Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

P2019Nov15

2011. Szeptember 11., Vasárnap 08:49

Az államadósság csecsszopói

Írta:  Gavallér János
Értékelés:
(2 szavazat)
Az élet, a halál után, mint a természet, újjáéled, mert gyermekeinkben, unokáinkban ott a beléjük ültetett világnézet, az eszme, a vérvonal, a hatalomgyakorlás kisajátításának óhajtott vágya – győzni mindenek fölött-, hisz a győztesnek nem kell magyarázkodnia elv. Ím hát itt a mi hibánk: 

Úgy akarunk élni, hogy ne csapjunk be másokat! Ne csapjuk be azokat, akik mindig és minden korban szemrebbenés nélkül becsaptak, kifosztottak, megaláztak.

A magyar úriember módjára fizet!

Jelenleg nincs a világnak másik országa, amelyik tudná csökkenteni az államadósságát. Az USA, Olaszország, Németország GDP arányos államadóssága magasabb, mint magyar, akkor hova az a nagy igyekezet, amely egy életszínvonalban jóval alacsonyabb ország fizetőképességét hivatott reprezentálni. Az ősz folyamán kétszer is csökkenti az államadósságot a kormány!!! Tévedés ne essék, nem a gazdaság növekedése teremt lehetőséget az államadósság csökkentésére, hanem az emberek magán megtakarításait – a magánnyugdíj pénztárak volt vagyonát-, használja fel a kormány arra, hogy elfogadottságát növelje a bankvilágban. A jövő felélése pont így válik valóra és az ellehetetlenített lakosságot, már kevésbé érdekli az állam szuverenitása, hisz értékítélő érzésvilágában évszázadok óta a kiszolgáltatottság kézzel fogható.

Magyarország igazi vezetői sosem feleltek meg a nyugati, erőszak-társadalmak, kívánalom-elvárásainak.(Kivétel Szent István)

A lélekigazság zászlaján, mint az ókorban bekövetkezett törvényszerűségek, - már bizonyosan tudja minden közgazdász-, hogy előbb-utóbb bekövetkezik a hitelnövekedés abba a fázisba, ahonnan nincs visszaút. Ezen törvényszerűség alapján, már közel az idő, amikor el kell törölni a hitelállományokat. Vagy lenyelik a pénzoligarchiák a veszteséget, vagy kicserélődik, akár háborúk által is a pénzoligarchiák részvénytársasága.

A működésképtelen gazdaság nagyobb veszteséget okoz a világgazdaságnak, mint az újra induló átlátható tisztességes hasznon alapuló profit. Természetesen szíve joga egy kormánynak a haldoklók felé mentőövet dobni, de megfontolandó az a lehetőség, hogy a már-már haldokló mentse meg a még viruló, ám kérlelhetetlen erőfölénnyel rendelkező társadalmat. Urak, kötelességünk nekünk csökkenteni azt az államadóssági mutatót, amelyet a világ egyetlen országa sem hajlandó?

2011. 09.10.
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Megjelent: 1912 alkalommal

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Látogatók

Hungary 68.7%Austria 1.3%
Romania 5.4%Canada 1.1%
United States 4%Norway 0.8%
Russian Federation 2.8%Kuwait 0.3%
Ukraine 2.7%France 0.3%
United Kingdom 2.1%Switzerland 0.3%
Slovakia 2.1%Australia 0.3%
Germany 1.8%Netherlands 0.3%
Sweden 1.8%Italy 0.2%
Serbia 1.4%Spain 0.1%

Today: 381
This Week: 2873
Last Week: 4388
This Month: 9194
Last Month: 17477
Total: 2182777

Belépés