Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

Cs2020Nov26

2016. December 29., Csütörtök 16:58

Európában politikai forradalom van kibontakozóban

Írta:  Vincze Viktor Attila
Értékelés:
(10 szavazat)
A berlini kamionos merénylet másnapján tette közzé Gert Wilders azt a nyilatkozatát amely szerint Angela Merkel mellett a teljes európai politikai elit a felelős a történtekért.

A holland Szabadság Párt vezetője szerint Európa politikai elitjei az iszlám bevándorlás és a vele járó terrorizmus veszélyének a szándékos alábecsülésével elárulták a saját polgáraikat, ez pedig a gertwilderspatrióta pártok felemelkedését elhozó európai politikai forradalomhoz fog vezetni hamarosan.

Amikor a német kancellár, Angela Merkel megnyitotta Németország határait, hogy közel egymillió menedékkérőt befogadjon, azzal az iszlám trójai lova előtt nyitotta meg országát. Az úgynevezett menekültek között pedig sok olyan fiatal férfi volt iszlám háttérrel, akik a nyugati világ és civilizáció elleni gyűlölettel érkeztek. Egyikük volt a mostani berlini merénylet elkövetője is.

A német hatóságok veszélyesen alábecsülték az iszlám terrorizmus jelentette veszélyt. Pedig számtalan jel utalt már erre. El lehet felejteni azt, hogy múlt év szilveszterekor a bevándorlók bandái százával bántalmazták szexuálisan a nőket Kölnben?

Ebben az évben, 1500 rendőr fog az utcákon járőrözni Kölnben szilveszterkor. Tízszer több, mint az elmúlt évben. De hány rendőrre lesz szükség a következő évben? És az azutáni évben? És mi fog történni, ha már nem lesz elég a rendőrök létszáma? Amire tehát ez alapján szükség van, az nem a több rendőr biztosítása, hanem egy demokratikus politikai forradalom.

A politikusok a bűnösök

Ne engedjük, hogy azt mondják: csak az elkövetők a felelősek a bűncselekményekért. Minden olyan politikus is bűnös, aki üdvözölte az iszlám behozatalát az országába. És nem csak Merkel asszony Németországban, de az egész politikai elit Nyugat-Európában.

Ők voltak akik a politikai korrektségtől vezérelve szándékosan szemet hunytak az iszlám valódi természete fölött. Nem hajlandók tudomásul venni, hogy ott van a Koránban az engedély: a zsidók és keresztények megölésére (Szúra 9:29), a nem muszlimok terrorizálására (08:12), a fiatal lányok elleni nemi erőszakra (65:4), az emberek szexrabszolgává tételére (4:3), a valódi célok hazugsággal történő elleplezésére (03:54), és a parancsra a hitetlenek elleni háborúra (9:123), valamint az egész világ Allah nevében törté nő leigázására (09:33) is.

Ezek a politikusok ahelyett, hogy tájékozódtak volna, inkább megnyitották országaik határait a tömeges bevándorlás előtt.Tették ezt aközben, hogy az Iszlám Állam már bejelentette, hogy terroristákat fog küldeni Nyugatra a menedékkérők között.

Sőt azt is megengedték, hogy visszatérjenek Európába azok akik korábban az Iszlám Állam harcosai voltak. Ezek a politikusok akik nem börtönözték be ezeket az iszlám szélsőségeseket, ők ezzel olyan súlyos gondatlanságot követtek el, amivel a saját polgáraikat árulták el.

A menekültek 2015-ös cunamija csak súlyosbította a már egyébként is tragikus helyzetet

Egy 2008-ban a University of Amsterdam által készített felméréséből az derült ki, hogy a Hollandiában élő muzulmánok 11 százaléka szerint elfogadható az erőszak alkalmazása vallási okokból. Ez azt jelenti, hogy csak egyedül az én hazámban , Hollandiában 100.000 olyan muszlim van, aki személyesen is kész erőszak elkövetésére. A holland hadsereg viszont kevesebb, mint 50.000 fő. Ezért, még ha a hadseregünk teljes létszámát is kivezényeljük a karácsonyi piacok, színházak, éjszakai klubok, fesztiválok, bevásárlóközpontok, templomok és zsinagógák, védelmére, akkor sem tudjuk garantálni a biztonságot minden polgár számára.

Ezért van az, hogy aligha kétséges, de 2017-ben Németország és az egész Nyugat több erőszakot, több nők és lányok elleni támadást, több vérontást, könnyet és bánatot fog látni, mint eddig valaha. Ez azonban ugyanakkor még nem azt jelenti hogy, nincs számunkra remény.

Ahogy a jelenlegi veszélyes helyzet, azért jöhetett létre, mert a politikusok megtagadták, hogy felismerjék a szörnyű valóságát az iszlámnak, és nem voltak hajlandóak fellépni ellene, úgy a megoldásnak is politikai jellegűnek kell lennie.

Európa rendbehozatala

Iszlámmentesítenünk kell a társadalmainkat. A magunk és gyermekeink számára biztonságosabb társadalmak megteremtése érdekében meg kell szüntetni teljesen az iszlám országokból történő bevándorlást, preventív őrizetbe kell venni a radikális muszlimokat, elő kell segíteni a migránsok önkéntes hazatelepülését és ki kell utasítani a kettős állampolgárságú bűnözőket. Mindez pedig olyan politikusok megjelenésével kell, hogy kezdődjön akiknek van bátorságuk szembenézni a valósággal és bátorságuk elmondani az igazságot.

Egyre több európai lakos tisztában van ma már ezzel. Ezért is van az, hogy ma politikai forradalom bontakozhat ki Európában. A hazafias, patrióta erők gyorsan növekednek Európában mindenhol, mert ők jelentik Európa számára az egyetlen reményt egy jobb jövőhöz.

Ki kell vezetni a hatalomból az olyan politikusokat, mint például Angela Merkel, vagy a holland miniszterelnök Mark Rutte, és minden hasonló gondolkodású vezetőt. Fel kell szabadítani a országainkat. Nem sikerülhet a terroristáknak a véres támadásaikkal megtörniük a mi elhatározásunkat, mert új vezetőnk lesznek Európában.

Iszlámmentesítünk és győzni fogunk!

Geert Wilders a holland parlament tagjaként és a Szabadság Párt (PVV) vezetőjeként tette közzé ezt a közleményét a berlini karácsonyi kamionos terrortámadással kapcsolatban.

Forrás: http://888.hu/article-europaban-politikai-forradalom-van-kibontakozoban

Ajánlotta Szalontay Béla

Megjelent: 2335 alkalommal

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Látogatók

Hungary 67.2%Austria 1.3%
United States 5.7%Canada 1%
Romania 4.8%France 0.9%
Ukraine 3.4%Sweden 0.9%
Russian Federation 2.7%Switzerland 0.4%
Germany 2.4%Netherlands 0.2%
Slovakia 1.9%Kuwait 0.2%
United Kingdom 1.9%Australia 0.2%
Norway 1.5%Italy 0.1%
Serbia 1.3%Spain 0.1%

Today: 81
This Week: 3498
Last Week: 7754
This Month: 27834
Last Month: 21911
Total: 2529189

Belépés