Print this page
2020 május 18, hétfő

A megjósolt kamu koronavírusról és más...

Szerző: John Imbriano

Ez az ember 2018-ban MEGJÓSOLTA a kamu koronavírus világjárványt és az 5G FEGYVERRENDSZER kiépítését!! feliratot nem tudok készíteni, ezért így fordítottam le. KÉREK MINDENKIT, HOGY OLVASSA EL ÉS OSSZA MEG AZ ISMERŐSEIVEL!!!

Hello, emberek, itt John Imbriano, ismét nagy bajban vagyunk...tudjátok, nem tudom, miért tűnik úgy, hogy azt gondolják az emberek, hogy ez rendben van, hogy engedik, hogy besugározzák őket. Nem értem, hogy mi a baj veletek, emberek. Azt gondoljátok, hogy ezek a rendszerek, amelyeket ezekre a tornyokra helyeznek fel, arra vannak, hogy a Netflix-et nézzétek, és hogy videójátékokat játszhassatok a telefonotokon, amikor tojni mentek?

Vajon nem jöttetek rá arra, hogy mi vár most az emberekre? Rájöttetek-e már arra, hogy mire használják ezt a cuccot? Rájöttetek-e már arra, hogy mit csinál ez a cucc? Ezek a tornyok: fegyverek! Ezeket a rendszereket fegyverként használják... Elmagyarázok most nektek néhány dolgot...Régebben már sok mindent elmondtam, de továbbra is újra, meg újra visszatérek rá, mert egyszerűen nem fogjátok fel.

A legtöbb ember egyfajta transzban van. A legtöbb ember zombi. A legtöbb ember önmagával elfoglalt, rövidlátó gyerek. Még akkor is, ha 20, 30, 40, 50, 60, 70, sőt 80 éves...csak menni akarnak a tévét bámulni, beburkolózni a plédjükbe és rajta maradni a szokásos körhintán és megmikrózni az egytálételüket...emberek, beterelnek minket a zsúfolt nagyvárosainkba, és beteszik a tornyokat, most pedig be fogják tenni a mikrocellákat, azoknak az óriási tornyoknak a helyére, amelyek már itt vannak, és akkora áramfejlesztő rendszereket helyeznek melléjük, mint egy szállítókonténer, 4,5 inch átmérőjű kábelekkel, melyek többszázezer voltot is képesek közvetíteni 5 wattonként, szórakoztok velem? Oké, ami most jön, az egy gyilkoló hálózat.

Ne csapjátok be magatokat! Ezek az emberek azt mondják a gyerekeiteknek, túl sokan vagyunk. Ezek az emberek ..., mint amilyen Gates úr, Fülöp Herceg, Rockefeller úr, a Rotschildok, ezek az emberek mind arról beszélnek, hogyan lehet lecsökkenteni a mostani népességet 95%-kal.

Egy csendes háború kellős közepén vagyunk. Nem lőni fognak rátok, emberek, hanem meg fognak benneteket főzni, és ezt olyan láthatatlan rádiófrekvenciák kibocsátásával fogják csinálni, amelyektől függővé váltatok, és amelyeket imádtok...mert a szemeted működik, bárhová is mész, sms-t kell küldened, hozzá kell, hogy férj az emailjeidhez, meg kell nézned a Facebook-odat, nézd, én tudom, mert értékesítő vagyok, hol úton vagyok, hol terepen vagyok, hol az irodában, kapcsolatban kell lennem az emberekkel, nekik is kapcsolatban kell lenniük velem, kutató, aktivista is vagyok, kapcsolatban kell lennem az emberekkel, és nekik is kapcsolatban kell lenniük velem, de mindezt milyen áron???

Nézd, a frekvenciák, amelyeket bevezetnek, fegyverként használt frekvenciák. Elmagyarázom nektek. Jelenleg a házadban található Wifi 2.4 Ghz, ez az a frekvencia, amelyen műsort sugároznak, nos, nem nyithatsz egy új rádióállomást FCC engedély nélkül, engedélyed kell, hogy legyen ahhoz, hogy sugározz és bizonyos frekvenciákat kell, hogy kapj, amelyeken műsort sugározhatsz, nevezzük ezt spektrumnak.

Sok spektrum van különféle társaságoknál, és ha még nem jöttél rá, szüleid és nagyszüleid az idióta dobozt nézték, azon a spektrumon, amelyet 80 éve nyitottak meg, és a rádióállomásokat és tévéállomásokat 5 cég birtokolta, most ....3, vagy 2 irányítja, évtizedek óta hazugságokkal etetnek benneteket, nem sugározhatsz műsort, csak akkor, ha az FCC engedélyt ad neked, és most azt csinálták, hogy az elképzelhető legkárosabb frekvenciákat, tudod, a 2.4 Gzh-t, tudod, ez éppen az a frekvencia, amelyen a vízmolekulák elkezdenek a tengelyük körül forogni, akkor, ha éppen ez a rádiófrekvencia találja el őket. Nos, vajon miért szórakoznak a vízmolekulákkal? Nos, 70%-ban vízből állunk, és ők tudják, mit csinál ez a dolog, és azt csinálták, hogy megnyitották ezt a frekvenciasávot, a spektrumnak ezt a részét, mindenki számára, csupán egy engedély kell, hogy sugározhass rajta és tudod, ez lényegében a rádiófrekvenciás kisugárzások teljes elterjedését, és teljes szaturációját biztosítja a spektrum szóban forgó részében. Más szavakkal, el akarnak árasztani azzal a frekvenciával, ami zavarja a vízmolekulákat. Ez jó ötlet? - Nem jó ötlet. Talán nem vagy ennek tudatában...

Szóval függővé tettek téged a Wifidtől és a kütyüjeidtől. Most rádupláznak, mert piacra dobnak egy új frekvenciát... úgy tűnik, azt állítják, túl sokat nézed a Netflixet, a buta filmjeidet, akármit és ezek a frekvenciák összetorlódnak, mert túl nagy az adatforgalom. Ez semmi más, mint egy adag sületlenség, emberek, minden teljesen jól működik most is.

A rendszerek, amiket most felhelyeznek, annyira el vannak túlozva, hogy az még csak nem is vicces. Így is százezerrel több eszközt tudnának működtetni, mint amennyit most. Függővé tettek titeket ezektől az eszközöktől és most új technológiával hozakodnak elő...Nagyon félek ebbe belemenni, mert ez a vég.

Elindították, az FCC elindította a milliméteres hullámsávot, és 60 Ghz-n fognak műsort sugározni, emberek. A Wifi most a vízmolekulák frekvenciáját használja. A vízmolekulák tengely körüli forgása 2.4 Ghz-nál kezdődik, más szóval ez az a pont a több trillió frekvenciás spektrumon. Ez az a pont a spektrumon, ahol megkezdődik a víz maximális dielektromos vesztesége, ez egy divatos kifejezés, ez az, amikor elkezdenek forogni, megpróbálva sorba rendeződni, hogy lépést tartsanak a váltakozó mezővel, elektromágneses mezővel, szóval ez okozza a vízmolekulák tengely körüli forgását, nos, 60 Ghz-t fognak használni az új 5G-hez és az új Wifi-hez, ennek a neve WiGig.

Egy dolgot meg kell értened: ez a valami ördögi. Mert a 60 Ghz az oxigén molekula abszorpciójának (felszívódás!) a spektruma. Megismétlem: ez az a frekvencia, amelyre az oxigénmolekulák elkezdenek reagálni. Tehát Wifi-t használnak arra, hogy megzavarják a vizet. A WiGig-et és az 5G-t pedig arra fogják használni, hogy megzavarják az oxigént.

Nos, ennek a szarnak nincs nagy hatótávolsága, emiatt nagyon közel kell majd tenniük őket egymáshoz. Fel fogják tenni ezeket az adóállomásokat, ezekre a kis lámpaoszlopokra, telefon oszlopokra, valószínűleg középületekre, és a házadba is be kell majd tenned, különben ez a szar nem fog működni, és továbbra is ezt a szót használom, hogy szar, mert tényleg az, hiszen egy fegyver. És rá fognak venni téged, hogy elmenj a Costco-ba és a BrainHome-ba és a BigBucks-ba, mivel telerakod majd vele a házadat, hiszen ostoba vagy!

Nem hallgatsz rám! Egy dolgot meg kell, hogy értsetek: abba kell hagynotok saját magatok gyilkolását! Ezt tudták elérni nálatok ezek az emberek! Rá tudtak venni benneteket, hogy meggyilkoljátok saját magatokat, úgy, hogy még élvezitek is! És hogy megöljétek a gyerekeiteket és fizessetek érte. 5G, WiGig, 60 Gzh, véssétek ezt a koponyátokba, ne játsszatok az oxigénmolekulákkal!

