Print this page
2012 július 28, szombat

Viharfelhők - Bándy Kata kapcsán

Szerző: Bayer Zsolt és TITÁN Soós József

Fohászkodtam, hogy ne legyen cigány a tettes. - Fohászkodtam – kedves cigány kollégáim miatt, van közöttük riporter, biztonsági ember, takarító. Naponta találkozom velük, tisztelem őket, s borzalmas még belegondolni is, hogy Bándy Kata kiontott vére rájuk is fröccsenhet.[1] 

 Péntek László a gyilkos. És cigány.

Azért kell mindenképpen kimondanunk ezt, mert mások majd el akarják hallgatni. És minden hallgatás azok malmára hajtja a vizet, akik polgárháborút akarnak.

Ezért kell nekünk kimondanunk: az a gyilkos állat cigány volt. És nem valami szexuálisan aberrált pszichopata. Nem holmi Csikatilo, az „X polgártárs”, nem Hasfelmetsző Jack, nem. Péntek László egy munkanélküli cigány csupán, akinek van nője, aki középső ujját felemelve pózol a saját Facebook oldalán – akiről egyetlen mondandó üvölt a fényképeit nézegetve: „Itt vagyok, cigány vagyok, tehettek nekem egy szívességet!”
Valahogy ez szokott üvölteni ezekről.
 
Ilyen arckifejezéssel, ilyen metakommunikációval szoktak ácsorogni utcákon, aluljáróban, falvak kellős közepén. Ilyen pofát vágnak, miközben ütnek, rabolnak, ölnek. Odafönt a Zemplén egyik kicsi falujában mesélte nekem egy öregasszony: rendszeresen arra ébred éjszaka, hogy a cigányok bent vannak a konyhájában, szedik össze és viszik, ami mozdítható. Kicsike élelmet, még megmaradt, ócska, de azért használható háztartási eszközöket. – Tudja, olyankor összehúzom magam az ágyban. Ha csendben vagyok, talán az életem megmarad…
Ezt mesélte az öregasszony.

Nem tettem bele a filmembe, mert féltem attól, mi lesz, ha mindez megjelenik. Féltettem az ott maradó öregasszonyt, s féltem a „jogvédők” hisztériájától. Ha úgy tetszik, hát hazudtam, mert elhallgattam a valóság egy apró, ám annál jellemzőbb és iszonyatosabb részletét. Hiszen gyűjtöttem már parazsat a fejemre, éppen eleget… Meghurcoltak a Cozma-gyilkosság után írt cikkem miatt, meghurcoltak tévéműsoraim miatt, s egy idő után belefárad ám az ember.

Belefáradtam.

Ezért nem mutattam be azt sem, ahogy a Bódva völgyének egyik falujában az a legnagyobb problémája a cigányoknak, hogy leszedték a templomtoronyba vivő falépcsőt, most meg nem tudnak felmenni, hogy ellopják a harangot.
Nem mutattam be, pedig ez is Magyarország.
 
Ezen a Magyarországon emberek százezreinek, sőt, millióinak meghatározó élménye, hogy a velük együtt élő cigányok meglopják, megverik, megalázzák, megölik őket.
Ezzel pedig most már szembe kell nézni. Őszintén, és kertelés nélkül.

Mindenféle ostoba, hazug, álszent „jogvédelem” és felelősség elhárítás nélkül. Mert az senkinek sem jó. Az csak árt. Árt a többségnek, és leginkább a cigányok velünk élő és tisztességes részének árt.

Cozma meggyilkolása és két társának megnyomorítása után Mohácsi Viktória azt bírta mondani, hogy egy szokványos kocsmai verekedésről van szó, és Cozma provokálta a cigányokat. Mohácsi Viktória többet ártott ezzel a két mondatával a saját fajtájának, mint amennyit akárhány gárdista ártani tudna.

Most nagyon nem kellene megszólalnia egyik „jogvédőnek” sem, kiderítve, hogy igazából Bándy Kata tehet a sorsáról. Miképpen nagyon nem kellene megszólalniuk azoknak sem, akik ilyenkor az „irtsunk ki minden cigányt” jelszóban látják a megoldást.

De mondani mégis muszáj valamit. Mert nem nézhetünk félre illedelmesen, fintorogva, mintha kutyapiszkot fedeztünk volna fel a bálteremben.

Mindenekelőtt meg kellene szólalniuk a cigányoknak. Ideje lenne a bocsánatkérésnek, ideje lenne a szembenézésnek önmagukkal. A nyomor, a szegénység, a kilátástalanság ugyanis nem mentség semmire. Ha majd mentség lesz, akkor eljött a Mad Max világa. És akkor majd tényleg nem kell semmit sem mondani. Akkor elég lesz lőni…

Mentősöket, tanárokat verni, mindent ellopni, öregasszonyokat kirabolni és agyonverni, felfegyverkezve diszkóba menni, ott mindenkibe belekötni, majd ölni, a haldokló segítségére sietőket megszúrni, fejbe rúgni – és igen: Bándy Katát megkínozni, megerőszakolni, kirabolni és megölni, csak azért, mert „gádzsi”, s mert éppen arra járt: ez nem tolerálható. Ha a cigány közösség nem lel valami megoldást, hogy kiirtsa ezt a mentalitást saját fajtájából, akkor ki kell mondani:

lehetetlen velük együtt élni.

Ez a tét most.

S nem mellesleg mondjuk ki bátran: hiába uszítanak idióta gazemberek a rendőrség ellen, a rendőrök az utóbbi időben kiváló munkát végeztek. A maffiózók, korrupt rendőrök letartóztatásával mintha elindult volna a rendteremtés abban az „államgépben”, ami Gyurcsányék és a szocialisták nyolc éve alatt fertelmes bűzt árasztva szétrohadt. Az pedig, hogy Bándy Kata gyilkosa egy hét alatt rendőrkézre került, szintúgy nagyon rendben van.

Amúgy pedig nincsen rendben semmi sem.

Ideje, hogy a Csak a szél című propagandafilm után elkészüljön a Csak a csend című mű is. Falvaink ágyban rettegő, néma öregasszonyairól. És az űrről, amit Bándy Kata és meggyilkolt, meggyalázott társai hagytak maguk után.

Ideje az őszinte szónak. Mert gyűlnek a viharfelhők, honfitársaim, cigányok és magyarok, akik félitek a Jóistent…

Bayer Zsolt

Beküldte: Pesthy Á Ildikó

A kiemelések tőlem: >Zoli<

[1] Szerkesztői megjegyzés: A "fröccsenhet" szót én inkább felcserélném múlt időre mert Bándy Kata kiontott vére rájuk is fröccsent

Ködszurkáló egy nagyon fontos írást küldött be szerkesztőségünkbe amit most itt is megjelentetünk.


Bándy Katát nem P. László gyilkolta meg? – Bándy Kata meggyilkolása nem történhetett úgy, ahogy azt a rendőrség állítja! (VIDEÓVAL)

Miért kamuflálja el a hatóság, mi is történt valójában? Vizoviczky féle pécsi ügy?

A tegnapi nap folyamán egy rövid anyagot közzé tettünk az internet világhálózaton Bándy Kata ügyében, amelyben Titán és csapata bűnügyi nyomozásba kezdett. Röviden elmondtuk abban az ismertetőben, hogy milyen irányvonalon nyomozunk, továbbá azt, hogy mely dolgok azok, amelyek ismerete, tényfeltárása a nyomozásunk sikeréhez elengedhetetlenül fontos.

Most ebben az anyagban, melyet megírtunk, és közzétettünk a SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ kielemzése következik. DAKOS JÓZSEF Baranya megye rendőrfőkapitánya, illetve AMBRUS ÁGNES bűnügyi igazgató által elmondott információkat értékeljük ki. Továbbá bűnügyi pszichológiai elemzést végzünk annak érdekében, hogy a két főrendőr által elmondott információk valóság tartalmát kiértékeljük. Vajon igazat mondanak-e, vagy hazudnak? Ha valótlant állítanak, akkor miben, milyen részletekben, illetve főbb konkrétumokban nem mondanak igazat. Továbbiakban a Dakos József rendőrfőkapitány, illetve Ambrus Ágnes bűnügyi igazgató viselkedését is kielemezzük. Kommunikációjuk teljes egészét, arc mimikájukat, testmozgásukat, gesztikulálásukat, továbbá a TITKOSSZOLGÁLATI jelzéseiket. Utóbbi leginkább AMBRUS esetében volt nagyon látványos, feltűnő…

Az egész sajtótájékoztatót kielemeztük, beleértve a tárgyaló teremben megtörtént egyéb cselekményeket is. Továbbá a zavaró körülményeket, videó felvétel hibáit, operatőri folyamatokat, illetve a teremben bekövetkezett ZAVARÓ TÉNYEZŐKET.

Kezdjük el mondatról, mondatra elemezni DAKOS JÓZSEF Baranya megye rendőr – főkapitánya, és AMBRUS ÁGNES bűnügyi igazgató beszédét!

,, a sajtótájékoztatót a tervezett időponttól egy kicsit előrébb hoztuk >>> ennek oka az, hogy a nyomozás olyan stádiumába jutott, hogy bátran ki tudunk állni a közvélemény elé.’’

Dakos József első mondatában már hazudik, amely a 26 perces videó későbbi részeiben nyilvánvalóvá válik. A rendőrség szinte soha nem hoz előbbre sajtótájékoztatót, a sajtótájékoztató szinte mindig inkább tolódik, ezt pedig azzal szokták ’’ indokolni ’’, hogy az ügy pontos felderítése érdekében az nagyon fontos, hogy a bűncselekmény teljes egészét pontosan ismerjék, kinyomozzák. Mikor már minden bizonyíték a rendelkezésre áll, akkor sem hozzák előbbre a sajtótájékoztatót. Ennek NAGYON SÚLYOS OK – OKOZATI összefüggései vannak, hogy RENDKÍVÜLI MÓDON ELŐBBRE HOZTÁK A SAJTÓTÁJÉKOZTATÓT! A későbbiekben erről is fogunk beszélni, hogy mi volt ennek az oka!

Dakos mondja.: ,, az előzmények önök előtt ismertek, >>> Dakos JÚLIUS 11. napjától kezdené az események ténybeli ismertetését’’…

Azt kell mondanunk, hogy az ELŐZMÉNYEK nem ismertek a sajtó, és a lakosság előtt, ugyanis az ELŐZMÉNYEK megismerése szolgál tényként ahhoz, hogy milyen típusú gyilkosságról beszélünk. Mi volt az emberölés INDÍTÉKA, miért történt meg ez a szörnyű élet ellenes bűncselekmény? DAKOS JÓZSEF ez felett elsiklott, erről nem kívánt beszélni!

Dakos egyből az események ’’ ténybeli ismertetésével ’’ kezdi, amelyet ő JÚLIUS 11. napban határozott meg. Tényekről, ténybeli ismertetésről beszél, ennek ellenére sem a fontosabb kérdésekre – körülményekre, sem az apróbb, de nagyon fontos részletekre nem tért ki! Néhány dologról, melyben konkrétan állít valamit, azokról a TITÁN oknyomozó csapata bizonyítékokat szerzett be, és kijelenti, hogy DAKOS JÓZSEF és AMBRUS ÁGNES hazudik, nem mond igazat!

Dakos.: ,, Július 11. napjától kezdené az események ténybeli ismertetését, Bándy Kata holtestét 2012. 07. 11. napján a DÉLUTÁNI ÓRÁKBAN TALÁLTÁK MEG.’’

Ennek a dátumnak a későbbiekben fontos szerepe lesz. De erről még beszélni fogunk, mikor kitér Dakos kapitány egy másik dologban valamire, és ott HAZUGSÁGON érhetők a kijelentései!

Dakos.: kijelenti, hogy a Baranya megyei rendőrség ment ki a helyszínre, ahol az IDEGEN KEZŰSÉG megállapítható volt!

Dakos.: ALJAS INDOKBÓL ELKÖVETETT EMBERÖLÉS ÜGYÉBEN indították el a nyomozást.

Dakos.: A jogszabályokba foglalt valamennyi lehetőséget felhasználtak a nyomozás során…

Ezek a mondatok fontosak, mert a továbbiakban a BIZONYÍTÁSI ELJÁRÁSBAN Titán és csapata szembe állítja kijelentéseivel a kapitány ’’ urat ’’.

Dakos kijelentette, hogy az elkövetőt AZONOSÍTOTTÁK, ÜLDÖZTÉK! Ennek is jelentősége lesz a továbbiakban,mert itt is hazugságon értük a kapitányt.

Dakos MEGKEVEREDETT, BELEZAVARODOTT A DÁTUMOK PONTOS ISMERTETÉSÉBE IS!

A gyilkosság 2012.július 7.- éről 8. virradóra éjjel 2….3 óra közötti időszakra tehető. Dakos teljesen zavarodott állapotban volt, hiszen azt állította, hogy Július 8. – án 1 napos üldözés után elfogták a vélt elkövetőt, akiről állítják, hogy ő volt a gyilkosa Katának…

A gyilkosság 2012. július 7. – éről július 8. virradó éjjelen 2…3 óra között történt meg, még egyszer hangsúlyozom.

A rendőrség 2012. 07. 14. szombat napján azonosította be az elkövetőt, és egy napos üldözés után elfogták, amely 2012. július 15. vasárnap napja.

DAKOS JÓZSEF kapitány megkeveredett, mert azt mondta 2012. 07. 08. 13 óra 05 perckor elfogták!!!

Ezt mondta Dakos kapitány a sajtótájékoztató 1 perc 15….20 másodpercében! HAZUDOTT, nem mondott igazat, mert nem a valós dátumot, és időpontot közölte a hallgatósággal!

Dakos azt állítja, hogy az elfogása után azonnal beismerő vallomást tett…

Dakos kijelenti, hogy a rendelkezésükre álló valamennyi bizonyíték alapján, ezt a bűncselekményt Péntek László követte el, továbbá többször hangsúlyozza azt is, hogy a nyomozás a végéhez közeledik, és csupán ’’ FINOMHANGOLÁS ’’ – ra van szükség.

Dakos azt állítja, hogy ezt a bűncselekményt Péntek László EGYEDÜL KÖVETTE EL, NEM VOLTAK TETTESTÁRSAI, NEM VOLT SEGÍTSÉGE!!!

Ez nem igaz, HAZUDIK A KAPITÁNY! Ugyanis ezt a bűncselekményt abban a formában, ahogy elmondja DAKOS JŐZSEF nem lehet kivitelezni. Nem lehet kivitelezni ezt a bűncselekményt EGY ELKÖVETŐS KONSTRUKCIÓBAN, továbbiakban GÉPKOCSI nélkül sem!

TITÁN oknyomozó csoportja kiderítette, hogy Péntek László nem vezetett gépkocsit, vezetői engedélye sem volt, Pécs városi tartózkodása alatt nem látták Lászlót autóval közlekedni, és nem is volt olyan lehetősége, hogy gépkocsit beszerezzen!

Titán tényfeltáró csoportja kinyomozta azt, hogy a bűncselekmény Dakos József által felvázolt formában GÉPKOCSI NÉLKÜL elkövetni NEM LEHETSÉGES!

Dakos mondja.: ,, részükről az egy elkövetős megoldás….”

Ez nagyon fontos mondat, hiszen a RENDŐRSÉGNEK sokkal könnyebb egy emberre ráfogni, és elvitetni a ’’ balhét ’’, mint kettővel, vagy kettőnél több személlyel! P. László az egyik vallomásában el is szólta magát, mégpedig azt, hogy.: EGYEDÜL VISZEM EL A BALHÉT!

Ez bizonyítja azt, hogy a ’’ balhéban ’’ NEM EGY EMBER VOLT ÉRINTETT, az, hogy kinek/kiknek milyen szerepe volt az ügyben, az nem derül ki ebből a mondatból, de az igen, hogy több személy érintett az ügyben. Az, hogy ki/kik milyen mértékben érintettek, azt is hamarosan TÉNYFELTÁRJUK!

Az egyik sajtós a kérdésében elmondja, hogy többen biztosak benne a meghallgatottak közül, hogy NEM EGY ELKÖVETŐS BŰNTÉNY VOLT! Ami igaz is, mert ezt a bűncselekményt Dakos verziójában egy ember kivitelezni nem tudta volna!

A kérdező a sajtótájékoztatón felveti a kérdést, hogy GÉPKOCSI VOLT-E a bűncselekményben?

Dakos válasza.: autóról nem beszél, és ragaszkodik az egy elkövetős megoldáshoz. Hiszen így könnyebb dolga van a rendőrségnek, egy emberrel könnyebben ’’ ELVITETIK A BALHÉT ’’

Dakos.: bizonyítottnak látja azt, hogy a bűncselekmény elkövetése úgy történt, ahogy a rendőrség állítja!

Visszatérve az elfogás körülményeire.:

P. Lászlónak Kiskunhalason volt egy olyan ügye, hogy 20 nap elzárásra kellett volna bevonulnia a Kecskeméti büntetés végrehajtási intézetbe, az idézésnek KELEBIÁRA kellett volna kiérkeznie, amely KISKUNHALASHOZ tartozik, és TÉGLÁS PÉTER ügyész területe. P. Lászlót vezetői engedély nélküli vezetésért állították volna elő, ebből lett a 20 nap elzárás. A pontos dátuma ennek 2012. 07. 02. ekkor kellett volna megjelennie a Kecskeméti börtönben, ennek nem tett eleget, ezért 8 nap elteltével az ügyészség elé került az ügye ismét. TÉGLÁS PÉTER ügyészségéneknek kellett döntenie sorsáról, hogy mi legyen P. Lászlóval. Ez időrendben 2012. július 10….11. napja körül történt meg. Ekkor került P. László anyaga, Téglás Péter által vezetett ügyészség kezébe, pont akkor, amikor Baranya megyében DAKOS JÓZSEF és társai ’’ nyomoztak ’’, hogy ki legyen az elkövetője a bűncselekménynek.

P. László ekkor Pécs városában tartózkodott, roma származású fiatalember, aki a rendőrség látókörébe került, és büntetett előéletű. A legkiválóbb ’’ alany ’’ ahhoz, hogy a bűncselekménnyel megvádolják! P. László rossz helyen volt, rossz időben, a rendőrségnek pedig éppen jól jött P. László jelenléte!

Dakos Józsefnek felteszik a következő kérdést, hogy mondja el, hogy történt pontosan a bűncselekmény! 3 perc 50….58 másodperc között hangzik el a kérdés.

,, Lakása előtt találkozik Bándy Katával…igyekszik vele kapcsolatot teremteni…majd egy meghatározott menetvonalon eljutnak a tett helyszínére…ahol valójában megtaláltuk…megerősíti…bűncselekmény elkövetésének helyszíne ugyanaz, mint a megtalálásának helyszíne!…ott követte el valójában a bűncselekményt…

Dakos József rendőrségi meséje folytatódik, és elmondja hogyan jutottak el GÉPKOCSI nélkül a helyszínre… szóba elegyedik vele…Kata elmegy a biztonságot jelentő lakásától…az elkövető hol lemaradva…hol vele együtt haladva megy…

Dakos állítja.: hogy a helyszíni kihallgatás alkalmával a részletek kiderültek, a kontaktfelvétel körülményei, Kata és László közötti beszélgetések… dicsérte a külsőségeit P. László stb…

Kérdezik Dakostól, hogy Bándy Kata menekülőre fogta, vagy sietősre fogta-e a lakásától történő távolodást… erre Dakos azt állítja, hogy sietősre fogta.

