20240420
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2020 március 19, csütörtök

Higgadtan és tudományosan a koronavírus-járványról

Szerző: Lenkei Gábor dr.

Sokan érdeklődtek, hogy mi a véleményem a koronavírus-járványról. Most már itt az ideje, hogy véleményt alkossak.

Kedves Barátaim!

- Az első válaszom:
Nagyon sokat segít, ha az ember megfelelő mennyiségű C- és D-vitamint fogyaszt, de ez abban az esetben is igaz, ha nincs semmiféle járvány. Valójában egész évben, minden áldott nap legalább 15-féle vitamint kellene fogyasztanunk, de ebben az írásban nem térek ki ennek okaira.

C-vitamin
A C-vitamin minimális napi adagja 40 milligramm a testsúly minden egyes kilogrammjára számítva. Egy 50 kg-os hölgy esetében ez 50 X 40 = 2.000 milligramm, azaz 2 gramm. 100 kg-os testsúly esetén ez 100 X 40 = 4.000 milligramm, azaz 4 gramm.
Ez a minimális adag. A vitaminok használatában jártas emberek ennek a mennyiségnek legalább a 2-3-szorosát szokták magukhoz venni. Minden áldott nap, nem csak a "hisztériakeltés járványok" idején.

D-vitamin
A D-vitamin alapvető napi adagja 4.000 Nemzetközi Egységnyi (rövidítve NE) mennyiség. Ennek a 2-3-szorosa is (8.000-12.000 NE) bátran elfogyasztható.

Már ez a kettő is sokat segíthet abban, hogy védetté váljon egy fertőzéssel szemben.

- A második válaszom:
A média hajmeresztő viselkedése sokkal veszélyesebb, mint a koronavírus. Nem véletlenül nevezte el a hírek gyártóit egy neves gondolkodó a félelem kalmárainak. Igen, ők valóban félelemkeltéssel kereskednek.

Mi maradjunk józanok, és gondolkodjunk a tényekkel.

A szokványos, minden évben "tiszteletét tevő" influenza sokkal több ember életére van hatással, mint ez az aktuális celeb, a koronavírus.

A Központi Statisztikai Hivatal jelentése szerint az influenzaszezonokban csak Magyarországon a lakosság 15-25%-a fordul orvoshoz influenzaszerű panaszokkal. Ez minden egyes évben másfél - két és fél millió embert jelent.

Az egészségügyi Világszervezet (WHO) hivatalos jelentése szerint a szokványos, minden évben menetrendszerűen megérkező influenza évente 290 ezer és 650 ezer közötti számban szed halálos áldozatokat.

Ha a média valóban segíteni akarna az embereknek, akkor azokra az egyszerű, bárki által elérhető módszerekre hívná fel az emberek figyelmét, amelyek folyamatos, egész éven át tartó használatával meg lehetne előzni a fertőző megbetegedések és a halálesetek többségét.

Az orvostudomány szerint Magyarországon csak akkor beszélhetünk járványról, ha a megbetegedések száma átlépte a járványos méretnek tekintett húszezres küszöböt. Ha ezt nézzük, akkor Magyarországon valójában még nincs is járvány. Eddig mindössze 12 koronavírus-megbetegedést észleltek. Ezt a számot kell a húszezres küszöbhöz viszonyítani.

Elnézést. Korrigálnom kell az iménti kijelentésem. Van járvány. A média hatalmas "hisztériakeltés járványa" szedi az áldozatait.

- A harmadik válaszom:
Nézzük meg, mit "művelt" eddig a koronavírus világszinten.

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) 2020. március 8-i jelentése szerint világszinten eddig összesen kevesebb, mint 110 ezer ember betegedett meg koronavírus-fertőzés következtében. 7 és fél milliárd emberrel számolva.

Ezt máris össze lehet hasonlítani azzal a másfél, kettő és fél milliós számmal, ahányan egy átlagos influenza szezonban a 10 milliós Magyarországon orvoshoz fordulnak.

A halottak száma 3.811. Világszinten.
Vesse ezt egybe azzal a számmal amit korábban említettem. A szokványos influenza évente 290 ezer és 650 ezer közötti számban szed halálos áldozatokat.

Hasonlítsuk ezt a 3.811-es számot még valamihez. Egy orvosi folyóirat szerint az Európai Unióban naponta 540 ember hal meg gyógyszermellékhatás következtében.

Európában 8 nap alatt többen halnak meg (8 X 540 = 4.320 fő) a gyógyszerek mellékhatásai következtében, mint ahányan koronavírus okozta betegségben meghaltak az egész bolygón a koronavírus megjelenésétől (2019. december 9.) a mai napig eltelt 92 nap alatt.

Egy másik orvosi lap arról számol be, hogy csak Magyarországon naponta legkevesebb 20 ember hal meg a gyógyszerek mellékhatásai következtében.

A március 10-én közzétett hivatalos kormányzati egészségügyi jelentés szerint hazánkban eddig 12 koronavírus-megbetegedést észleltek. A halálos áldozatok száma nulla.

De!
Ma is meg fog halni majdnem minden egyes órában egyvalaki gyógyszermellékhatás miatt.

Mégsem ezektől a számoktól hangos a média.

- A negyedik válaszom:

Gőzerővel dolgozom azon, hogy mielőbb - reményeim szerint már 2020. április elején - megnyithassam a saját videócsatornám "drlenkeichannel" néven, amely olyan válaszokkal és megoldásokkal fogja ellátni az embereket, köztük Önt is, amelyekkel soha nem fog találkozni a botrányokra és rémületkeltésre szakosodott médiában.

Végül a tanácsom az, hogy maradjon higgadt, fogyasszon legalább elegendő mennyiségű C- és D-vitamint, és ne engedje meg, hogy maga alá gyűrje ez a hisztérikus félelemkeltés.
A járványok terjedésének ugyanis éppen ez a félelmekeltés az egyik legfontosabb hajtóereje.

Baráti üdvözlettel: Dr. Lenkei Gábor

Budapest, 2020. március 10.

Beküldte: Antal Miklós


Kapcsolódó írás:
po: Vesztegzár Karantinban

Az emberi társadalmak járványok idején minden időben elkülönítő intézkedésekkel védekeztek. A mozgásukban, érintkezésükben korlátozott emberek, állatok, áruk elszigetelésétől is remélték a fertőzés terjedésének megállítását. Úgy tudjuk, a karantén szó a 14.sz. Quaranta giorni (14 nap - eddig tartott az elkülönítés) kifejezéstől eredeztethető.

Valójában sokkal régebbi ez a szó. A szálak a Krím-félszigetre vezetnek, méghozzá a középkori Kaffa városába. Ma Feodoszija kikötő- és üdülőváros a félsziget délkeleti tengerpartján.
A várost a milétoszi görögök alapították az i.e.6. században. 375-ben a hunok, majd felváltva magyarok, kazárok, besenyők, kunok uralták. A Bizánci Birodalom része lett. 1237-ben az Arany Horda elűzte a kunokat, és a Tatár Kánság rendezkedett be itt. 1475-től az Oszmán Birodalom kikötője és rabszolgakereskedelmi központja lett. A várost ekkor Kücsük-Isztambulnak, Kis-Isztambulnak nevezték fontossága miatt.

A 11. században a szeldzsuk-törökök, majd a 13. században a mongol-tatárok támadásai elől a bagratida fővárosból, Ani-ból menekülő örmények több hullámban érkeztek a Krímbe. A befogadó közeg kulturális sokszínűségének, a csodálatos tájnak, a gazdasági lehetőségeknek köszönhetően sikerült gyökeret verniük. Egyedi, mégis szerves, meghatározó népcsoportjává váltak a helynek. A 15.század 70-es éveiben a város 70 ezres lélekszámából 46 ezer volt örmény. Szellemi és tárgyi alkotások sorát hagyták ránk Krímiában.
A keresztény örményeknek 40 templomuk, iskoláik, kolostoraik, bankjaik, karavánszerájaik voltak a félszigeten. Virágzott a kereskedelem, kézművesség, mezőgazdaság. 1438-ban a kaffai örmények követet küldtek a Firenzei zsinatra. A 13.században épült Szt. Szárkisz templomot tartják az egyik legrégebbi szentélynek. A Keresztelő Szent János, a Szt. Hovhannesz és a Szt.Grigor templom Kaffa KARANTIN nevű városrészében található ma is. A védőfalak és bástyák által körülhatárolt Karantin-varosnegyed az örmény népesség lakóhelye volt. Kaffa más helyeit görögök, tatárok, törökök lakták.
Karantinba futottak be a kereskedők hajói, itt ellenőrizték járványok (pl. a nagy törökországi pestisjárvány ) idején a kikötött hajókat. A szó SÖTÉT HELYET jelent. Egy 1740-es török leírás szerint a tatár népesség elenyésző, viszont sok a "hitetlen" görög és örmény... A görögöknek ekkor 12, az örményeknek 32 templomuk volt.

