20240329
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2012 február 21, kedd

Szabaduljunk meg a háttérhatalomtól

Szerző: Magyar Királyi Hírlap

A napokban egyre intenzívebben sulykolják a médiumok az agyakba, hogy gazdasági csőd közeleg. Néhol már a forint inflálódásáról is beszélnek. Én is úgy érzem, hogy ezt a mesterséges válságot hamarosan be fogják dönteni, egy jól megtervezett ütemrend szerint. Mi az, amit tehetsz?

A magyar nemzet nem szólhat bele a saját sorsának irányításába, mert élősködő megszállók uraskodnak felettünk. Ezért nem tudjuk megtenni azt, amit meg kellene tennünk, hogy az összes hitelt felmondjuk, hogy kilépünk az EU-ból, NÁTÓ-ból, és mindenféle élősködő rendszerből. Nem vagyunk saját magunk urai, ezért nincs lehetőségünk ezeket a fontos döntéseket meghozni. Nem tudunk jelenleg visszatérni a Szent Korona Alkotmányához sem.

Mit tudunk akkor tenni? Mit tudsz tenni ebben a helyzetben?

Azt, hogy a nemzetünket sejtszinten igyekszel védelmezni, és az önfenntartásra berendezni. Azaz családi körben próbálsz beszerezni minden olyan dolgot, amikre szükségetek lehet egy gazdasági összeomlás esetén. Törekedj megszervezni azt, hogy mit fogtok enni, ha esetleg úgy adódna, hogy nem lesz pénz. Ha esetleg úgy adódna, hogy nem lesz nyitva bolt. Mit fogtok inni, ha véletlenül az ivóvízhálózat üzemeltetése megszűnne létezni. Mivel fogtok fűteni a télen, ha a gázszolgáltatók elfelejtenének gázt pumpálni a csövekbe? Mivel fogtok világítani, ha az áramszolgáltatás leállna. Vagy, ha már nem lenne annyi bilpengőd, hogy kifizesd a számlákat?

Készüljetek minden eshetőségre a biztonság kedvéért. Nem feltétlen fognak ezen események mind bekövetkezni, de a múltban már volt rá példa. Néhány helyen már olyan nagy tartozások vannak, hogy bizonyos iskolákban, például sem gáz, sem villany nincs. Csak idő kérdése, hogy ezek a dolgok minél jobban elszaporodjanak a hitelrabszolgaságba került hazánkban, és települési önkormányzatokban!

Készülj az önellátásra, és az önfenntartásra

Úgy, hogy a központi irányítás nélkül is, a családod, és a környezetedben élők, még a jég hátán is megtudjanak élni.

Kerüljétek a média által beharangozott tüntetéseket, villongásokat, politikai gyűléseket, mert a 2006-os magyargyalázások így könnyen megismétlődhetnek. Ami a médiából jön, arról tudd, hogy egy előre megtervezett színjáték része. Azt közvetíti, amivel irányítani akarja a gondolataidat, felfogásodat, bizonyos ügyek kapcsán. Befolyásolási célzattal közvetítenek szinte mindent!

Ha elindítanák a besorozást, akkor ne vonuljatok be, mert nem Magyarországért fogtok harcolni, hanem a zsidó háttérhatalom érdekeiért folyattatják majd ki a véreteket. Értesülések szerint eddig csak azt lehetett kivinni külföldre katonáskodni, aki vállalkozott ilyen bevetésre. Ezt most megváltoztatták, és minden harcost kérdés nélkül, bármikor kiküldhetnek idegen országokba. Vajon milyen célzattal fogják a magyar seregeket bevetni külországokban?

Valószínűleg nem magyar érdekeket fognak így szolgálni! A legfelső parancsnokság a hadseregben, ahogy a múltban is volt sokszor, nem nemzeti vezetőkből fog állni. Ők szemrebbenés nélkül küldik majd a magyarokat a vágóhídra. Lásd Don-kanyar esete. Igyekezzetek ezt elkerülni!

A Szent Korona Alkotmánya, amely még napjainkban is érvényben van, lehetővé teszi az ellenállás jogát számunkra. Jelenlegi helyzetben pedig Magyarország egy megszállt ország, így jogodban áll, nem együttműködni a megszálló parancsokkal!

Hivatkozhatsz vallási okokra is, hogy miért nem szolgálod a zsidó maffia álnemzeti hadvezetését . A válasz pedig az, hogy mert, aki kardot fog, kard által vész el!

A közösségeiteket szervezzétek, a családotok ügyeit. Ne pedig a visszataszító rendszer ugatásának hódoljatok be!

Imádkozzatok, mert lassan olyan idők jönnek, ahol szükség lesz az Igazság Fényére! Imádkozzatok a nemzet feltámadásáért!

Készüljetek arra, hogy a saját lábatokon megálljatok. Úgy, ahogy régen volt! Fogjátok össze a családotokat, barátaitokat.

Béküljetek ki, még, ha haragban is voltatok, mert olyan események következhetnek be, amikor az egységbe szerveződött erő, nagyobb esélyt jelent majd a túlélésre, mint a különcködés!

Legyetek Jók, ha tudtok, mert a többi nem számít! Isten Áldjon!

Forrás: Magyar Királyi Hírlap

Hozzászólás  

-1 #3 zsnagogamonte-kukori 2013-04-08 00:02
Én is idös ember , sött nagyon is idös vagyok, Én már átéltem a fenti figyelmeztetöt élég értelmesen mivel a harmadik általános iskolát jártam, borzasztó érzés volt korgó gyomorral lefeküdni a vak sötét téli estéken a jéghideg szobába. Ne reménykedjetek, hogy ti nem juttok ilyen helyzetbe, abból nem mulott még el egy napsem !!! Nemörvendezésemben irom ezeket a sorokat, hanem figyelmeztetlek benneteket, én is legyetek éberek, szeressétek magatokat és alapozzátok meg életfentartásotokat, csupán 7-8 hónapos idö ami nagyon krizises idöszak lesz, bármikor bejöhet ez a kegyetlenség, Jézus is igy válaszolt az apostolainak, mikor kérdeték " Úram mikor jön el armagedon ?" - Jézus igyválaszolt láttok nagy háborukat, földindulást, nagy éhinsége, járványokat, megnem állapitható betegségeket. Hát miért nem könyitünk magunkon, hogy gondoskodunk elöre magunkról, szeretteinkről ! Az álnok hazug képmutatás a cion társadalom egyre jobban szoritkozik vissza , népek-nemzetek beszürkitett agyuk világosodik,! és a gyülöletük egyre jobban átcsap a határokon. Takaritsuk ki hát öket a cigány parazitákkap eggyütt, nem a mi szent Magyar földünkre valók ! oda menjenek ahová beengedik öket, mert nincs hazájuk nem is volt sosem arra képtelen lusta nemzet mindkettö, csak zsarnokoskodni -kihasználni szerette minden más nemzetet. - az egyiptomi nemzettben is szemétkedett, és a fáraó II. Ramszesz kidobta az egész zsidó hadat nemzetéböl,hát mi mértvagyunk könyörületesek ! - mink csak antiszemiták vagyunk nekik, de nem olyan rodhatt mint ök akik ránk fogján az ök büzös büneiket, keresve sem találnánk másik olyan gyilkos nemzet mint a zsidót, és cigányt ! :-?
#2 Ithaka 2012-02-22 21:24
8) Vegyétek le szemeitekröl az ilyen sötét szemüveget, nyissátok ki elméteket, az iskolákban hazug kitekeredett tananyagot tanulhattok, meg felturingolt zagyvaságot sokat aminek nincs értelme azért nemtujátok eszetekbe vésni, csak a zürzavaz van. Kéedezétek meg egymástól, hény atomsizikus került ki közületek, hány magyarkinézetü ember van a korházakban orvosként,hivatalokban vezetöemberként,meg bárhól a társadalomban. Nézzétek meg az arcukat mindröl az antiktiaztus árulkodik (lucifer) :o
+1 #1 Ithaka 2012-02-22 21:03
Kedves igaz Magyar honfitársai!
Nem is gondoljátok, hogy mijrn veszedelmed helyzeteket teremtett nekünk is a háttérhatalom jobban mondva a zsidó cia társadalom. II.-RAMSZESZ is felismerte és rögtön kiüzte a népe közűl a pusztába, de inkább ugymond a nagy világba mert Egyiptomban nem maradhattak. Nekünk most hazudoznak mindenfélét, hogy ök mindenben ártatlanok. Jól nézetek körülöttetek szét és gondolkozzatok el mindazon amit láttok. Miért kell eltartani a cigánytársadalmat, a szidó bankokat, plázákat ez utübbi tele van lassan ölö méreggel, probáljatok csak gyogyszertárban étkezésre sót venni, nem kapsz mert körlevélben megtiltották a kiadásukat pedig van só mint alapanyagot használja minden gyogyszertár, de amióta megjelent az interneten, hogy 10szere a mérgezó anyag mint lehetne, ezért van annyi beteg, kinek milyen erös az imun rendszere, olyan mértékben hat és a gyógyszerek se nincsennek kikisérletezve. Szivleljétek meg a fenti figyelmeztető szavakat, JÉZUS is elmondta az apostolainak, hogy mikor jön el armagedon (teljes végpusztulás) hallotok nagy háborukról, fölsindulásról, járványokról, éhinségröl, döghalálról. kedveseim rajtatók mulik mennyire fog érinteni titeket !!!! Gondoskodjatok magatokról, ha szerényen is, de élve maradtok. !!! ne váljon be a zsidók a( szabadkömüves,cia ) 100-és programja.Nemzeteket akat örökre kipusztitani földjükröl ! Számotokra felfoghatatlan tervek ezek, még az is, hogy övelük kellene cserélni. A holokauszuk egy álnok képmutatás volt, azért, hogy megtudják inditani a II.-világháborut és utánna évtizedekig zsarolni sok nemzeteket a holokausz pénzé. Érdeklödjetek környezetetekben idösebb emberektól, hogyan nyilatkoznak, nekik higyjetek. Áldjon meg mindenkit a Jó magyarok ISTENE......

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások