20240420
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2020 július 28, kedd

A koronavírus egy "globális hamis riasztás”

Szerző: ujvilagtudat

A német szövetségi kormány és a főáramú média komoly kárelhárításba kezdett, miután kiszivárgott egy jelentés a belügyminisztériumból, amely vitatja a koronavírussal kapcsolatos elfogadott narratívát.

Egy kiszivárgott német belügyminisztériumi jelentés szerint a koronavírus egy "globális hamis riasztás"

A jelentés legfontosabb részei a következők:

A Covid-19 veszélyességét túlbecsülték: valószínűleg egyáltalán nem haladta meg az új vírus által okozott veszély a normál szintet. (1)

A koronavírus miatt meghaltak alapvetően azok, akik ebben az évben statisztikailag is meghaltak volna, mivel életük végére értek, és meggyengült testük már nem képes megbirkózni a véletlenszerű mindennapi stresszel (beleértve a jelenleg forgalomban lévő mintegy 150 vírust).

Világszerte egy negyedévben nem haladta meg a 250000-et a Covid-19 halálesetek száma, szemben a 1,5 millió halálesettel (25100 Németországban) a 2017/18-as influenza hullám alatt. (2)

A veszély nyilvánvalóan nem nagyobb, mint sok más vírus esetében. Nincs bizonyíték arra, hogy ez több mint hamis riasztás volt.

A legnagyobb szemrehányás pedig az, hogy a koronavírus válság idején az állam bebizonyította, hogy az egyik legnagyobb hamis hír gyártó.

Eddig is rossz volt, de ez még rosszabb lesz. A jelentés a "korona intézkedések sokrétű és komoly következményeire" összpontosít, és figyelmeztet, hogy ezek "súlyosak".

Az állam által bevezetett járvány intézkedések miatt többen halnak meg, mint a vírustól.

Ennek a botránynak a következők az okai:

A koronavírusra fókuszáló német egészségügyi rendszer elhalasztja az életmentő műtéteket, és késlelteti vagy csökkenti a nem koronavírusos betegek kezelését.

Berlin tagad, a tudósok visszavágnak

A kormány kezdetben megpróbálta elutasítani a jelentést, mint "egy alkalmazott munkáját," és tartalmát mint "saját véleményét," miközben az újságírók nem tettek fel kérdéseket a politikusoknak.

Ám a 93 oldalas jelentést, amely a "Válságkezelés elemzése" címet viseli, a belügyminisztérium által kinevezett tudományos testület dolgozta ki, amelyet több német egyetem orvosi szakértője készített el.

A jelentés a KM4 egységnek nevezett belügyminisztériumi részleg kezdeményezésére készült, amelynek a "Kritikus infrastruktúrák védelme" a feladata.

Itt dolgozott a német hivatalnok Stephen Kohn, aki informátor lett, és ahonnan kiszivárogtatták a médiának.

A jelentés szerzői már május 11-én kiadtak egy közös sajtóközleményt, azzal vádolva a kormányt, hogy figyelmen kívül hagyta a szakértői véleményeket, és felkérte a belügyminisztert, hogy hivatalosan kommentálja a szakértők közös nyilatkozatát:

"A terápiás és megelőző intézkedések soha nem okozhatnak több kárt, mint maga a betegség. Céljuk a kockázati csoportok védelme, anélkül, hogy veszélybe sodornák az orvosi ellátás és az egész lakosság egészségét, mivel ez sajnos előfordul."

"Mi a tudományos és orvosi gyakorlatban napi rendszerességgel tapasztaljuk a korona intézkedések másodlagos kárait."

"Ezért felkérjük a Szövetségi Belügyminisztériumot, hogy kommentálja a sajtóközleményünket, és reméljük, hogy releváns megbeszélések alakulnak ki az (koronavírus) intézkedésekről, amelyek az egész lakosság számára a lehető legjobb megoldást eredményezik." (3)

Az írás idején a német kormány még nem reagált. De a tények sajnos igazolják az orvosszakértők aggodalmait.

Május 23-án a német Das Bild újság "A korona intézkedések drámai következménye:

52000 rákműtétet halasztottak el Németországban" címmel közölt cikket. Benne egy vezető orvos arra figyelmeztet, hogy "évekig fogjuk még érezni a korona válság mellékhatásait". (4)

Amint arról a Der Spiegel beszámolt május 15-én: "Stephen Kohn-t (az informátort) azóta felfüggesztették a szolgálat alól, és azt tanácsolták neki, hogy szerezzen ügyvédet, és a laptopját is elkobozták." (5)

Kohn eredetileg május 9-én szivárogtatta ki a jelentést a liberális-konzervatív Tichys Einblick magazinnak, amely Németország egyik legnépszerűbb alternatív média kiadványa. (6)

A jelentés híre Németországban május második hetében kezdett elterjedni, és a harmadik héten a média és a politikusok egyaránt abbahagyták a kérdés megvitatását, és megtagadták, hogy véleményt mondjanak.

VIDEÓ

Emblematikus volt a megközelítés, amelyet Günter Krings, Horst Seehofer belügyminiszteri képviselője, az informátor főnöke alkalmazott.

Arra a kérdésre, hogy komolyan veszi-e a dokumentumot, Krings azt válaszolta:

"Ha elkezdenénk ily módon elemezni a papírokat, akkor hamarosan meghívhatjuk az alufólia sapkás fiúkat a parlamenti meghallgatásokra."

A férfiak alufólia sapkában - németül Aluhut - olyan kifejezés, amelyet az összeesküvés-elméletekben hívő emberek leírására használnak.

Valójában a Der Spiegel cikke, amely a korona tiltakozási mozgalommal és a kiszivárogtatott jelentés következményeivel foglalkozik, legalább 17-szer tartalmazta az "összeesküvés" szót!

És magában a jelentésben felvetett kérdések nem kerültek megvitatásra. Németországon kívül a hírről gyakorlatilag sehol nem számoltak be.

A tiltakozó mozgalom, vagy "korona lázadás"

A németek már áprilisban elkezdtek demonstrálni a lezárások ellen. Polgárok ezrei folyamatosan részt vettek a tiltakozásokon minden héten még akkor is, amikor a kormány enyhítette a korlátozásokat.

A demonstrációk azonban nem pusztán a korlátozások ellen szólnak, amelyek valójában viszonylag enyhék sok más nyugati országhoz képest. A tiltakozások megkérdőjelezik az egész koronavírus narratívát, még inkább annak támogatóit, különösképpen Bill Gates szerepét, mint a WHO második legnagyobb adományozóját (azóta az első, hogy Trump felfüggesztette az USA hozzájárulását).

Valójában a legnagyobb ilyen demonstrációra Stuttgartban került sor május 9-én, ahol tízezrek próbáltak nemet mondani erre az új világrendre.

A németek nemet mondanak az olyan orwelli megoldásokra, melyeket a kormány egy napon megkérdőjelezhető "sürgősségi intézkedésként" vezethet be, kezdve a tömegmegfigyelő alkalmazásoktól a kötelező oltásokig.

A kiszivárgott jelentés bebizonyította félelmük megalapozottságát, legalább is a "koronavírus világjárvány" hamis természetét illetően. A többire pedig hamarosan szintén fény derül. (7)

(1) - https://www.ichbinanderermeinung.de/
(2) - https://thegermanyeye.com/flu-vaccina
(3) - https://deutsch.rt.com/inland/102396-u
(4) - https://www.bild.de/bild-plus/politik/in
(5) - https://www.spiegel.de/international/ge
(6) - https://www.tichyseinblick.de/daili-es-s
(7) - https://www.strategic-culture.org/news/

Forrás: ujvilagtudat.blogspot.com

Hozzászólás  

#2 RENDHAGYÓ NYÍLT LEVÉL: DÖBRÖGINEK!!!PáLoS TReND 2020-08-24 14:52
Miniszterelnökség
1357 Budapest, Pf:6. ()
Dr. Orbán Viktor miniszterelnök részére !
Tájékoztatás és bizalmatlanság bejelentése
Tisztelt Orbán Viktor!


