Print this page
2012 november 11, vasárnap

Alapvető tudnivalók Izraelről

Szerző: Sabbah Riport Editor

A Sabbah Riport Editor egy "kérdezz-felelek szellemi vetélkedőt" hirdetett meg a világhálón úgy, hogy egyben a választ is megadta felvetéseire.

Alapvető tudnivalók Izraelről - Mert a csönd bűnrészesség

 Ebből a párbeszédből egyértelműen kiderül, hogy a cionisták ezerszer jobban gyűlölik azt a személyt , aki izraelezik, s nem pedig "mocskos zsidózik." Míg az utóbbi arra jó, hogy lehessen rettegést, siránkozást produkálni, az előbbi a magát a rendszert leplezheti le, s mutathatja meg brutális valójában.

Kérdés: Egyedül melyik közel-keleti országnak vannak nukleáris fegyverei?
Válasz: Izrael.

Kérdés: Melyik közel-keleti ország nem hajlandó aláirni az atomsorompó egyezményt és és nem járul hozzá arzenáljának nemzetközi ellenőrzéséhez?
Válasz: Izrael.

Kérdés: Melyik közel-keleti ország foglalta el más nemzetek földterületeit katonai erővel és tartja azokat megszállása alatt, dacolva az Egyesült Nemzetek Biztonsági Tanácsának határozataival?
Válasz: Izrael.

Kérdés: Melyik közel-keleti ország sérti meg sorozatosan más államok nemzetközi határait harci gépeivel, tüzérségével és tengeri támadásokkal?
Válasz: Izrael.

Kérdés: Amerika melyik szövetségese küld évek óta más országokba bérgyilkosokat politikai ellenfelei likvidálására?
Válasz: Izrael.

Kérdés: Melyik Közel-keleti országban ismerték be nagy nyilvánosság előtt magas rangú katona tisztek,hogy fegyvertelen hadifoglyokat mészároltak le?
Válasz: Izrael.

Kérdés: Melyik közel-keleti ország tagadja meg a vádemelést azon katonái ellen, akik már beismerték hadifoglyok kivégzését?
Válasz: Izrael.

Kérdés: Melyik közel-keleti ország üldözte el otthonából emberek millióit, és tagadja meg tőlük a visszatérést otthonukba és földjeikre?
Válasz: Izrael.

Kérdés: Melyik közel-keleti ország tagadja meg kárpótlás fizetését azoknak az embereknek, akiknek földjét, bankszámláit és üzleteiket elkobozta?
Válasz: Izrael.

Kérdés: Melyik közel-keleti országban gyilkoltak meg egy magas rangú ENSZ diplomatát?
Válasz: Izrael.

Kérdés: Melyik közel-keleti országban lett egy magas rangú ENSZ diplomata meggyilkolására parancsot kiadó emberből miniszterelnök?
Válasz: Izrael.

Kérdés: Melyik közel-keleti ország robbantott fel diplomáciai épületeket Egyiptomban és támadta meg az USS Liberty-t nemzetközi vizeken, megölve 34 és megsebesítve 171 tengerészt?
Válasz: Izrael.

Kérdés: Melyik közel-keleti ország bérelte fel Jonathan Pollard-ot, hogy titkos iratokat lopjon az USA-tól, amelyeknek egy részét tovább adta Szovjetuniónak?
Válasz: Izrael.

Kérdés: Melyik közel-keleti ország tagadta le eleinte minden hivatalos kapcsolatát Pollarddal, aztán állampolgárt csinált belőle, és folyamatosan követeli, hogy az amerikai elnök kegyelmet adjon neki?
Válasz: Izrael.

Kérdés: Melyik közel-keleti ország engedi meg amerikai zsidó gyilkosoknak, hogy országába meneküljenek az Egyesült Államok büntetése elől, és tagadja meg kiadatásukat miután befogadta őket?
Válasz: Izrael.

Kérdés: Melyik közel-keleti ország prédikál a gyűlölet ellen és mégis emlékművet állít az olyan gyilkosnak, aki 29 imádkozó palesztint ölt meg mecsetjükben?
Válasz: Izrael.

Kérdés: Melyik közel-keleti ország támadott tervszerűen egy polgári ENSZ menekülttábort Libanonban és gyilkolt meg 103 ártatlan férfit, nőt és főleg gyereket?
Válasz: Izrael.

Kérdés: Melyik közel-keleti ország dacol az Egyesült Nemzetek Biztonsági Tanácsának 69 határozatával és védi magát 29 másik határozat végrehajtásától az USA vétója által?
Válasz: Izrael.

Kérdés: Melyik közel-keleti ország kapja az összes amerikai segély több, mint egyharmadát, holott a világ 16. leggazdagabb országa?
Válasz: Izrael.

Kérdés: Melyik közel-keleti ország kap ingyen amerikai fegyvereket, és aztán adja tovább a technológiát Kínának, még az USA tiltakozása ellenére is?
Válasz: Izrael.

Kérdés: Melyik közel-keleti ország sérti meg ismételten az amerikai népet azzal, hogy miniszterelnöke beszédet tart az Egyesült Államok Kongresszusában és kioktatja őket mint gyerekeket, hogy miért nincs joguk lecsökkenteni a nekik járó segélyt?
Válasz: Izrael.

Kérdés: Melyik Közel-keleti ország miniszterelnöke jelentette ki munkatársainak, hogy azzal nem kell törődni amit az Egyesült Államok mond, mert ”mi kotrolláljuk Amerikát?”
Válasz: Izrael.

Kérdés: Melyik közel-keleti ország használt a közelmúltban tömegpusztító fegyvert, s jutatott egy egytonnás okos bombát sűrűn lakott területre, s ezzel 15 civilt, köztük 9 gyereket megölve?
Válasz: Izrael.

Kérdés: Melyik közel-keleti ország gyilkol rendszeresen palesztin gyerekeket páncélos járművek, buldózerek vagy tankok kővel való megdobálásáért?
Válasz: Izrael.

Kérdés: Melyik közel-keleti ország írta alá az Oslói egyezményt, megígérve minden zsidó bevándorlótelep építésének leállítását, de ennek ellenére az aláírás óta több, mint 270 telepet hozott léte?
Válasz: Izrael.

Kérdés: Melyik közel-keleti ország likvidálta több, mint 100 politikai ellenfelét az elmúlt 2 évben, s az akciók során polgári személyek százait, gyerekek tucatjait meggyilkolta meg:
Válasz: Izrael.

Kérdés: Melyik közel-keleti sérti meg rendszeresen a Genfi Egyezményt, ahogyan kollektíven büntet egyes emberek cselekedetei miatt, közben falvakat rombol le úgy, hogy a lakosság otthonában tartózkodik?
Válasz: Izrael.

Sabbah Report Editor

Forrás: Hinhir info

Fordította: Magyar László - Hunhír.info - Ausztrália

Beküldte: Dobrova Éva