Az oxigén a levegőben van, belélegezzük, a fákból jön. A fák a széndioxidból állítják elő, azt hiszem, ezt mindannyian tanultuk. Két oxigénmolekulából áll, melyek közös elektronokkal rendelkeznek. Amikor az oxigénmolekulákat 60 Ghz-es milliméteres hullámhosszúságú  (millimetre wave emissions) frekvenciákkal sugarazod,  ez hatással lesz az oxigénmolekulák eletronjainak jellemzőire. Nos, miért fontos ez? Hogyan szívódik fel az oxigén a testedben? Ez eléggé komplikált és egyben csodálatos, ez, amit Isten alkotott, ahogyan megeremtette a testünket, megalkotta ezeket a mechanizmusokat és teremtett egy molekulát, amelyet hemoglobinnak neveznek. Ez a vashoz kötődik. Tudod a vas mágneses.

Hallottad valaha azt a szót, hogy „magnetobiológia"? Ha bármelyikőtök orvos, vagy háziorvos, vagy fizikus, vagy biokémikus, vagy bármilyen kutató, fogadok, hogy sosem hallottatok még erről a kutatási területről. Nekem van egy BA-m kémiából és egy BA-m biológiatudományból és amikor a UCI-ba (Kaliforniai Egyetemre) jártam öt éven át, a tanterv egyetlen része sem tartalmazott semmit, ami akár csak távolról is hasonlított volna az eletromágneses terek interakcióihoz az élő szövetben. Nem akarják, hogy tudd, hogyan működik ez, mivel ez egy titkos, lopakodó fegyver....... és most a gazdaság nagy részét ez teszi ki. És hogy ha lelepleznék ezt a technológiát és kiderülne, mi is az valójában, összedőlne a gazdaság.

Minden összefonódik, a (...cégnevek...) és a cégei, annyira gyorsan vezetik ezt be, és törvényeket hoznak a szövetségi, állami és helyi szinteken, ahol nem tudsz nemet mondani erre a szarra, és az egész infrastruktúra létezési jogalapját arra a kutatásra építették, amelyet a 80-as években végeztek, és ezt a 1996-ban években a mocsok Bill Clinton fogadta el, mint törvényt.

Igen, Bill Clinton írta alá a telekommunikációs törvényt. Ő volt az, aki a halálmalmot ráhozta az emberiségre. Ő volt az. Egy 30 éves kutatást használtak, ami a kezdetektől fogva úgy volt összegereblyézve és most egy olyan technológiát vezetnek be, amelynek még a tesztelését sem hozták soha nyilvánosságra. Tudják, hogy mire képes ez a dolog, emiatt csinálják. Tudják, mire képes ez a dolog, ezért is vezetik be. És 30 éves összegereblyézett kutatás keretét használták fel 22 évvel ezelőtt, hogy betetessék ezt a cuccot.

Szóval ahol a cégeknek hozzáférésük van a közterületekhez, csak kis összeget kell fizetniük, - mert a város kell, hogy hozzáférést adjon nekik -, és a 150 lábnál alacsonyabb tornyok esetében senki nem szabályozza a kibocsátott sugárzásokat, senki sem ellenőrzi a teljesítményszintjüket, senki sem ügyel ezekre a fegyverekre, emberek. Be kell vinned ezt a szart a házadba és a házad elé teszed ezt a cuccot, és az hatással lesz majd az oxigénmolekulákra, ezt fogja majd csinálni: amikor elkezded befolyásolni az oxigénmolekulák azon képességét, hogy a hemoglobinhoz kötődjenek a tüdődben, nem tudod a szöveteidben szállítani az oxigént.

Más dolgokat is csinál a testeddel, amelyekbe most nem megyek bele mélyen, csak röviden érintem ezeket, röviden tehát: a D- vitamin előállításának képességét is befolyásolja benned a 60Ghz. Ez egy fegyver, hatással van az oxigénmolekulákra és a bőröd D-vitamin előállítási képességére. A bőröd akkor termel D-vitamint, amikor napfény éri, ez ugyanis reakciót hoz létre a bőrödön, ami által a test elkezd D-vitamint termelni, de ugyanez történik akkor is, amikor a napfény bejut a szemeden keresztül. Oké?

Ezért vettek rá arra, hogy napszemüveget, kontakt lencsét hordjál, rávettek, hogy blokkold az összes napfényt, nem akarják, hogy a napfényen legyetek, emberek, nem akarják, hogy hatékonyak legyetek!

De nem térnék el a témától, a lényeg az, hogy ez cucc egy fegyver! Fel kell, hogy ébredjetek, és meg kell, hogy értsétek, hogy ez (a hullám) nem jut messzire. Blokkolják a fák, blokkolja az ablakodon lévő (?...?) hártya, a mylar fólia (celofán) is blokkolja, a fémellenző is blokkolja, festéket is tudsz venni, ami blokkolja, ne vigyétek be ezt a szart a házatokba! Mert ha beviszitek, lassan de megöl titeket, emberek!

Mi történik? Az, hogy nem lesz megfelelő szintű oxigén a véretekben, a testetekben a túléléshez. Nem fogtok azonnal meghalni ettől a cucctól, csak mindenféle fura egészségügyi problémát fog majd okozni, és találjátok ki, mit fognak majd tenni! Ez a cucc tüneteket fog okozni, mert én tényként tudom, mit csinál ez a cucc, két olyan hely van Amerikában, ahol ezt bevezették iskolákban, és bénulást, aritmiát, idegi problémákat okozott, bizsergő érzést a végtagokban, az emberek elájultak, fáradtak voltak, rosszkedvűek, ilyen bizarr betegségeik voltak.

Garantálom nektek, emberek, hogy amikor bevezetik ezt, úgy fogják felcsavarni, hogy úgy fog tűnni, a gyermekbénulás jött vissza. És tudjátok, mivel állnak készen rá? A vakcinával.

Mostanában folyton azt halljuk a hírekben, hogy vakcina, vakcina, vakcina. Én Kaliforniában élek, és tudod, mit? Nem teheted be a gyerekeidet ezekbe a kormány által fenntartott elme-kontroll létesítményekbe, csak akkor, ha beadsz nekik kb. hatvanféle oltást! Nos, ha van valamennyi agyad, nem választod ezt, és megtalálod belőlük a kiutat és tudod, hogy hogy kell ezt csinálni.

Otthon taníttatod a gyerekeidet, vagy orvosi felmentést kérsz. Meg kell védened a gyerekeidet. Nos, olyan mikrohullámú fegyverrendszert fognak bevezetni, amelyik olyan tüneteket fog okozni, hogy az emberek azt gondolják majd, a gyermekbénulás kórokozójának egy új, életképes törzse, vagy valamilyen idegekbe hatoló agyhártyagyulladás, vagy valamilyen bénulásos betegség, amit egy újonnan felfedezett kórokozó törzsre fognak majd rá, és már készen fog állni rá az oltás, amit kötelezővé fognak tenni.

Emlékezzetek majd a szavaimra! Ez itt a terv. Attól függetlenül, hogy ez a cucc mindenkit megbetegít majd és mindenkit szétcsesz, nagyon sok embert nagyon gazdaggá tesz majd. És a hatalmat is koncentrálni fogja, mert a beteg, gyenge népesség nagyon gyorsan szolgaivá és rabszolgává válik.

Nagy a nyomás, hogy mindenkit arra vegyenek rá, hogy zsúfolt városokban éljenek, nagy a nyomás, hogy sűrűn egymás mellett építsenek házakat, nagy nyomás van a tízemeletes épületek felhúzására, hogy Wifi-routereket helyezzenek mindenhova, ingyenes Wifi-t tesznek mindenhova és mindezek a dolgok már megvannak, vegyszereket tesznek a vízbe, meg kell szűrnöd a vizet, ha inni akarsz, saját magadnak kell ételt termesztened, mert nem eheted meg a boltban kapható dolgokat, mert mi van bennük?

Most, hogy megvannak a fegyvereik, amiket az osztálytermekbe tettek, az iskolákba, a buszokba, a vonatokba, a repülőkbe, most már az autókban is van Wifi. És most, ha kimész az utcára, a telefonod ötven hálózatra tud rácsatlakozni, miközben az utcán sétálsz, átjátszótornyok vannak mindenfelé, és akkor berakják ezeket az LED fényes szenzorokat, ezeket a fehér fényeket éjjel és nem tudsz aludni, mert összezavarják az alvást, emberek, ébredjetek már fel!

Ezt nem fogjátok hallani a templomban, nem fogjátok hallani az iskolában, a tévében, a tévé egy rakás pornográf és őrült ökörből áll, a templomok is, ott sem beszélnek semmiről, csak a pénzedet szedik be, aztán elaltatnak, az iskolákban pedig mindenkit csak elbutítanak, szóval hol fogod hallani ezt az információt? Az interneten, és jó, ha mielőbb bekapcsolódsz a programba, mielőtt az egészet betiltják.

John Imbriano vagyok, és figyelmeztetlek benneteket, hogy itt az idő már felébredni! Köszönöm

YOUTUBE.COM
Joe Imbriano predicted this scamdemic in 2018 (Mirrored)
Mirrored from The Fullerton Informer https://www.youtube.com/channel/UCVt3STOc1XNEWOIWYW0UKaA I came across this about a year ago & I'd forgotten Joe's name ...

Beküldte: Antal Miklós
Kiemelések a Magyar Megmaradásért szerkesztőtől