A kormány által koronavírus járvány veszélyhelyzetnek nevezett jelenséget figyelve és összeszedve a mindennapi tapasztalatainkat, valamint a megszólaló illetve publikáló magyar és nemzetközi szinten megszólaló orvosok adatait, tájékoztatásait összegezve sokan a következőkre jutottunk: valami nagyon nem stimmel a koronavírussal kapcsolatos intézkedésekkel, tájékoztatásokkal a kormány részéről, illetve nemzetközi szinten.



Olyan ellentmondásosak az egészségügyi tájékoztatások a kormány és a különböző médiák részéről, és annyira mások a tapasztalataink, hogy kétségbe kell vonnunk a járvány, vagyis veszélyhelyzet valódiságát, és azt kell gondolnunk, hogy a veszélyhelyzetnek nevezett valami mögött egy más dolog áll: az előre beharangozott gazdasági válság elleplezése, vagy a gazdaság szándékos összeomlasztása, és az egészségügy illetve más egyéb dolgok átszervezése a lakosság tudta és beleegyezése nélkül. Úgy néz ki, hogy totál globál szinten.
Nem tudjuk, hogy nemzetközi szinten ki indította el a vírussal kapcsolatos média terrort, de mivel a Covid-járvány ürügyén sérülnek az állampolgárok alapvető szabadságjogai, ezért megrendült a bizalmunk, és bizalmatlanságot jelentünk be. Szeretnénk, ha a kormány beszerezné a hiteles szakemberek nyilatkozatait, tájékoztatásait, és nem szakítaná szét többet a családokat, nem engedné, hogy munkahelyek tönkremenjenek, és nem engedné hogy egy második hullámot hirdessenek ki valótlan adatokat közölve.
Szeretnénk azt is tudni, hogy nemzetközi szinten kitől ered az egész.
Tavasszal, és ősz vége felé mindig vannak influenzajárványok. Ez az élet természetes rendje, de ez nem indok arra, hogy a Föld nevű bolygót karantén alá helyezzék és az emberek szabadságjogait korlátozzák, hogy a nem koronavírusos betegektől a gyógyítást, gyógyulást megtagadják. Még a harctérről is lehúzzák és ápolásban részesítik a sebesülteket, itt pedig csak a koronavírusosokat akarták gyógyítani. Miért? Miért nem lehetett boncolni, és miért kellett az egészségügyi dolgozóknak titoktartást aláírni?
Ha tovább nem hiszünk, és ennek hangot adunk, valamint hiteles tájékoztatást kérünk, az nem nyugtalanság keltése rémhír-terjesztéssel, nem bűncselekmény, hanem egy normális dolog, mivel az ember szabadnak születik, - és amennyiben a megszólalásunk az adatokkal nyugtalanságot keltene az emberekben, a lakosságban, akkor a kormány feladata a hiteles tájékoztatás.
Kérjük, hogy ne erőltessenek ránk semmilyen kötelező oltást a fentiek alapján.
www.facebook.com/geza.kubik/posts/2657668881157778
#1 "az Egészségügyi Világszervezet 92 millió dollárt kínált fel"R Zoltán 2020-08-23 07:05
Egy olasz újságíró azt állítja, Vučić is egyike azoknak az európai politikusoknak, akik pénzt fogadtak el a covid-válság felnagyításáért!

Nicola Bizzi olasz újságíró sokkoló állítást jelentetett meg a Database Italia internetes platformon, amely világméretű korrupciós botrányról szól.

Az olasz újságíró leszögezi, hogy

Aleksandar Vučić szerb elnök is azok a politikusok közé tartozik, akik habozás nélkül elfogadták a pénzt, amelyre rá is szolgált az olyan kijelentésekkel, mint pl.: “Az összes belgrádi temető sem lesz elegendő a covidban elhunytak számára, ha a polgárok nem hallgatnak az állam tanácsaira”.

delhir.info/.../...

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások