Print this page
2014 június 21, szombat

Működő ingyen energia, amit bárki megépíthet!

Szerző: http://ujvilagtudat.blogspot.hu

Megerősítést nyert, hogy a Fix the World Team egy működő ingyen többletenergia készüléket készített, az úgynevezett Kvantum Energia Generátort (QEG).

Egy átlagos modern háztartásnak 5-10 kW teljesítményre van szüksége a működéshez.

Egy hagyományos generátornak 15 kW-ra van szüksége 10 kW energia előállításához.

Hogy előállítsuk ezt a teljesítményt, gázra, gázolajra, propánra, szénre vagy más termékre van szükségünk, mely az olaj- és energiagipar nyereségét növeli.

130 évvel ezelőtt Nikola Tesla feltalált és szabadalmaztatott egy energia generátort. Ez egy rezonancia gép, melynek mindössze 1 kW bemeneti teljesítményre van szüksége 10 kW kimeneti teljesítmény előállításához. A szabadalmai most már teljesen nyilvánosak.

A Fix the World Organization reprodukálta Tesla tervét néhány modern trükkel, hogy létrehozza ugyanazt az eredményt. A Kvantum Energia Generátor 10 kW teljesítményt nyújt, kevesebb, mint 1 kW bemeneti teljesítménnyel, amely ellátja önmagát.

Ez a technológia most ingyen az emberiség rendelkezésére áll. Nyílt forrásúvá tették a teljes körű útmutatót, felhasználói kézikönyvet, rajzokat és alkatrész listát bárki számára, hogy reprodukálni tudják ugyanezt az eredményt.

A dokumentáció itt megtekinthető és letölthető: http://issuu.com/webshare/docs/qeg-user-manual-3-25-14

A Fény erők azt kérték, hogy minél több Esemény támogató csoport építse meg a saját QEG készülékét, amilyen gyorsan csak lehetséges. Ezek a csoportok mint átalakulási csomópontok fognak működni, melyek segítenek a bolygószintű átmenetben egy új, többletenergia rendszereket használó társadalomba.

Energia lehetöség

A QEG nem az egyetlen többletenergia eszköz, amely meg fog jelenni. Sokkal több projekt készülődik a színfalak mögött, az előállító és értékesítési hálózatokban egészen szervezett szinteken, a garázsoktól kezdve a gépműhelyekig és a globális vállalatokig. Ha valaki rendelkezik nagy volumenű termelési vagy forgalmazási kapacitásokkal, lépjen kapcsolatba Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, és részese lehet az egyik folyamatban lévő projektnek.

Forrás: http://ujvilagtudat.blogspot.hu