Print this page
2018 november 26, hétfő

Az úgynevezett honfoglalók csak hazatértek őseik földjére,

Szerző: vilagfigyelo.com

Egy DNS vizsgálat nem várt fordulatot hozott: kimutatták, hogy a magyarok nem honfoglalók voltak: hazajöttek!

A vizsgálatot azóta is sokan kérdőjelezik meg, heves viták folynak róla.

Egy olyan vizsgálatról van szó, mely nem árt DNS elemzéssel zárult. Az eredmények ugyanis olyan dolgokat derítettek ki az ősi magyarokról, amikre senki sem volt felkészülve.

Ezen eredmények alapján ugyanis kijelenthető volt, hogy a magyarok nem voltak honfoglalók.

Éppen ellenkezőleg. ők HAZA jöttek...

A 2000-ben elvégzett Semino féle kutatás heves viták tárgyát képezi még ma is, de nem született komoly cáfolata, így sokan hitelesnek tekintik, ez pedig megváltoztathatja a teljes magyarság történelmét.

A magyar férfiak 93,7 %-a négy ősapától ered, és a jelenleg itt élő magyar férfiak 73,3 %-a már a kőkorszak legelején is itt élő férfi populáció leszármazottja.

2000-ben, a világ egyik legautentikusabbnak elismert folyóiratában, az USA-ban megjelenő Science-ben, Semino és 16 genetikus munkatársa közös közleményt tettek közzé. A magyar népesség vonatkozásában komoly, és messzemeő megállapításokat tettek.

Az egyik az volt, hogy a magyar nép ősei 30-40 ezer évvel ezelőtt az Európában elsőként megjelent europidok között voltak. Az is kiderült, hogy populációnk genetikáját tekintve az egyik legjobban elkülönülő nép vagyunk.

A magyar nép legközelebbi – genetikai szinten igazolható – rokonai, a lengyel, az ukrán, valamint a horvát nép.

Genetikailag olyan, hogy "indoeurópai" nem létezik. Nincs "szláv" sem, csak "európai", és értik ez alatt éppen a magyarságra legjellemzőbb haplotípusok csoportjával jellemezhető népeket. A magyar nép genetikailag európai, sőt, "őseurópai".

Akárcsak a nyelvünk és íz írásunk is, mely sokak szerint egyébként a sumer írásképet is megelőzi az időben, bár ezt nem sokan ismerik el.

A magyar férfiak 60 %-a az EU-19-es haplotípus alapján – őskőkorszakbeli – ősapa leszármazottja.

A magyar férfiak további 13,3 %-a az EU-18, -11 %-a az EU-7, – és 8,9 %-a az EU-4 ősapa utóda.– A magyarokból teljesen hiányzik az urali népekre jellemző TAT (EU 13 + EU 14) gén.

"A recens minták azt mutatják, hogy a 132 magyarországi és 99 székelyföldi férfitól, valamint ugyanolyan 113, illetve 84 nőtől nyert minta összetétele nem különbözik egymástól, és valamennyiüknek jó kilenctizede az európai őslakosságéval egyezik meg.

Ezek alapján a székely és magyar nem különbözik egymástól.Tehát megállapítható, hogy az úgynevezett honfoglalók csak hazatértek őseik földjére, vérrokonaik közé.

Forrás: vilagfigyelo.com

kiemelések: >Zoli<-tól