Print this page
2018 szeptember 14, péntek

Az emelkedő szén-dioxid szint miatt "kizöldül" a bolygó

Szerző: ujvilagtudat.blogspot.com

Az emelkedő szén-dioxid szint miatt "kizöldül" a bolygó, ahogy egyre gyorsabban nőnek az erdőkkel borított területek

Az éghajlatváltozás mítoszt erőltetők tudományos analfabéta propagandisták, akik agymosást szenvedtek az összes tudományos valóság ellenére, miközben úgy gondolják, hogy a szén-dioxid a növényekre mérgező. Igazság szerint ez jelenti a "zöld" molekulát a bolygó számára.

A Nature című folyóiratban megjelent új tudományos eredmények azt mutatják, hogy a globális erdő területek gyorsan növekednek a bolygón, mivel a légkörben a szén-dioxid koncentráció egészségesebb szintre emelkedik, amely támogatja az erdők növekedését és egészségét. (1)

Igen, jól olvastad: A Föld bolygó erdős területei növekednek, nem pedig csökkennek, ahogy a hazug globalista médiumok mindennap mondják.

"Megmutatjuk, hogy - ellentétben azzal az uralkodó nézettel, hogy az erdőterületek globálisan csökkentek - az erdő lefedettség 2,24 millió km²-el nőtt, ami +7,1% -kal több az 1982-es szinthez képest) 1982-től 2016-ig," - írják a kutatók a tanulmányban.

VIDEÓ →

A tanulmányt elsősorban a NASA MEaSUREs projektje támogatta. A kutatást továbbá A Világ Erőforrás Intézet Globális Helyreállítási Kezdeményezése és a NASA Land Cover és Land Use Change (LCLUC) programjai is finanszírozták.

"Itt 35 év műholdas adatait elemezzük, és átfogó feljegyzést adunk a globális szárazföldi változás dinamikájáról az 1982 és 2016 közötti időszakban," - magyarázzák a szerzők. "A globális csupasz talajtakaró 1,16 millió km²-el (-3,1%) csökkent, leginkább az ázsiai mezőgazdasági régiókban."

A szén-dioxid újra életre kelti a Földet azáltal, hogy támogatja az erdőket, vegetációkat és az élelmiszer növényeket

A tanulmány dokumentálja a tudományos valóságot, hogy a szén-dioxid támogatja az erdők növekedését a bolygón. Ez teljesen érthető, hiszen a szén-dioxid a növényi élet "oxigénje". Szén-dioxid nélkül szinte minden növényi élet kihalna a bolygón, amit gyorsan követne az élelmiszer termelési hálózatok, az állati ökoszisztémák és az emberi civilizáció teljes összeomlása.

Jelenleg a szén-dioxid szintje körülbelül 408 ppm a légkörben, ez egy olyan szám, amely veszélyesen alacsony a növények és az erdők számára, ami tömeges halált okoz a fák, az élelmiszer-növények, sőt még a fűfélék esetében is.

szén-dioxid szint

Az éghajlatváltozás fanatikusai pedig hazudnak a nyilvánosságnak és megpróbálják azt állítani, hogy a szén-dioxid szintje sosem volt ilyen magas. Még a NASA is csatlakozik az összeesküvéshez azáltal, hogy szelektíven kiválasztja az adatokat, hogy bemutassa a közvéleménynek, eltorzítva a szén-dioxid valós történetét a Föld bolygón.

A valóságban a szén-dioxid szintje a múltban több mint tízszer nagyobb volt (több mint 4000 ppm). A mai szén-dioxid szintek közel vannak a legalacsonyabbhoz a bolygó történetében, és ahogy emelkednek, a növényi élet a Földön lassan helyreáll.

 szén-dioxid szintek közel vannak a legalacsonyabbhoz a bolygó történetében

A tudomány-ellenes média már most tilt minden olyan tartalmat, amely megkérdőjelezi az éghajlatváltozás hamis tudományát abban a reményben, hogy cenzúrázhatják a valódi vitát a témában, miközben terjesztik saját kuruzsló tudományukat a szén-dioxid "méreg" elmebajról.

Ezek a "tudósok", akik az összes szén-dioxid megszüntetésére szólítanak fel, valójában egy tömeges öngyilkosságot követelnek, és a legtöbb életet elpusztítanák a Földön. Ez az a fajta öngyilkos, idióta helyzet, amelyet csak tudományosan analfabéta, arrogáns csőcselék követhet, akik nem tudnak semmit a valóságról, hanem egy olyan beteg tündérmesére szorítkoznak, amelyet Al Gore, a tudományellenes őrült "szén-fóbiás" talált ki, aki ebből profitál. (2)

(1) - https://www.nature.com/articles/s41586-018-0411-9
(2) - https://www.naturalnews.com/2018-09-05-science-study

Forrás: ujvilagtudat.blogspot.com

Beküldte: Szalontay Béla