1753-ban Oroszország annektálta a Krím-félszigetet, és II.Katalin cárnő ideje alatt az örmények zöme elköltözött innen. Az addig általuk lakott városrész igazi karanténná vált: továbbra is itt volt a város vesztegzára.

Így lett a Krím-félszigeti Kaffa örmény negyedének neve a vesztegzár általános kifejezése világszerte. Karantin karanténná változott.

Forrás: Körlevél

Hozzászólás  

#2 A COVID KÖD deKÓDja!!!PáLoS TReND 2020-08-21 11:30
AZ ELME=ÁLMA=ELEMI ÉRDEKÜK!!!...- VILÁGURALMUK FENNTARTÁSÁHOZ!!!
PARADOXON azaz FELMERÜLÉS és KIBUKKANÁS A COVID-19 KÖDÉBŐL: JÓISTENÜNK (T)ÖRVÉNYE SZERINT!!!
Őseink hite szerint a TOTEM=TETEM oszlopok emelése pont erről a kötelességünkről szól a LELKI BÉKE MEGTEREMTÉSÉÉRT; - mivel a TETTekre/TETTeinkre csakis a TET(T)EMre hívás az egyedüli válasz…ADÁS...- ami a 6-ás ellen6-ás isteni törvénye szerint örökkön örökké teszi jár6óvá az ún. energia-mezsgyét világaink között!!!
Akik az alább beillesztett filmet CSInálták…- kristálytisztában vannak az élet TI...TOKjába zárt ún. (a) "SZELLEM... IS... ÉG"-ével!!!
…a tudós egy elméletet akart bizonyítani, és önkéntest keresett.
Talált egy halálra ítéltet, akire villamosszék várt. Felajánlotta neki, hogy részt vehet egy tudományos kísérletben, amely abból áll majd, hogy egy kis bemetszést ejt a karján, hogy lassan folyjon a vére az utolsó cseppig.
Azt mondta neki, hogy meg fog halni, de szenvedés nélküli halál lesz, és észre sem veszi a fájdalmat. A fegyenc beleegyezett, mert a ez a halál jobb volt, mint a halál egy villamosszékben.
Hordágyra tették, és megkötözték a testét, hogy ne tudjon mozogni. Ejtettek a csuklóján egy kis vágást, és egy kis alumínium poharat tettek a keze alá. A vágás sekély volt, de elég volt a férfinak, hogy elhiggye, hogy az ereit elvágták.
Az ágy alá helyeztek egy kis adagolót, amely cseppek formájában állítja be a folyadék áramlását.
Az elítélt hallotta a cseppeket, és minden cseppet megszámolt, azt hitte, hogy az az ő vére. A tudós úgy, hogy az elítélt ne lássa, lassan csökkentette a cseppek számát az adagolóval, és emiatt a fegyenc azt hitte, hogy a vére lassan fogy. Idővel a külseje színt vesztett, felgyorsult a pulzusa, és zihálni kezdett.
Amikor a kétségbeesés felért a csúcsra, a tudós teljesen elzárta a szelepeket, a fegyenc szívrohamot kapott és meghalt.
A tudósnak sikerült bebizonyítania, hogy az emberi elme szigorúan tele van mindennel, ami elfogadható, legyen az pozitív vagy negatív, az emberi lény egész szellemi és szerves részére hatással van.
Bár azt hisszük, hogy az elmének nincsenek határai és nem csalja meg önmagát, de amikor néha nem ért meg valamit, létrehoz valami mást, ami nem is létezik.
Ugyanez van, amikor az emberek azt mondják, hogy koronavírusosak - a puszta hitbe halnak bele. Az egész médiaműsor után sem erejük, sem küzdeni akarásuk nincs, pedig köztudott, hogy a tesztek hamis pozitív és rossz negatív eredményeket mutatnak, és nincs halálos fenyegetés, ha valakinek az immunrendszere egészséges.
Érdemes tehát vigyázni arra, amiben hiszel, mert valóban valóra válik, mert a tudatalatti a legnagyobb erő az emberben.

A KSH adataiból kitűnik, hogy Mo-on 2020-ban az összes halálozások száma az első félévben 94.5%-a, az első negyedévben pedig 91.6%-a volt az egy évvel előbbinek. Tehát nem megugrott, vagy nőtt, hanem csökkent. Március eleje óta, 5.5 hónap alatt 609-en hunytak el koronavírus-fertőzés következtében (állítólag), tehát naponta átlagosan kevesebb, mint 4 ember, miközben (naponta) 350-en meghalnak más betegségekben (ezek egyharmada rákban, egy másik része szív- és érrendszeri megbetegedésekben). Mi mégsem ezekre figyelünk, hanem várjuk a világvégét a koronavírus miatt, amelyik állítólag azt a 4 halálesetet okozza. Azért állítólag, mert nézve a COVID19-ben Magyarországon hivatalosan elhunytak listáját (koronavirus.gov.hu/elhunytak), képtelen vagyok olyanra bukkanni, akinek nem volt más betegsége. Egy haláleset leírás így néz ki:
• 86 éves, magas vérnyomás, demencia, pitvar fibrilláció, általános érelmeszesedés
• 101 éves, magas vérnyomás, cukorbetegség, COPD tüdőbetegség, neurológiai betegségek, veseelégtelenség, csontritkulás
Nyílván minden eset egyedi, de azt hogyan lehet eldönteni, hogy a súlyos betegségekben szenvedők közül hányan haltak volna meg amúgy is az alapbetegségük következtében, vagy azt, hogy hány olyan fertőzött halt meg, akinek a szervezete már egyébként is nagyon le volt gyengülve, és a vírus már csak áttolta egy olyan határon, ahonnan már nem tudott felépülni?

Vagy tanulsz a történelemből, vagy megismétled!
"Az úgynevezett ''spanyol influenza" volt az eredmény egy hatalmas vakcina-kampány után országszerte.
1918. január és június között a Rockefeller Orvosi Kutató Intézet kísérleti, ló termesztésű bakteriális meningitisz vakcináját Fort Riley-ban amerikai katonáknak fecskendezték be New Yorkban.
Az ún. I. Világháború alatt a Rockefeller Intézet elküldte a mérgező vakcinát Angliába, Franciaországba, Belgiumba, Olaszországba és más országokba is, világszerte terjesztve a járványt!!!
Kb. 50 millió ember halt bele a Talmudisták direkt népirtó programjába!!!
Ellenőrizd le Te is az influenza időszakát 1918. történetében, és rögvest kiviláglik majd számodra, hogy az ún. I. Világháború befejezése után azonnal (jól szervezetten és irányítva!!!) lecsapott, amikor amerikai katonák hazatértek a tengerentúlról.
Ez volt az első háború, amelyben minden ismert vakcinát rákényszerítettek az amerikai csapatokra.
Ez a cefre méreg és putrid fehérje, amelyből az oltóanyagok készültek, olyan gyakori betegséget és halált okozott a katonák körében, hogy több katonát öltek meg az oltások, mint az ellenséges lövöldözések!!!
Több ezer ember volt rokkantan otthon vagy a katonai kórházakban reménytelen roncsként, mielőtt valaha egy csatában is részt vehettek volna…
Ugye mondanom se kell, hogy ugyanezt a régi/új a Kabbala rejtett „szisztémáin” alapuló "Luciferian rituálét éljük ma is..."?!
Doctors for Clarity - Konferencia a tisztánlátásért (orvosokatisztanlatasert.hu/)

www.youtube.com/watch?v=i-S7TsMy74E
#1 Olvasónk ajánlata : -> /LAJOS GYULA ZALAI GALR Zoltán 2020-04-05 16:11
Egy svájci orvos a Covid-19-ről

Nyelvek: CZ, DE, EN, FR, ES, HE, HU, IT, NL, NO, PL, RU, SE, SI, SK, TR

Egy svájci orvos arra kér minket, hogy tegyük közzé az alábbi információkat az aktuális helyzetről, hogy olvasóink számára lehetővé tegyük a kockázatok reális megítélését. (A napi frissítéseket lásd lent.)

Az olasz Nemzeti Egészségügyi Intézet, az ISS adatai szerint az Olaszországban pozitív ... Az eredeti: forrás részletekben. swprs.org/egy-svajci-orvos-a-covid-19-rol/

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások