20240329
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2009 szeptember 06, vasárnap

Megelőzni a Kemoterápiát illetve a rákkezelést.

Szerző: Fritzi

A kemoterápiában használt vegyületek rendkívül mérgezőek. Ezért nem adható a betegeknek huzamosabb ideig.

Kedves Fritzi! 

Nem kértem engedélyed a cikk újra használatáról, de mivel nekünk írtad és a honlapunk célját szolgálja így merészkedem ezt az értékes cikkedet, így egybefoglalva megörökíteni nemzetünk számára a megfelelő rovatunkban is. Köszönöm megértésed. >Zoli<

Megelőzni a Kemoterápiát illetve a rákkezelést.
 
(Fritzi, 2009. 09. 06. 14:32)

A kemoterápiában használt vegyületek rendkívül mérgezőek. Ezért nem adható a betegeknek huzamosabb ideig. Jellemzőjük, hogy a rákos sejtek egy bizonyos fejlődési szakaszában hatnak. Mivel azonban a kezelés alatt szünetet kell tartani, a rákos sejtek egy része nyugodtan fejlődik, hiszen a szünet elég arra, hogy a vegyületekre érzékeny fázist túléljék, s utána tovább burjánozzanak.

Ezért a kemoterápiával csak látszólagos eredményt lehet elérni. A betegek - ha a ráksejtek már a vérkeringésbe jutottak - a rák jellegétől függően kezelhetőek, vagy nem. A sejtburjánzás a szervezetben található minden fajta sejtből kialakulhat, ezért a "rák" is különböző, prognózisa is különböző.

Mivel a kemoterápiában használt vegyületek rendkívül mérgezőek, mellékhatásuk is rendkívül erősek. De nemcsak a kemoterápia, hanem a sugárkezelés is (a szövetek összeégése miatt) komoly fájdalmakat, és nyirokkeringési zavarokat okoz.

Ezért a rák kezelésében a legfontosabb a MEGELŐZÉS. Ezért fontos, hogy mindenki a rákszűréseken részt vegyen. A szűréseken a sejtburjánzás már akkor is megtalálható, amikor még semmi jele sincs, és nyakon csíphető.

A legfontosabb, hogy a daganat az első, második fázison ne jusson túl. Nem szabad, hogy a vérkeringésbe ráksejtek kerüljenek. Ha ezt sikerül egy betegnek elérnie, bízhat a gyógyulásban. De azok is bízhatnak, akik már a harmadik stádiumba jutottak. Hiszen a természetben sok vegyület található, ami a kóros sejtburjánzást megakadályozza.

Ami nekünk - magyaroknak rendelkezésünkre áll : egy sor magyar szabadalom, fejlesztés.

Pl.: 1. Oxigénnel dúsított ásványvíz. Ennek lényege, hogy a ráksejtek csak anaerob környezetben tudnak szaporodni. Ha tehát a szervezetet nagy mennyiségű oxigénnel töltjük föl, a sejtekben az oxigén földúsul, a ráksejt szaporodása leáll. Ha ez sokáig eltart, akkor a sejtek egy része el is pusztul. A nagy dózisú CT vizsgálatok előtt is javasolt a szervezet oxigénnel való föltöltése. A CT során ugyan sok sejt elpusztul, de ha oxigénnel telített sejtek vannak a szervezetben, a regenerációjuk jóval gyorsabban végbe megy.

2. Búzacsíra. A csírában található aminosav behatol a sejtek falán keresztül a ráksejtbe, és tönkreteszi a ráksejt mitochondriális rendszerét. Ezért a ráksejt elpusztul. In vitro kísérletekkel megállapították, hogy a metastázisok terjedését a búzacsíra megakadályozza. A primer - tehát meglévő daganatot nem tudja kiirtani - de nem engedi hogy továbbterjedjen. Ezért, ha valakinek rákos daganata van, vegyen néhány kg búzát, válogasson ki egészséges szemeket, tegye le az átmosott, tiszta búzaszemeket egy deszkára, takarja le tiszta gyolccsal, és két napig többször fröcsköljön rá vizet. Amikor a búza 2mm-es csírákkal rendelkezik, azt egye meg. A csírában van az aminosav. Fontos, hogy minden napra jusson legalább egy-két kanál búzacsíra.

3. A gyümölcsökben lévő flavonoidok antioxidáns hatásúak. Akinek otthon gyümölcsöse van - nincs problémája. A gyümölcsöt frissen, aszalva a legjobb megenni. Akinek pedig nincsen kertje, fitotéka boltokban koncentrátum formájában kapható Flavonoid. Javaslom a fitotéka, herbária üzleteket. Az itt kapható Flavonoidok jóval nagyobb koncentrációban tartalmazzák a hatóanyagot, mint a gyógyszertárban kapható Flavonoid. Anyagilag is megfizethetőbb.

4. A 20. század legnagyobb magyar találmánya a Béres cseppek. Lényege a szervezet immunrendszerének erősítése, így a szervezet szembe tud szállni a kórral.

5. Javaslom a Breus kúrákat is. Ezek lényege a nyers gyümölcs, zöldségek fogyasztása. De - amint már írtam fönt - ahány rák, annyi féle. Tudni kell, hogy vannak rákfajták, amiknek a kiváltó okát tudjuk : pl. a vastagbél rák a sok húst evőknél gyakrabban fordul el, főleg akkor, ha rendszeres székelési panaszai is vannak. Ha a laikus belegondol - a hús a bélrendszerben bomlásnak indul, nem tud rögtön kiürülni, előbb - utóbb a bél is bomlásnak indul....Hiszen a rohtasztó baktériumok nem tudnak különbséget tenni a táplálék és a bél között.

A rosszindulatú daganatok kezelését illetően vannak elméletek, kísérletek, azonban a hivatalos "rákkutatás" ezeket figyelmen kívül hagyja, ezért nincsenek szisztematikusan végigkutatva, eredmények fölhalmozva.

Mindannyian, akik érintettek, és kemoterápián vagy sugárterápián vesznek részt - tudniuk kell, hogy a kezelésen saját beleegyezésükkel vesznek részt. Ezért rajtuk múlik, mikor hagyják abba. Nekik kell meghatározniuk azt a határt, amikor már nem vesznek részt a kezelésen. Ha az ötödik, tizedik stb. kezelésre behívják, és úgy érzik, nem lesz jó vége - joguk van azt mondani, hogy "nem megyek". A kemoterápia egy sablon szerint megy végig. A betegek pedig, ahányan vannak annyi félék. Az egyik beteg szervezete többet bír, a másik kevesebbet. De a kemoterápiába bele lehet halni.

A fönt leírt alternatív lehetőségeket mindenképpen javaslom, a kemoterápia mellékhatásainak csökkentésére. Egyedül ezek a módszerek nem biztos, hogy eredményre vezetnek. De észnél kell lenni, és ha beteg van a háznál - fölkészülni, mellé állni.

Fritzi, 2009. 09. 06. 14:32
 

Hozzászólások a régi honlapról

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások