Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

V2018Jan21

2014. Június 21., Szombat 06:50

Működő ingyen energia, amit bárki megépíthet!

Írta:  http://ujvilagtudat.blogspot.hu
Értékelés:
(20 szavazat)
Megerősítést nyert, hogy a Fix the World Team egy működő ingyen többletenergia készüléket készített, az úgynevezett Kvantum Energia Generátort (QEG).

Egy átlagos modern háztartásnak 5-10 kW teljesítményre van szüksége a működéshez.

Egy hagyományos generátornak 15 kW-ra van szüksége 10 kW energia előállításához.

Hogy előállítsuk ezt a teljesítményt, gázra, gázolajra, propánra, szénre vagy más termékre van szükségünk, mely az olaj- és energiagipar nyereségét növeli.

130 évvel ezelőtt Nikola Tesla feltalált és szabadalmaztatott egy energia generátort. Ez egy rezonancia gép, melynek mindössze 1 kW bemeneti teljesítményre van szüksége 10 kW kimeneti teljesítmény előállításához. A szabadalmai most már teljesen nyilvánosak.

A Fix the World Organization reprodukálta Tesla tervét néhány modern trükkel, hogy létrehozza ugyanazt az eredményt. A Kvantum Energia Generátor 10 kW teljesítményt nyújt, kevesebb, mint 1 kW bemeneti teljesítménnyel, amely ellátja önmagát.

Ez a technológia most ingyen az emberiség rendelkezésére áll. Nyílt forrásúvá tették a teljes körű útmutatót, felhasználói kézikönyvet, rajzokat és alkatrész listát bárki számára, hogy reprodukálni tudják ugyanezt az eredményt.

A dokumentáció itt megtekinthető és letölthető: http://issuu.com/webshare/docs/qeg-user-manual-3-25-14

A Fény erők azt kérték, hogy minél több Esemény támogató csoport építse meg a saját QEG készülékét, amilyen gyorsan csak lehetséges. Ezek a csoportok mint átalakulási csomópontok fognak működni, melyek segítenek a bolygószintű átmenetben egy új, többletenergia rendszereket használó társadalomba.

Energia lehetöség

A QEG nem az egyetlen többletenergia eszköz, amely meg fog jelenni. Sokkal több projekt készülődik a színfalak mögött, az előállító és értékesítési hálózatokban egészen szervezett szinteken, a garázsoktól kezdve a gépműhelyekig és a globális vállalatokig. Ha valaki rendelkezik nagy volumenű termelési vagy forgalmazási kapacitásokkal, lépjen kapcsolatba Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, és részese lehet az egyik folyamatban lévő projektnek.

 

Forrás: http://ujvilagtudat.blogspot.hu

Megjelent: 12361 alkalommal

Hozzászólások  

 
Imre
#2 FuraImre 2017-10-16 18:08
Miért pont 10X-es a többlet? mi az esélye, hogy 10 jöjjön ki a végén? Miért kellett teslát belekeverni? Csak nem a legendája miatt? Miért irják, hogy az elv nem ismert? Egyébként egy mágneses mező terelgető gépnek néz ki, és a forgórész sebességét össze kell hangolni az állórészen levő rezgőkös saját frekvenciájával. De hol van benne a mágnes? A hálózatról hajtott elektromágnes energiáját tök felesleges terelgetni, mert az nem ingyen van. Miért incs egy rezgőkör frekvencia/motor fordulatszám diagramma, mi mutatja a kivelehtő teljesítményt? Már ha annyira ingyen megosztják, akkor miért nem mutatnak mérési eredményeket? És sima lágyvas lemezt használ, amivel még a frekvenciával sem tud 50-100 Hz fölé menni, mert efölött megjelennek a vas lemágnesezési veszteségei. Ha az éter több GHz-s rezgéseivel akar rezonanciát, akkor azt vassal nagyon nem lehet összehozni. Szvsz.

CSak nekem tűnik kamunak?
Idézet
 
 
Elhiszem. Se.
#1 Aha.Elhiszem. Se. 2017-06-21 13:51
Szóval mindenki, aki eddig leírta, bizonyította, kiszámította, kísérletesen ellenőrizte az energiamegmaradás törvényét VALAHA, az vagy tévedett, vagy lefizatték a zsidókok/gyíkok/ufókok/háttérh atalmakok, mert (egyébként gyalázatos minőségű) jútyúbvidejó, ami alatt le vannak tiltva a kommentek, és amiben véletlenül se mutatják be a szerkezetet mondjuk működés közben, nehogy valaki rájöjjön (no nem mintha le tudná írni kommentbe), hogy mekkora halálnagy kamu is ez az egész. De azért lehet megrendelni. Kicsit se olcsó próbálkozás. Á, dehogy.
Idézet
 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Oldalainkat 263 vendég és 0 tag böngészi

Látogatók

Hungary 67.7%Canada 1.1%
Romania 5.4%Serbia 0.9%
United States 4.4%Switzerland 0.4%
Germany 3.1%Australia 0.3%
Russian Federation 2.8%France 0.3%
Ukraine 2.8%Italy 0.2%
Slovakia 2.2%Netherlands 0.2%
United Kingdom 2.1%Belgium 0.2%
Sweden 1.8%Greece 0.1%
Austria 1.4%Poland 0.1%

Today: 262
This Week: 6071
Last Week: 6414
This Month: 19276
Last Month: 24242
Total: 1710418

Belépés