Print this page
2020 november 16, hétfő

Masszív csalások az amerikai elnökválasztáson, III. rész

Szerző: Dr. Ing. István Sebestyén-Teleki

Bennfentesek megerősítik: Trump jól felkészült a választás lopási kísérletere! A Flynn tábornok volt ügyésze és ügyvédje beszélt a látszólagos csalásról közvetlenül a választások után, és amit mondott, abszolút hajmeresztő:

„Hatalmas, összehangolt erőfeszítéseket tettek az amerikai elnökválasztás ellopására, a Trumpra adott szavazatok delegitimizálására és megsemmisítésére, valamint Joe Biden szavazólapjainak hamisítására. Minden elképzelhető módon megtették, hogy az elhunytak tömegesen szavazhassanak, hamis szavazólapokon keresztül, amelyek csak Biden-t tartalmazták opcióként, amelyek közül már több mint 450 000-et azonosítottunk. (...) Algoritmust használtak arra is, hogy kiszámítsák, hány szavazatot kellett átváltani ahhoz, hogy Biden megnyerje a választásokat. (...) "

Néhány nappal később Trump megerősítette, hogy a csalás mértéke valójában sokkal nagyobb volt, mint azt eredetileg feltételezték:

Donald Trump Twitter oldala:

"The threshold identification of Ballots is turning out to be even bigger than originally anticipated. A very large number of Ballots are impacted. Stay tuned!"

Forditás:

A szavazólapok küszöbértékének azonosítása még az eredetileg vártnál is nagyobbnak bizonyul. Nagyon sok szavazólap érintett. Maradjon velünk!

Műveleti eredményjelző

Dr. Dave Janda a választások előtt arra figyelmeztetett, hogy megpróbálják ellopni a választásokat, és vendége, Thomas G. McInerney altábornagy, a hírszerzés volt magas rangú tisztviselője elmagyarázta, hogy a demokraták és a CIA miként vezették be azt a mechanizmust, amely a szavazási eredményeket elektronikusabbá teszi. A fontos lengési államokban lévő szavazógépek megváltoztathatják a szavazási eredményeket.

Megj.: A 2016-os kampányban kitettem a fb oldalamra a 3 szavazógép típust, és ezek gyártóinak a nevét. Ugyanis kiderült, hogy mind a 3 gyárat Soros György megvásárolta. Csak akkor már nem volt elég idejük, hogy a gépeket meg is manipuláljak. Sebestyén T. István

„Ezt a technológiát Operation Scorecard-nak hívják, és a CIA azért fejlesztette ki, hogy titokban befolyásolja a célországokban zajló választásokat. Most ezt a technológiát az Amerikai Egyesült Államok ellen fordítják, hogy ellopják Biden szamara a választást "- folytatta Janda vendége. (lásd DaveJenda.com)

A következő videó a tudós esküdt vallomását mutatja, aki létrehozta a forráskódot a választások ellopására:

https://video.wixstatic.com/video/26ff10_1f40763f446545ff97176d42fd2ce27e/240p/mp4/file.mp4

(Eugene Curtis amerikai ügyvéd, számítógépes programozó és a NASA volt munkatársa. Curtis vallomása 2006-ban került az Ohio-i Egyesült Államok Igazságügyi Háza elé. Tom Feeney felbérelte egy olyan szoftver kifejlesztésére, amely lehetővé teszi az elektronikus szavazógépekkel történő szavazás manipulálását.)

A következő felvételen Kirk Wiebe, az NSA egykori vezető elemzője elmagyarázza, hogyan működnek a -"kalapács" és "eredményjelző"- manipulációs programok. Befejezésként hangsúlyozta, hogy véleménye szerint Trumpnak nem lesz problémája a csalás bizonyításával.

https://video.wixstatic.com/video/26ff10_d9096c81557a4ebcbd40389e7a1452cd/240p/mp4/file.mp4

Itt egy aggódó választási munkatárs bemutatja, hogy milyen egyszerű az elektronikus szavazatszámlálók "eszen" túljárni:

https://video.wixstatic.com/video/26ff10_0179238fbf6b4cb5817a33fd77b03da2/240p/mp4/file.mp4

Itt egy aggódó választási munkatárs bemutatja, hogy milyen egyszerű az elektronikus szavazatszámlálók "eszen" túljárni:

https://video.wixstatic.com/video/26ff10_45eac0f3ae1648ac89202a2aef901d5c/360p/mp4/file.mp4

Michigan egyik választókerületében egy úgynevezett „hiba" (számítógépes hiba) azt eredményezte, hogy 6000 szavazatot, melyet Donald Trump kapott "tévesen" Joe Bidennek írták jóvá. Emiatt a republikánus párt vezetője további 47 megye számlálását kérte, mivel ezek is a megkérdőjelezhető szoftverrel működnek. Később kiderült, hogy minden ingadozo államot érint. (lásd TheGatewayPundit és Breitbart)

A média vállalkozó és a Fox alkalmazottja, Kyle Becker szerint 132 000 hamis szavazatot azonosítottak már Georgiában. (lásd TheGatewaPundit)

Egy másik interjúban Powell elmagyarázza, hogy a Scorecard (más néven Hammer) operációt használták!

https://video.wixstatic.com/video/26ff10_c50ca1f880a54656910873b2f9c16fbc/240p/mp4/file.mp4

Az elemző megjegyzése: Ha a mély állam ezt a rendszert a saját országában használta a választások manipulálására, akkor feltételezhetjük, hogy más országokban már alkalmazták a nemkívánatos választási eredmények megelőzésére!

Csapdába esett a mély állam?

A választási eredmények elektronikus hamisítása csak a győzelem látszatát kelti. Ennek megerősítésére a csalóknak utólag több millió szavazólapot kellett hamisítaniuk.

A választások után nem sokkal felvett interjúban Dr. Steve Pieczenik, a kormány egykori alkalmazottja elmondta, hogy a szavazólapokat profilaktilkusan digitális vízjellel látták el, hogy később képesek legyenek azonosítani a hamis szavazólapokat.

https://video.wixstatic.com/video/26ff10_5ec5c81b2d03475ea9a4bf7f13b32ec0/240p/mp4/file.mp4

Pieczenik azt is kijelentette, hogy a szavazólapokat "QFS blokklánc kóddal titkosították". A QFS a Quantum Financial System rövidítést jelenti. (lásd: banned.video)

Bár ezt a jelentést legjobb tudomásom szerint (még) nem erősítették meg, van néhány izgalmas anekdota, amelyek arra utalnak, hogy a Mély Államot valóban csapdába csalogatták: Trump már 2017-ben elfogadott egy 700 milliárd dolláros katonai kiadási számlát aláírva, amely nota bene megbízást tartalmaz a kiberbiztonság blokklánc-vizsgálatára. (lásd: coindesk.com)

Az is érdekes, hogy a ruhatárával gyakran kommunikáló Melania egy figyelemfelkeltő ruhában szavazott, „blockchain motívumokkal".

Melania Trump blockchain mintázatú ruhában szavaz←Kep: Melania Trump blockchain mintázatú ruhában szavaz

Trump az egyik legnagyobb támogatóját, Louis Dejoy-t is postafőnöknek nevezte ki. (A postai szavazás köztudottan a kritika középpontjában áll.) Ez a döntés természetesen ellentmondásos volt, ekkor a demokraták valójában azt feltételezték, hogy Trump manipulálni akarja a választásokat! (lásd The Guardian)

 

"Most az ellentmondásos logisztikai menedzsernek és Trump adományozójának minden más tisztviselőnél vitathatatlanul nagyobb hatalma van az idei elnökválasztás eredményének befolyásolására."

Az elemző megjegyzése: (Ennyit a képmutatásról.) Az aktuális események ismeretében valószínűbbnek tűnik, hogy Trump nem a választásokat akarta manipulálni, hanem figyelemmel kísérni őket.

Végül, de nem utolsósorban az US Post 2020 augusztusában, alig néhány hónappal a választások előtt szabadalmaztatta az átlátható és biztonságos postai szavazások blokklánc alapú rendszerét. (lásd: szabadalom - US 2020/0258338 A1)

Következtetés és kilátások

Az a tény, hogy hatalmas csalások történtek a 2020-as amerikai választásokon, teljesen egyértelmű, és a bizonyítékok gyorsan növekednek. Az is világos, hogy Trump nem a falvédőről lepett le, és pontosan tudta, mire készül a Mély Állam. A következő, 2018. szeptember 12-i végrehajtási rendelet (1. a) szakasz) azt mutatja, hogy Trump semmit sem hagy a véletlenre.

"A nemzeti hírszerzés igazgatója legkésőbb 45 nappal az Egyesült Államokban a választások lezárultát követően, a többi megfelelő bűnüldöző szervek és ügynökségek vezetőivel konzultálva értékel minden olyan információt, amely arra utal, hogy egy külföldi kormány vagy ügynökként eljáró személy egy külföldi kormány vagy annak nevében azzal a szándékkal vagy céllal járt el, hogy beleavatkozott a választásokba (...) "

Az elemző megjegyzése: Bárki, aki ismeri Hunter Biden laptopjának tartalmát, tudja, hogy Joe Biden soha nem lehet elnök ilyen körülmények között. (lásd New York Post)

Trump az elmúlt hétvégét golfozással töltötte, és jó hangulatban készíttetett fenyképeket az üdülőhely vendégeivel.

Amikor összekapcsolja a pontokat és figyelmen kívül hagyja a tömegtájékoztatási eszközök hazugságait, egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy Trump újraválasztása soha nem volt veszélyben, és hogy minden a tervek szerint halad. Közben még a Pentagont is tisztítja, és (végül) hűséges hazafiakkal tölti be a kulcspozíciókat. (lásd: defensenews.com) Ahogy az várható volt, a demokratak pánikba estek:

„Ha ez egy trend kezdete - az elnök kirúgja és a nemzetbiztonsági szakértőket kikényszeríti posztjáról, hogy helyettesítsék őket hűséges hazafiakkal -, akkor a következő 70 nap a legjobb esetben is bizonytalan, a legrosszabb esetben veszélyes. "

Anthony Tata kinevezése a Pentagon megbízott politikai vezetőjévé különösen magas hullámokat váltott ki. Tata Obamát mandzsúr jelöltnek (MK-Ultra rabszolga) nevezte, és a Twitteren keresztül elmondta Brennannak, a CIA volt igazgatójának, hogy megérett az idő a méreg kiürítésére. (lásd Washington Post)

TIPP: A blokklánc (blockchain) nem csupán digitális pénznem. Egyre több szolgáltató támaszkodik a blokklánc-technológiára és a matematika megvesztegethetetlenségére a decentralizált peer-to-peer (egyenrangú) gazdaság kiépítéséhez; emberről emberre, bankok és közvetítők nélkül. A digitális vízjel példája azt mutatja, hogy még egy blockchain alapú papírvaluta is elképzelhető!

Az amerikai nép ébredésétől retteg a Mély Allam (Deep State)

Az amerikai nep ebredesetöl retteg a Mely Allam (Deep State)

A kepet Eric Trump közölte tegnap a Twitter oldalan.

A cikket forditotta Dr. Ing. Sebestyen Teleki Istvan, Zürich

Megj.: Az elemzes 4 napos, vagyis 2020 XI. 12.-en kelt. Eddig nem engedtek kitenni es emailben sem tudtam szetküldeni a google-nek köszönhetöen!!!

Forras: legitim.ch

Kapcsolódó cikk: Mi is az a GSA, aki nem engedi Biden-nek a felkészülést az elnökségére? 


Amerikai elnökválasztás: Mi is az a GSA, aki nem engedi Biden-nek a felkészülést az elnökségére?

Az Általános Szolgáltatási Igazgatóság pecsétje

Az Általános Szolgáltatási Igazgatóság pecsétje

A GSA nem engedi Biden-nek, hogy elkezdje a felkészülést az elnökségére!

A "Demokraták" valamikor alkalmaztak ezt a Republikánus George W. Bush elnökkel kapcsolatban, de jelenleg ugyanezt nem tudjak elfogadni, ugyanis ezek azt gondoljak, hogy nekik mindent szabad.

De van precedens a 2000-es választásokról.

Amikor a távozó Bill Clinton adminisztráció nem volt hajlandó megkezdeni az átállást, amíg George W. Bush meg nem nyerte jogi harcát ellenfele, Al Gore volt alelnök ellen a floridai végtelen szavazat számolások során, amelyek végül Bush győzelmével zárultak - adta hírül a Los Angeles Times .

Bármennyire harcolt is vele a beérkező Bush-kormány, a GSA tartotta magát a döntéséhez amíg a választási eredményeket még mindig jogilag vitatják.

"Az FWIW, amikor a floridai újraszámolás meg nem oldódott, addig a General Services Administration nem volt hajlandó George W. Bushot" megválasztott elnöknek "nevezni (ami a törvény értelmében a szövetségi kormány felhívása)." Nancy Scola pénteki tweetjében rámutatott.

Biden, a fősodrú média, a közösségi média és a vidám mulatságok csapatai kinyilváníthatják a választások győztesének a demokraták jelöltjét, de ez nem teszi igazzá.

A GSA-nak minden joga - és felelőssége - visszatartani az átmenetet, miközben a választási eredményeket még rendezik a folyamatban lévő jogi csata során.

Magyarázat a en.wikipedia.org -bol:
GSA: Általános Szolgáltatások Adminisztrációja

Alkalmazottak11 137
2018-as pénzügyi év: Éves költségvetés33,6 milliárd USD

Ügynökség vezetői
Emily W. Murphy , adminisztrátor
Allison F. Brigati, adminisztrátor-helyettes

Fiokügynökségek

Középületek szolgáltatása
Szövetségi Beszerzési Szolgálat
Személyzeti irodák
Független irodák
Weboldal: www .gsa .gov

A General Services Administration ( GSA ) az Egyesült Államok kormányának 1949-ben létrehozott független ügynöksége, amelynek feladata a szövetségi ügynökségek alapvető működésének irányítása és támogatása. A GSA termékeket és kommunikációt szállít az amerikai kormányhivatalok számára, szállítási és irodaterületet biztosít a szövetségi alkalmazottak számára, valamint kormányzati szintű költségminimalizálási politikákat és egyéb irányítási feladatokat dolgoz ki.

A GSA körülbelül 12 000 szövetségi alkalmazottat foglalkoztat, éves működési költségvetése nagyjából 20,9 milliárd dollár. A GSA évente 66 milliárd dollár értékű közbeszerzést felügyel.

javasolom megnézni ezt a videót, melyben egy amerikai magyar ismerteti Trump elnökségének valós 4 évet és a választási csalásokat:

Forrás: EMK

Beküldte: Sebestyén István