Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

H2017May01

2014. Június 21., Szombat 06:50

Működő ingyen energia, amit bárki megépíthet!

Írta:  http://ujvilagtudat.blogspot.hu
Értékelés:
(19 szavazat)
Megerősítést nyert, hogy a Fix the World Team egy működő ingyen többletenergia készüléket készített, az úgynevezett Kvantum Energia Generátort (QEG).

Egy átlagos modern háztartásnak 5-10 kW teljesítményre van szüksége a működéshez.

Egy hagyományos generátornak 15 kW-ra van szüksége 10 kW energia előállításához.

Hogy előállítsuk ezt a teljesítményt, gázra, gázolajra, propánra, szénre vagy más termékre van szükségünk, mely az olaj- és energiagipar nyereségét növeli.

130 évvel ezelőtt Nikola Tesla feltalált és szabadalmaztatott egy energia generátort. Ez egy rezonancia gép, melynek mindössze 1 kW bemeneti teljesítményre van szüksége 10 kW kimeneti teljesítmény előállításához. A szabadalmai most már teljesen nyilvánosak.

A Fix the World Organization reprodukálta Tesla tervét néhány modern trükkel, hogy létrehozza ugyanazt az eredményt. A Kvantum Energia Generátor 10 kW teljesítményt nyújt, kevesebb, mint 1 kW bemeneti teljesítménnyel, amely ellátja önmagát.

Ez a technológia most ingyen az emberiség rendelkezésére áll. Nyílt forrásúvá tették a teljes körű útmutatót, felhasználói kézikönyvet, rajzokat és alkatrész listát bárki számára, hogy reprodukálni tudják ugyanezt az eredményt.

A dokumentáció itt megtekinthető és letölthető: http://issuu.com/webshare/docs/qeg-user-manual-3-25-14

A Fény erők azt kérték, hogy minél több Esemény támogató csoport építse meg a saját QEG készülékét, amilyen gyorsan csak lehetséges. Ezek a csoportok mint átalakulási csomópontok fognak működni, melyek segítenek a bolygószintű átmenetben egy új, többletenergia rendszereket használó társadalomba.

Energia lehetöség

A QEG nem az egyetlen többletenergia eszköz, amely meg fog jelenni. Sokkal több projekt készülődik a színfalak mögött, az előállító és értékesítési hálózatokban egészen szervezett szinteken, a garázsoktól kezdve a gépműhelyekig és a globális vállalatokig. Ha valaki rendelkezik nagy volumenű termelési vagy forgalmazási kapacitásokkal, lépjen kapcsolatba Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, és részese lehet az egyik folyamatban lévő projektnek.

 

Forrás: http://ujvilagtudat.blogspot.hu

Megjelent: 9005 alkalommal

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Oldalainkat 193 vendég és 0 tag böngészi

Látogatók

Hungary 68%Canada 1%
Romania 5.8%Serbia 0.8%
United States 5.2%Kuwait 0.4%
Russian Federation 3%Switzerland 0.4%
Germany 2.6%Czech Republic 0.2%
Ukraine 2.6%Australia 0.2%
Slovakia 2.2%Italy 0.2%
United Kingdom 1.7%France 0.2%
Austria 1.6%Netherlands 0.2%
Sweden 1.5%Belgium 0.1%

Today: 7
This Week: 7
Last Week: 4794
This Month: 7
Last Month: 25391
Total: 1501043

Belépés