Print this page
2012 október 07, vasárnap

2012– A végelszámolások ideje

Szerző: Ismeretlen

Biztosra veszem, hogy lassan nincs olyan ember, aki nem érzékeli, mekkora változásban van a bolygónk. Ugyanúgy, az egyén szintjén is zajlanak az átalakulások. A változásoknak az életedben sosem lesz vége. Ha azt tervezed, hogy egy darabig kihúzod igy, és megvárod, amig a dolgok leülepednek, fel kell készülnöd a meglepetésre. A dolgok állandó kavargásban vannak és lesznek ezen a bolygón és a saját életedben egyaránt még egy jó ideig. Ezen nem tudsz változtatni. Amit meg lehet változtatni, az az, ahogyan a változáshoz viszonyulsz, és ahogyan a változás hatására változol.

 2012 - A változás éve

Több témakört is szeretnék érinteni a jelenlegi változások kapcsán.

Az első fontos témakör a testi szintű változások. Talán soha nem tapasztalt mennyiségű betegség diagnosztizálható, mint napjainkban. Ennek főként 2 oka van. Az első az, hogy számtalan fiatal és középkorú lélek dönt úgy, hogy nem kiván részt venni az átalakulásban. Nem fejlődnek, és a könnyebb utat választják, elmennek a földi sikról. A lélek olyan betegséget vagy balesetet teremt, mellyel hamar kiléphet a testből. Nehezen viselik a Földre érkező emelkedett rezgészintet. Biztosan tapasztaljátok Ti is, hogy tömegek hagyják el a földi sikot.

A másik oka a fizikai tüneteknek az, hogy a karmaletétel testi szinten is zajlik. Az emocionális tisztulás a testet is érenti. Keresztül kell engedni magunkon az érzéseket. Szinte nincs olyam ember a környezetemben, aki az utóbbi időben ne esett volna át legalább egyszer epe- vagy vesegörcsön, emésztési problémákon, fejfájáson, látás- vagy hallászavaron, bőrproblémákon. Jellemző tünet lehet még a szédülés, a hányás, hasmenés, kiütések, köhögés, pánikrohamok.

A karmaletétel nem azt jelenti, hogy leválasszák rólunk, amire nincs szükségünk, hanem azt jelenti, hogy a hozott feladatokat halmozottan kapjuk, hogy az idei évben keresztül tudjuk engedni magunkon. Bármilyen fizikai tüneted is jelentkezik (legyen az egy fejfájás vagy egy rákos daganat), ne feledd, hogy mindig ott van a választás lehetősége. Szembenézel vele, megszünteted létezésének okait, ezzel meggyógyitva a tested, vagy megadod magad neki. Azt gondolom, hogy nincs más választás, mint tudatosan dolgozni önmagunkon. A megértés hiánya a gyógyulás hiányához vezet.

Valóban eljött a végelszámolások ideje. Akivel még karmikus feladatod van, megjelenik az életedben. Ezek lehetnek rég látott jóbarátok, de lehetnek számodra vadidegen emberek. Néha két szem villanásából megtörténik az energiacsere. Nagyon egyszerű: ha valaki felé van karmikus adósságod, az elveszi, ami az övé (lehet, hogy megbánt), ha pedig ő tartozik Neked, visszaadja, ami a Tiéd (pl. segit Neked valamiben). Emberek jönnek-mennek most az életünkben.

A másik fontos témakör, amit szeretnék érinteni, azok az egzisztenciális félelmek. Sokan állandó félelemben vannak, hogy bizonyos dolgokat elveszíthetnek, vagy életszínvonaluk lecsökkenhet. Félelemből látszatbiztonságot teremtenek, amely még jobban erősiti a függőségi viszonyt. Azt hiszik pl., hogy fontos jól fizető, biztos munkahelyet találni, hogy fontos, hogy mindig legyen pénz a számlájukon, vagy olyan dolgokra, amikre “szükségük” van. Ezzel elkezdődik az ördögi kör. Azzal a félelemmel, hogy egy napon kevesebbük lehet, mint ma, félelmet vetítenek ki a jövőbe. Fontos meghozni azt a döntést, hogy végre a jelenben éljünk! Csak a MOST létezik.

A gazdaságban óriási változások/átalakulások vannak és várhatóak. Nem tudhatod, mi lesz holnap. Ezért élj a mában! És ne feledd, az élet igazságos! A pénz újrafelosztása folyik a világban. Azok az emberek, akik segítenek társaiknak az átalakulásban, akik megosztják tudásukat, tapasztalataikat, és hajlandóak személyes fejlődésükért megtenni mindent, amit tudnak, azok emelkednek, és biztosra vehetik, hogy nem süllyednek el. Akik csupán a materiális világgal vannak elfoglalva, egyre nagyobb pánik van úrrá rajtuk.

A harmadik téma, amire kitérnék, a lélektárs és ikerlélek témája. A párok közötti összekapcsolódás kezdetét vette, igy néhány hónapon belül megtörténhet a találkozás. Ám egy rendkivül fontos dolgot meg kell értenünk ehhez: szeretned kell önmagad! Ikerlángod olyan mint Te! Talán nem úgy néz ki, de energetikailag sejtről-sejtre pont olyan, mint Te. Tehát ha gyűlölsz magadban bármit, ikerlángod, visszatükrözi Neked azt. Bármit is érzel, ő ugyanazt érzi. Igy ha nem szereted magad feltétel nélkül, ő sem tud szeretni és elfogadni Téged. Ehhez óriási mennyiségű emocionális gyógyulásra van szükség. De egyre közelebb vagy ehhez az egyesüléshez. Az abszolút integritás és őszinteség művészetének mesterévé kell válnod, hogy működjön a kapcsolat. Az öngyógyitás és az önmagaddal való munka mesterévé kell válnod…

A földi sik átalakul. Hogy résztvevőként vagy szenvedő szemlélőként veszel részt benne, az már a Te döntésed…

Ne feledd! Ez most egy olyan változás, mely mindent megváltoztat!

forrás: elozoeletek.blogspot.hu

Beküldte: Szufi