Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

Cs2017Sep21

2017. Július 01., Szombat 23:17

Az egészségügyi központokat építgető izraeliekről!

Írta:  Dr. Nagy Levente:
Értékelés:
(12 szavazat)
Állami népirtás formái a XXI.században - a liberális egészségügy és az izraeli érdekek egybeesése Magyarországon! Az Állami szinten működő NÉPIRTÁSRÓL készítek egy írást,csatolom pár videómat is hozzá,pár napon belül remélhetőleg készen lesz. Addig szeretnék néhány dolgot közölni egy rövidebb írásban e témában.

A globális éghajlatváltozás miatt - a világon,így Európában is egyre kevesebb az élelmiszer és az ivóvíz. MAGYARORSZÁG geopolitikai szerepe emiatt felértékelődött,bár mi erről nem tudunk idehaza. Csak mi nem tudjuk magunkról,de minden külföldi befektető tisztában van ezzel a ténnyel - és ezt TITKOLJÁK előlünk! Az ásványvizeink aranyérmesek a világbajnokságokon,gyógyvizben lubickolunk,mialatt Görögországban és Spanyolországban tankerhajókkal importálják az ivóvizet. Nem gyógyvizet,közönséges ivóvizet. Tankerokkal - akár az olajat! Érdekes nem? Olaj helyett van ezer alternatív energiaforrás - de IVÓVÍZ nélkül nincs se emberi,se más ÉLET a FÖLD nevű bolygón...

Trianon után - HAZÁNK teljesen agrárországgá vált, ez sajnálatos tény. Vessük össze a két dolgot! Egy agrárország TERMÉKEIT egy globális éghajlati változás közepette nem akarják megvásárolni - vagy ha megveszik,önköltségi ár alatt teszik meg?! Nem logikus,ugye? DEHOGYNEM. Ebben az évben ez kezdődött a meggyel, folytatódott a gabonákkal,most folyik az almával!

Szép lassan mindenki rájön,hogy az ÉLET minden területén a MAGYAR NEMZET megsemmisítése zajlik! Nem tíz, húsz vagy száz év múlva: hanem napjainkban! A folyamat egy előre megírt forgatókönyv alapján zajlik ... és kik a végrehajtók? A mostani "kormány" már nem primitív kubikosokból, esztergályosokból áll - hanem főiskolát, egyetemet végzett janicsárokból.

Mi egyre többször, egyre többen ellenállunk, mire ők hangosan méltatlankodnak, gyaláznak BENNÜNKET! "ŐK" már jönnének - DE a Kárpát-medence lakott!!! Nekik sürgős a kiirtásunk, belaknák már végre az üresen tátongó lakóparkokat,kellene a MAGYAROK élettere! Miért írok ebben a témában? Az ÉLET minden terén - folyik a "NEMZETELLENES hidegháború" - illetve állami népirtás! A gazdák csodálkozva mennek tönkre - azt hiszik,csak velük történik mindez! TÉVEDNEK! Tehát írnák néhány TÉNYT!!!

A MAGYAR ORVOSI KAMARA néhány éve élesen tiltakozott az újfajta receptek bevezetése ellen. Azért voltak újak a receptek,mert BNO-kódot fel kell rajtuk tüntetni. A BNO-kód nem más,mint a Betegségek Nemzetközi Osztályozásának jelölése, ami az Orvosi Kamara szerint stratégiai fontosságú NEMZETBIZTONSÁGI adat - mondták ők! ÍGY VAN. Azóta pár év eltelt, gyakorlatilag Magyarország EGÉSZSÉGÜGYI állapota feltérképezésre és feldolgozásra került, valakik PONTOSAN tudják a MAGYAR NÉPESSÉGRE jellemző betegségeket. Többször emelték a gáz, az élelmiszer és általában a MEGÉLHETÉS feltételeit. Borzasztóan elgondolkodtató az is, hogy FOLYAMATOSAN emelik a gáz árát - és azon töpreng a "kormány", melyik vezetéken jöjjön a drága gáz: a Nabuccón vagy a Kék Áramlaton! KÖZBEN: csak a Makói árokban több mint SZÁZ ÉVRE elég gázt termelnek ki a lábunk alól - kanadai befektetők! DE nem csak ezek drágultak.

