Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

H2018Oct22

2010. Április 10., Szombat 11:16

Az Ősök üzenete / Hena idéz:

Írta:  Hena
Értékelés:
(4 szavazat)
"Hun és magyar őseink nagyon boldogtalannak és nagyon magányosnak érezhetik magukat. Nem ápoljuk velük a kapcsolatokat. „Hunnia” őseinket, az őseink világát jelképezi, amelynek jelentéstartalma magába foglalja a távoli lovas kultúrákat képviselő őseinket, a hunokat, az avarokat, a türköket, a kazárokat, a besenyőket, a kunokat és jászokat."

 Az Ősök üzenete / Hena idéz:

„Sólyom népei veszélyben vannak, a pusztulás vár rájuk, ha nem hallják meg az ősök segítséget nyújtó szavát. A hatalom a varjak, a keselyük, a hiénák és a sakálok kezébe került. Nem tűrik el a sólyomélet szabadságát, és a sólymokat csak galambként fogadják el, azzal a feltétellel, ha felszedik az utcákon az elszórt morzsát és hulladékot.

Az új világ kiszámítható és beprogramozható gondolkodást és cselekvési modelleket vár el mindenkitől. A szavak, a színek, a gondolatok és a cselekvés spontán, változatos használata tilos, és csak abban az esetben fogadhatók el, ha az előírt és uniformizált keretek szabályait betartják. "Birkákra és tehenekre" van szükség, melyeket nyírni és fejni lehet.

A sólymok csak az állatkert ketreceiben elfogadhatók, vagy kitömve a múzeumokban. A birkákat és a teheneket birka és tehénbőrbe bújt, szabadságot, egyenlőséget és testvériséget hirdető hiénák és óriáskígyók irányítják, önző, anyagi érdekeiknek megfelelően a „demokrata kormányzás” demagógiájával.

A pénz, az anyagi érdek elsődlegessé céllá válik, a lelki, a szellemi tényezőket félresöprik. Egy lehetséges kiút marad: lélekben megmaradni sólyomnak, a családot és a kisebb sólyomközösségeket titkos lelki erőddé változtatni, ahol az ősi értékek szertartásának fényei szabadon kigyulladhatnak és világíthatnak.
A sólymok vonuljanak vissza fészkeik, családjaik oltalmába és ott várják meg, amíg eljön az idő, amikor ismét ősi erényeik lelki és szellemi értékei szabadon szárnyalhatnak a kék ég végtelenségébe."

Így szólt az üzenet. Nagyon kevesen vagyunk már, akik a sólyom népének az ősi értékeit követik, de bármennyire is kevesen vagyunk, az a fontos, hogy lelki erődöket alkossunk ősi értékeink szent energiájával. Az Isten megjutalmazza azokat, akik tudnak várni ősi értékeik lelki erődjében.

Amikor az első világháború győztes hatalmai Törökországot darabokra vágták, a hazájában is üldözött Atatürköt csak tizenegy hű embere követte. Három év múlva már milliók álltak mellé, és a győztes csaták sorozatával kiűzték az idegen megszállókat Törökországból.

Atatürk sólyomlelkű volt. A nehéz, sötét időkben visszavonult „sólyom erődjébe”, ott lelkileg megerősítette magát, de amikor az ég ismét kiderült, sólyomként lecsapott és győzelemre vitte a török népet – mondta Örkény táltos az Altáj távoli csúcsaira koncentrálva.

A szabadság és a halál útján nem csak sikerek és győzelmek vannak. Vigyázni kell az illúziókkal. A szabadság és a halál útján vereségek és kudarcok is vannak, amelyeket ugyanúgy tudni kell kezelni, mint a sikereket és a győzelmeket. Meríts a vereségekből és a kudarcokból egy új energiát, és még rendíthetetlenebbül járd az utadat és a siker ismét melléd szegődik."

„Az ősök nagyon sokat tehetnek egy népért, ha leszármazottaik fenntartják velük a tiszteletteljes kapcsolatot, imáikkal és áldozataikkal.” (Bata táltos)

"Hun és magyar őseink nagyon boldogtalannak és nagyon magányosnak érezhetik magukat. Nem ápoljuk velük a kapcsolatokat. „Hunnia” őseinket, az őseink világát jelképezi, amelynek jelentéstartalma magába foglalja a távoli lovas kultúrákat képviselő őseinket, a hunokat, az avarokat, a türköket, a kazárokat, a besenyőket, a kunokat és jászokat."

(Cey-Bert Róbert Gyula: A sólyomember visszatér)

Hena

Megjelent: 1989 alkalommal

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Oldalainkat 140 vendég és 0 tag böngészi

Látogatók

Hungary 67.5%Serbia 1.1%
Romania 5.3%Canada 1%
United States 4.4%Switzerland 0.4%
Russian Federation 3.4%France 0.4%
Ukraine 2.8%Australia 0.4%
Germany 2.4%Netherlands 0.3%
Sweden 2.4%Belgium 0.2%
United Kingdom 2.1%Italy 0.2%
Slovakia 2.1%Spain 0.1%
Austria 1.3%Poland 0.1%

Today: 395
This Week: 395
Last Week: 4290
This Month: 14103
Last Month: 18985
Total: 1941268

Belépés