Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

K2019Sep17

2019. Augusztus 19., Hétfő 21:15

Az 5G veszélyei hatalmasak és felmérhetetlenek

Írta:  ujvilagtudat
Értékelés:
(10 szavazat)
Megkongatta a vészharangot az egyik technikus, aki 5G berendezéseket telepít

Szinte semmi sem demonstrálja egyértelműbben a kormányok és a vállalatok önhittségét, mint az 5G bevezetése. Az amerikai elnök például olyan versenynek nevezte, "amelyet meg kell nyernünk".

Az 5G veszélyei hatalmasak és felmérhetetlenek, mivel magánéletünket, egészségünket és szabadságunkat is veszélyezteti a technológia. Miközben a kormányok igyekeznek kihasználni gazdasági előnyeit, az orvosok, tudósok, sőt már a meteorológusok is felemelték a hangjukat a technológia következményeit illetően szerte a világon.

Nemrég egy telefontorony szerelő, vagy "toronymászó," ahogy magát nevezi, szólalt meg arról azon veszéllyel kapcsolatban, amelyet az 5G jelent az egészségünkre.

A videóját viszonylag sokan látták, mióta június közepén közzétette, és azóta néhány másik ember is követte a példáját. Saját szavaival magyarázza el, hogy milyen veszélyes volt a 4G technológia telepítése.

"Ha közelről kapja az ember a rádiófrekvenciát, akkor az túlmelegíti az agy, a szem és a herék vízmolekuláit. Akár sterilizálhatja is az embert, vagy napokon át hasogató fejfájást okozhat, amitől használhatatlanná válik az illető a nap hátralevő részében."

Ez történhet a 4G esetén. A 4G azonban a hosszú hullámhossza miatt az egyetlen valódi károsodást nagyon rövid távolságról okozza csupán néhány méterre a torony szórási pontjától.

Ne feledjük, hogy a 4G technológia körülbelül 1,5-2,8 megahertz tartományban működik. Az 5G viszont gigahertz frekvencián sugároz, ami körülbelül 1500-szor intenzívebb, mint a 4G esetében.

5g. From the guy installing it.Videó →

Ugyanakkor az 5G adókat nem fogják magasan egy hegyre telepíteni, hogy kellően távol legyenek, mint a 4G tornyok. Ezek irodákban, utcasarkokon, autókban és otthonokban fognak működni. A 4G hosszú távú hatásai még ma sem ismertek, de az 5G az egészségünkre nézve egy teljesen új szinten jelent közvetlen fenyegetést.

A tudósok szintén megszólaltak az 5G egészségügyi veszélyeivel kapcsolatban, és állításaikat alá is támasztották. Júniusban egy csoport meteorológus írt egy levelet az FCC-nek (Szövetségi Kommunikációs Bizottság), amelyben részletezték azt a hatást, amit az 5G gyakorol az NOAA (Nemzeti Óceán- és Légkörkutatási Hivatal) információs rendszereire. (1)

Azt állítják, hogy a rádióspektrum megosztása a mobilszolgáltatókkal késlelteti a természeti katasztrófákkal kapcsolatos fontos életmentő információkat, amelyek veszélyhelyzetben sok ember életét követelhetik.

Frank Clegg, a Microsoft Canada volt elnöke szintén figyelmeztetett az 5G veszélyeire egy műsorban, amelyet a kanadai televízió nézői számára készítettek.

"Az 5G egy teljesen új infrastruktúrát igényel, több ezer kis antenna telepítését az összes városban, ahol alkalmazni fogják," - Frank Clegg. (2)

Doctors call for delaying deployment of 5G Due to Health Risks videó →

Sok tudós és orvos egyetért abban, hogy az 5G nagy kockázatot jelenthet az egészségünkre.

"A leggyakoribb tünetek a fejfájás, fáradtság, csökkent koncentrációs képesség, fülzúgás, ingerlékenység és álmatlanság. A szívre és az idegrendszerre gyakorolt hatások szintén komoly aggodalomra adnak okot," - Dr. Riina Bray, vegyészmérnök orvos.

"Alacsonyabb frekvenciák esetében a tudósok előre jelzik a szemkárosodást, a már csökkenő rovarpopulációk elvesztését, az antibiotikumokkal szemben rezisztens baktériumokat és az ideg- illetve és az immunrendszerre gyakorolt fiziológiai hatásokat," - Dr. Magda Havas, professzor és kutató.

Ha az 5G-t egy egész országban bevezetik, ez drasztikusan növeli az erős milliméteres hullámok közelségét az emberekhez, különösen a városokban és a városokhoz közeli területeken élők esetében.

Mint mindannyian tudjuk, a kormányok és azok szabályozó ügynökségei nem az emberek érdekében dolgoznak. Ebben nincs semmi új, viszont azt mutatja, hogy nem támaszkodhatunk a kormányokra az életünkkel kapcsolatos fontos döntések meghozatalában, vagy az igazság elmondásában a nagy iparágakról, például a telekommunikációról. (3)

(1) - https://regmedia.co.uk/2019/06/25/fcc-weather-orgs.pdf
(2) - https://vitalitymagazine.com/article/invisible-threat/
(3) - https://www.wakingtimes.com/2019/08/13/cell-tower

Forrás: ujvilagtudat.blogspot.com

Megjelent: 175 alkalommal

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Látogatók

Hungary 68.5%Austria 1.3%
Romania 5.4%Canada 1.1%
United States 3.9%Norway 0.6%
Russian Federation 2.8%France 0.3%
Ukraine 2.6%Switzerland 0.3%
Sweden 2.2%Kuwait 0.3%
United Kingdom 2.1%Netherlands 0.3%
Slovakia 2.1%Australia 0.3%
Germany 1.8%Italy 0.2%
Serbia 1.4%Spain 0.1%

Today: 365
This Week: 988
Last Week: 4655
This Month: 10301
Last Month: 17853
Total: 2148258

Belépés