Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

Szo2017Dec16

2011. Szeptember 11., Vasárnap 08:49

Az államadósság csecsszopói

Írta:  Gavallér János
Értékelés:
(1 szavazat)
Az élet, a halál után, mint a természet, újjáéled, mert gyermekeinkben, unokáinkban ott a beléjük ültetett világnézet, az eszme, a vérvonal, a hatalomgyakorlás kisajátításának óhajtott vágya – győzni mindenek fölött-, hisz a győztesnek nem kell magyarázkodnia elv. Ím hát itt a mi hibánk: Úgy akarunk élni, hogy ne csapjunk be másokat! Ne csapjuk be azokat, akik mindig és minden korban szemrebbenés nélkül becsaptak, kifosztottak, megaláztak. 

A magyar úriember módjára fizet!

Jelenleg nincs a világnak másik országa, amelyik tudná csökkenteni az államadósságát. Az USA, Olaszország, Németország GDP arányos államadóssága magasabb, mint magyar, akkor hova az a nagy igyekezet, amely egy életszínvonalban jóval alacsonyabb ország fizetőképességét hivatott reprezentálni. Az ősz folyamán kétszer is csökkenti az államadósságot a kormány!!! Tévedés ne essék, nem a gazdaság növekedése teremt lehetőséget az államadósság csökkentésére, hanem az emberek magán megtakarításait – a magánnyugdíj pénztárak volt vagyonát-, használja fel a kormány arra, hogy elfogadottságát növelje a bankvilágban. A jövő felélése pont így válik valóra és az ellehetetlenített lakosságot, már kevésbé érdekli az állam szuverenitása, hisz értékítélő érzésvilágában évszázadok óta a kiszolgáltatottság kézzel fogható.

Magyarország igazi vezetői sosem feleltek meg a nyugati, erőszak-társadalmak, kívánalom-elvárásainak.(Kivétel Szent István)

A lélekigazság zászlaján, mint az ókorban bekövetkezett törvényszerűségek, - már bizonyosan tudja minden közgazdász-, hogy előbb-utóbb bekövetkezik a hitelnövekedés abba a fázisba, ahonnan nincs visszaút. Ezen törvényszerűség alapján, már közel az idő, amikor el kell törölni a hitelállományokat. Vagy lenyelik a pénzoligarchiák a veszteséget, vagy kicserélődik, akár háborúk által is a pénzoligarchiák részvénytársasága.

A működésképtelen gazdaság nagyobb veszteséget okoz a világgazdaságnak, mint az újra induló átlátható tisztességes hasznon alapuló profit. Természetesen szíve joga egy kormánynak a haldoklók felé mentőövet dobni, de megfontolandó az a lehetőség, hogy a már-már haldokló mentse meg a még viruló, ám kérlelhetetlen erőfölénnyel rendelkező társadalmat. Urak, kötelességünk nekünk csökkenteni azt az államadóssági mutatót, amelyet a világ egyetlen országa sem hajlandó?

2011. 09.10.
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Megjelent: 1502 alkalommal

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Oldalainkat 256 vendég és 0 tag böngészi

Látogatók

Hungary 67.2%Canada 1.1%
Romania 6.2%Serbia 0.8%
United States 4.3%Switzerland 0.4%
Germany 3%Australia 0.3%
Russian Federation 2.9%France 0.3%
Ukraine 2.8%Italy 0.2%
Slovakia 2.2%Netherlands 0.2%
United Kingdom 2%Belgium 0.2%
Sweden 1.7%Greece 0.2%
Austria 1.5%Kuwait 0.2%

Today: 4
This Week: 3369
Last Week: 5187
This Month: 11129
Last Month: 25985
Total: 1678653

Belépés