetegedések mára már divattá váltak. A gyerekkori cukorbetegség, a krónikus bélgyulladás, az ízületek idő előtti elkopása mint erre vezethető vissza. Az immunrendszer teljes erővel egy olyan dologgal foglalkozik, amivel nem kellene. Ártalmatlan pollenekkel küzd, vagy éppen a test egyik szervét kezdi el lebontani.

Ha egy gyermek, vagy egy felnőtt kap egy fajta vírusból készült oltást, az immunrendszere az ellen kezd termelni ellenanyagot teljes erővel és közben elfelejt védekezni a többi őt ért támadás ellen. Éppen úgy, mint én a kungfu edzésen.

Az oltott emberek nagyobb valószínűséggel betegszenek meg

Még 2009 tavaszán, éppen akkor, amikor a sertésinfluenza hisztéria volt, egy kanadai tanulmány feltárta, hogy az emberek, akik kaptak a rendszeres, szezonális influenza elleni védőoltást, kétszer nagyobb valószínűséggel betegedtek meg, mint azok, akik sosem jártak oltatni magukat.

Mi itt a Natúr Hírek oldalain is végeztünk egy nem reprezentatív felmérést, amiből az derült ki, hogy ötszörös volt a megbetegedés aránya az oltott emberek közt, mint azok közt, akik nem oltatták magukat.

Miért halljuk mégis minden nap a hírekben, hogy csak az oltás jelent védelmet a két hét múlva érkező járvánnyal szemben? Mert azt hallom minden nap. Olyan, mintha a hírszerkesztők nem olvasnának, csak írnának.

Mi nyújt védelmet?

Természetesen a fenti publikációt értelmezve az is napnál világosabb, hogy az immunrendszer naprakészen tartása jelenti a védelmet a járványokkal szemben. Vitaminokban gazdag táplálkozás, napi testmozgás, friss levegő, pihentető alvás, d-vitamin. Nagyjából ennyi elegendő.

A védőoltás felesleges ... talán ártalmas is.


Kártérítés a védőoltástól autista gyerekeknek

Az Egyesült Államok kormánya 83 amerikai családnak fizet titokban kártérítést amiatt, mert a gyereküknek adott kötelező védőoltás miatt autizmus fejlődött ki náluk.
A Nemzeti Védőoltástól Megsérültek Kompenzációs Programja (VICP) egy ravasz dolog. Úgy próbálják meg enyhíteni az oltóanyagipar által okozott károkat, hogy közben ne legyen nagy botrány a dologból.

Miközben folyamatosan tagadják, hogy az oltóanyag egyik összetevője okozná az autizmust, néhány kivételezett családnak nem egyszeri, hanem éves támogatást nyújtanak azzal a feltétellel, hogy erről nem nyilatkoznak a sajtónak. Ezzel egyidőben az igények zömét elutasítják.

A VICP

Érdekes, hogy az 1988-ban létrehozott kormányszerv célja a gyógyszergyárak által okozott károk adópénzekből való megtérítése - még ha csak ímmel-ámmal is teszik ezt. Amit ténylegesen tesznek, az nem más, mint leveszik az oltóanyag-gyártókról az anyagi felelősséget, akik ennek tudatában gyorsabban és aggodalom nélkül oltogathatnak mindenkit.

Bár a VICP munkája titkos és nem bocsátanak ki semmi adatot, a szervezet társalapítója szerint minden három kérelemből kettőt elutasítanak.

Az elutasítás alapja mindeddig az volt, hogy egy Gyógyszerbiztonsági Hivatal (FDA) által jóváhagyott oltóanyag csakis biztonságos lehet. Ezt a stabil érvet 2008-ban egy Georgia állambeli bíró feldöntötte azzal, hogy egy ügyben kijelentette, hogy csupán attól, hogy az FDA jóvá hagy egy gyógyszert, az még nem feltétlenül biztonságos.

A hallgatási kötelezvény

Egy közelmúltbeli vizsgálat kiderítette, hogy a 83 családnak adott évi járadék tulajdonképpen hallgatási pénz, mivel sem arról nem beszélhetnek, hogy a gyerekük autista, sem arról, hogy emiatt járadékot fizet nekik a kormány.

A tanulmány megemlíti, hogy 1300 olyan esettel találkoztak, amelyikben az oltóanyag okozta az agyi károsodást, és egyetlen média megjelenés sem volt az esetekről. A megkérdezett szülők "rohamokról" és "agykárosodásokról" beszéltek és senki nem említette meg az autizmus szót.

A kutatás vezetője szerint "a fogkrém már kijött a tubusból". Már nem lehet letagadni, hogy a védőoltások autizmust okoznak. Csupán arról folyhat vita, hogy ezt meddig próbáljuk titokban tartani és hány újabb esetet fog okozni ez a közeljövőben.

A Safe Minds weblapon két korábbi vezető nyilatkozik az autizmussal kapcsolatos állami aggályokról. A nyilatkozatuk bátor, mert már nyugdíjba mentek.