Bándy Kata Pécsett a DUGONICS utcában lakott. Szemlét tartottunk ebben az utcában, és videó felvételeket, fényképeket készítettünk, továbbá több az utcában lakó személyt megkérdeztünk. EGYMÁSTÓL FÜGGETLENÜL TÖBB SZEMÉLY ELMONDTA UGYANAZOKAT A DOLGOKAT, MÉGPEDIG AZT, HOGY A DUGONICS UTCÁBAN AZON A NAPON, MELYEN ÁLLÍTÓLAGOSAN KATÁT ELCSALTÁK A LAKÓHELYÉRŐL SEMMILYEN RENDKÍVÜLI DOLGOT NEM ÉSZLELTEK, A SZOMSZÉDOKAT IS MEGKÉRDEZVE KIJELENTETTÉK, HOGY AZON AZ ÉJSZAKÁN OTTHON VOLTAK, ÉS MIVEL NYÁRI HŐSÉG VOLT MÉG ÉJSZAKA IS, EZÉRT NYITOTT ABLAKOKNÁL ALUDTAK, TÖBB HÁZBAN KUTYA IS VAN. kijelentették hogy oda Kata nem jött haza aznap éjjel, és senki sem jött az utcába. A szomszéd házban is nyitva voltak az ablakok, az ott lakók közvetlenül az ablak alatt aludtak, és egy labrador kutyájuk is van, amely minden gyanús mozgást érzékel, és csaholással jelzi! Így észrevették volna, ha mozgás van az utcán előttük. Továbbá BÁNDY KATA lakhelye egy TÁRSAS HÁZ, több lakásból áll, a legjobb barátnője közvetlenül a bejárati ajtó mellett lakik, az ablak váll magasságban van, és nyitva volt azon az éjszakán is! Illetve egy másik személyt is meghallgattunk, és VIDEÓRA is vettük elmondását neki is, mégpedig azt, a személyt aki közvetlenül Kata felett lakik, és aznap éjjel is otthon volt, NYITOTT ABLAKOKNÁL ALUDT, ÉS A REDŐNY SEM VOLT LEHÚZVA! Az ő elmondása szerint, ha bármilyen mozgás, vagy egyéb dolog történt volna a ház körül, akkor azt meghallotta volna.

Dakos állítja azt is, hogy elment a pszichológus nő a feltételezett gyilkosával. De azt tudni kell, hogy a DUGONICS utca 300 méter hosszú, és a FELSŐVÁMHÁZ utcába csatlakozik bele, lejtős utca. A Dugonics utcában VÉGIG NYITVA VOLTAK AZ ABLAKOK ÉJJEL, és mivel külváros a legtöbb portán KUTYA is van, amely éjjel ugatott volna, az utcát fellármázva. Továbbiakban KATÁNAK volt lehetősége arra, hogy segítséget kérjen, több lakóház ablaka a Dugonics utcában, és a környező utcákban is olyan alacsonyan vannak, hogy be lehet, mászni a lakásba. Illetve csengőket megnyomni, vaskapukat megütni, kiabálni, autókat beriasztani, és egyéb más lehetőségek is rendelkezésre álltak. Ezeket a szituációkat VIDEÓ FELVÉTELEKKEL BE IS MUTATTUK szemléltettük!

A FELSŐVÁMHÁZ utcában is volt lehetősége Katának segítséget kérni! Illetve az már forgalmasabb útszakasz, amelyen éjjel is viszonylag nagyobb a jelenléte az embereknek, és ott is nyitott ablaknál aludt a lakosság, hiszen aznap éjjel 28….30 celsius fok volt, fülledt meleg idő, ezért az ablakok nyitva voltak.

El kell mondani azt is, hogy BÁNDY KATA rendőrségen dolgozott, PSZICHOLÓGUS volt. Így nagyon könnyen felmérhette a helyzetet, és a szituációt kiértékelni sem volt nehéz számára. Az EMBEREK VISELKEDÉSÉVEL, JELLEMÉVEL foglalkozó szakember, aki nagyon művelt, tanult, átlátja az ilyen helyzetet!

Ami azt jelenti, hogy SOHA NEM MENT VOLNA EL KATA ÉJJEL HÁROM ÓRAKOR SENKIVEL, FŐLEG NEM EGY IDEGENNEL, A SAJÁT LAKÁSA ELŐL, AMELY VÉDELMET JELENT SZÁMÁRA, mert ha segítségért kiállt, vagy bármilyen zajt csap, vagy bármilyen dulakodás létrejön a támadójával, akkor mindenki észleli az utcában, és segítségére siet!

A meghallgatottal egymástól függetlenül elmondták ugyanazt, hogy KATA azon az éjszakán nem tért haza, és nem volt senki sem a DUGONICS utcai ingatlan előtt!

Arra a kérdésre, hogy került a Dugonics utcába az elkövető, ezt a választ adta meg IDEGESEN, REMEGŐ HANGON, Dakos József, hogy.: ,, ARRA JÁRT….arra járt!”

A LEDINA helyszínéről el kell mondani azt, hogy található ott egy COOP közért, egy CUKRÁSZDA, és egy KIÜLŐS PRESSZÓ, illetve hátul egy parkoló. A helyszín GÉPKOCSIVAL és GYALOG egy irányból közelíthető meg úgy, hogy VIDEÓ KAMERA ne vegye fel, az pedig a DÉLIBÁB utca iránya. De ott családi házak találhatóak, és megkérdeztük, abban az utcában is aznap éjjel NYITVA VOLTAK AZ ABLAKOK, és mivel udvarral rendelkező családi házak vannak ott, a legtöbb portán KUTYA található, amelyek még fényes nappal is ugattak bennünket, mikor oda mentünk a helyszínt megszemlézni, és felvételeket készíteni. A DÉLIBÁB utca felől nem lehetett volna kivitelezni azt, hogy onnan ÉSZREVÉTLENÜL megközelítsék a LEDINA mögötti dombot, és a rézsűs szakadékot.

Azt el kell mondani, hogy a szakadék a LEDINA mögötti mező végén van. Azt tudni kell róla, hogy a 20 méter hosszú rézsűs szakasznak csupán 2….3 métere olyan, ahol 10…12 méter mély a szakadék. A többi 15…17 méteren jóval enyhébb a szakadék, pontosan kifejezve nem szakadék, hanem rézsűs lejtő, maximum 3….4 méter sokkal enyhébb oldalfallal.

Az oknyomozó csoportunk sötétben is megnézte a helyszínt, amelyen állítólagosan megölték Katát. Megállapítottuk azt, hogy a KÖZTÉRI VILÁGÍTÁS nem ad megfelelő fényt a rendőrség által megjelölt helyszínen. Ennek ellenére mégis ott dobták le a holttestet ahol a legmélyebb volt a szakadék. Az ELKÖVETŐK ismerték a helyszínt, mert korom sötétben másképp nem tudták volna a megfelelő helyen ledobni a hullát. Sőt még elemlámpával sem látható, nem kivehető az, hogy a fákkal, és bokrokkal benőtt szakadék, hol, melyik részén milyen mély! Akik ott ledobták Bándy Katát pontosan ismerték a helyszínt.

P. László nem ismerte, nem ismerhette ilyen részletesen azt a helyet, amelyet a rendőrség a bűncselekmény elkövetésének a helyéül meghatározott! Ez egy újabb bizonyíték, hogy nem P. László volt a gyilkos!

Dakos József kijelenti, hogy aki P. László kapcsolat rendszerébe került, azoknak a személyeknek utána néztek. El kell mondani azt, hogy TITÁN és csapata is megtette ezt, több egymástól független személy, egybehangzóan kijelentette, hogy P. Lászlóra nem illik az a JELLEM LEÍRÁS, amelyet a rendőrség kimond róla. KISKUNHALASI személyeket, és KELEBIAI személyeket is meghallgattunk P. László életéről, viselkedéséről, PSZICHOLÓGIAI vonásairól, hogy a leghitelesebb JELLEMRAJZOT el tudjuk készíteni. A rendőrségi jellem leírás nem felel meg a valóságnak, a VÁDLOTT személy, nem olyan PSZICHOLÓGIAI paraméterekkel rendelkezik, mint amit róla állít a hatóság! Videó felvétel készült azokkal a személyekkel, akik egymástól függetlenül elmondják P. László viselkedését, jellemét, és egyéb emberi tulajdonságait.

DAKOS JÓZSEF minden erővel igyekszik azt hangsúlyozni, hogy EGYEDÜL KÖVETTE EL A BŰNCSELEKMÉNYT! Hiszen egy büntetett előéletű, rossz anyagi körülmények között élő, tanulatlan ROMA fiatalemberre sokkal könnyebb ráhúzni a bűncselekményt.

Dakos azt állítja.: megfojtotta az elkövető Bándy Katát!!! A kérdésre, amelyet a sajtósok feltettek neki, hogy KÜLSÉRELMI NYOMOK láthatóak voltak-e a lányon, azt a választ adta, hogy TOXIKOLÓGIAI vizsgálatra várnak!

Itt már teljesen összezavarodott DAKOS JÓZSEF! A NEMI ERŐSZAK TÉNYÉT nem toxikológiai vizsgálat keretében állapítják meg. Illetve a NEMI ERŐSZAK megállapítása nem a boncolás után történik, hanem a HELYSZÍNI SZEMLE alkalmával a holttestből mintát vesznek az IGAZSÁGÜGYI ORVOSSZAKÉRTŐK. Szövetmintát, DNS – mintát vesznek a lány testéről, és nemi szervéről, nemi szervéből! A külső sérelmi nyomok, pedig azonnal látszanak, itt értem a karmolást, duzzanatokat, kék – zöld foltokat, ficamot, fojtogatást, egyéb olyan fizikális behatást, amelyet a támadók elkövethettek a dulakodás alatt.

Erre a kérdésre nem felelt DAKOS JÓZSEF, illetve rossz választ adott! A kérdés egyszerű volt, de mégsem adott rá választ!

Ezután a HIBA után AMBRUS ÁGNES gyorsan átvette a szót, Dakos József pedig belezavarodott a mondanivalójába, nagyon ideges volt végig, ezt bárki megállapíthatta. De ez nem elég, a sajtótájékoztató VIDEÓ anyagát nemzetközi szerveknél, ki kell elemezni, és értékelni kell!

2012. július 9. hétfő! Bándy Katának munkába kellett volna állni a rendőrségen reggel 7 óra 30 perckor. Nem jelent meg a munkahelyén, aznap 12 óra magasságában rendelték el a körözést!

Ezzel szemben Dakos József a sajtótájékoztató elején VALÓTLAN dátumot, és időpontot állít, a tettes kézre kerítésének vonatkozásában. Időpontokat kever össze, ami szintén a FELDÚLT, IDEGES, STRESSZES állapotát bizonyítja, mint ahogy végig az egész sajtótájékoztatón a BESZÉDE, és az ARC MIMIKÁJA, továbbá a GESZTIKULÁLÁSA is erről árulkodik. A BIZONYTALANKODÁSA, amely ahhoz vezetett, hogy spontán hírtelen AMBRUS ÁGNESNEK át kellett venni a szót Dakostól. Az egyik alkalommal, amelyen AMBRUS átvette a szót, olyan türelmetlen volt idegességében, hogy a VIDEÓ KAMERA látóterébe is belehajolt.

A holttest megtalálásának helyszíne.:

Dakos azt állítja, hogy a megtalálás helyszíne egyúttal a bűncselekmény elkövetésének a helyszíne is! HAZUDIK Dakos!!!

Ennek ellenére, hogy azt állítja, ez a bűncselekmény elkövetésének a helyszíne, mégis NYOMOKBAN SZEGÉNY, BIZONYÍTÉKOKBAN HIÁNYOSAN jellemzi a bűncselekmény helyszínét!!! Ami lehetetlen, hiszen dulakodás közben DNS – nyomok, hajszál, bőr – hám darabok kerülnek a környezetbe.

De ami ennél sokkal lényegesebb, mégpedig az, hogy a lány RUHANEMÜIRŐL nem beszél Dakos! Hogy hova lettek a lány ruha neműi?

Mert egy NEMI ERŐSZAK elkövetése alkalmával nincs szükség arra, hogy az áldozatot teljesen lemeztelenítsék.

Dakos azt állítja a bűncselekmény részleteiről kérdezve.: ,, a DNS – profil ismert mindenki előtt!!! Azt tudni kell, hogy a RENDŐRSÉG adatbázisában csak a büntetett előéletű személyeknek szerepel a DNS – adata, egy bizonyos fokú bűncselekmény tételnél. Lopások, és kisebb kihágások esetében nem vesznek DNS – mintát. A lakosság DNS – állománya a TITKOSSZOLGÁLAT adatbázisában található meg. A TITKOSSZOLGÁLAT pedig más módon szerzi be azt, de most nem akarok erre kitérni…

A DNS – minta azért kellett Dakosnak, mert ez a MEGRENGETHETETLEN bizonyíték P. László ellen! A DNS mintát az igazságügyi orvos szakértői vizsgálat alatt is RÁ LEHETETT SZERKESZTENI Bándy Kata holttestére!

Mondja Dakos.: ,, EZ TÉNY KÉRDÉS, EZ A RÉSZE RENDBE VAN …’’

Itt a DNS – re gondol, a legfőbb bizonyítékra P. Lászlóval szemben! Nagyon nyugodtan mondja, biztos a dolgában, hogy ezt megoldották azok, akiknek ez a dolga…

Ambrus Ágnes KIJELENTI, NYOMATÉKOSÍTVA, HOGY GÉPKOCSI A BŰNCSELEKMÉNYBŐL kizárható! Nem akarnak gépkocsit, hiszen az lebuktathatja a valódi elkövetőket, továbbá P. László nem rendelkezett gépkocsival, és lehetősége sem volt arra, hogy Pécs városban autót szerezzen!

Ambrus Ágnes 10 perc 45 illetve 10 perc 55 másodperc között titkosszolgálati jelzést adott le, ennek a videó filmen a pontos időpontja 10 perc 50…51 másodperc. Előtte pedig a fej mozdulataival jelezte, hogy a szó Dakos Józsefé, vissza adta a szót Dakosnak, a fejének a füle melletti cirógatásával pedig szintén jelzést adott le!

Dakos Józseftől kérdezik, hogy milyen körülmény vezetett odáig, hogy Bándy Kata a lakhelyének a védelmét elhagyva, ahol segítséget kaphatott volna elmegy, és az elkövetővel…

Dakos válasza.: NEM AKARTA A LAKÁSBA BEENGEDNI…

Dakos hazudik, megint hazudik! Kimondja Dakos, hogy nem akar a Kata viselkedéséről mondani semmit, mert ezt csak Kata tudhatta…

Kata egy okos nő volt, egy művelt tanult személy, aki soha nem ment volna el a támadójával, hiszen a lakhelye a védelmét jelentette neki, és ezt ő is tudta, hiszen PSZICHOLÓGUS volt. Az emberek viselkedését ISMERŐ személy, aki az EMBERI JELLEM, ismerője. Munkaköre, hogy az emberekről JELLEMRAJZOT, SZAKVÉLEMÉNYT állítson ki.

Ez is lehetett a meggyilkolásának egyik indítéka, valakiről, valakikről NEM TETSZŐ SZAKVÉLEMÉNYT ÁLLÍTOTT KI…

Dakos mondja.: ,, úgy gondolta ez a jó megoldás… nem fogjuk megtudni soha…’’

Dakos elszólta magát! Igen, nekik az lenne a legjobb, ha Kata meggyilkolását örökös homály fedné el, és az igazság nem derülne ki! >>> mondja Dakos… ,, nem fogjuk megtudni soha!’’

Dakos! Elárultad magad megint!

Forrás: http://internetfigyelo.wordpress.com/2012/07/25/bandy-katat-nem-p-laszlo-gyilkolta-meg-bandy-kata-meggyilkolasa-nem-tortenhetett-ugy-ahogy-azt-a-rendorseg-allitja/

Szakértői vélemény nincs, de a szakértő szóban elmondta, hogy IGAZAT MOND P. László! Ezt állítja Ambrus Ágnes! Mindenről jegyzőkönyv készül, a szóban adott szakvélemény nem hiteles. Azért akarják a végén ’’ LEPAPÍROZNI ’’ a bűncselekményt, mert addigra a TITKOSSZOLGÁLATI ’’ FINOMHANGOLÁS’’ megtörténik, és az esetleges hibáikat kijavítják…

A sajtós kérdezi, mivel magyarázza tettét P. László? Ambrus válaszol.: MEGTETSZETT NEKI A LÁNY, és azért fojtogatta, hogy ne kiabáljon!

Titán oknyomozó csoportja felderítette P. László ismerősi körét, közeli ismerőseit, családtagjait, és egymástól függetlenül kijelentették, hogy volt barátnője, a barátnőjével soha szexuális vonatkozásban nem viselkedett agresszíven, elmondták azt is, hogy NEM VOLT NŐRE KIÉHEZVE, mert voltak barátnői, az egyik volt barátnővel beszéltünk is, és az is igazolta, hogy P. László ilyen jellegű bűncselekményt nem követhetett el, mert jelleme, karaktere nem olyan.

Sajtós kérdése, hogy MIKET VETT EL A LÁNYTÓL P. László?

Dakos József válaszol!

A pénzét és a rádió mobil telefonját magával vitte, a bankkártyát, és többi eszközt kukába dobta. A táskáját megtaláltuk!

Dakos ezt állította!

Dakosék tudták azt, hogy azt kell mondaniuk, hogy a RÁDIÓ MOBIL TELEFONT elvitte az elkövető, hiszen abban az esetben él a CELLAINFORMÁCIÓ, amely egy újabb terhelő bizonyíték P. Lászlóra nézve.

Továbbiakban a KUKÁBA dobás rendőrségi verziója nem állja meg a helyét, ugyanis a PÉCSI szemétszállító vállalkozás SZERDA – SZOMBAT napokon, reggel korai órákban, de legkésőbb 10…12 óráig elszállítja a szemetet. Így nem találhatták meg a bankkártyát, és iratokat, illetve egyéb dolgokat a szemetes kukában!

Egy újabb hazugság dőlt meg, Dakos itt ebben a válaszában sem mondott igazat.

Az oknyomozás sokkal szélesebb volt, mint az gondolhatták volna a Pécsi rendőrök. Rengeteg bizonyíték azt támasztja alá, hogy NEM LEHETETT AZ ELKÖVETŐJE A BŰNCSELEKMÉNYNEK P. László!

Az oknyomozás tényfeltárása folyamán számos dologban bizonyságot nyert az a tény, hogy a RENDŐRSÉG nem mond igazat!

De miért nem mond igazat a RENDŐRSÉG???

Felelős szerkesztő.: TITÁN Soós József

Kelt.: 2012. 07. 25. szerda 14 óra 10 perc

——————————-

Segítsen mindenki, hogy az igazi bűnösök megkapják büntetésüket, és ne kelljen rettegni az országban attól, hogy kit mikor bántanak!

Aki információval rendelkezik, az hívjon minket a:

06 20 298 95 46-os telefonszámon

E- mail cím.: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főleg azok jelentkezését várjuk, akik látták a MEZTELEN holttestet ( mennyi kínzás nyoma volt a testen, milyen típusúak, mennyi hangya, bogár lepte el, mennyire volt felpuffadva, stb,), és akik hallották Katalin betuszkolását egy autóba, illetve láttak valamilyen autót. Szeretnénk beszélni a lányt megtaláló gyermekkel, annak szüleivel, vagy a kutyás férfival, aki a másik verzió szerint találta meg a MEZTELEN holttestet! Kérjük az újságírók jelentkezését is, akik feltették hétfőn a kérdéseket a baranya-megyei rendőröknek, melyekre ma szerdán várnak választ!

A sajtótájékoztató teljes videó felvétele:

 

Forrás: http://internetfigyelo.wordpress.com/2012/07/25/bandy-katat-nem-p-laszlo-gyilkolta-meg-bandy-kata-meggyilkolasa-nem-tortenhetett-ugy-ahogy-azt-a-rendorseg-allitja/

Beküldte: Ködszurkáló