Print this page
2011 március 29, kedd

Új ég és új Föld

Szerző: Lengyel Károly

"Jézus a menedék!"

Rossz hírem van Kedveseim! Számolgattam, úgy amatőr módjára, általános iskolai fizika szintjén. A Föld Holdja az adott távolságával 13 méter ár-apály szintkülönbségeket hoz létre. A mérések és a hírek szerint a Nibiru akkora, mint a Szaturnusz.

Az eddigi számítások szerint a Nibiru a Vénusz és a Merkúr közötti távolságban halad át a pályája napközeli helyzetén. A Vénuszhoz közelebb lesz, mint a Merkúrhoz, így a gravitációs mezeje jobban érvényesül itt a Földön/földön. Amiről senki nem beszél (vagy nem mer beszélni) a várható csillagászati esemény kapcsán:

A Hold úgy fejti ki gravitációs hatását a tengerekre, hogy a víz "felpúposodik", és a tengerek partján létrejön az apály. Amikor ez a hatás elmúlik, akkor mintegy elejti a vízpúpot a Hold, és a naponta kétszer változó tenger valójában mini-cunamit produkál ennek hatására.

Kb. 3600 évvel ezelőtt tört ki az Égei-tenger hírhedett vulkánja a Szantorin. Ennek a hatalmas vulkánszigetnek a felrobbanásából maradtak vissza a Kikládok, vagyis egy gyűrű alakú szigetsor, ami nem más, mint a Szantorin eredeti kalderájának (vulkáni kráter) peremét szegélyező csúcsok. Akkor fél Európa kihalt a visszahulló vulkáni hamu miatt (Spektrum TV). Minő véletlen, a Nibiru 3600 évenként jelenik meg az ekliptika ezen táján. 7200 évvel ezelőttről is vannak feljegyzések hasonló eseményekről. Még régebbi, 10800 évvel ezelőtti csillagkép-rendszer szerint van tájolva Gizehben a Sphynx. Vagyis akkor az Oroszlán csillagképből érkezett.

Ha a Nibiru akkora, mint a Szaturnusz, akkor a tömege 7736X akkora, mint a Holdé. Figyelembe véve, hogy a gravitáció nagyjából úgy működik, mint a fény, vagyis a távolság négyzetes szorzata szerint viselkedik, akkor Hold-pályán ez több kilométeres szökőárt eredményezne.

Hogy szökőár is kíséri a jelenséget, az bizonyos. Ugyanis amikor a Föld felé közelít a Planet-X, megnyomja a tengereket, így képez víztöbbletet a Föld túlsó oldalán. Ám amikor áthaladt a pályája kritikus pontján, a napközeli ponton, ő is, mint a Hold, mintegy elejti a gigantikus púpként viselkedő vizet. A Földön a gravitáció helyreáll majd, de a víz nem tud mást tenni, hát útnak indul szerte a világban.......

Amikor érkezik a Nibiru, akkor a tömegvonzása az éppen feléje néző földi tektonikai lemezeket felfelé mozdítja el. Ebből az is következik, hogy az elmozdult táblák mind hatással lesznek a többi táblára. Elkerülhetetlen lesz a megjósolt, háromnapos földrengés, és a félelmetesnek ígérkező koromfekete sötétség. A Nibiru ilyen közelségben, amig áthalad a napközeli pontján, nagyjából három álló napig eltakarja majd a Napot a Föld elől. A Földfelszín eddig nem tapasztalt mértékben le fog hűlni ezáltal. Ahogy ismét felkel a Nap, kitör a forróság, hiszen a Nibiru mágneses mezeje hatást gyakorolva a földi mágnesességre, szinte elszívja a védelmező burkunkat, mint amikor egy szobrot lelepleznek. Ez persze idővel visszatér majd. de akkor ez így működhet.

Amikor a hatalmas égi vándor továbbdönget az ekliptikáján, és "elejti" a "vízpúpot", beindul egy hatalmas cunami, iszonyú esőzéssel kísérve. Hiszen emlékszünk, hogy a Föld légkörét is megrengeti, hiszterizálja majd a gravitációs jelenség. A felhők egy irányba mozdulnak a természetes széljárásoktól eltérően. Amikor pedig visszakapják szabadságukat, és a széljárások helyreállnak, ez a felhőadag mind lezúdul.

A legdrámaibb változást a földi mágnesesség produkálhatja majd. Tudjuk, hogy minden gerinces élőlény hordoz magában ferrit-kristályokat. Ezek természetes, vagyis permanens mágnesként viselkednek. Amikor az élőlény más tájára megy a Földnek, érzékeli a geomágnesesség változásait, és annak alapján újraírja az idegélettani tájékozódóképességét. Ha pedig ez a természeti képesség nem működik, az élőlények döntő többsége képtelen lesz alkalmazkodni a változásokhoz, hiszen nem tud tájékozódni. Még a térérzék is megszűnhet átmenetileg. Ilyen módon teljességgel kiszolgáltatottá válva a katasztrófák rövid lefolyású és hatalmas intenzitásának, gyakorlatilag ott pusztul el, ahol éppen van, függetlenül attól, hogy a folyamat melyik szakasza éri utol és hol.

Csodák történhetnek, de a józan ésszel fel nem fogható, tömeges pusztulás járja be a földet. Alig lesz néhány hely, ami viszonylagos érintetlenségben képes lesz menedéket nyújtani - főleg az embereknek.  Ne fogadja el senki ezeket a gondolatokat, hanem számoljon utána! A józan ész többet segíthet, de legfőbb menedékünk az ima. Alig több, mint másfél év van 2012 jeles Karácsonyáig. Ha pedig azoknak lesz igazuk, akik már ennek az évnek az őszére várják Mr. Planet-X-et, akkor tiszteltetem a csillagászokat, meg a hírmestereket! Most már érthető a hatalmas bunkerépítés imitt-amott? Ők tudnak valami részletet az igazságból, ami szerintük nekünk nem jár.

Imádkozzatok Testvéreim buzgón azért, hogy mindennek töredéke lehessen igaz és maradhasson túlélő! Mindezeket egy néhány perces "spontán" szunyókálás közben engedték látnom. Semmi ilyen témával nem foglalkoztam előtte. Talpig verejtékben ébredtem.  Jézus kegyelme kísérjen mindenkit a földön, amikor ezek elkövetkeznek.

Ferencváros, 2011. március 28. estéjén: Lengyel Károly 

Beküldte: SZUFI

Hozzászólások a korábbi honlapról itt olvashatók