Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

P2020Oct23

2008. Július 24., Csütörtök 11:35

A Fény kígyója

Írta:  Ismeretlen
Értékelés:
(11 szavazat)
A Földön 13 ezer évente bekövetkezik valami szent és titokzatos esemény, amely mindent megváltoztat, és a igen mélyreható változásokat idéz elő. Ez a ritka változás mostanra elkezdődött: a Föld középpontjához kapcsolódó ősi energia elindult, hogy megtalálja új otthonát. 

A Fény kígyója

Ez az energia mozgás közben hasonlatos egy kígyóhoz, akárcsak az emberi test kundalinije. A Föld Kundalinije mindig a földfelszín egy meghatározott pontjához kapcsolódik, ahol megközelítőleg 13 ezer évet tölt el. Az idő letelte után azonban egy másik területre költözik, ahol újabb 13 ezer évet tölt el. Ez az energia táplálja a Föld spirituális keresőit. Nem csak a világ különféle asramjaiban, kolostoraiban élőket, hanem a mindennapi életben is mindazokat az egyszerű embereket, akik a maguk módján Istent keresik. A Föld Kundalinije az a titokzatos energia, amely az emberiség minden tagjának szívét összeköti.

A Fény kígyója és a precessziós ciklus

Ez az energia a napéjegyenlőségi precessziós ciklushoz igazodva mozog, és amikor elmozdul, megváltozik a spiritualitásról alkotott fogalmunk. A következő ciklus energiái szerint alakul át, hogy magasabb szintű spirituális ösvényekre vezessen bennünket.

Közelebbről nézve a következő a helyzet. A Kundalini két pólussal rendelkezik, közülük az egyik a Föld középpontjában van. A másik valahol a felszínen található, és a világ bármely pontjára eshet. A Föld saját tudatossága határozza meg, hogy hol kell lennie.

A Föld Kundalinijének polaritása pontosan egy 12 920 éves ciklus végén vált át az ellentétes pólusra, amivel egyidejűleg a Föld felszínén is megváltoztatja helyét.

Az új területen nem csupán annyi történik, hogy a szent helyszín környékén élők hirtelen tudatukra ébrednek. Az energia új frekvenciát küld a Földet körülvevő elektromágneses hálóba, így végső soron a bolygó egészének tudatosság-hálózatát befolyásolja. Ez a terv, amely már készen áll, meghatározza az emberiség spirituális fejlődésének útját.

A tibetiek és az indiaiak is ősidők óta nyilvántartották a napéjegyenlőség precessziójának mozgását. Mindkét kultúra nagy jelentőséget tulajdonított a 12 részlet mindegyikének. Ezeket a részleteket „Yugáknak", vagyis „időszakoknak" nevezték, és minden Yugának egyedi vonásokat tulajdonítottak, amelyek az egyes Yugák ideje alatt hitük szerint az egész emberiségre hatással vannak. Minden Yuga egy külön csillagképhez is kötődött, és így az asztrológia szerves részét is képezte.

A Vízöntő kor és a női energiák egyensúlya

Mindannyian hallottunk már arról, hogy a Vízöntő korszaka felé tartunk. Ez így van 2012. december 21-én a Föld tengelye ennek a csillagképnek a szélére mutat majd, és 12 920 éve első ízben fordul majd elő, hogy a galaxis közepe felé indul el, és nem távolodik tovább. Az elkövetkezendő 2160 évben a Föld tengelyének egyenese a Vízöntő csillagképén belül fog mozogni.

Mindig, amikor a Föld tengelye egy új csillagképben veszi fel helyzetét, az emberiség is változik. Az ősi hit szerint ilyenkor tulajdonképpen minden megváltozik 2012.. december 21-én a tengely egyenese át fog billenni a galaxis középpontja felé, és a Föld Kundalinije megkezdi a felszínen elfoglalt helyzetének módosítását.

Ennek az alapvető energiának a mozgása megnyitja majd a teret a női energiák uralma előtt, melyre az elkövetkezendő 13 000 évben kerül majd sor. Ilyen hatalmas változások nem egy éjszaka alatt zajlanak le, bonyolultan összehangolt eseményekből szövődnek, melyeket végső soron a szeretet irányít, a mindenütt jelen lévő, minden élet iránt érzett szeretet.

A Fény kígyója új otthonra lel Chilében

Emberek tízezrei, főként indiánok, hallgattak már a mély belső szóra, amelynek útmutatása alapján 1949 és napjaink között hozzájárultak ahhoz, hogy a Fény Kígyója feljusson az Andok hegység chilei magaslataiba, ahol jelenleg is tartózkodik. Nemcsak arról van szó, hogy most a spirituális erő áthelyeződik a férfi nemről a nőire, hanem arról is, hogy a spirituális erő Tibetből és Indiából Chilébe és Peruba költözik.

A Világ Fénye, amelyet eddig a tibeti és az indiai kultúra táplált és terjesztett, mára teljes. Most kezdődött meg új uralma Chilében és Peruban, és nemsokára kiterjed minden ember szívére.

Megjelent: 9542 alkalommal Utoljára frissítve: 2014. Január 19., Vasárnap 15:33

Hozzászólások  

 
anikogyorgyi
#3 anikogyorgyi 2011-12-04 21:03
Idézet - St. Grál:
Az univerzum, intelligens energiamező, mely egységes egészet képez. Ennek a szellemi tevékenységnek, virtuális kivetítése, a fizikai, anyagi lét. Hogy mi történik velünk, és az univerzumban, azt a mindenkori szellemi aktivítás határozza meg.


Érdekes, ugyan ezt írtad ide is :

atjaro-penta.blog.hu/.../...

A Shasta hegyről 20 éve olvastam, de akkor még ilyen részletesen nem, azért hoztam ide, hátha érdekel másokat is ...
Idézet
 
 
Én
#2 Én 2011-12-03 23:00
Nos, St. Grál, ezt szépen kigondoltad.
Jó pár éve egy orosz nő táltosokról szóló előadásán vettem részt. A közös "meditáción" mindenki elmehetett arra a helyre, ahová vágyott. ( ..az ismeretlenbe? )
Emlékszem, madárként szálltam, de egy voltam az esőerdők illatával. Kiterjedésemben nő voltam - gyermekem az eső. Szép volt.
Idézet
 
 
St. Grál
#1 VÁ: A Fény kígyójaSt. Grál 2011-10-24 12:58
Az univerzum, intelligens energiamező, mely egységes egészet képez. Ennek a szellemi tevékenységnek, virtuális kivetítése, a fizikai, anyagi lét. Hogy mi történik velünk, és az univerzumban, azt a mindenkori szellemi aktivítás határozza meg.
Idézet
 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Látogatók

Hungary 68.3%Austria 1.3%
Romania 5.1%Canada 1.1%
United States 4.5%France 0.9%
Ukraine 3.4%Sweden 0.8%
Russian Federation 2.8%Switzerland 0.4%
Germany 2.4%Netherlands 0.2%
Slovakia 2%Australia 0.2%
United Kingdom 1.9%Kuwait 0.1%
Norway 1.4%Italy 0.1%
Serbia 1.4%Poland 0.1%

Today: 39
This Week: 2884
Last Week: 4695
This Month: 15267
Last Month: 18087
Total: 2494660

Belépés