20240418
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2012 január 20, péntek

Miért hallgat a tudomány?

Szerző:

Az egyik külföldi fórumot olvasgatva egy csodálkozó hozzászólást találtam. Szerzője nemrégiben belefutott egy számára megmegyarázhatatlan dologba, és nem érti, hogy miért hallgat erről, és hasonló esetekről a tudomány, a tömegtájékoztatás.

Ezen a honlapon is vannak példák, de szinte mindenki találkozott már valami megmagyarázhatatlan jelenséggel. Általában az a reakció a megmagyarázhatatlan jelenségekre, hogy meg sem próbálják őket megmagyarázni. Egyszerűen agyonhallgatják, nem foglalkoznak velük, nem létezőnek tekintik ezeket az eseteket.

Az ufókkal és társaikkal már tele van a padlás, ezért vegyünk valami egyszerűbbet: mondjuk egy csengőt.

bell1

Nyugat-Virginiában talált 300.000.000 éves bronzcsengő

A fenti képen látható csengettyűben semmi különös nincs, talán a fogantyúja kicsit szokatlanul hosszú. Persze az is furcsa lehet, hogy a korát 300 millió évben határozták meg, hiszen nekünk az iskolában ilyesmit nem tanítottak. Az is lehet, hogy a csengő egy cseles hamisítvány, ám furcsa, hogy a sajtóban se híre, se hamva a cáfolatoknak. Pedig, úgy szeretnek leleplezni! Csak a sűrű hallgatás van, ami persze érthető. Nem untatják a népet ilyesmivel, hiszen naponta kerülnek elő a civilizáció több százmillió éves létezését alátámasztó bizonyítékok. Vagy mégsem?

Hogy került elő a csengő?

1944-ben egy akkor 10 éves kisfíú, Newton Anderson (nem azonoos a Mátrix Mr. Anderson-jával, Neo-val) véletlenül leejtett egy nagy széndarabot, ami kettétört. A szénbe beágyazódva helyezkedett el a csengő. Hogy mi a fenét keresett egy acél csengőnyelvvel ellátott bronzcsengő a szénben, azt nem tudni. A közeli szénbányából származó bitumenes széndarab életkorát a szakemberek becsülik 300.000.000 évre. Mondjuk az is furcsa, hogy a csengő fémje szokatlan arányban tartalmazza az összetevő anyagokat, teljesen eltérő arányban a jelenleg használt megoldásoktól. 

Bár a megtalálót később poligráfos vizsgálatnak is alávetették, és több könyv is született a csengettyűvel kapcsolatban, nehéz elhinni ezt a dolgot. A lenti képgalériában jól látható a csengő fogantyúja, amelynek ábrázolását a szakértők a hindu Garuda istenhez, iletve a babiloni délnyugati széldémonhoz vélik hasonlatosnak.

A szóban forgó cikk forrása, amelyből idéztünk, írásunk alatt található. A cikk megemlít még néhány más szokatlan dolgot, amelyet ugyancsak szénbe ágyazódva találtak meg: egy aranyláncot, és egy öntöttvas edényt.

Természetesen nem kell évmilliókat visszamenni a történelemben. hogy különös dolgokat leljünk, már ezer évvel ezelőtt is különös dolgok történtek. Ha egy gondolkodó ember olyan jelenséggel, ténnyel találkozik, amely nem illik bele a hivatalos tudomány által közvetített képbe, két dolgot tehet: vagy elveti az új ismeretet, mint tudományosan lehetetlent, vagy elgondolkozik: lehetséges, hogy meglévő ismereteink hiányosak, netán hibásak??

Forrás: Genesis Park

Hozzászólás  

#5 VÁ: Miért hallgat a tudomány?Tengerszem 2012-10-08 21:05
Rekabea ! én is ugygondolom, hogy igazad van, az óhébet hazugságokkal, és a vatikáni bibliával, tele van a kandalónk arra várva mikor gyújtunk tüzet alájuk, azthiszem hamarosan mert közeleg a hideg ! A vizöntö korszak megkezdödött, ami nem türi a hazugságot és felszinre kerülnek minden hazugság úgy mint a rejtélyes csengö ! Judizmus megemberelhetné végre magát és becsületesé válna. Neki is jóbb lenne, nekünk keresztény népeknek is. Jöhetne tél-nyár, össz-tavasz senkinek sem kellene rettegni. :-?
#4 rekabea 2012-06-07 11:04
Az indiai Garuda isten tökéletes mása a magyar Turul madárnak , de az egyiptomi Horusznak is.
Szerintem nap-jelkép - egyenlöszárú kereszt van itt
megszemélyesitve.

A Vatikán, mint olyat el lehet felejteni.
Azok ugyan soha nem fogják kibökni az IGAZSÁGOT
pedig nyilánvalóan ÖK tudatában vannak.
Inkább jönnek az "óhéber" szövegükkel, hogy az Igazság kimondása pánikot okozna az emberiség soraiban - az biztos, hogy jó néhány zsidó-keresztény atyának meg is volna az oka arra, hogy pánikba essen.
+1 #3 SZENTGEZA 2012-05-26 16:59
Akkor itt a vatikannak kell nyilatkozni a sok
hazugsaggal kapcsolatban,
hogy is legyen a legközelebbi
ket kezzel valo aldas szoras,
es mikor gipszelik be a papok kezet.
#2 furesz007@citromail. 2012-01-22 18:53
erre azt mondja a roman messzire van bukarest
#1 Horváth Jánosné 2012-01-22 10:35
Minden itt van bennünk, és körülöttünk.Ahogy emelkedik a kollektív rezgésszint, úgy válnak láthatóvá az igazságok.

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások