Print this page
2009 november 15, vasárnap

A H1N1 ördögi táptalajáról.

Szerző: Kőműves Géza

      Már a kis létszámú megbetegedéseket hónapokkal megelőzően mesterségesen gerjesztett, esze- veszett hisztériának lehetünk egyenlőre szemlélői, mellyel mindenáron járványt idéznek és soha nem látott módon, „ a népért aggódva” az oltást népszerűsítik, sőt, ha nem megy szépszerével, fenyegetőznek is. 

Pedig ez még csak a kezdet, de hogy még minden zsizsik gyökérről pattant pártban– SZDSZ– ben, FIDESZ- ben, MSZP- ben, részben ilyen titkos utasítások a mérvadóak, semmiképpen ne oltasson! 

    Alapból több okot és rugalmas, széles forgatókönyvet lehet feltételezni, valamint azt, hogy a vírus mesterségesen előállított, mesterségesen terjesztett és mindenképpen káros a vakcina is. Nem csak országosan ismert orvosok, hanem egyes sokat tapasztalt soproni orvosok állítása szerint jól időzített esetben egy kis szerencsével használhat ugyan az influenza elleni oltás, de ami biztos, hogy ezzel együtt mindenképpen káros és itt még nem is az új vakcináról beszéltünk, mely alapból sötét produktum és ezek a dokik semmiképpen nem ajánlják.

Megvan az influenzára a jó hagyományos, természetes  módszer, mint a fokhagyma, bor, gyógyteák és a videóban ajánlott ezüstkolloidon kívül egy roppant hatásos és nagyon olcsó  szerre hívnám fel a figyelmet, melyről a Magyar Világ című hetilapban Kovács József metafizikai pszichoterapeuta, nem konvencionális gyógyító ( Elérhetősége: 70/3275753. könyvrendelés is.) sorozatban írt ( Az olvasott utolsó két cikk: 2009.okt.29 és nov. 5,) mely szerint a hidrogénperoxid az a szer, mellyel csaknem minden betegség esetében sikerrel alkalmazható és nem minősül gyógyszernek, ráadásul minimum 200 éves kutatás áll mögötte, de sajnálatos módon az orvosok zöme, természetesen nem véletlenül nem jut hozzá a kutatások eredményeihez, hiszen ezen kutatási eredmények zöme, csak egy kis zárt körben terjesztett szaklapokban kerül nyilvánosságra. Dr. Malahov, Dr. W. Duglas, Dr. Neumivákin professzor nyomán a hidrogénperoxid, mint nascens oxigénre bomló, erős antioxidáns, mely nem csak a sejtek funkcióját képes visszaállítani, hanem eltávolít a sejtből minden nem odavaló anyagot. „Mivel a hidrogénperoxid megsemmisít mindennemű patogén mikroflórát, így alkalmazható különböző vírusos fertőzések esetében, gombás megbetegedéseknél, gennyes fertőzéskor, belek baktériumfertőződésénél …” „ Neumivakin a hidrogénperoxidról írt tanulmányában nyomatékot ad annak az álláspontjának, miszerint a hidrogénperoxid a szervezetben végbemenő mindennemű rendellenes anyagcsere – folyamatainak a visszarendezője, függetlenül attól, hogy milyen eredetű a betegség: szív és ér, légúti, ideg, endokrin vagy egyéb rendszeri. A különbség csak a kezelés módjában rejlik.  „ …”a rákos betegségek sikeres kezelése hidrogénperoxiddal azzal magyarázható, hogy a rákos sejt csak oxigénhiányos közegben képes létezni.” „ A hidrogénperoxid úgyszintén hatásos olyan immunhiányos betegségeknél, mint a vörös lupus, bármilyen allergiás megnyílvánulás az izületek tokjára, az izületek körüli szövetekre terjedő idült gyulladás ( reumatoid arthritis), stb. ” A hidrogénperoxiddal való kezelés abszolút kontraindikációjaként az Izsevszki Állami Orvosi Akadémia a következő betegségeket jelzi: fibrino – genopénia, hajszálér toxikózis, trombocitopéniás purpuna, hemofilia, DVS – szindróma, hemotikus anémia. Más esetekben a hidrogénperoxid belső használatának és vénába juttatásának az ajánlott mennyiségben a kezelési séma betartása mellett ellenjavallata nincs. Ám szeretném figyelmeztetni kedves olvasókat, hogy a hidrogénperoxid vénába juttatása injekciós tűvel csakis orvosi megfigyelés mellett történhet. Azok az orvosok, akik először ismerkednek ezzel a módszerrel, előbb a félelem és a kockázatérzet mellett végzik az ilyen kezelést. Később úgy megszokják, hogy nem tudják nélkülözni az eljárást komolyabb betegségek kezelése során.” 

 A hidrogénperoxidot orvosi ellenőrzés nélküli belső használatra jellemzően a következőképpen javasolják : Mindenképpen a gyógyszertárban kapható 3% -os oldatból, étkezés előtt, vagy étkezés után 1,5 órával, napi háromszor tíz csepp, 2- 3 dl vízben. A másik javallat: 1 liter vízbe 10- 15 millilitert.
Elnézést kérek a hosszú  kitérőért, de az internetes olvasók részére is hasznos lehet.
 
   - A nemzetközi zsizsik hatalom az új és kérlelhetetlen világhatalmának bevezethetősége érdekében főpróbát hajt végre, teszteli a népek megtizedelhetőségét, a miniatűr adó- vevők emberbe helyezhetőségét, egy későbbi bárminemű aljas akcióhoz az emberi szervezet immunitását, valamint az emberi, társadalmi reakciókat is tesztelik.

Egyúttal a részükre roppant nyereséget hozó világháború kirobbantásának „lehetetlensége”, hiszen részükre is kedvezőtlenül alakulna, szükségessé teszi a világsarc kivetését. Így pl. nem kell „hazai”-  pl. USA népének a költségvetését feszültség keltően szorítani mert szükség van  „ nemzeti”, katonai erőre, bázisra, felhasználható, bevethető birkákra és hozzávetőlegesen biztos gazdanépre is. Nagyon jól tudják, hogy az USA összeomlása egyúttal az aljas hatalmuk végét is jelenti, hiszen annak vége kürtszó lesz a zsizsikség által megszállt nemzetek ébredéséhez. (Magyarország is megszállt ország és az EU – t is ők hozták létre, ők üzemeltetik és rettenetesen ügyelnek minden társadalmi, szervezeti koncentrációra, olyannyira, hogy a jelentősebb, a zsizsik médiában több- kevesebb, akár negatív értelemben nyilvánossággal rendelkező, látszólag ellenük való, látszólag nemzeti érdeket szolgáló parlamenten kívüli pártokat, szervezeteket is ők hozták létre és senkit ne zavarjon, ha az általuk létrehozott egyletet, esetenként társszervet szélsőségeznek, náciznak, hiszen ezzel számukra elviselhető perifériát alakítgatnak, valamint álmegoldást kínálnak ! )  A hevenyészett módon, olcsó anyagból gyorsan összetákolt és alaposan nem tesztelt oltóanyaggal, mesterséges vírus terjesztésével, mely valójában nem terjed az általuk kívánt mértékben, de a szérum által megszerzett szennyes pénzzel tovább lehet egészíteni a mesterséges pénzügyi  világválságból ( Igaz ugyan, hogy az USA gazdasága válságban van, hiszen a zsizsikség gátlástalan terjeszkedése érdekében sokba kerül az állami, nemzetközi szinten művelt terror.) befolyt tőkét, melyből könnyebben juthat egy Irán ellen indított háborúhoz is, de az afgán harcok költségvetésével szintén gondok vannak, pedig ott Iránhoz hasonlóan irdatlan mennyiségű szénhidrogén van.  

 - Minden gondolkodó ember számára egyértelmű, hogy az emberi  túlnépesedés és a zsizsikek által gerjesztett, mindenre kiterjedő, felpörgetett kizsákmányolás következtében a Föld, mint emberi élettér gyakorlatilag is néhány év alatt megszűnhet létezni és a természet nem válogat, tehát inkább válogatnak ők. Így az előzőekben vázolt teszt,  lehet, hogy eleve nem az, menet közben átalakulhat és bármely pillanatban bedobhatják a vírusnak egy újabb válfaját, de nagyon valószínű, hogy már a jelenlegi szérum önmagában is olyan jóvátehetetlen immunkárosodást okoz, mely igaz ugyan, hogy az emberek zöménél később, talán évek múlva, de felszínesen nézve más betegség okozta halálhoz vezethet.

A mostani influenza hisztéria és minden un. felülről vezényelt akció mögött meghúzódó aljas szándékban nem szabad kételkedni, hiszen mára olyan entitások kerültek a nemzetek zömének, valamint az emberiség élére, akik a leggátlástalanabbak – a globalizáló, liberalizáló, erkölcstelenítő, gyökértelenítő, aberrációt propagáló, agymosó hitványság, akinek a legszentebb ünnepe többtízezer úrnépi- hun- magyar eredetű ember lemészárlásának, élve nyúzásának és vonagló halomra dobálásának évfordulója. Ez a nemzetközi hitványság, (Ez nem az amerikai nép!) hogy a teljesség igénye nélkül említsem, aki  Afrikából láncon hordta az embereket, 50 millió indiánnal, mint kutyával végeztetett. A szovjet zsidóbolsevizmus idején, nem orosz emberek, hanem ezen hitványság vezényletével irtották ki az orosz lakosság tízmillióit.  Drezda lakosságát, asszonyokat, gyerekeket, öregeket foszfor tartalmú bombázással égettettek el. Akik Hirosimára, Nagaszakira atombombát dobattak, akik a World Trade Center ellen önmerényletet követtek el és ezek a betolakodók rendre koncolják azt a palesztin népet, mely otthon él. Azok, akik mindig kettős mércét alkalmaznak: tagadják a kollektív felelősséget, mely valójában valamilyen mértékben létezik, de kreált bűnök alapján, valóban ártatlan emberek millióit áldozzák fel érdekeik megvalósítása céljából. Mit várhatunk azoktól, akik az emberi tragédiából piszkos üzletet, vagy éppen az övéik tragédiáját feltupírozva, ártatlan közösségeket revolverezve, töretlenül működő, állandóan körbejáró kárpótlási ipart üzemeltetnek.

                                   Mire is számíthatunk, ha nem állunk talpra?!

 Nagyon kérem Önöket, hogy az alábbiakban elérhető, három részből álló, ígérem, hogy döbbenetes videót feltétlenül nézzék végig, hiszen a megnyerő és bátor osztrák, génjeiben ír – kelta, vagyis hun- magyar származású hölgy segítségével, az influenzán keresztül az emberiség és a föld legádázabb ellenségeiről – a zsizsikekről, az emberiség jövőjéről, többek között a birkából való gondolkodó emberré válás szükségességéről is szól!
Tények, részletes információk az „új” influenzáról:
 
Ajánlott oldal:
 
Tisztelt Sorstársaim, Polgármester Hölgyek/ Urak, Orvosaink!
Ha Önök hibás információk birtokában, esetleg meggondolatlanságuk okán elősegítették a szóban forgó oltás kivitelezését, vagy éppen nem tudják mitévők legyenek, nézzék meg a mellékelt videót és sürgősen, országszerte továbbítsák kollégáik részére! Nem az a lényeg, hogy mi, Önökkel együtt, mondhatom bátran, hogy nemes szándékúak milyen részletben  tévedünk, hanem az, hogy öntudatos, bátor, gondolkodó, tehát erős emberré válunk. Ekkor mienk lesz a győzelem és megmenekülünk és megmenekül a jövő nemzedék, gyerekeink s az unokák, mert nálunk a nemes erő, ha tetteinkkel kiérdemeljük, velünk a MINDENHATŐ is, hiszen mint már oly sokszor írtam, ha létezik, nem az  e világi és túlvilági érdemtelen előnyökre spekuláló,  csak üres dicséretre, hízelgésre és könyörgésre képes, áldozni, kockáztatni képtelen ember kérlelő fohászára  vágyó, hiú ripacs Ő.
 Ne feledjék a videót megnézni!
 
                                                                                    Kőműves Géza
                                                                            Magyar Nádori Szövetség
                                                                                Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

                                                                                 Tel: 70/ 302 67 94

 

Beküldte: Kis Csaba

Hozzászólások megtekintése a régi honlapról →