Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

Szo2020Jan25

2019. November 09., Szombat 13:20

A chemtrail permetezés nem alaptalan gyanú

Írta:  Egely György
Értékelés:
(14 szavazat)
Ne találgassunk tovább. A chemtrail permetezés nem alaptalan gyanú, nem feltételezés és nem paranoiás összeesküvés gyártás. Nem egy elmélet arról, hogy a chemtrail repülőgépek titokban mérgező vegyi anyagokat permeteznek a légtérbe, mely mérgezi és butítja a lakosságot.

Nézzük meg, hogy van-e alapja a chemtrail vegyi csíkokkal történő időjárás-befolyásolás, vagy a pszichológiai manipuláció feltételezéseinek. Vizsgáljuk meg a chemtrailt a találmányok oldaláról! Mire találták fel és mi a céljuk vele?

Milyen a chemtrail részecske természete és hogyan működik? Hogyan bukott le és vált bizonyítható módon megvizsgálhatóvá a permetezett anyag? Mi a hiba az egész tudományos felfedezés működésében? Mi az, amire nem számítottak a találmány használata során?

Nézd végig a videót. Kattints a képre!

chemtrailekről

Könyvajánló

Összeesküvés-elméletek

A Chemtrail és a HAARP

Megjelent Magyarország első Chemtrail könyve! A chemtrail elmélet szerint a fölöttünk szálldosó repülőgépek vegyi anyagokat szórnak a nyakunkba, mondhatni permetezik az emberiséget. Hogy ennek az égi áldásnak mi a célja, arra vonatkozóan már eltérő vélemények léteznek, de egy biztos: nincs pozitív hatása számunkra. Sokak szerint a gépekből kiszórt vegyszer még az időjárást is módosítja.

Egy másik vélemény szerint a gépek tevékenysége a HAARP projekttel kapcsolatos, ami állítólag az ionoszférát kutatja, de az éghajlat változtatástól a természeti katasztrófáig számos dolgot a számlájára írnak. Az elmúlt években Magyarországon is megjelentek ezeknek az elméleteknek a hívői, sőt, még konferenciát, valamint felvonulást is tartottak az ügy érdekében.

Könyvünkből megismerheti a chemtrail-lel kapcsolatos összes konteo-t, valamint a hozzájuk kapcsolódó igazságokat is!

Forrás: vntv.hu

Megjelent: 238 alkalommal

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Látogatók

Hungary 70%Sweden 1.1%
Romania 5.6%Canada 1%
United States 3.5%Norway 0.8%
Ukraine 3%Switzerland 0.4%
Russian Federation 2.8%France 0.3%
United Kingdom 2%Netherlands 0.3%
Slovakia 2%Australia 0.2%
Germany 1.9%Kuwait 0.2%
Serbia 1.3%Italy 0.1%
Austria 1.3%Poland 0.1%

Today: 47
This Week: 9631
Last Week: 54414
This Month: 73199
Last Month: 20558
Total: 2287137

Belépés