Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

H2018Apr23

2013. Augusztus 22., Csütörtök 10:41

Magyarország totális feltérképezése a birtokbavétel előtt?

Írta:  Dr. Nagy Levente
Értékelés:
(33 szavazat)
Sajnos a sorok igazak! Csak megerősíteni tudom. A feltárás a GES részéről Magyarország minden négyzetcentiméterén megtörténik, csak én annyival egészíteném ki, hogy nem 2, hanem 15 Km mélyen "lelátnak" a földünk mélyére. Meg is tapasztalhattuk, mikor barátaimmal a határban jártunk és kíváncsiskodni oda is mentünk a járművekhez. 4 db egyenként 32 tonnás jármű rezegteti a talajt egyszerre és ez a vibrálás hatol a föld belsejébe. Kár, hogy ez a vibrálás nem terjed tova és nem ébreszt fel még mindig Csipke Rózsika álmunkból mindnyájunkat.

Bizonyára emlékszünk arra, hogy a hetvenes évek végén, nyolcvanas évek elején, Magyarországon kutatási célú robbantásokkal feltárták, mit rejt a föld mélye. Természetesen mindezt állami finanszírozással, vagyis a mi pénzünkből hajtották végre.

Ekkor jöttek rá, merre húzódik a könnyen kiemelhető termálvizek vonala, hol vannak a legnagyobb földgáz , valamint kőolaj lelőhelyek és sok egyéb ásványkincs. Ekkor elkészült Magyarország geológiai ásványkincseit nagy vonalakban leíró térképe.

Telt-múlt az idő. Jöttek a külföldi befektetők és elkezdtek kőolajat, földgázt és minden más egyebet keresni kies hazánkban. Teljesen véletlenül minden alkalommal oda fúrtak le, ahová kellett, azt találták, amit kerestek.

Mázlisták voltak. Vagy pontosan tudták, mi rejtőzik a magyar föld mélyén?

mi rejtőzik a magyar föld mélyén

mi rejtőzik a magyar föld mélyén?

Ennek az átverésnek a legnagyobb példája a Makói-árokban rejtőző gázkincs. Jött egy kanadai cég, fillérekért megvásárolt egy földterületet, végzett egy próbafúrást és elképesztő mennyiségű földgázt találtak. A politikusok bagatell összegért eladták a kitermelés jogát a hittestvéreknek. Miért? Hát mert "egy ilyen kutatás óriási anyagi befektetést igényel és bizonytalan a kutatás eredményessége."

Mekkora pofátlanság!

A "befektetők" egy kész térképpel a kezükben bejárták az országot és az állam pénzén végzett kutatások eredményeit felhasználva felvásárolták azokat a földeket, amelyek alól kitermelhették azt az ásványkincset, amire szükségük volt.

A kőolajon és a legfontosabbon, a földgázon kívül találtak és kitermelnek azóta is több ritka ásványt. Persze ezekről az ásványokról mi, magyarok alig tudunk valamit...

Ez volt régen és mi van napjainkban?

Fontos a kőolaj, fontos a földgáz, de napjainkra legsürgetőbbé az emberi fogyasztásra alkalmas víz felmérése vált. Az ivóvíztartalék két részre osztható: felszíni és felszín alatti vízkészlet.

Vegyük a felszín alatti vizeket.

Az alábbi érdekes dolgokat egy kutatásban résztvevőktől tudtam meg. Jász-Nagykun-Szolnok megyében ez év tavaszától egy multi megrendelésére ismét kutatásokat végeznek. A kutatás ebben az esetben 700 négyzetkilométerre terjed ki. Ez egy rendkívül aprólékos feltérképezést jelent. Teletűzdelik a földeket apró szondákkal és különböző rezgésszámú hullámokkal kutatják, mit rejt a föld mélye. Mivel a kutatást egy multi rendelte meg milliárdokért, a vizsgálatok "nem ismernek határokat", magyarán a teljes Kárpát-medencére, vagyis a Történelmi Magyarország teljes területére kiterjed.(Ma már mindenki tudja, hogy a Kárpát-medence olyan, mint a bibliai Kánaán. Magas hegyek védik, bővizűek a folyói, kiváló a termőföldje és itt találhatóak a föld legjobb ásványvizei, gyógyvizei) Ha úgy esik, a kutatást folytatják a szomszédos Kis- Antant országokban. Elvégre az Unióban élünk ...

Speciális járművek egy része

      Speciális járművek egy része

A kutatás a különböző rezgésszámú hullámok visszaverődési elvén működik, amikor ezek a mélyben találkoznak bizonyos anyagokkal. (Minden anyag saját rezgésszámon rezeg és ennek a hullámhosszával kívülről "eltalálva"pontosan feltérképezhető a kiterjedése a földkéregben) Ezek vizsgálatok kis energiákkal működnek, kárt nem okoznak a kutatás alatt, egyszerű fizika az egész, tehát pl. a HAARP rendszerhez semmi köze. Legfeljebb a vakondokok lesznek aktívabbak egy kicsit.

Szondák, mérőműszerek mindenhol

Szondák, mérőműszerek mindenhol 

Szondák, mérőműszerek mindenhol?

A rendszer négyzetrácsos elven vizsgálódik, a szondák egymástól 250 méter közötti távolságban vannak lefektetve. A feltárás rendkívül részletes. Azokon a helyeken, ahol a domborzat, valamilyen tereptárgy, vagy a növényzet akadályozza a méréseket, ott apró robbantásokat végeznek, mélyen a földben.

A mérések legalább két kilométer mélységben tárják fel aprólékosan a földet, hajszálpontosan kielemezve, mit rejt a talaj mélye. Az adatokat számítógép összegzi és Budapesten dolgozzák fel, az eredményekhez nem igazán férhetnek hozzá se a mérést végzők , se a földtulajdonosok, se az önkormányzatok. A kutatást végzők elmondása szerint sok mindent kimutatnak, olajat, gázt és vizet keresnek elsősorban. Az egész folyamat milliárdokat emészt fel. A Szolnok megyei mérés csak egy része a folyamatnak, ami évek óta zajlik Magyarországon.

Akinek a kezében lesz a kutatás eredménye, az egy háromdimenziós térképet tart a kezében. Ráhelyezi a földhivatal hivatalos térképére és azonnal látja, melyik földbirtokosok földje alatt mi található két kilométer mélységig és melyiket érdemes megvásárolni.

Mondjuk Kanadából, vagy Ausztráliából eljön valaki, bányászati céllal. Megveszi Juliska néni földjét bagóért. Juliska néni boldog, mert bármit termel, nem tudja eladni, az erdejét meg ellopják a cigányok. Szóval a befektető megveszi azt a néhány hektárt. Lefúr a derékban levágott erdőben és lám, feltör a gáz. Kiderül, hatalmas lelőhelyre akadt. Épp ott, ahol lefúrt. Mázli, mint Makónál. Eltelik pár hónap. Lefúr Juliska néni tyúkólja mögött és lám, rengeteg kiváló minőségű vizet talál. Mázli ismételten.


Ilyen felmérés folyik jelenleg Szolnok megyében.

Néhány éve ilyen célú kutatások folytak Szabolcs megyében is és ki tudja, hány helyen még az országban, illetve a Kis- Antant államokban....

Azt, hogy hol mit találtak, nem tudhatja meg átlagos (magyar) földi halandó. Most szépen megpróbálom összerakni a mozaikokat, részben a saját fantáziámat felhasználva. Ismeretlen befektetők bizonyos helyeken földterületeket vásárolnak fel.

Azt, hogy hol mit találtak, nem tudhatja meg átlagos (magyar) földi halandó.

Így történt ez Nyírtasson is, ami arról híres, hogy a holokausztban elpusztultnak hirdetett Salamon Berkowitzék egyszer csak felbukkantak a semmiből. Berkowitzék csak azért jöttek vissza Kanadából, mert több tízmilliós adócsalásba keveredtek a kanadai Québecben, egyébként a mai napig siratnánk őket. Mi, fasiszta, náci, rasszista magyarok. Szóval Nyírtasson megjelent egy ciprusi bejegyzésű cég, amely 380 milliárd forintért erőművet építene a nagy semmi közepén, csak bizonyos alapterületű földterület kell nekik .Föld, föld, magyar termőföld - mindig ez kell minden kozmopolita, gyökértelen befektetőnek.

Teljesen hihető a történet

Teljesen hihető a történet?

Teljesen hihető a történet, mert ugye manapság a zsidó befektetők csak olyan dolgokat építenek idehaza, amire a legnagyobb szükségünk van: kaszinót, kuplerájt, tengervízben lebegő szállodát bálnákkal az alföldön és hasonlóakat. Ha holnap azt olvasnám, szappanbuborék előállító gyár épül valahol, meg griffmadárkeltető, már az sem lepne meg.

Jön a kérdés: miért adják el a magyarok az értékes termőföldet, amikor a mai globalizált világban mindenki számára egyértelmű, hogy a legnagyobb kincs az élelmiszer és a víz?

A válasz egyszerű!

Vegyük a keleti régiót! A térség legnagyobb felvásárlója, már 15 éve a Horker KFT, több mint 4000 kistermelő megélhetését biztosította. Aztán 15 év után váratlanul az Erste banktól nem kapta meg a szokásos hitelt, az illetékes magyar minisztérium pedig nem töri kezét-lábát a segítségen... Véletlenül, persze ...

(Ilyenkor eszembe jut a fasiszta plakát a Dohány utcai zsinagóga holokausztterméből, amelyre szó szerint ez van írva: "A zsidó fegyvere a pénz; ne adj fegyvert ellenséged kezébe!"Borzasztó és rettenetes ez a kijelentés! Nem tudom, miért jutott ez most eszembe, mindenesetre az első emeleten van a plakát másolata.)

Ugyebár, mint az egészségügyi központok leírásában említettem, itt is megjelent véletlenül egy izraeli befektető.

A Horker KFT-t meg akarta venni ez a zsidó 2,5 milliárd forintért és a 4000 kistermelőtől fel akarta vásárolni a mezőgazdasági termékeket. Ezeket a termékeket esze ágában sem lett volna kifizetni, hanem benyelte volna a pénzüket. A felvásárló cég forgalma évente 8 milliárd forint fölött volt, tehát a szegény holokauszt túlélő egy év alatt több , mint 5,5 milliárd forintot kaszált volna tisztán .A négyezer magyar meg futhatott volna a pénze után, ha panaszt emeltek volna, azt azonnal antiszemitizmusnak bélyegezték volna - ahogy szokás manapság a zsidók negatív kritikáját kivédeni. A Horker tulajdonosa egyébként nem adta el a KFT-jét a készülődő átverés miatt és hamarosan tönkre is ment.

A mezőgazdasági termékek árai önköltség alá estek, a földnek nincs értéke, mert nem lehet eladni azt, ami megterem rajta.

A kör bezárult.

De térjünk vissza a mai világ legnagyobb kincsére, az édesvízre! Ugyebár 2 kilométeres mélységben a Kárpát-medence felszín alatti vízkészlete pontosan feltérképezésre kerül a gáz és az olaj mellett, amint fentebb már leírtam. A pontos leltár elkészült.

Vegyük a másik lehetőséget, a felszíni, nyílt vizeinket.

