Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

H2020Mar30

2020. Március 26., Csütörtök 22:52

Végjáték

Írta:
Felhívom mindenki figyelmét, az alábbi sorok a "nyugalom megzavarására alkalmas" sorok, melyeket csak akkor olvass tovább, ha lelkileg megfelelően stabil vagy. 
2020. Március 22., Vasárnap 21:03

Drága Hazám, Drága Nemzetem bajban van!

Írta:
Kedves Zoli! Légysíves tedd fel az oldalra! Tán mentjük vele Drága Hazánkat!
Fontos dolgot szeretnék megosztani: Ismeretes, hogy a koronavírus fertőzés legveszélyesebb szövődménye a tüdőgyulladás. Ez nagy mértékben megelőzhető nagy adag aszkorbinsavval, ami azonos a C vitaminnal.
Egy részlet idézete az írásból: / "A kétezres évek végére csak azok maradtak gazdasági szereplők (legalábbis a nagyok közül), akik a kilencvenes évek alatt sikeresen szét tudták lopni a szanaszéjjel privatizált korábbi állami és társadalmi vállalatokat"
2020. Március 12., Csütörtök 23:59

Nyilt levelem Fábry Sándor művész úrnak

Írta:
Ha érdemesnek tartja a leírtak egy részét, alkalmazza nyugodtan a műsorában. Mindenekelőtt röviden bemutatkozom:
2020. Március 07., Szombat 02:24

Mért nem szeretnek minket?

Írta:
..."az érveléseim főleg a felvidéki és kárpátaljai magyarok és őket megszálás alatt tartó ukránok ill. tótok viszonyain alapulnak..."
Prof. Petr Pit'ha prágai katolikus püspök beszéde a Prágai Vár Mindenszentek templomában
Kedves olvasók! - Ám, engedtessék meg nekem néhány szó a hazafiságról!
..."Atlantiszról mérhetetlen mennyiségű írás halmozódott fel. Szinte képtelenség lenne minden adatot bemutatni, erre nem is volt törekvésem. Megpróbáltam felvázolni nagy vonalakban a kérdéskört, hitet téve, hogy Atlantisz tényleg létezett. A további kutatások továbbra is fontosak."...
Árpád barátunk most is, mint mindig, nagyon fején találta a szöget! Kiváló helyzetképet adott írásában társadalmunk nemzeti elkötelezettségéről! De azt sose feledjük, hogy változnak a csillagok felettünk. Ha minden magyar megteszi azt, amit megtenni képes nemzetünkért, "Magyarországot a pokol kapui sem fogják megdönteni!" / Ervin
2020. Március 01., Vasárnap 12:31

"a Gréta fenomén társadalmunk elhülyülése!"

Írta:
Hosszú éveken keresztül azt hittem, hogy egyszer vége lesz a szinte naponta hírekben megjelenő éghajlatváltozással kapcsolatos híreknek – óriásit tévedtem, beismerem. Viszont hónapok óta ez a téma kissé háttérbe szorult – megjelent a Corona vírus – meg a vízcsapból is Corona vírus folyik.
2020. Február 21., Péntek 16:16

Tanulni nem késő

Írta:
TANULJ TINÓ, ÖKÖR LESZ BELŐLED Akarom mondani máris ökrök. Ugyanis az ökör, pontosan úgy, mint kendtek oda ballag, ahová egyszer  beidomították. Nem is nagyon lehet „átnevelni", megy tovább a betanult, megszokott úton.
2020. Február 21., Péntek 16:02

Javaslat bővités

Írta:
Meg valósításra Javasolom. Az adófizető Választópolgárok közvetlen, eltartója a Magyar államnak Ez köztudott, ezzel a pénzel a megválasztott a választók megbízása által megválasztott képviseljük gazdálkodnak. Az össztársadalmi megállapodás szerint
Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc leverése után kevés gyűlöltebb személy létezett az eltiport Magyarországon, mint Ferenc József ausztriai császár. Báró Haynau táborszernagy vérbírósága a megtorlás jegyében futószalagon hozta a súlyosabbnál súlyosabb ítéleteket, aminek elsőként a szabadságharc 13 tábornoka esett áldozatául Aradon. ...
Címzett: Dr. Kásler Miklós Miniszter -  A gyermekek és az ifjúság védelméért felelős miniszter

Új írások

Jó honlapok

Látogatók

Hungary 70.1%Norway 1.1%
Romania 5.5%Canada 0.9%
United States 3.6%Sweden 0.7%
Ukraine 3.1%Switzerland 0.4%
Russian Federation 2.8%France 0.3%
Germany 2%Netherlands 0.3%
Slovakia 2%Australia 0.2%
United Kingdom 2%Kuwait 0.2%
Serbia 1.3%Italy 0.2%
Austria 1.3%Poland 0.1%

Today: 644
This Week: 644
Last Week: 6099
This Month: 22593
Last Month: 20952
Total: 2337495

Belépés