Forrás: http://www.naturhirek.hu/index.php/natur-hirek/hirek2/europa/768-szandekosan-gyengitett-immunrendszer
http://www.naturhirek.hu/index.php/component/k2/item/819-k%C3%A1rt%C3%A9r%C3%ADt%C3%A9s-a-v%C3%A9d%C5%91olt%C3%A1st%C3%B3l-autista-gyerekeknek
Beküldte Németh László

Hozzászólás  

+1 #1 2621 Verőce, Lugosi u. 71.S.Tejfalussy András 2013-03-26 12:26
Iratjel: origo-helyreigazitas-130327

INTERNETES ORIGÓ-PORTÁL SZERKESZTŐSÉGÉT HELYREIGAZÍTÁSRA KÉRÉS

T. Origó-Portál Szerkesztősége! Az Önök által ajánlott konyhasópótlás-csökkentés hatásáról, okáról, miután többen is megkerestek egy Origó-portál publikáció egészségi közveszélye ügyében, szíveskedjenek közzétenni a hatáskalibráló mérésekre, Bibliára, Talmudra alapozott helyreigazítást:

A vérben és a magzatvízben, de a csecsemők és felnőttek vérébe beadagolt fiziológiás sóoldatban (Ringer) és a tengervízben is, kb. 30:1-hez a nátrium:kálium (konyhasó:kálisó) élettanilag optimális aránya. A Ringer oldat 99%-ban tiszta desztillált vízből áll, amelynek minden literében 9 grammnyi (gyógyszerkönyvi tisztaságú) NaCl konyhasó és 0,3 grammnyi (gyógyszerkönyvi tisztaságú) KCl kálisó van, a fenti aránynak megfelelően. Nobel-díjas kutatók (1950) hatás kalibráló mérései az állatok (patkányok) és emberek esetén is bizonyították, hogy az ennél sokkal kisebb konyhasó dózis és/vagy a sokkal nagyobb káliumdózis mérgezésekhez vezet, életrövidítő, meddősítő, gyógyulást gátló hatású. A vízpótlást korlátozás is veszélyes és a víz, nátrium, kálium és klór pótlási dózis arányok bármely torzulása is. Egyes hazai egészségügyi és természetgyógyász vezetők azonban évek óta az ellenkezőjét hirdetik, s pl. egy Lewish Dahl nevű kutatóra hivatkoznak, aki túladagolt konyhasóval magas vérnyomást idézett elő a patkányoknál. Semmibe veszik, hogy időközben kiderült, hogy a patkányoknál magas vérnyomást előidéző NaCl konyhasó-dózis emberre átszámítva napi fél kg, és azt is, hogy az OÉTI által végeztetett klinikai ellenőrző vizsgálatok során 10 előtte egészséges személy mindegyikénél 2 gramm kálisó oldatának megivása is vesemérgezést okozott, felére csökkentve a vizeletkiválasztást, a 4 grammot ivás pedig az 5 mmol/literes (a veszélyes hyperkalaemia) mérgezési küszöb fölé, 5,5 mmol/literre növelte a vérszérum káliumtartalmát. Ehhez képest pl. 1 liter COCA COLA 1,5 grammnyi káliumot juttat be, minimális mennyiségű (0,56 gramm) nátriummal, vagyis, ha a sportolás, vagy az izzadságos fizikai munka során elvesztett 4-5 litert vizet és a 15-25 gramm konyhasót valaki pl. a COCA-COLA-val ebben az arányban „pótolja”, leállhat a szíve. Újabban egyre gyakoribb a sportolók egyébként megmagyarázatlan váratlan szívleállása. Valószínűsíthetően káliumtúladagolás a tényleges fő oka. Étkezéshez is tiszta desztillált (ivó)víz a legjobb, helyes arányban pótolva a konyhasót és káliumot!

Megfigyelhető, hogy a hazai és a nemzetközi médiában is csak kb. abban az arányban lehet publikálni a helyes és helytelen mértékű sópótlás bizonyítékait, amilyen arányban pusztítani akarnak. A fentiek bizonyítékait dokumentáló honlapot (www.aquanet.fw.hu) nemrég eltüntették a médiafelügyelet parancsára az internetről, “közösség elleni gyűlöletet keltésnek” hazudták, hogy dokumentáltam a tiszta víz ivást akadályozás és a tiszta konyhasóval sózás helyett “kálisóval ízesítést” a nem zsidókkal (a “bálványimádónak” kinevezett keresztényekkel) szemben kötelezően előíró, ma is hatályban lévő zsidó népirtási törvényeket Biblia (Mózes II.23./20-33. és V.7./2, 22. és a Talmud, Baba kamma 93 b. lap és Taanith 10 a. lap). (Azt is kezdeményeztem, hogy a zsidókat fajirtásra kötelező törvényeket is helyezzék hatályon kívül, mint a nemzeti szocialista rendszer és a kommunista rendszer diszkrimináló törvényeit.)

A zsidókat népirtásra kötelező törvényeket és a hatáskalibráló mérések dokumentumait, s az étkezési népirtásuk elleni védekezési lehetőségeket lásd a www.aquanet1.net76.net új honlapunkon.

Verőce, 2013. 03. 27.
Sydo Tejfalussy András Béla Ferenc
(személyi szám: 1-420415-0215, an.: Bartha Edit)
okl. vill. mérnök, akadémiai méréstani szakértő feltaláló
Agroanalízis Tudományos Társaság gmk. v.a., Cégbíróság által kinevezett
végelszámoló, 1036 Budapest, Lajos u. 115. Mobil: +36 20 2181408
E-mail:

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások