20240419
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2009 november 02, hétfő

Az ukrajnai járvány hirtelen kitörésének különös körülményei

Szerző: infowars.com

David Rothscum bizonyítékokról számol be jelentésében a hirtelen kitört ukrajnai járványról. A bizonyítékokban azt állítják, hogy a Baxter International feladata volt egy új, gyilkos vírusos tüdőgyulladás elindítása.

2009 februárjában a Bloomberg számolt be arról, hogy a Baxter "véletlenül" küldött élő madárinfulenza vírust több laboratórium számára világszerte. Mint tudjuk a Baxter esetében ez nem az első eset. 1995-ben élő HIV vírussal fertőzött vakcinák kerültek Franciaországba és Csehországba, de a csehek még időben észlelték!

Korábban a Haffington Post számolt be egy volt mossad ügynök, Joseph Moshe letartóztatásáról. Moshe biológiai hadviselésre szakosodott! Állítása szerint a Baxter ukrajnai laboratóriumában hozták létre a biológiai fegyvert (az előrejelzést 2 hónapja adta).

Mivel a 46 milliós Ukrajna a föld 6,7 milliárdos lélekszámából csak 0,69% tesz ki, ugyenennyi az esélye, hogy egy új vírus véletlenül és hirtelen megjelenjen. Annak az esélye, hogy halálos infulenza járvány fog kitörni, még kisebb!

Tény, hogy Október 30-ig Ukrajnában még csak 2 sertésinfluenzás esetet észleltek, egészen múlt hét péntekig, viszont a halálos járvány látszólag a semmiből érkezett meg Ukrajnába. Moshe mikrobiológusként állította, és amit az Ukrán vámhivatal is megerősített, hogy a Baxter jelen van Ukrajnában.

Ebben az ügyben úgy tűnik, egy bátor ember mindent feláldozott annak érdekében, hogy a számunkra üzenetet hagyjon. Lehet, hogy ez a magyarázata annak, hogy olyan sok mikrobiológust gyilkolnak meg!

Dr. Moshe azt állította, hogy a vírus az RNS-t használja fel replikációjához az 1918-as spanyolnáthához hasonlóan.

Tünetei is hasonlóak: 3-4 napig láz, izomfájdalom, majd kb. egy hét után gyógyulás. Halált csak a legidősebbeknél és legfiatalabbaknál, valamint a legyengült embereknél okoz.

A diagnosztizált kór vírusos tüdőgyulladás. A halálesetek áldozatainál (hat halott fiatal), a betegség lassan kezdődött. A hőmérséklet 37,2-37,3 celsius fok, enyhe köhögés, és izületi fájdalom, orrnyálkahártya hurut a második, harmadik napon. A boncolás a tödőben vért mutatott ki a járási szakember tájékoztatása szerint.

/Forrás: infowars.com/
[Beküldte Tulok]

 Hozzászólások a régi honlapról

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások