Print this page
2012 január 11, szerda

Támadás a Magyarok Világszövetsége ellen

Szerző: MVSZ Sajtóiroda

 Emlékeztetőül: a Soros György és társai érdekeltségébe tartozó Orbán-kormány volt az, amely működését azzal kezdte, hogy megvonta a Magyarok Világszövetségétől a Magyar Kormány pénzügyi támogatását. Szerencsére a pénzmegvonás jót tett a szervezetnek, mert a hiénák száma megritkult, és legnagyobb érdekvédelmi szervezetünket igaz magyar szívek és kezek segítették a fennmaradásban.

Félő, hogy az MVSZ puszta léte nem összeegyeztethető az elnemzetlenített európaiság gondolatával, ezért az MVSZ-t teljesen be szeretnék darálni. Ennek útjában csak a magyarságot mindenek elé helyező vezetés áll, ezért törvényes és törvénytelen eszközök sorát vetik be, hogy szétverjék, hiteltelenítsék a szervezetet. A vezetőket ügynöki múlttal megvádoló "jólértesültek" még honlapunkon is hintik ellenőrizhetetlen rágalmaikat.

Arra kérünk mndenkit, hogy az MVSZ-t a munkája, a teljesítménye alapján helyezze el, és mérlegelésében óvatosan bánjon a suttogó propagandával, a tudjukkik egyik fő fegyverével. Az MVSZ-ben sem szentek dolgoznak, de a Magyarságtudományi Füzetek iránt olyan nagy volt az érdeklődés, hogy azok elfogytak.

A választási mizériával kapcsolatban világosabb képet kapunk, ha elolvassuk az MVSZ vonatkozó sajtóközleményeit.

Bírósággal az igazság ellen - 2011. november 29.

Fordulóponthoz érkezett a Magyarok Világszövetsége magyarországi üldöztetése. Miután a magyarországi politikai osztály sem politikai, sem közigazgatási eszközökkel, sem a költségvetés megvonásával nem tudta térdre kényszeríteni a Magyarok Világszövetségét, most jogi ellehetetlenítésére tett kísérletet.

A Magyarok Világszövetsége múlt héten nyújtotta be az Országgyűlésnek azt a 100 oldalas fehér könyvet, amellyel egyértelművé tette, hogy nincs semmilyen elfogadható érv a költségvetési támogatásától való megfosztásának. A politikum válasza gyorsan jött: ma a Fővárosi Ítélőtábla szöges ellentétben ítélkezve, megváltoztatta a Fővárosi Bíróságon született alapfokú döntést, és megsemmisítette a Magyarok Világszövetségében 2008 augusztusában tartott elnök- és elnökhelyettes választásról hozott határozatokat.

Határozatát a bíróság csupán formai hibára való hivatkozással hozta meg, mondván, hogy hiába ért el mindkét tisztségviselő a titkos szavazás során több mint 95 %-os támogatást – amit a bíróság nem vitatott –, elmulasztották megszámolni a szavazatok régiónkénti megoszlását.

Bár az Ítélőtábla mai határozatának írásos indoklására még várni kell, annyi valószínűsíthető, hogy ez a döntés a Magyarok Világszövetségét előrehozott választások megtartására kényszeríti, amelyre menetrend szerint 2012 augusztusában kerül sor.

A történtek ékesen bizonyítják, hogy a magyarországi politikai osztály mindent elkövet a Magyarok Világszövetsége ellehetetlenítésére. (MVSZ Sajtószolgálat - 7350/111129)

Mennyi volt valójában az a szavazat, amennyivel Patrubány Miklóst és a vezetőséget megválasztották?

A 2008. augusztus 19-i tisztújítás titkos szavazata során: elnök lett Patrubány Miklós: 108 – igen, 6 – nem, 0 - tartózkodás mellett, és elnökhelyettes: L. Németh Erzsébet: 111 – igen, 5 – nem, 0 – tartózkodással. A Fővárosi Itélőtábla határozatára újonnan összehívott közgyűlésen a háromfordulós titkos szavazáson 87 szavazatot kapott Patrubány Miklós, illetve helyettese, L. Németh Erzsébet egyaránt.