Egy angol kutató csoport rendkívül ritka technológiával felmérte a Balaton nyílt vízfelszínét a napokban. A Balatonról azt kell tudni, hogy Európa legnagyobb tava, azaz legnagyobb nyílt vízű édesvízi tartaléka a kontinensnek. Mondhatni, stratégiai fontosságú a közeljövőben, mivel a következő háborúk nem az olajért, hanem a vízért fognak zajlani ... Szóval ezt a fejlett technológiát még nagyon ritkán alkalmazzák a világon, nálunk még soha nem kutattak ilyen módon.

De valakik pénzt nem kíméltek, eljöttek szétnézni kies hazánkba ...

Három módszerrel kutattak; rendkívül érzékeny digitális kamerával, domborzati pásztázó lézerrel és hiperspektrális kamerarendszerrel.

A kutatás 10 napig tartott, kíváncsi vagyok, kik finanszírozták a nemzetközi kutatócsoportot.

A nemzetközi kutatócsoport

A nemzetközi kutatócsoport


 

Forrás: Többekközt innen is: http://jovonk.info/2010/11/11/dr-nagy-levente-magyarorszag-totalis-felterkepezese-birtokbavetel-elott

Beküldte: Begovits László

Megjelent: 38545 alkalommal
Tovább a kategóriában: « Ada és Mohol a történelmünkben

Hozzászólások  

 
Berta Jolán
#5 8640 fonyód badacsony u.14Berta Jolán 2014-07-23 11:11
Üdvözlet
Idézet
 
 
bandras89
#4 Helyesbítésbandras89 2013-09-26 21:04
Néhány apróságra szakmabeliként felhívnám a figyelmet.
A sokat emlegetett GES már évtizedekkel ezelőtt kezdte a pályafutását, idősebb szegediek talán még emlékeznek arra amikor szeged utcáin voltak kihúzva a kábelek és a geofonok, és vibrátorok járták a környéket, még az algyői mező kutatásakor. A technika problémája az, hogy mivel a rétegek nem homogének a visszaverődés alapján többféle kőzetre is lehet következni. Hiszen ha pontos lenne nem lenne szükséges kutatófúrásokra.
A GES ezeknek az eredményeknek a kiértékeléséből élt, persze, hogy nem férhet hozzá senki. Egyébként remélem azzal tisztábban van mindenki, hogy a saját földje alatt lévő ásványkincsekhez SEMMI köze. Ha veszel termőföldet akkor annak a területnek gyakorlatilag csak a felszíni része a tied, de se a benne lévő vízhez, se a benne lévő szénhidrogénekhez nincs kivételi joga.
Mellesleg a GES idén megszűnt (pontosabban az anyavállalat, a MOL egy részét átcsoportosította).
A "lám feltör a gáz" kifejezés nagyfokú tudatlanságra vall.
A lengyel geofizikai cégekkel (például Geofizyka Torun) nem most kezdődött az együttműködés, olajiparban gyakoriak a külföldi szervízcégek, mivel sokmilliárdos eszközökről van szó, nem minden vállalatnak éri meg fenntartani.
Idézet
 
 
An-na
#3 BudapestAn-na 2013-09-18 08:34
Szeretném tudni, hogy mindezek mögött személyesen ki áll???
Ki a felelős kis hazánk ilyen mélyreható kiadásáért??? Személy szerint??? Ha már ilyen partizán akciót végez, akkor legyen bátorsága névvel és személyével mellé állni, és felvállalni. " Igen, én x...y rendeltem el ezt a felmérést és x..y számára.
Mindez mennyiben szolgálja a mi kis hazánk fejlődését, kinek készültek személy szerint ezek a felmérések, és személy szerint kinek a pénzéből???
Idézet
 
 
Ithaka
#2 NagyégaljaIthaka 2013-08-24 01:19
Magyarország teljes feltérképezése a birtokba vételelött. Már több hónapja, hogy feltérképezték Szolnok megyét, és azt hazudtaták a gügye, értelmi fogyatékos munkátvégzö emberekkel, hogy azokat a müszereket Lengyelországból hozták mert csak ottvan a világon ilyen müszer, hát amennyire értelmes ember azt elhitte (!) Mocskosul hazudoznak ezek a zsidók de ide nem valószinü, hogy befészkelik magukat a Magyarok Istene kizavarja öket a jehova istenükkel megint a pusztába és ott ehetik a mannát ráunásig minr amikor II. Ramszesz fáraó kiüzte a népeközül a zsidókat. Mindennel probálkoznak, hogy kipusztitsa a Magyarnépet a gyilkolástol sem riad vissza, idös emberek nemigen választják már a korhái kezelést mert ha bemennének tudjuk, hogy onnan nincs vissza ut élve. De probálkoznak most a csecsemökkel, hazudoznak megint ( ilyen-olyan virus van az osztályon, TV-ben mutogatják a háti permetezös embert ( fertötleniti az ujszülött osztályt, hát kilyilt a bicska a zsebembe dühömben miért kell ilyen hazugságot hallani az embernek, ennyi koraszülött csecsemöröl soha nem hallotunk egyhét alatt mint amivel beakarnak etetni, ha beveszük egy csecsemö sem fog egészségesen kikerülni a korházi intézményböl elösegitik a mielöbbi halálozását. Magyar testvérek ami földet elorozott töllünk a zsidó azt visszakell venni töllük ugy mint ahogyan ök elvették leállamositották az apáinktól, akkor másképpen tervezték az elrablását, de nem jött be a tervük, most bagójé rabolnak , ne adjunk fegyvert ezeknek a rablóbandának, a cigányokhoz sem jött be a hozzájuk füzött teményük, mert a tulzott segélyezést leengedik a torkukon de a munkához ( legyilkolásához ) a magyarságnak lusták és megbizhatatlanok lettek a zsidóknak. Vegyi fegyverröl itt csak akkor félhetünk ha ugyan ugy feláldozzák az ök vértestvérüket is, mint ahogyan Hitlerrel deportáltatták öket, a szabadkömüves páholy, azért, hogy évekig szedje a nemzetektöl a holokausz pénzt a kis szegény zsidó aligkapott kárpotlást , csak figyeljetek fel a körgyezetetekre Magyar-testvéreim !!! mizajlik körülöttünk, és ébredezzetek a csipkerozsika álmotokból, a gyerekeink is szeretnének családott felnevelni az ÖS bMAGYAR-HAZÁNKBEN.
Idézet
 
 
íjfeszítő
#1 Már fúrnak és fúrnak...íjfeszítő 2013-08-23 13:53
Ismereteim szerint a felmérés után sorban fúródtak a szénhidrogén termelő kutak a MAGYAR HORIZONT ENERGIA Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű
Társaság (1126 Budapest, Nagy Jenő u 12. 6. em.)
vg.hu/.../... megbízásából a Central European Drilling Korlátolt Felelõsségû Társaság (1126 Budapest, Nagy J. u 12. 6. em. végzi.
www.ced.hu/index_hu.html
Ezenkívül a mellékelt cégek végeznek szénhidrogén termelő kutató tevékenységet.
A termelő kutak folyamatosan kerülnek a földgáz szállító vezetékrendszerhez bekötésre.
Idézet
 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Oldalainkat 260 vendég és 0 tag böngészi

Látogatók

Hungary 67.5%Canada 1.1%
Romania 5.4%Serbia 1%
United States 4.4%Switzerland 0.4%
Germany 3%Australia 0.4%
Russian Federation 2.9%France 0.4%
Ukraine 2.8%Italy 0.2%
United Kingdom 2.2%Netherlands 0.2%
Slovakia 2.1%Belgium 0.1%
Sweden 2.1%Poland 0.1%
Austria 1.3%Greece 0.1%

Today: 20
This Week: 20
Last Week: 5982
This Month: 21007
Last Month: 31867
Total: 1798115

Belépés