20240329
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2010 augusztus 24, kedd

A meteorológiai hadviselés

Szerző: Hannibal

Két cesna gép kellett hozzá az egyik alulról ezüst jodidot szórt amit a felszálló légáramlatok szétszórtak a felhőkben, a másik szárazjeget szórt a felhőkre felülről, és tessék látni a csodát azonnal eleredt a szakadó eső.

Kedves Barátaim!

Engedjétek meg , hogy egy rövid eszmefuttatást leírjak ami nagyon foglalkoztat. Nem akarok összeesküvés elméleteket gyártni de egy dolog nem hagy nyugodni.

Tegnap este lefekvés közben mint mindig az egyik tudományos csatornát néztem, amiben épp az ezüst jodiddal tettek ártalmatlanná jégesőt képző felhőket.
Két cesna gép kellett hozzá az egyik alulról ezüst jodidot szórt amit a felszálló légáramlatok szétszórtak a felhőkben, a másik szárazjeget szórt a felhőkre felülről, és tessék látni a csodát azonnal eleredt a szakadó eső.

Eszembe villant ez a videó: http://www.youtube.com/watch?v=j8NmzfjIkI0 ← (rossz minőségű videó) amit már régebben szétküldtem köztetek. Ma egész nap ez járt az agyamban .... mi van ha .....

Aztán ma olvasgattam itt: http://www.kataklizma.info/2010/08/10/egi-meszelok-chemtrails-mindhalalig ← Ez a link már nem elérhető

Mi van ha a kettő közt olyan összefüggések lehetnek, hogy Europa és a világ időjárását manipulálják gazdasági és egyéb stratégiai okokból.

Lenyomva így az éves GDP-t, vagy nagyobb hitelekbe kergetni az országot és így felvásárolni azt.

Mi van ha így akarják ránk sózni a génmanipulált sz@rjaikat, amiket egyenlőre tilt az eu rákkeltő mivoltjuk miatt, ugye ha rákos leszel akkor nem kis mértékben támogatod az amerikai és az Izraeli gyógyszeripart lásd teva europai gyára Magyarországon.

Szóval ezer kihatása van a dolognak és ez még csak a jéghegy csúcsa.

Szaglásztam a témával kapcsolatban és a hadügyminisztérium hivatalos honlapján ezt találtam:
http://www.hm.gov.hu/hirek/kiadvanyok/uj_honvedsesegi_szemle/a_meteorologiai_hadviselesrol1  Nem rövid, de érdekes, akit érdekel olvassa el! Tanulságos.

Orosz tudósok szerint a 70 -es évek óta víz alatti atomrobbantásokkal idéznek elő a világ számos pontján cunamikat és földrengéseket, és akkor még a HAARP rendszerről nem is beszéltünk.

http://jovonk.info/2010/03/02/erdekes-fenyek-hazank-felett ← Ez a link már nem
http://www.3dikvilaghaboru.hu/letoltes/isten_hozott_a_matrixban.pdf

Minél jobban belemélyedek ennek a témának a böngészésébe, annál inkább elborzadok.

A mai technologiával ha ez egy hatalom mániákus csoport, vagy ember kezébe kerül ellenőrzés nélkül akkor azt a kort én már valahogy nem akarom megérni.

Higgyétek el ez nem olyan kis volumenű téma ami felett nyomtalan el lehet siklani, mert ez kihat nem csak a mi, hanem az unokáink életére is!

Ki gondolta volna, hogy májusban egy kis patak miatt hetekig fogok homokzsákolni vagy ,hogy tornádók pusztítanak magyarországon.

Lehet , hogy ez Dorotynak természetes Cansasban, de itt kiráz a hideg tőle, hogy mikor viszi ez a házat a fejem fölül egy F3-as vagy F5-ös tornádó.

Németországban az RTL nyíltan beszélt erről egy műsorban, akinek megvan az küldje el nekem legyen szíves!

Mindenki elmélkedjen el ezen kicsit ha lesz egy nyugodt pillanata!

Üdv!
Hannibal.

A narancssárga megjegyzések >Zolitól< egy figyelmes olvasónk /Sz.B./ hibajelentései alapján. Köszönet a segítségért !


Hozzászólások megtekintése a régi honlapról

Hozzászólás  

+1 #4 szamos 2012-06-11 00:53
Érdemes megfigyelni azt is, hogy nappal tűző napot "varázsolnak" ami szinte éget, azután viharfelhőket vagy jégesőt, bármit, majd este-éjszaka szinte mindig csillagos az ég. A műfelhőket eloszlatják. Ezért, nappal óriási hőség, éjjel pedig hideg van. Ez a hőingadozás mégjobban megviseli a szív- és érrendszeri és a többi súlyos betegséggel küzdők egészségét.

Az is jellemző, hogy a nép nem néz az égre, pedig ha ezt tenné, kapcsolatot fedezhetne fel az eget összecirkálás és a meteorológiának nevezett hazugsággépezet előrejelzései között:
Az adott napon egymást keresztező csíkok az égen, hallható a gép moraja, láthatók a chemtrail-csíkok amelyek eloszlása nyomán a természetestől jelentősen eltérő felhőalakzatok alakulnak ki. Meghallgatva azután az időjáráselőrejelzést, esőről viharról stb szólnak a hírek. - Hát nem érdekes?

Ilyen alapon bárki kienevezhetné magát meteorológusnak, mert nincs szükség egyébre az időjárás-jósláshoz mint csak fel kell nézni az égre és a látottakból kiolvasható a várható időjárás: Elszórt kicsi mesterséges felhők, - kis eső.
Nagy fekete mesterséges felhő, - nagy eső, zivatar.
Szines mesterséges felhők, - erős vihar, jég, stb.
Ilyen egyszerű...
#3 Zolta 2012-05-14 13:03
Kétnapi szenvedésemben (fejfájás,étvágytalansággal párosítva) gondoltam most erre (frontérzékeny lévén).Sokkal súlyosabb problémák előidézője lehet .Csak egy észrevételem volt,hogyan lehet az embert kivonni a forgalomból.Az én gondom csak a jéghegy csúcsa és minden megállapításával,gondolatával egyetértek!
+1 #2 Karakter 2012-05-13 21:04
Nem csak a gyógyszervásárlásról van szó, hanem a frontérzékenység hirtelen halálozáshoz is vezethet idős emberek esetében. A mezőgazdasági termelésre gyakorolt hatás az importfüggést erősíti, a mezőgazdaságból élők életlehetőségeit szűkíti. A vidéki élet elsorvasztása a városi proletárságot duzzasztja, miközben a vidéki ember elveszti kapcsolatát a természettel, megváltozik értékrendje és gondolkodásmódja, így kerül még kiszolgáltatottabb helyzetbe.
Azonban a vegyi permetezésnek nem csak az időjárás befolyásolásában van/lehet szerepe, hanem egyéb egészségi hatások kiváltásában is. Ezek a hatások nem feltétlenül állnak meg az emberi egészség szintjén, hanem növényi károkat is okozhatnak, valamint az állatállományt is veszélyeztethetik. Elképzelhetőnek tartok olyan beavatkozást is, amelyek a táplálkozási lánc elemeibe beépülve fejtenek ki az emberre káros hatást.
+1 #1 Zolta 2012-05-13 16:10
Egy 15 fokos hirtelen lehülés erősen kihat nemcsak a frontérzékenyekre, de a hőmérséklet ingadozás a szívbetegeket is erősen megviseli.
Ami további gyógyszervásárlással járhat.

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások