Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

P2018Aug17

2016. Január 22., Péntek 00:14

Mit akar-, mire törekszik a “magyar” kormány?

Írta:  Madarász László
Értékelés:
(14 szavazat)
„... ne figyeljenek oda arra, amit mondok, egyetlen dologra figyeljenek, amit csinálok." – üzente Orbán Viktor a külföldi – amerikai – diplomatáknak. (WikiLeaks által nyilvánosságra került Orbán Viktor távirat a 2010 évi választások előtt.)

Novák Előd közhírré tette, Orbán Viktor által vezetett „magyar” kormány 30 évre titkosított elképzelését arra vonatkozóan, hogy bizonyos (nem pontosan meghatározott) helyzetben, rendkívüli intézkedések bevezetésére kerülhessen sor:  a kormány szinte bármit megtehetne, kontroll nélkül: az egész országban lekapcsolhatnák az internetet, beszüntethetnék az általuk kívánt médiumokat, felfüggeszthetnék a gyülekezési jogot, kijárási tilalmat rendelhetnének el, kitelepíthetnék az ország valamely részén élőket, akárhogy korlátozhatnák a járműforgalmat, elkobozhatnák „a biztonságot veszélyeztetők” vagyonát, bevezethetnék a jegyrendszert.” … „bemondásra lehetne terrorveszélyt vizionálni (láthattuk már, milyen blöffökre képes a TEK), ráadásul egyszerű kormánydöntéssel, kontroll nélkül, míg a szükségállapot kihirdetéséhez eddig kétharmados országgyűlési felhatalmazás kellett.”

Amennyiben a képviselő úr a kormány által – adott esetben – bevezetni kívánt intézkedés sorozatot lényegét tekintve helyesen idézte, illetve az egyáltalán ilyen intézkedéseket készít elő, akkor arról egyfelől megvan a véleményem, másfelől akár az alábbi lehetőségekkel kell számolni:

Miközben a stadionépítések, a FIDESZ-hez közelálló személyek anyagi gyarapodásának elősegítése az évek során sok százmilliárdot emésztett fel, az egészségügyi rendszert a regnáló kormány (elődeivel karöltve) szándékosan szétverte! Oda jutottunk, hogy amíg az ember nem beteg addig van egészségügy, ha viszont megbetegszik, dögöljön meg. Ezt tükrözik a várólisták, az orvosok és ápolónők elvándorlása, műtétek elhalasztása, stb. Vagyis arról lehet szó, hogy a nyomokban még fellelhető, korábban jól működő, egészségügyi rendszert – feltehetően a haveri körben – privatizálni akarják, úgy, hogy ugyan jövedelmedből fizesd továbbra is az egészségügyi járadékot, de kössél jó pénzért plusz biztosítást is azért, ha megbetegszel, a költségek mondjuk 80% -ra legyen fedezet. A többit neked kell majd hozzátenni a bányász béka alatti fizetésedből! Nagyon úgy tűnik, erre megy ki a „játék”! Az egészségügyi dolgozók, akik ezt a tendenciát saját bőrükön tapasztalták már, véleményem szerint valamilyen sztrájkot tervezhetnek, csakúgy, mint a pedagógusok, közalkalmazottak, vasúti dolgozók stb. A várhatóan tavaszra időzített sztrájkhullám leküzdésére nagyon alkalmasnak tűnik a Novák Előd által vázolt kormányzati elképzelés, hiszen egy általános munkabeszüntetés akár a kormány bukásához is vezethetne! Ami a vázolt lehetőséggel szembemegy, az az un. politikai „baloldal” (MSZP, DK, stb.), és a vele szövetséges liberális sajtó jelenlegi hallgatása. Ugyanis a tiltakozási hullám akár előrehozott választásokat is eredményezhetne, ami egy ilyen akciósorozat után a baloldali térnyerést biztosíthatná. Mégis hallgatnak! Hallgatni viszont csak külső parancsra szoktak! Akkor valami másról (is) lehet szó?

„Az új földtörvény teljes egészében véget vet a külföldiek földvásárlásának, visszaszerzi “a zsebszerződéssel kilopott földet”, megvédi a termőföldet a spekulánsoktól és a bankároktól is, és korlátozza a nagybirtokot – mondta Orbán Viktor miniszterelnök szombaton Cegléden, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (Magosz) ifjúgazda-tagozatának kongresszusán.” http://nol.hu/belfold/kulfoldiek_foldszerzese__be_van_fejezve__nincs__nem_lesz_-1339271 Ehhez képest – sajtóértesülések szerint – több mint 200 esetben külföldiek jutottak hozzá magyar termőföldhöz az elmúlt év végi földárveréseken! Vagyis látható, hogy miniszterelnökünk adott szava egyáltalán nem szentírás, talán inkább csak ködösítés, mondhatni blöff! Ezek után kérdezem én: nem lehetséges, hogy valami nem publikált háttérbeszélgetések során Orbán Viktor kötelezettséget vállalt valamely nagyságrendű, analfabéta, Kölnben szilveszterkor randalírozó ember alatti lények Magyarországra történő „visszafogadására”? Ha igen, úgy a „terrorveszély” kifejezés is érthetővé válik Novák Előd képviselő által nyilvánosságra hozott kormányzati elképzelésekben! Mert egyébként egyelőre szinte kizárt, hogy terrortámadás érje Magyarország bármely területét, kivéve, ha azt nem a kormányzat-, vagy ahhoz közelállók rendelik meg! Ami persze nem feltétlen fikció, gondoljunk csak a párizsi merényletsorozatokra. (Charlie Hebdo, esetleg a 2015. novemberi események) Igazából nem csodálkoznék, ha ezek után valahol Magyarországon robbanna valami… Végül is meg kell teremteni a közvetlen veszélyérzetet a magyar emberekben (is)!

Valami készül! Nem csak Európában, de Hazánkban is. Legalábbis a javaslat alapján talán ez bátran kimondható. Számomra úgy tűnik, hogy kormányzatunk valójában nem a migránsoknak nevezett honfoglalók ellen készül, hanem a valódi nemzeti erők ellen! Ez pontosan beleillik abba a sorba, amiről már a „Migránsok: a cionista nagy terv megvalósítása folyamatban!” (http://magaspart.hu/?p=307) címmel már írtam. Számomra úgy tűnik, Orbán Viktor csak egyet tart be: a fent idézett, amerikai diplomatáknak tett nyilatkozatát! Mást mond nekünk, balga állampolgároknak, és teljesen másként cselekszik!

Amennyiben a közeljövőben valamilyen „terrorcselekmény” történne Hazánkban, én már jó előre a kormányzati hátteret fogom vélelmezni, a 30 évre titkosított javaslat okán!

Madarász László

Forrás: http://magaspart.hu/?p=563

Megjelent: 1361 alkalommal

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Oldalainkat 301 vendég és 0 tag böngészi

Látogatók

Hungary 67.7%Serbia 1%
Romania 5.2%Canada 1%
United States 4.5%France 0.4%
Russian Federation 3.4%Switzerland 0.4%
Ukraine 2.8%Australia 0.4%
Germany 2.6%Netherlands 0.2%
Sweden 2.2%Belgium 0.2%
United Kingdom 2.1%Italy 0.2%
Slovakia 2.1%Poland 0.1%
Austria 1.3%Spain 0.1%

Today: 435
This Week: 3215
Last Week: 4431
This Month: 11046
Last Month: 26832
Total: 1898194

Belépés