A tipikusan magyar betegségek gyógyszereit: több alkalommal 2-3 szorosára emelték! TÖBB alkalommal 2-3 szorosára! Ezen gyógyszerek hiánya - veszélyezteti az ÉLETET, mivel a MAGYAR populáció tipikus betegségeiről van szó, ezért - logikusan a MAGYAROK életeit veszélyeztetik...! Csak egy dolog - a magas koleszterinszint,vagyis a CSENDES halál gyógyszere igen érdekes dráguláson esett át többször,a TÁMOGATÁSUK lecsökkent...! Furcsa? Minden recept közepén rajta van a BNO-kód helye, kötelező kitölteni - és az adat feldolgozásra kerül...! Aki nem hiszi - NÉZZEN meg! Szóval - most teszik tönkre a gazdákat végleg, de van egy ördögi csel nálunk, az egészségügyben is! EGYRE több munkáért egyre kevesebb PÉNZT kapunk! Kesztyűs kézzel teszik mindezt! .. és hogyan??? A rendelőben - az alapellátásban teljesítményfinanszírozás van. Több munka, több beavatkozás - egy PONTRENDSZER alapján - több pénzt jelent. Elvileg. Logikus. MÉGIS - egyre több orvos megy külföldre dolgozni,elegük van. Aki marad, túlterhelt, fásulttá válik. DE MIÉRT??? A magyarázat egyszerű! Meg van határozva,hogy egy rendelés alatt: hány beteget láthatunk el! Kevés orvos - sok beteget kell ellátnunk! De a finanszírozó meghatározza: egy beteg emberre mennyi IDŐT kell fordítanunk! Jó sok időt -természetesen! Tehát - hiába lát el az ember 25-30 beteget egy nap alatt, a finanszírozó nem veszi figyelembe: csak töredékét! És természetesen NEM fizeti ki a kezelést ..! Teljesítményfinanszírozás van, de csak néhány beteg ellátását fizetik ki, ami nem fedezi a fenntartási költségeit! DÖBBENETES?

A rákbetegek várólistán várnak a szívbetegekkel és a többi halálraítélttel. Olyan ez - mintha a vízben fuldoklóhoz odavezetnének, és rászólnának,hogy: majd holnap kimentünk a vízből,addig maradj csendben!!!

Ez az állami NÉPIRTÁS egyik formája! Csak egy módja a SOK alkalmazott közül! A súlyos betegek BELEPUSZTULNAK a liberális reformba, mi - alapellátók: "csak" tönkremegyünk....! DE - a csőd szélén álló alapellátást végző településeket: befektetők járják!!! Rendkívül kedvező az "ajánlatuk"! Egészségügyi központot építenének minden nagyobb településen, a költségeket ők állják! Micsoda tőkeerősek lehetnek ezek a "befektetők" - ugye? Semmi mást nem kérnek, csak azt - hogy egy patikát működtethessenek a "központ" mellett és az orvosi praxisjog ne lehessen az orvosé, hanem a befektetőé! Az orvosok - így egyszerű alkalmazottak! Mi ebben az érdekes?

A "tőkeerős" befektető egy izraeli cég természetesen! Viszont van egy apróság!!! Az egészségügyi központok létesítését az Állam támogatja! Az Állam ad 90 % tőkét - a MI pénzünkből, a befektetőnek csupán 10 % önerőt kell biztosítani.. ! Az egészségügyi "központok" építéséhez szükséges 90 %-ot ÁLLAMI támogatást: csak EGY pályázó nyerheti meg Olyan,mintha a pályázatot TESTRE szabták volna ...! Ugye nem kell elmondanom,kire van szabva az egész...? Itt a kirakós játék utolsó mozaikja is összeáll!

Ez a GÉPEZET - ami ellenünk működik: janicsárokat alkalmaz! Ha egy janicsár tudatosan épített hamis varázsa megkopott - teletömik a zsebét a MI pénzünkkel, és röhögve félreáll!!! Jön a következő végrehajtó janicsár - az újabb hamis illúziókkal!!! Nem a janicsárt kell KIÜTNI, mert azok sohasem fogynak el, hanem azt,aki a küldetéstudattal ellátja és ellenünk beveti!!! Mivel - a másik fél szervezetten működik, MI is csak SZERVEZETTEN, egymással ÖSSZEFOGVA vehetjük fel a HARCOT!!! NINCS más megoldás!!! A tönkretétel szép lassan MINDENKIT elér, társadalmi,gazdasági helyzettől függetlenül - KIVÉVE a politikusokat és azokat: akik végrehajtják a NÉPÜNK IRTÁSÁT!!! Mert EGY HARCHOZ két fél kell: a támadó és a VÉDŐ!!! A harc kimenetelét valamelyik fél gyengesége dönti el! A MAGYAR sohasem állt : a gyenge hírében!!! Akkor MI a gond???

Beküldte: Gallery Gaal

Megjelent: 645 alkalommal

Hozzászólások  

 
nagy lajos
#3 belgium/Andennenagy lajos 2017-07-10 16:59
a magyarság számára (a fennmaradása számára !!!) elsodleges szüksége lenne arra, hogy elkötelezze magát az IGAZ mellett. Elég lenne, ha egyedenként egy fogadalmat tennénk így ; soha többé nem hazudok és ezt mástól sem fogadom el ...

na már legalább 10 éve észrevettem, hogy Mo-ról egymásnak ellentmondó adatok jönnek ki a Mo-i zsidó áldozatok számáról. Tudom, hogy erre sokan azt mondanák ; na ha csak ez lenne ..., vagy mások azt, hogy hát ezt a zsidók csinálják ...
nincs igazuk !

egy tisztességes nép, ország szembenéz mindíg a multjával, a jó és rossz, hibás cselekedeteivel. Mivel az utóbbi idoben egyre divatosabb lett a
holokausztra emlékeznünk ..., már ezért is elsodleges ott az igazat, csak a valósat mondanunk. Rólunk van szó, magyarokról !!!
Hogy ezek keresztények, zsidok, hogy ezek Isten-hívoek, vagy sem ...

a zsidó áldozatok száma ezek ismerete, ill. elismerésének következménye. Mo-on egyes szám pontossággal tudhatnánk, ismerhetnénk oket (nálunk Belgiumban ez így van). Miért nem tettétek, teszitek meg ezt odahaza !?!?

ennek hiányában eddig legalább 8-9 különbözo, egymásnak ellentmondó adatot olvastam (Mo-ról
jövoket). Na ha ez 'csak' 9 volt, az azt jelenti, hogy legalább 8 hamis abban ...
nem szégyellitek magatokat ezért !?!

hogy a hazugságain lebukott Gyurcsányt nem mondattátok le (amelyet egyetlen tisztességes ország nem mulasztott volna el !), az még hagyján, de azt, hogy ezen pontos, személy-szerinti felmérést még mindíg nem tettétek meg ..., ez pofátlanság (az áldozatok és az igaz irányában) ...

ha ezt ide felhozom, ezt azért, mert néhány napja (talán 7-8 lehet) olvastam megint egy újabb számot. Megint egy újat ...
semmi tisztelet nincs bennetek ezek felé !? Mindezek tényleges személyek voltak ... és ezek létét még ma sem tisztelitek !!

igaz volt már egy nagyjáboli felmérés országonkét közvetlen a háború után (45 ége, 46 elején). Ez egy nagyjáboli, tízezres nagyságrendu volt. Ebben
minden akkor hiányzó személyt bele is értettek. De ez nem volt az igazi. Manapság ezt az áldozatok azonosításával, egyes szám pontossággal, személyek szerint meg tudnátok tenni ...
(a háború végei nagyjáboli adatok -a hivatalos-
az emlékezetem szerint Lengyelo.; 3,1 millió, Csehszlovákia ; 170 Ezer, Romania; 580 Ezer és a mienk -a csonka Mo -é) 180 ezerre volt felkerekített

na most arról van szó sokszor, hogy a zsidók feltöltik, feltöltenék Mo-ot (a csonkát). Már ehhez is szükséges lenne az, hogy hányan vesztek el közülünk ?

szeretettel, L
Idézet
 
 
Subartu
#2 A gondolat van előszörSubartu 2017-07-05 14:07
Jöhetne itt akkora vezér mint a Gellért-hegy, akkor is tovább bámulná a tömegember az agyba vetítő szerkezeteket.
A megoldást ott érdemes elkezdeni ahol a probléma leledzik. Nem titok, tudható, hogy mi az első lépés:
www.youtube.com/.../
Én a fentiekben válzoltnál nem tudok jobbat. Aztán, ha majd a fejekben kezd rend lenni, jöhetnek a vezérek. Akkor és csak akkor leszünk hajlandók megemelni az ülepünket. Addig marad a fotelforradalom és az orrunk alá hümmögés
Idézet
 
 
Nagy Lajos
#1 Hogy mi a gond ?Nagy Lajos 2017-07-04 14:58
A szervezetlenség. Nagyon sokan ismerik mára már az igazi ellenséget. Sokan tennének is. De nincs,aki az élre álljon, aki egységbe tömörítené a nemzetet. Vezér nélkül pedig nem megy.
Idézet
 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Oldalainkat 585 vendég és 0 tag böngészi

Látogatók

Hungary 67.9%Canada 1.1%
Romania 6.2%Serbia 0.8%
United States 3.9%Switzerland 0.4%
Russian Federation 2.9%France 0.3%
Germany 2.9%Australia 0.3%
Ukraine 2.7%Kuwait 0.3%
Slovakia 2.2%Italy 0.2%
United Kingdom 1.9%Netherlands 0.2%
Sweden 1.6%Belgium 0.2%
Austria 1.5%Greece 0.2%

Today: 306
This Week: 2416
Last Week: 5161
This Month: 15763
Last Month: 20478
Total: 1607619

Belépés