Print this page
2020 május 21, csütörtök

Tommie Lindh Hős harcosként ment a halálba

Szerző: hunhir.info

Ha megemlékezést szerveznénk a multikulturalizmus minden áldozatáról, akkor gyakorlatilag tevékenységünk nem is állna másból, csak felváltva gyújtanánk a mécseseket az észak- és nyugat-európai országok nagykövetségei előtt.

Hős harcosként ment a halálba a svéd fiatal

ommie Lindh halála azonban felrázó kivételt képez, hiszen a mindössze 19 éves fiatal harcosként ment a halálba" – írja a Légió Hungária.

Svédországban egy házibuli torkollott tragédiába, amikor szudáni bevándorlók lepték el az összejövetelt, és egy többszörösen elítélt migráns egy fiatal lánnyal kezdett erőszakoskodni. A társaság bénultan nézte az eseményeket, kivéve Tommie Lindhet, aki meg akarta védeni a lányt, azonban a szudáni támadó kést rántott, és halálos sebet ejtett Lindhen, majd a lánnyal szemben megkezdett erőszakot véghez vitte.

A Légió Hungária felhívja a figyelmet: "a drámai történet szimbólumértékű, hiszen kontinensünkkel ugyanez történik. Idegenek tömegei törnek erőszakkal identitásunk, kultúránk, asszonyaink és gyermekeink ellen, miközben a férfiak bénultan szemlélik az eseményeket. Időközönként feltűnnek bátor harcosok, akik szembeszállnak a folyamatokkal, azonban heroikus, önfeláldozó kiállásuk nem bizonyul elegendőnek értékeink védelmében. Lindh tette irány és példa kell, hogy legyen mindannyiunk számára, nacionalista aktivista volt, ilyen módon pedig tisztában volt vele: A harcot a kilátástalanság ellenére, a végsőkig folytatni kell. Ez a meggyőződés elvi állásfoglalásunkból fakad, tehát a feladás egyenlő az árulással.

Tommie Lindh tiszteletére 

Tommie Lindh tiszteletére Budapesten megemlékezést szerveztek hétfő este a svéd nagykövetség elé, ahol a Légió Hungárián kívül számos szervezet és szurkolói csoport is képviseltette magát.

 tomilindh2

tomilindh3

tomilindh4

tomilindh5

Forrás: hunhir.info


Kapcsolódó cikk: Három haláleset

Amíg a világ továbbra is szinte kizárólag a koronavírussal foglalkozik, addig Európa szép lassan halad tovább a lejtőn. A különbség talán csak annyi, hogy most még az átlagosnál is kevesebb embert érdekel ez a szomorú tény. Bármiféle kutatómunka nélkül, csak az elmúlt pár napban legalább három olyan esetet tudok megszámolni, ami migránsok által elkövetett gyilkosságokról szól, és hangsúlyozom, hogy ezek csak azok az esetek, amelyeknek híre valamilyen úton-módon eljutottak Magyarországra is. Azonban van az esetek között még egy különbség. Nem a gyilkosság ténye, hanem hogy kit öltek meg s miért. Nézzük! Svédországban bíróság elé áll egy Tishko Ahmed nevű kurd migráns, akit 17 éves svéd barátnője meggyilkolásával vádolnak. Az eset kirívóan brutális. A lány eltűnését 2019 novemberében jelentették be Wakesborgban, a szomszédok egészen pontosan 14-én éjszaka hallottak sikolyokat a "pár" házából. Wilma Anderssont "barátja" szétdarabolta, a lány fejét a kurd lakásán.....

 

Részletek: https://kuruc.info/r/7/212474/