Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

Cs2018Jul19

2008. Április 16., Szerda 17:24

Valóra vált a Biblia-jóslat

Írta:  HunHir
Értékelés:
(20 szavazat)
A Szentírás szavait előszeretettel használják félelmetes történetek írásakor az alkotók, de a filmekben is kedvelik a baljósan csengő idézeteket. De nem biztos, hogy tudatában vannak, milyen erővel rendelkezik egy bibliai jóslat. A véletleneket kutató paratudósok már többször felvetették, hogy a hasonló vagy azonos nevek egymástól teljesen eltérő helyeken olykor hátborzongató összefüggéseket vonzanak.
Korábban már írtunk a Titanic elkerülhetetlen katasztrófájáról, amelyet tizennégy évvel hamarabb még regényként vetettek papírra, ahol a szerencsétlenül járt hajó neve Titan volt, és meglepően sok paraméterben egyezett a később valóban létező luxushajóval. Hasonló egybeesésre döbbent rá az 1986-ban történt csernobili katasztrófa után egy brit újságíró. Az Ukrajnában történt pusztítás mind a mai napig szedi áldozatait, ugyanis az egyik legfélelmetesebb erő szabadult el általa: az atomenergia.

A Daily Telegraph munkatársa utánajárt, hogy a csernobil szó jelentése üröm, nem is kellett több ennél, máris összefüggésbe hozta a Biblia szerves részét alkotó Jelenések könyvében (8:10-11) olvasható sorokkal. "Leesék az égről egy nagy csillag, a csillagnak neve üröm, és sok ember meghala a vizektől, mivel keserűkké lőnek.” Az alvilág istenét Csernobognak, vagyis fekete istennek nevezik, az atomenergia pedig valóban szennyezi a vizeket, ha a reaktor a földbe ég.

netbulvar.hu

Megjelent: 9403 alkalommal

Hozzászólások  

 
Tengerszem
#1 VÁ: Valóra vált a Biblia-jóslatTengerszem 2012-11-24 23:18
Igen a Biblia idözáras, ezért nagyon sokan nem értik és nem tudják felmérni az események helyességét, és idejét, minden ugy van a jelenések könyvében ahogyan HunHir leirta, de az is igaz a szent bibliában, hogy nem kevés ellentmondás van benne, mert a zsidoság bármennyire ravasz, mégsem tud elhihetöen hazudni, Ök is tudják az Istenünk igazságát, nem hagyja el az Ö kiválasztott népét, bár mennyire lecsökkentették és legyalázták az izraeliták. A magyarságot soha nem , ma sem, holnapsem irtja ki a zsidó !, hogy a földjünket elbitorolja, mint más nemzeteknek teszi, teroristának kiáltja ki, és minden rosznak más nemzeteket, hól ott tölle nagyobb gyilkos a füldkerekségén nincs mint Izrael !! Beszéljünk csak rolla, elfogja érni azt is, hogy számon kérik a nemzetek közössége a háborus bünösséget. I, - II. - és küszöbön a III. - világháború hány millió ártatlan ember halt meg a zsidóság gazdagulásáért, és ö rikácsolja a holókauszt, amiben a szegényebb vértestvéreiti feláldozta mert nem bir határtszabni a pénznek, az enyémnek, a világhatalomnak. Istenünk most leláncolja öket 1000-évig a sötét verem fenekére, hogy még a hangukat sem tudják hallatni ! Végük lesz annak a párszáz cion társaságnak akik most a világot mozgatják, soha nem volt másként mint ami a csucsig ért, onnan már tovább nemtud menni senkisem, és hangsebességgel zuhan vissza, hogy szétfröcsen a föld felszinén, összesem lehet kaparni . :P
Idézet
 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Oldalainkat 187 vendég és 0 tag böngészi

Látogatók

Hungary 67.7%Canada 1%
Romania 5.2%Serbia 1%
United States 4.5%Switzerland 0.4%
Russian Federation 3.3%Australia 0.4%
Ukraine 2.8%France 0.4%
Germany 2.7%Netherlands 0.2%
Sweden 2.2%Italy 0.2%
United Kingdom 2.1%Belgium 0.2%
Slovakia 2.1%Poland 0.1%
Austria 1.2%Spain 0.1%

Today: 255
This Week: 2812
Last Week: 5608
This Month: 15588
Last Month: 28161
Total: 1877149

Belépés