Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

K2018Apr24

2009. Október 24., Szombat 21:13

A mellékelt nyilt üzeneteim 1. rész

Írta:  Tejfalussy András
Értékelés:
(10 szavazat)
A MAGYAR LAKOSSÁGOT KIPUSZTÍTÓ, KIFOSZTÓ POLITIKÁT FOLYTATÓ MINISZTEREKNEK EZÉRT SZAVAZTAK MEG FIZETÉSEMELÉST AZ ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐK?

Kedves Barátaim!

Én, mint optimalizálási software és -kísérleti technika fejlesztő kutató, csak a lényeges fő kérdések ügyében konkrétan cselekvésük vagy nem cselekvésük megfigyelése alapján tartom megítélhetőnek az egyes személyeket és csoportosulásokat, ezért is találom ki és szoktam közzétenni a mellékelt nyilt "üzeneteimet". Melléklet: TA uzenetei (091023-ig) Kelt  Verőce, 2009. X. 23.  Üdv, András

Az alábbi üzenetek a bizonyíték anyagaikkal együtt a www.aquanet.fw.hu honlapon tekinthetők meg („TAuzenetei” szoveg mappa).

I./

A PTK. 484-487. §. ALAPJÁN AZ IGAZSÁGÜGYI ÉS RENDÉSZETI MINISZTERHEZ ÉS
A LEGFŐBB ÜGYÉSZHEZ EZÚTON BEJELENTETT, KÖZÉRDEKBŐL FIGYELMEZTETŐ „ÁLLAMPOLGÁRI RÁÍRÁS” A SZABVÁNYOS ÉTKEZÉSI SÓT A MAGYAR VÁSÁRLÓK ELŐL ELREJTŐ ÜZLETEK KIRAKATAIRA: „EZ EGY MEGBÍZHATATLAN ÜZLET”! NÉPIRTÓ HATÁSÚ MEDDŐSÉGET, VESEBAJT, ALLERGIÁT, RÁKOT, SZÍVHALÁLT, ÉLETRÖVIDÜLÉST IS OKOZ A SZABVÁNYT SÉRTŐ HAMIS „TENGERI” STB. ÉTKEZÉSI SÓIBAN LÉVŐ KÁLISÓ! (LÁSD: A KLINIKAI MÉRÉSI STB. BIZONYÍTÉKOKAT A „WWW.AQUANET.FW.HU” TUDOMÁNYOS HONLAPON! ) Verőce, 2007. 07. 21. Tejfalussy András s.k. dipl. mérnök, méréstani szakértő

II./

1. "A veszedelmes „népkiűző, röpködő állat" (a Mózesi népűzési program szerinti darazsakat pótló) beteg madarak által jelenleg terjesztett "MADÁRINFLUENZA” ÉS AZ EGYÉB, MANAPSÁG TERJEDŐ, MEGSOKSZOROZÓDÓ NÉPBETEGSÉGEKNEK A FRAKCIONÁLTAN DESZTILLÁLT IVÓVÍZZEL ÉS A FIZIOLÓGIÁSAN SÓZÁSSAL, ÖNTEVÉKENYEN ELHÁRÍTÁSI MÓDJÁT ÉS TECHNIKÁJÁT LÁSD AZ AQUANET.FW.HU INTERNETES HONLAPON! (Összmagyar Létvédelmi Mozgalom, Tejfalussy András dipl. mérnök, feltaláló. 1/250-6064, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).

2. A talmudista náci disznók Kádár idején kommunistaként, most meg kapitalistaként irttatják a népet kálisóval, mérgező víz itatásával stb., azaz TERRORISTÁK!

3. A pártok kikérdezik a szakértőktől a problémákat, beígérik a megszüntetését, s az ezzel hatalomhoz jutásuk után fenntartják a problémákat, s üldöz/tet/ik a szakértőket, akik meg akarják szüntetni a problémákat.

4. Mit FEDEZ A 100 LÉPÉSES MSZP-PROGRAM? A „nemzsidótalanítást”, antifiziológiás sótartalmú étellel és fogamzásgátlós ivóvízzel. T. A.

5. Hámori Csabának: Ha ellene vagy a mérgező ételeket és mérgeket tartalmazó ivóvízzel népirtásnak, dimenzionáld nálam jobban a honlapunk bizonyíték gyűjteményét, annak általad bírálása helyett! T. A.

6. Pallag Lászlónak: Gazdálkodóknak a tápanyag- és vízpótlási mérési eredményekről CD-másolható. Üdv T. A.

7. AZ ANTIFIZIOLÓGIÁS Na- ÉS/VAGY K-TARTALMÚ ÉTELEK ÉS ITALOK NÉPIRTÓ HATÁSAINAK A MÉRÉSEIT LÁSD AZ AQUANET.FW.HU honlap 2. főtémája „ANGLIA...” és „Egy Könyv...” témacímeknél!
8. A csalók egymásnak átjátszották a hiteleket és a közvagyon elrablásának a hasznából törlesztik, azaz BŰNÖZŐK!

9. A HAZAI VEZETÉKES IVÓVÍZ TÖBB EZER SZÁZALÉKOS MÉRGEZÉSI HATÁRÉRTÉK TÚLLÉPÉSÉNEK A TITKOLÁSÁRÓL LÁSD: WWW.IVOVIZJAVITAS.FW.HU.


10. 1. ELSŐDLEGES A HAZASZERETET. 2. HIÁNYOS INFORMÁCIÓK AKADÁLYOZÓ HATÁSA KÉSŐBB DERÜL KI. 3. JÓL VISELKEDJÉL, AMENNYIRE LEHET. 4/ CSAK ÍGY LEHET FEJLŐDNÖD.

11. Vegyétek figyelembe az AQUANET.FW.HU honlapon közzétett referenciáimat is!

12. Le az antifiziológiás sózású élelmiszerekkel és mérgező ivóvizekkel népet irtani engedő pártokkal!

13. A Zöld Újság (dr. Czeizel Endre cikke) szerint az ivóvízbe a csatornázók által bejuttatott ürüléktől ivartalan oly sok magyar fiú.

14. Nem a parlagfű, hanem az ANTIFIZIOLÓGIÁSAN sózás a parlagfűre allergizálódás legfőbb oka, lásd internet: AQUANET.FW.HU. TEJFALUSSY ANDRÁS. Budapest, 2005. 10. 22.

III./

1. Madárinfluenza terjedés tényleges okairól lásd az AQUANET.FW.HU internetes honlapot.

2. A pestis is a betegek ürülékének az ivóvíz kutakba bejutása útján terjedt. A madárinfluenza ellen is véd a Talmud desztillált-víz ivás előírása.

3. A kálisó bekeverés (műtrágya, étkezési só) és az ürülék s ivóvízbejutása is növeli a vírusfertőzést. A kóser étel és -ivóvíz előírás betartása a jó védekezés, T. A.

4. Az antifiziológiás sózás és a szennyezett ivóvíz egészségkárosító hatásai elleni védekezés leírását lásd az AQUANET.FW.HU honlapon.

5. Le az ANTIFIZIOLÓGIÁS ételekkel és mérgezett ivóvízzel népirtani engedő Pártokkal! Tejfalussy András

6. A mérgezett fűszer(papriká)t eltüntették, Azért gyűjtötte be az ÁNTSZ, nehogy akkreditált labor mérje és kártérítést kelljen fizetni a lakosok részére? Budapest, 2005. október 31.

III./

1. Ha egy számítógép hibás programja a baj, oka, nem az ellen kell fellépni, nem a gép gyártója ellen. Így van ez a TALMUD PROGRAM esetében is, lásd: AQUANET.FW.HU. A TOLVAJ CSALÓ RABLÓGYILKOS TALMUDISTANÁCI-DISZNÓ ORSZÁGHÓDITÓK ÉS BŰNSEGÉDEIK ELLENI FELLÉPÉS ANTINÁCIZMUS, NEM ANTISZEMITIZMUS.
2. A Talmud által előírt desztillált ivóvíz véd az ürülékkel az ivóvíz kutakba juttatott pestistől, „madárinfluenza” stb. vírusoktól, lásd WWW.AQUANET.FW.HU.

3. A verőcei ivóvíz hány százaléka származik a Duna-parti vízmű kutakból?

4. A talmudistanáci-disznók Kádár idején „kommunistaként”, most meg kapitalistaként irtatják a népet kálisóval, mérgező víz itatással, azaz TERRORISTÁK!

5. LE AZ ANTIFIZIOLÓGIÁS ÉLELMISZEREKKEL ÉS MÉRGEZŐ IVÓVÍZZEL NÉPIRTANI ENGEDŐ PÁRTOKKAL! /Tejfalussy András/

6. Az immunrendszert tönkretevő antifiziológiás sóarányú ételek megengedésével a rákot okozó vírusok elleni védőoltás álvédelem, lásd: WWW.AQUANET.FW.HU.

7. Kína megtiltja a víz ivását, amikor tizedannyi a méregtartalma, mint a magyarokkal itatott dunai vízmű-víznek, lásd www.aquanet.fw.hu.

8. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) mérgező kálisót ajánl a konyhasó pótlására a gyermekek táplálékaihoz, s amiatt betegebb kb. tízszer annyi gyermek, mint korábban!

IV./

1. Demszky Gáborék a Talmud nem-zsidók kiirtására uszító programja keretében engedik a magyarok TURULMADARA elleni gyűlöletkeltést? Budapest, 2005. XII. 07.

2. A magyar családok őrizzék meg a kálisóval mérgezett nemkóser nemkóser étkezési sókat bűnjelként a népirtás áldozatainak járó kártérítés perléséhez! 2005.12.09. Tejfalussy András

3. A Magyarországon oktatott Talmud előírja a keresztények „bálványimádóként” kezelését, kiirtását Mózes V.7., 2. és 22. szerinti módon. Bp., 2005.12.09. Tejfalussy András

4. A Talmud náci-software jellege a „zsidó” és a „nemzsidó” szók felcserélését elvégezve lenne észrevehető a tisztelői számára, egyébként nem látják?! (Tejfalussy András)

5. A Ferihegyi repülőtér értékét az utána elért árnál kb. 300.000.000.000,-Ft-tal kisebbre becslő állami szakértőknek csalási kísérletért börtönben a helyük! 2005.12.11. Budapest, 2005. 12. 10.

V./

1. 58.000.000.000, azaz ötvennyolcmilliárd forint állami hitel ingatlanfedezetét eltüntető cégek tartozását törölni engedte a pénzügyminiszter (1996), lásd www. Aquanet.fw.hu.

2.
A bírák korrupt döntései a bírói függetlenség elvével való hivatali visszaélések. Az azokat nem büntető bíróság-felügyelet bűnsegéd a törvény kijátszásában!

3. A Büntető Törvénykönyv (Ptk.) azért hagyja büntetlenül a közvagyon elrablóit, mert a "privatizál" szó a "magánzóként él"-t jelentette a Btk. írásakor, lásd www.aquanet.fw.hu.
4. A konyhasóval sózás mentes, egészségtelen étkezés bebeszélői ehhez hozzá hamisították a Biblia (Ézsaiás 310. 24) konyhasóval sózást előíró szövegét, lásd Aquanet.fw.hu.

5. A hazánkban oktatott Talmud előírja a keresztények bálványimádóként kezelését, irtását Mózes V. 2. és 22. szerinti módon. 2005. 12. 09. Tejfalussy András

6. Az Alkotmány érvénytelenségét az 1989. évi XVII. törvény korábbi 7. §-a igazolta. Csalás az eltüntetése is! 2005. XII. 15. Tejfalussy András

7. Ahogy nem évült el a háborúban eltűnt aranyvonat miatti felelősség, a magyar közvagyon eltüntetőinek sem évül el a kártérítési felelőssége. 2005. XII. 12. Tejfalussy András

8. Mit fedez a 100 lépéses MSZP program? a „nemzsidótlanítást” antifiziológiás sótartalmú égtelekkel és fogamzásgátlós ivóvízzel!

9. Az ivóvíz mérgező szennycsatornáztatás állami támogatási összege kb. annyi, mint az összes eddigi privatizálási állami bevétellel. Miért tűrjük ezt?! www.aquanet.fw.hu. 2005. XII. 20. Tejfalussy
András

10. Az USA terrorista, mert mérgező 1,5 gramm/liter a Coca-Cola káliumtartalma, s ez gyilkos, ivartalanító, lásd: www.aquanet.fw.hu.

11. A Krisztusi Örök Értékrend hívei vezessék a Magyarokat!

12./ Le a rablógyilkos talmudistanaci országhódító törvényhozással és a bűnsegédeivel! Budapesten, 2005. XII. 23. Tejfalussy András

13. Azt üzenem a Családom tisztességessége és hazaszeretetet iránt kétséget ébresztőnek, hogy ő egy alattomos, aljas RÁGALMAZÓ! Talmudista?! 2005. XII. 24.

14. A „sokdimenziós”, több szakmában képzettek „egy szakmai társadalmi csoportba” bekényszerítését a talmudisták juttatták be a
Szent Korona tanba, hogy gyengítsék azt?! 2005. XII. 25. Tejfalussy András Budapest, 2005. XII. 29.

VI./

1. A felszín alatti ivóvíz víz-védelme ürügyén „szennycsatornáztatás” mindenhol csalás, ahol szabad vegyszerezni, trágyázni a kertet. Lásd: www.aquanet.fw.hu.

2. Az izraeli káliumnitrát az antifiziológiás (43:13) kálium : nitrogén arányával méregként ható műtrágya. Kína és az iszlám országok fiziológiás (élettanilag optimális) 20:1 nitrogén : kálium arányú műtrágyázást folytatnak, lásd www.aquanet.fw.hu.

3. A MAGYAR LAKOSSÁGOT KIPUSZTÍTÓ, KIFOSZTÓ POLITIKÁT FOLYTATÓ MINISZTEREKNEK EZÉRT SZAVAZTAK MEG FIZETÉSEMELÉST AZ ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐK?
4. Az emberre veszélyes madárinfluenza vírust Magyarországon fogják tenyészteni az oltóanyag előállítása ürügyén. Ezt, és az oltóanyag tényleges tartalmát és tényleges hatásait pedig majd azok felügyelik, akik elhallgatták a magyar lakosok előtt, hogy a vezetékes ivóvízben a növényvédő-szerek 10000 % körüli mértékben lépték túl a mérgezési határértéket, s letagadták a kálisóval műtrágyázás- és ételkészítés súlyosan megbetegítő, életrövidítő, szaporodóképesség megszüntető mérgező (előre kikísérletezett) hatásait, s a klinikai kísérleteik mérési eredményei meghamisításával azt hazudták az egészségvédő hatású fiziológiás konyhasó-pótlásról, hogy erősen mérgező, s azt hazudták a méregmentes gyógyhatású desztillált ivóvízről, hogy ártalmasabb az arzénnel mérgezettnél, s a (madár)influenza vírussal fertőzöttnél is.

5. Hozzunk létre HARMONISTA ÁLLAMOT a KRISZTUSI ÖRÖK ÉRTÉKREND megvalósításával.

6. Üzenet a magyar agráregyetemi professzorok részére: Hozzatok létre HARMONISTA TALAJHASZNÁLATOT az Antirandom Optimum Control software-im erre a célra tőlem kikölcsönzésével.

7. A TALMUDISTÁK GAZDAGSÁGÁT NÖVELŐ CSALÁS, HOGY ÁLPÁLYÁZATAIKRA MEGKAPJÁK A KÜLFÖLDRŐL FELVETT HITELEKET, MAJD AZ EMIATTI TARTOZÁST AZ ÁLLAMI PRIVATIZÁCIÓS BEVÉTELEKBŐL TÖRLESZTIK!

8. Mózes nem merte volna összetörni a Tízparancsolat-leírást rögzítő kőtáblát, s ölni kezdeni a zsidókat, ha azt Istentől kapta volna. VALÓSZÍNŰ!

9. Talmudista szervezet ismertetőjegye: titkolja, engedi, hogy a nem koser só mérgező kálisóval van keverve, életrövidítési, ivartalanítási célból. Lásd: www.aquanet.fw.hu.

10. A madárinfluenza-cirkuszt az antifiziológiás sózással stb. való népirtásról figyelem eltereléshez csinálják, lásd: www.aquanet.fw.hu.

11. Járványveszélyt okoz a vírusos ürüléket az ivóvíz-adó folyókba bevezető szennycsatornázás! A klórozás nem öli meg a vírusokat! Lásd: www.aquanet.fw.hu.

12. Az alkotmány érvénytelenségét az 1989. évi XVII. törvény 7. §.-a igazolta. Csalás az eltűnése is! Az alkotmány népszavazással megerősítés hiányában érvénytelenségét kimondó törvényi előírást eltüntetők és az eltűnését eltűrők mind HAZAÁRULÓK! LE VELÜK! Lásd: www.aquanet.fw.hu.

13. Rosszban sántikálnak az olyan természetgyógyászok, akik a vér nátrium : kálium egyensúlyát rontó tanácsokat osztogatnak. Népirtó hatású! A bizonyítást lásd: www.aquanet.fw.hu.

14. A vér sav : bázis egyensúlyról papoló, de a nátrium : kálium egyensúlyt rontóknak büntetés jár, népirtó terroristák. www.aquanet.fw.hu.

15. A magyarok számát tervszerűen csökkentik a műtrágyaként és konyhasó pótlékként adagolt káliumvegyületekkel és a vezetékes ivóvízbe juttatott vírusokkal és mérgekkel.
16. MSZP és mindegyik további parlamenti párt tudatosan mérgeztette a magyarokat a kálisó műtrágyákhoz és élelmiszerekbe keverni engedésével. Tömeggyilkosok! www.aquanet.fw.hu.

17. A leége/te/tt Budapesti Sportcsarnok rekonstrukciójánál 50 milliárd forintos panama történt, Ebben a takarékosságot ígérő Orbán és Gyurcsány is bűnös. www.aquanet.fw.hu.

18. Orbán Viktor fedezte a sportcsarnoki, kb. 50 milliárd Ft. kárt okozó csalást (lásd: www.aquanet.fw.hu) az "országértékelő" beszéddel. Budapest, 2006. 01. 29. Tejfalussy András

19. Feljelentést és közérdekű bejelentést nyújtottam be a sportcsarnoki rekonstrukciós túlköltekezési csalás bűnsegédei ellen a legfőbb ügyészhez és köztársasági elnökhöz. Bp.2006.01.30. Tejfalussy András

20. A tengervíz, embervér, infúziós fiziológiás oldatban 20-szor több a nátrium a káliumnál; a testünkben 98% nátrium és 2% kálium mobil. A fordított pótlással gyilkoltok. Kapták: dr. Illés Zoltán (FIDESZ), Hámori Csapa (MSZP) és "ZENIT Televízió". Budapest, 2006. 01. 30. Tejfalussy András.

21. A találmányaim rendszer-átvilágító és -optimum beszabályozó mérési és matematikai módszerek (sotware-k). Akik ellopták, Nobel-díjakat akarnak kapni ezekre. Lásd: www. aquanet.fw.hu.

22. A pártok szólni kötelesek az őket támogató családoknak, hogy fiziológiás sózással és frakcionált ivóvíz-átpárlással védjék az életüket. Lásd: www.aquanet.fw.hu

23. Részemről 7 pontban leírtam a pártokon kívül maradó Létvédő Kör Mozgalom alapelveit. Lásd www.aquanet.fw.hu.

24. Elsődlegesen fontos fellépni az ellen, hogy életrövidítő, ivartalanító kálisóval és szennycsatornákkal a vezetékes ivóvizekbe juttatott vírusokkal a "mózesista-nácik" irtják a magyarokat. Katona Pál levele ezt a fellépést próbálja akadályozni. Lásd: www.aquanet.fw.hu. Budapest, 2006. február 3.

VII./

1./ ÜZENET, a www.aquanet.fw.hu honlapunkon megtalálható, általuk ismert bizonyítékok alapján: Megnyerhetné a választást, aki nem hagyná folytatni a vírusfertőzést terjesztő ivóvíz ivást és a mérgező só evést, a talmudi-mózesi népirtási programot ellenünk! Kapták: Halász József (Gondoskodó Magyarországért Párt), Illés Zoltán (FIDESZ), Bodnár László (Jobbik), Szentmihályi Szabó Péter (KDMSZ), Csurka István (MIÉP) , Takács László (FKGP), Medveczki Zoltán (Magyarországi Zöld Párt). Budapest, 2006. február 10. Létvédő Kör Mozgalom, Tejfalussy András (Code: TAüzenet060210)

2./ A www.AQUANET.fw.hu honlapon megtalálható, általuk ismert bizonyítékok alapján: Megnyerhetné a választást, aki nem hagyná folytatni a vírusfertőzést terjesztő ivóvíz ivást és a mérgező só evést, a talmudi-mózesi népirtási programot ellenünk! (Kapták: Halász József (Gondoskodó Magyarországért Párt), Illés Zoltán (FIDESZ), Bodnár László (Jobbik), Szentmihályi Szabó Péter (KDMSZ), Csurka István (MIÉP) , Takács László (FKGP), Medveczki Zoltán (Magyarországi Zöld Párt) Létvédő Kör Mozgalom /Tejfalussy András/. Budapest, 2006. 02. 10.

VIII./

1. A magyaroknak Usztics Mátyás boltjaiban 40%-os kálisó tartalommal árusított fűszeres sókeverék betegítő, életrövidítő hatását lásd: Népszabadság 2002. 11. 15. "A komisz só".

2. Az orvosok és gyógyszerészek nemzőképtelenné teszik, kipusztítják a nem kóser étrendű magyarokat a 40% kálisót tartalmazó mérgező "ételízesítőkkel". Lásd www.aquanet.fw.hu. Budapest, 2006. 02. 18.

IX./

1. Mangel Gyöngyi eltitkolta, hogy Kína 20x több N hatóanyagot használ, mint K-ot a műtrágyázáshoz. A magyarok izraeli kálium-nitráttal 3x több K-t használnak, mint N-t! (Kossuth Rádió, Vasárnapi Újság, Haeffler Andráshoz SMS-ben.

2. Külföldről idetelepülő fiatal idegenek magán-nyugdíj-pénztárakba befizetéseiből nem lehet pótolni a magyaroktól ellopott eddigi TB-pénzeket, ezért ölnek meg minket. FIDESZ, dr. Illés Zoltánhoz SMS-ben.

3. Aki nem szól a többieknek, hogy ellenőrzött kálisó-mentes gyógyszertári konyhasót egyenek és vírusmentes desztillált vizet igyanak, magyarirtásban bűnsegédkezik! www.aquanet.fw.hu.

4. Majdnem mindegy, hogy ki nyeri meg a választásokat, ha a magyarokat véglegesen kipusztítják, ha engedjük ivartalanítani! Az ügyben az Országos Rendőrfőkapitányhoz címzett nyilvános feljelentő iraton felkértük Csurka Istvánt , hogy ha a Magyar Fórum nem teszi közzé azt, szíveskedjék megindokolni. (A feljelentőiratot ezenkívül megkapta a Magyar Nemzet lap is, és magyarokat irtók bűnügyének az Európa Tanács elé terjesztéséhez az Európa Tanács nyugalmazott tagjaként Dr. Habsburg Ottó úr is, Tőle és Fiától való segítség kéréssel, s többen mások is megkapták.) Budapest, 2006. 02. 24.

X./

1. A biológiai létünk védelme elsődleges, a tanok hirdetése másodlagos fontossággal bír. A kálisóval mérgezők a helyünk elfoglalását folytatják. Erre jók a pártcsatározások.

2. Nobel-díjakra pályáznak a kutatási eredmény megsokszorozó mérési találmányaimmal, amelyeket eltulajdonítani próbál az MTA. Lásd: www.aquanet.fw.hu. Budapest, 2005. 03. 03.

XI./

1. A mérgező kálisóból 40%-ot tartalmazó szabványsértő sókeveréket (VIVEGA) "magyar áruként" ajánlanak! Mi benne a magyar, az izraeli kálisó? Tejfalussy András. 2006. 03.05. (Kapták: a "MAGOR" és a "MAGYAR ÁRUK BOLTJA".
2. MEGÖL a konyhasó-hiányos, káliummal dúsított étel, meg a vírusos, vegyszeres vezetékes ivóvíz, lásd internet: „www.aquanet.fw.hu”. Budapest, 2006.03.15 Létvédő Kör Mozgalom

3. Az RTL Klub tv 2006. 03. 16-i Fókusz műsora ráfogta a konyhasó-hiányos, káliumtúladagoló étkezés miatti életveszélyt a méregmentes, vírusmentes desztillált ivóvíz nem létező mérgező hatására.

4. Az, aki az eladósításban bűnrészes pártra, vagy személyre adja le a szavazatát, a teljes magánvagyonával felelős az adósságért! Budapest, 2006. 03. 18. Tejfalussy András

5. Minek ide a külföldi tőke, hogy ellopják?

6. A "JÉZUSI ÖRÖK ÉRTÉKREND SOFTWARE" NEM ALKALMAZHATÓ SIKERESEN AZ "ÓSZÖVETSÉGI SOFTWARE" TALMUDISTA VÍRUSAINAK A KIZÁRÁSA NÉLKÜL.

7. Az EU-s bíróságok megakadályozzák a jogorvoslatot az ügyfelek kereseténél nagyságrendekkel nagyobb kötelező ügyvédfogadási költségek vállalására kényszerítéssel.

8. JUDEOPAPOK IS FEDEZIK A NÉPIRTÁST?

9. A vírusos-ürülékes szennyvíz a talajba juttatva hasznos, viszont ugyanez az SZDSZ választási vitaműsorban előadott tervei szerint a szennycsatornákkal a folyókba ás onnan a vezetékes ivóvízbe koncentrálva csakis népirtó hatású, lásd www.aquanet.fw.hu.( 2006. 01. 11-én, Tejfalussy András által dr. Illés Zoltánnak a Kossuth Rádióban a környezetvédelemről folytatott kampányvita ideje alatt küldött SMS.)

10. TEJFALUSSY ANDRÁS LÉTMENTŐ FELHÍVÁSA A PARLAMENTEN KÍVÜLI SZERVEZETEKHEZ: Népszavazást kell szervezni a magyar lakosságot népirtó (ivartalanító és életrövidítő) kálisóval mérgezni engedő parlamenti képviselők személyes lejáratására a jelen www. aquanet.fw.hu honlapon bemutatott egyértelmű mérési bizonyítékok alapján! Budapest, 2006. 06. 06.

XII./

1. Tíz fiatal magyar férfi ondójából már kilencé már génhibás, nem megfelelő a spermabanki mérések szerint, A Mózes II. 23., 20-33. szerinti módon okozzák. Lásd: www.aquanet.fw.hu. (SMS útján közvetlen tájékoztatásként: kapták: a Kossuth-téri tüntetéseket szervezők vezetői, a Hír-TV és Wittner Mária országgyűlési képviselő (is). Budapest, 2006. 11. 03

2. A Pénzügyminisztérium 58 milliárd forint hitelt osztott ki fiktív fedezetre. Medgyessy elengedte a visszafizetést. www.aquanet.fw.hu. Budapest, 2006, december 11.

3. Közérdekű adatoknak a meghamisítása a víz- és csatornahasználat díjának az áramdíj növelés arányával növelése, mert 1/10-e sincs az áram költsége a víz+csatornadíjnak! Budapest, 2006. 12. 12.

4. A keresztény papok elfogadják a csalással uralomszerzést Jehovának tetszőnek. Jákob is csalt, mielőtt Jehova kitüntette! Budapest, 2006. 12. 12.

5. Az Alkotmánybíróság létét érvénytelenítő 1989. évi XVII. tv. /korábbi/ 7. §. eltüntetése jogtalan volt, nem érvényes a jelenlegi „Alkotmány”, nem államfő a köztársasági elnök, korrupt minden jogász, aki nem tiltakozik ellene! Budapest, 2006. december 14.

6. A csalással szerezhető képviselő mandátumosok csaltak a köztársasági elnököt államfőnek hazudó alkotmányszöveg megszavazásával. Budapest, 2006. 12. 15.

7. Összeférhetetlenség, alkotmánysértés: csalók választották a legfőbb ügyészt, ellenőrnek!! www.aquanet.fw.hu. Budapest, 2006. december 19.

8. Összeférhetetlenség, alkotmánysértés: ha a csalók választhattak bírót az őket ellenőrző Alkotmánybíróság tagjává. Budapest, 2006. 12. 16.

9. A csaló pártok a mandátumhoz csalással hozzájutott csalók által közhatalmat bitorolnak, s az ezt engedő köztársasági elnök alkotmánysértő. Budapest, 2006. december 19.

10. A csalással szerezhető mandátumos képviselők évente eladják 40-000 magyar helyét, ebből törlesztik a csalóknak jutó hiteleket. Budapest, 2006. 12. 18.

11. A ma közvetített koncerten Koncz Zsuzsa megköszönte Göncz Árpádnak, hogy évi 40.000-rel csökkentik a magyarok létszámát a Mózes II. 23., 20-44. szerinti étel-ital (kálisóval stb.) mérgezéssel, és az ivóvíz vírusoktól mentesíteni, fertőtleníteni nem , lásd: www.aquanet.fw.hu, tud róla? Budapest, 2006. dec. 25.

XIII./

(1. oldal / 3)
Megjelent: 33568 alkalommal

Hozzászólások  

 
Kósa Lajos
#1 Észrevétel.Kósa Lajos 2016-02-01 07:18
Kedves András. Az általad megjelölt oldal elveszett. Ez fogadott azon:-A kért címen nem található weboldal.

Ha Ön ennek a webcímnek a tulajdonosa, kérjük olvassa el a Domain nevek beállításával kapcsolatos tudnivalókat.
Idézet
 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Oldalainkat 208 vendég és 0 tag böngészi

Látogatók

Hungary 67.5%Canada 1%
Romania 5.4%Serbia 1%
United States 4.4%Switzerland 0.4%
Germany 3%Australia 0.4%
Russian Federation 2.9%France 0.4%
Ukraine 2.8%Italy 0.2%
United Kingdom 2.2%Netherlands 0.2%
Slovakia 2.1%Belgium 0.1%
Sweden 2.1%Poland 0.1%
Austria 1.3%Greece 0.1%

Today: 523
This Week: 1386
Last Week: 5982
This Month: 22373
Last Month: 32144
Total: 1799481

Belépés