20240329
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2020 április 24, péntek

Bill Gates; 7 milliárd embert kell majd beoltani

Szerző: Varga Domokos György

Bill Gates, az ember- és koronabarát. Mi tagadás, igen megoszlanak a vélemények a koronavírus eredetéről és természetéről, no meg Bill Gates ember- és vírusbaráti lelkületéről is. Tisztelt Olvasó!

Azokat a netes filmeket, amelyek az új koronavírus mesterséges (laboratóriumi) előállításáról értekeznek, meglehetősen hamar eltüntetik. Így jártunk mi is, például éppen ezzel: „Koronavírus – Az Új Világrend megkoronázása – Ne oltassatok!"

Márpedig Bill Gates éppen azért hagyta ott a Microsoftot, az őt a világ leggazdagabb emberei közé emelő céget, hogy oltasson. A minap a német állami tévén, az ARD esti híradójában, a vele készített interjúban, egyenes adásban csaknem 10 percen át menesztgethette magát a mennybe: hangoztatta, hogy 7 milliárd embert kell majd beoltani a koronavírus ellen, s ezért ő már rohamtempóban fejleszteti az oltóanyagot. Nem tűnik rossz boltnak, mármint neki. Nekünk rossz lesz. Úgy akarja megcsinálni, hogy elektronikusan kimutatható nyoma legyen az oltásnak – egy szkennerrel (leolvasóval) láthatóvá válik, hogy beoltottak-e vagy sem. Nehogy már kimaradjon valaki! Csoda-e, ha erős nyugtalanságunk támad több okból is.

Egy olyan szerkezet, amely a beoltottságunkról tájékozódik, másról is tudhat tájékozódni, attól függően, az oltásra vonatkozón túl még milyen más adatokat ültetnek belénk. Épp minap szemlézett cikkünk (Egy jámbor célú tömeges megfigyelés, avagy a cél szentesíti-e az eszközt?) szakértő szerzője hívta fel a figyelmet arra, hogy a koronavírus okán-ürügyén milyen nagy lendülettel dolgoznak a legkülönfélébb országok és cégek azon, hogy olyan alkalmazásokkal lássák el a világot, amelyek segítségével könnyen nyomon követhető válik, ki kivel érintkezik, milyen kapcsolati hálónak tagja.

Több mint nyugtalanító, hogy úgy akarnak mindenkit beoltani, hogy a megfertőzötteknek hangsúlyozottan túlnyomó többségénél (mintegy 80%-ánál) vagy nagyon enyhe tünetek mutatkoznak, vagy semmilyenek. Komoly egészségügyi kockázat csak az idős és valamilyen alapbetegségben szenvedőknél áll fenn. Természetesen őket is meg kell menteni, de több ésszel és kevesebb erővel. Ha például az orvosok és feltalálók arra összpontosítanának, hogy ne a lényegében komoly halálos veszéllyel járó lélegeztető géppel próbálják megmenteni a koronavírussal súlyosan megbetegedettek életét, hanem vagy orvossággal vagy másképp, akkor máris elejét lehetne venni, hogy üzletemberek fékezhetetlen altruizmusa hozza ránk a nemzetállamok által egyelőre sikeresen elhárított új világrendet.

Márpedig maga az élet, a koronavírus ellen öntevékenyen szembeszállók egyike-másika bizonyította be, hogy lehet a gyógyulásnak sokkal barátságosabb, sokkal emberibb módját is választani. Nemrég írta a bajból nem egykönnyen kimászó barátom, hogy feleségével – ő szintén megfertőződött – az infravörös lámpájukat vetették be, méghozzá abból a megfontolásból, hogy a vírus nem bírja a meleget, „hiszen ezért is lázasodunk meg, hogy a szervezetünk a hőlökettel nyírja ki őket – hát segítettünk neki, rátettünk mi is még egy-két lapáttal a kályhára".

Hogy milyen eredménnyel? Továbbra is a barátomat idézem: „Frenetikus hatása volt. Két nap alatt lement a lázunk, a köhögés még ma is tart, de ürül is az anyag. Vagyis már nem száraz. Gyengék vagyunk még mind a ketten, de nagyon örülünk annak, hogy nem jelentettük be magunkat, és nem vittek bennünket kórházba." Úgy véli ugyanis, hogy az önkéntes karanténban az infravörös lámpa egészen biztos többet segített nekik, mint amennyi esélyt a gyógyulásra egy lélegeztető gép adhatott volna...

Tisztelt Olvasó, Ön felnőtt ember, vonja le tehát mondandómból a maga következtetéseit. Nem nagyon találni adatokat arra vonatkozóan, hogy koronavírustalan évben mennyien szoktak meghalni például Magyarországon, de a tízmillióból az átlagosan napi 340 körüli hiteles adatnak tűnik. Ennek fényében az idősek és különféle alapbetegségűek köréből a napi húsz alatti elhalálozott – Isten bocsássa meg, hogy ezt mondom – nem tűnik drámainak. Van okunk és lehetőségünk tehát a jogos félelmeinken túl a józan eszünkre is hallgatni, s amit csak lehet, nem erővel és lendülettel, inkább józan megfontolással megközelíteni.

S akkor talán megússzuk Bill Gates emberbaráti lelkesültségének világrendi súlyos következményeit, tisztelt Olvasó!

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások