20240419
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2016 július 14, csütörtök

Nyakunkon a nukleáris háború?

Szerző: netextra.hu

Vlagyimir Putyin azon kevés emberek közé tartozik, akiknek a szavára érdemes figyelni. Azonban úgy tűnik, hogy globális nagytőke által irányított fősodratú média rendre elhallgatja azokat az üzeneteket és figyelmeztetéseket, melyeket Putyin az emberek felé küld.

Pedig ezt nem jól teszi. Az embereknek joguk van megismerni azokat a tényeket, melyek befolyásolják saját és szeretteik mindennapi életét, és joguk van azt is megtudni, hogy kik azok, akik veszélyeztetik a biztonságukat.

Varsóban, a NATO-csúcson fontos téma volt az orosz határ mellett zajló NATO-hadgyakorlat is. Észtország, Lettország, Litvánia és Lengyelország is terepet biztosított a II. világháború óta zajló legnagyobb nyugati hadgyakorlatnak melynek nyíltan is Oroszország elrettentése volt az egyik fő célja.

Természetesen az oroszok érzékelték is ezt a veszélyt, és Putyin nem is hagyta szó nélkül.  A NATO-csúcson felszólalt, de a nyugati média a mondandóját igyekezett elhallgatni.

Íme, a Putyin beszéd-részlet, alább pedig a videó:

"Tudjuk évről évre jobban, mi fog történni és ők is tudják, hogy mi tudjuk.

Egyedül ti vagytok azok, akiknek hosszú meséket adnak be és ti beveszitek, sőt még terjesztitek is a saját országotok állampolgárainak.

Ti emberek viszont nem érzitek az egyre közeledő veszélyt – és engem ez aggaszt elsősorban.

Hogyan nem vagytok képesek megérteni, hogy a világot egy visszafordíthatatlan irányba sodorják? Miközben úgy tesznek, mintha semmi sem történne.

Nekem már fogalmam sincs, hogyan juttassam el önökhöz ezt világosabban…."


"Az iráni fenyegetés gyakorlatilag nem létezik, de a NATO rakétavédelmi rendszert mégis telepítik Európába. Ez is azt bizonyítja, hogy igazunk volt, amikor azt mondtuk, hogy motivációik nem valódiak és nem voltak velünk nyitottak. Állandóan az iráni fenyegetésre mutogatnak, hogy igazolják ezt a rendszert. Még egyszer elmondom: HAZUDTAK NEKÜNK

Most viszont már a rendszer működik és fel van töltve rakétákkal. Ahogy ti is (újságíróként) tudjátok, ezeket a rakétákat kapszulákba helyezik, amiket a nagy hatótávolságú Tomahawk rakétákban is használnak. Szóval olyan rakétákkal vannak feltöltve, melyek képesek 500 km mélyen behatolni a területre.

Természetesen a technológia fejlődik és még azt is tudjuk melyik évben lesz képes az USA a következő rakéta-generációval készen, mely már 1000 km-t tesz meg…és így tovább….

És attól a pillanattól kezdve elkezdik majd fenyegetni közvetlenül Oroszország nukleáris potenciálját." (Vlagyimir Putyin)

Putyin


 Joga van mindenkinek eldöntenie, hogy az alább idézett Putyin beszéd-részletet miként ítéli meg, de gondoljunk bele abba a helyzetbe, hogy mi sem viselkednénk másként, ha a minket körbevevő szomszédok folyamatosan a „kardjukat csörgetnék” és egymást túlharsogva minket neveznének agresszornak.

Forrás: http://www.netextra.hu/nyakunkon-a-nuklearis-haboru/

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások