20240329
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2014 február 03, hétfő

A Fukushima-HAARP világüzenete

Szerző: exopolitikamo

Bár a nukleáris világháborút megakadályozták, folyamatosan megakadályozzák a földi emberinél magasabb erők, a szerves élet egyik legalapvetőbb alkotóelemén keresztül a planetáris mészárlás folytatódik – már nem is annyira csak a kezdet kezdeténél.

A Fukushima-HAARP világüzenete és a magyar atomerőmű-bővítés FRISSÍTVE 1.+2.

Olasz nukleáris sugárzás

Miközben Olaszország felénk eső részén még mindig észleltek nukleáris sugárzást egy bioélelmiszerben Chernobil miatt (akkor gondoljunk bele, mit fog Fukushima okozni, miután a talajvíz is nukleáris lesz) és miközben a japán Fukushima-i katasztrófa az élet bölcsőjét a halál bölcsőjévé változtatva beszennyezi az egész Csendes-óceánt, miközben egyrészt az óceánok nem ismerik egymás neveit, határait, tehát minden tenger és óceán radioaktív lesz néhány év, illetve évtized múlva, másrészt a Föld bolygó csapadékképződési rendszere leginkább az óceánokból párolgó vízből táplálkozik, tehát minden földi csapadék talán mindenhol radioaktív lesz néhány éven, egy-két évtizeden belül, és miközben bizonyítékok vannak a HAARP-keltette mesterséges 3/11-es (ezen elnevezés a New York-i 9/11 mintájára, biztos véletlenül) japán elleni mesterséges támadásra, aközben Magyarország atomerőművet bővít.

Aztán majd ha nem úgy teszi a dolgát, ahogy bizonyos erők a háttérben diktálják vagy közvetve érthetővé teszik, akkor véletlenül betalálhat egy kis geotektonikus mozgás. Amikor igazán van türelmük, akkor megvárják, amíg lesz egy valódi kis földrengés, mert a valódiaknak mindig vannak előrezgései, és akkor turbóznak rá, szemben azzal, mikor valódi földrengés hiányában lőnek, ekkor ugyanis szemet gyönyörködtető a bizonyíték a mesterséges beavatkozásra, miszerint egyszer csak, a nagy semmiből lett egy gigantikus földrengés, ami a valóságban soha sem fordul elő előjelek nélkül.

A lakosságok kivégzésének egy módjának “új” módszertana leegyszerűsítve: építtess egy atomerőművet és küldj oda földrengést. Egyszerű és könnyű. Amennyiben a Duna a paksi szakaszától lejjebb radioaktívvá válik, úgy a Fekete-tenger is radioaktív lesz, valamint egész Magyarország és Európa megkapja a magáét a lázadásért, illetve a nem totális együttműködésért.

 HAARP egy globális rendszer.Az egyik érdekes dolog, hogy ez a HAARP egy globális rendszer. Tehát sok országban vannak bázisai. És természetesen mindenki hallgat és fél. Másrészt ez egy műholdas rendszer is, tehát földi erőkkel megakadályozhatatlan (leszámítva a tudat végtelen erejét, amit ezért is nem véletlenül butítanak és rezgéscsökkentenek, amilyen mélyre csak lehet).

Ahogy Tom Bearden, aki az amerikai hadseregben kutatta a kvantum-vákuum energia (végtelen ingyen/szabad/tiszta energia) felhasználását, említi egyik videójában a Sirius Disclosure-nek interjút adva, a hidegháború idején minden ország “nuked each other one way or the other”, magyarul ellátták egymást a kölcsönös függést és kiszolgáltatottságot [az egy, mindenkitől független Birodalomnak] biztosító nukleáris támaszpontokkal vagy atomerőművekkel. És amint látjuk, az említett japán esethez még hozzávéve a szaúdi sivatagi árvizet, a Kína és India elleni HAARP-támadásokat, csak jól kell célozni. Azt meg GPS-szel nem nehéz (lásd még pl. a Thrive – Kiteljesedés (vagy “Növekedj!“) című filmet).

Érdekességképpen, New York közelében is véletlenül van egy atomerőmű, melyet véletlenül a legveszélyeztetettebbként tartanak számon az amerikai hatóságok az USA-ban.  Alfred Webre egyébként odáig jutott kutatásaiban az egyik videóinterjúja szerint, hogy a Japánban is a megszokottnál jóval nagyobb, gigantikus méretű fukushimai erőművet időutazással tervezték, ahogyan 9/11-et is. Lásd még Fukushima-ról szóló videinterjúit itt.

Az atomenergia a halál energiája, ahogyan azt jelenleg az emberiség használja. A halál urával nem jó üzletet kötni. Megszámlálhatatlan tiszta energia előállítási módszer van, amelyek ugyanilyen hatékonyak és messze hatékonyabbak. Érdemes lenne hinni az ezeket több évtizede kutató szakértőknek, mint pl. Tom Bearden, John Bedini, Walter Russell, Thomas Valone, Robert Forward, Peter Lindemann, Paul LaViolette, Patrick J. Kelly, Stanley Meyer, Edwin Gray, Oliver Heaviside, Jan Pajak, , Harold Puthoff, Harold Aspden, Giovanni Modanese, Fran De Aquino, Eric Dollard, Douglass White, Bernard Haisch, Alfonso Rueda, Adolf Schneider , hogy csak néhányan említsünk. De Washington közelében is van egy, amit már rajta kaptak biztonsági előírások sorozatos megszegésén. “Nem baj, nekünk Magyarországra kell bővítés, jó az. Nem furcsa, hogy egyetlen szó sem esik az atomerőmű-bővítés életveszélyességéről és csakis, pusztán és kizárólag gazdasági és politikai szempontokból vizsgálja mindegyik politikai erő?

A felhőket nem tudjuk arrébb lökni.

 A felhőket nem tudjuk arrébb lökni. Ajánlott oldal: seismology.hu

Micsoda véletlen is lenne, ha “Murphy szerint” (legalább őrá lehetne fogni) pont bővítés közben véletlenül lenne egy földrengés, amiért Magyarország különvéleményes utakon jár a mainstraim-hez képest. Vagy bővítés után és akkor hetekig-hónapokig nem lenne normális áram Magyarországon, grátiszként? Nem is az áram a lényeg, hanem a sugárzás. Hogy mi adnánk az ötletet? Vicceltek… Japán után?

Csendes-óceán: az élet bölcsőjéből a halál bölcsőjévé válik nap mint nap, évről évre, biztos módon. Így majd az Atlanti-óceán is. Így majd az eső, ami nyugatról érkezik és megöntözi a szántóföldeket. Jó kis nukleárisan sugárzó esővel. Hóval. Jéggel. Köddel.

 Lehetséges vajon az, hogy fontos lenne ingyen energia, kvantum-vákuum nullponti energiaforrásokra áttérni, szabadalmakon és egyéni-nemzeti felemelkedési és meggazdagodási lehetőségeken túllépve és túllátva, és ilyen végtelen energiaforrásokkal elkezdeni használni a sugárzás-megsemmisítő technológiákat, melyek évtizedek óta a megfelelő polcokban vannak?

Semmi sem lesz érintetlen idővel.

Semmi sem lesz érintetlen idővel.

 A pénzt és a nemzeti felemelkedést nem lehet majd megenni, csakúgy, mint a radioaktív kenyeret és vizet (hamar nem lesz megoldás a föld alatti vízkészlet sem).

 Izgalmas lesz majd a radioaktív köd is. Na azt szűrd meg a házi légtisztítóddal! Közösségi közlekedés? Séta? Autóba beszállás? Hazamenetel? Hogy ritkán van köd? A HAARP csodákra képes.

 Milyen “hasznos” is lesz elterelni az emberek figyelmét a megvilágosodásról, az elme, a lélek, a tudat felemeléséről, a földönkívüli millió éves civilizációkba tartozó családtagokkal való találkozásra való felkészülés fontosságáról, mindenről, ami nem a percről percre való rabszolgai és anyagi túlélésről szól, hogyha sugárzóvá teszik a bolygót. Illetve, Magyarország esetében szintén “leállítható” a láthatatlan, nagy léptékű spirituális ébredés.
“Hagyjuk csak, hadd csinálják, még csak ne is írjunk róla, ne is beszélgessünk róla, pláne ne tegyünk. Vannak fontosabb, érdekesebb, élménydúsabb, kéjesebb dolgok is, több örömmel, netán spiritualitással. Foglalkozzon ezzel más. – Mármint hogy mit tesznek ellenünk több tízezer kilométerrel arréb, lassan, de biztosan haladva”.

 Exopolitikai vonatkozású, hogy emögött ott van az is, hogy a hüllők (reptiliánusok, reptilians) már tudják, hogy lesz dimenzióváltás (hogy néhány hónapon vagy néhány évszázadon belül, az nekik a többezer éves egyéni élettartamukkal mindegy) és hogy a fény erői (lásd Galaktikus Föderáció, nem összetévesztendő a Fény Galaktikus Föderációjával és más háromtagú nevű galaktikus föderációkkal), valamint amibe az tartozik, az Androméda Tanács pozitív beavakozásáról szóló cikkeinket) már győztek, ezért utolsó céljuk a totális bosszúállás és azért még megpróbálni a bolygót minél háború-dúltabbá tenni, hogy kedvükre kiélhessék utolsó zsákmányolási kísérleteiket.

 Meg kell említeni, hogy a közelmúltban Amerikában tervezve volt egy hamis-zászlós hadművelet (ami arra jó, hogy az áldozat követi el és aztán arra mutogat, akire akar), amivel legitimizálni igyekeztek egy újabb kísérletet a globális nukleáris háborúra, hamár a Közel-keleti Armageddont nem sikerült összehozni. Ennek meghiúsulásáról Karen Hudes tett beszámolót a The ForeRunner Chronicles-nek (nyilván azóta ez a videó lekerült az Internetről, de ha valaki megtalálja, hogy Karen valamely más videójában is említi, fb-on írja meg). 
A sűrűn lakott szárazföldi Amerika helyett az amerikai hadsereg megbízott tisztjei a Csendes-Óceánban robbantották fel az atombombát, ennek sugárzása éri hónapok óta Alaszkát és Kaliforniát (kiegészítve a Fuk-U-shima felől érkező tengeráramlatokat). Több, mint 200 tisztet gyorsan el is távolított Obama parancsszegésért, súlyos bűntettükért, amiért sikerrel megelőztek egy false flag event -et (hamis zászlós hadműveletet), amivel a hadügyi-ipari-titkosszolgálati-földönkívüli komplexum kiprovokálhatott volna tetszőleges ország elleni (gyaníthatjuk, hogy mely országok vagy mely országok vélelmezett tengelye lett volna ez) újabb 9/11-szerű globális média-hadügyi-politikai összefogást, ami természetesen globális atomháborúban végződött/kezdődött volna, hogy mind a világtenger, mind a világszárazföld sugározzon a haláltól.

Feljegyzett sugárzásészlelések a világon. netc.com

Feljegyzett sugárzásészlelések a világon. netc.com

 Emögött természetesen felszínesen szemlélve a Föld népességének csökkentése áll, valós mélységeiben szemlélve a sötétség önkifejezése a Fénnyel szemben, továbbá a következők: a hüllők számára optimálisabbá tenni a bolygón a körülményeket a végső kizsákmányoláshoz; végső bosszút állni az emberiségen, amiért folyamatosan meghiúsul a hüllők globális terve az emberiség Fényt szolgáló tagjai miatt is (lásd pl. David Icke Ébred már az oroszlán c. magyarra lefordított megaeőladásait, ill. megújult weblapját, vagy David Wilcock-ot vagy a globális leleplezés más világhírű tagjait és csatornáit, pl. Project Camelot); ill. mert az emberi lelket nem sikerült rabigába dönteni (ami a legeslegvégső szintű alapvető célkitűzése a sötét erőknek a kezdetek előttől fogva); ill. az is áll emögött, hogy a Fény erőin (Androméda Tanács és a Forrást a Fény szempontjából szolgáló civilizációk) bosszút álljanak, a számukra becses és lelkei legbelsejében a legmagasztosabb istenit hordozó emberiségen keresztül, amiért galaktikus terveik is kudarcba fulladtak; ill. a dimenzióváltást minél nehezebbé tenni, hogy a legkevésbé se pozitív lehetőségek előmozdításán járjon az emberiség, úgymint földönkívüliek létének leleplezése, globális maffia leleplezése (hadügyi-ipari-titkosszolgálati-földönkívüli-egyházi-média stb. komplexum), tudatváltás, spiritualitás, globális összefogás, rezgésemelés, direkt demokrácia, új szociális formák (zöld közösségek), újfajta világpénzrendszer, helyi pénzek/kiegészítő pénznemek.

 Globális összefogást valamilyen formában remélhetőleg fog hozni Fukushima, hiszen éheztető-szomjúhoztató globális probléma lesz, talán ezért is lett megengedve odafentről. A fontos az lesz, hogy ez ne legyen hijack-elve (eltérítve) egy Egyközpontból irányított, demokratikusnak beállított, diktatórikus, antihumanista-technokrata világrendbe. Remélhetőleg az évtizedek óta titkolt technológiák létének leleplezését és ezek szabadon eresztésének tömeges civil követelését is fogja végre okozni (felülemelkedve a nemzeti versenyképesség és nemzeti gazdasági előnyök alacsony gondolkodási szintjén).

Nukleáris világtenger. Biztos Dél-Amerika alján nem megy tovább az Atlanti-Óceánba, onnan meg a Földközi-tengerbe, Biztos nem lesz belőle eső, ami az Atlanti-Óceán felől Európa keleti része felé áramlik a havas fennsíkok és a Fekete-erdő felé? (kattintásra nagyítható)A fukushimai világkatasztrófa magasabb szintről nézve egyben végső bizonyíték is a felemelkedésre (tehát nehogy pesszimisták legyünk, viszont tetterőnk emelkedjék), mert tehát ez már a végső pusztítás eszköze. Amikor már a sötét oldal tisztában van vele, hogy neki már minden mindegy, már mindent el fog veszíteni, és így amikor már csak a végső mértékű ártás, az időben utolsó maximális ártás az egyetlen megmaradt cél és “a hazugság a sírig”, akkor ez már a biztos jel a pozitív multidimenzionáls és isteni erők győzelmére. Nem lesz szerencséjük a negatív erőknek, bár lesznek áldozatok, de a Fény fog győzni (a hernyó is, mikor bebábozódik, “minden baja van”, moccanni sem bír, minden sejtje átalakul, a végén kitör a “kalitkából” és utána lesz csak belőle egy szabad új faj).

Nukleáris világtenger. Biztos Dél-Amerika alján nem megy tovább az Atlanti-Óceánba, onnan meg a Földközi-tengerbe, Biztos nem lesz belőle eső, ami az Atlanti-Óceán felől Európa keleti része felé áramlik a havas fennsíkok és a Fekete-erdő felé? (kattintásra nagyítható)

 Ugyanis erről szól az egész, nem anyagi dolgokról, nem pénzről, még csak nem is igazán hatalomról, hanem hogy ezen univerzum/multiverzum két pólusának képviselői közül melyik érvényesíti a saját pólusát a végsőkig. Drábik János is egyik könyvében (Emberközpontú Világrend) megfogalmazta, hogy a Földön a jó és a rossz harcáról van szó valójában.

 Meddig terjed a mesterséges vakság? Mikor lesz a nyílt titokból hivatalosan elismert köztudás? Mikor szűnik meg az időjárás-földrengés-tudatbefolyásoló fegyver HAARP-ról való hivatalos hallgatás? Mikor tanulnak más országok Japán és a világ katasztrófájából? Mikor győz az igazság és az élet szolgálatának preferenciája a hazugság és az ön-halál-hozás felett? Meddig tartanak a rejtett nagyalkuk?

Mit teszünk a gyermekeinkértMit teszünk a gyermekeinkért? Látjuk-e a fától az erdőt?

Teszünk, vagy szemet húnyunk? “Majd az ő generációjuk megoldja…valahogy” – csakhogy ez ebben a generációban lesz! “Pech, ez van. A szerződést már megkötöttük/én csak kisember vagyok, más NINCS, mint a nukleáris energia/minta mit a “nagyok” akarnak. (szándékos betűhiba)” (?)

Aztán azon csodálkozunk majd, hogy törvényi erővel egyik napról a másikra vagy törvény nélkül szép fokozatosan nem lesznek kaphatók a radioaktivitást mérő Geiger-számlálók, melyet bárki megvehet, vagy éppen a jód tabletták (hacsaknem azok pont kaphatók lesznek, mert az árutőzsdések jól long mennek a jódra és a származtatott papírjára és jól felpumpálják).

Érdekes is lenne radioaktív Dél-amerikai banánt találni a helyi hipermarketben.

Vajon háborúk fognak dúlni a jódbányákért és a vízkészletekért? Vajon olcsóbb lesz háborút lefolytatni, mint lefúrni a sivatag mélyére vízért (plusz a “nemzetek”/nemzetek fölötti szerveződések jogi/parlamenti képviselői megkapják a háborúért a jattot)?

Vajon érdekli-e ez azokat, akik bankokat és kormányokat uralnak?
A nagyobbik fajtájukat nem érdekelné, mert ők költöznének a Marsra. Exopolitikai kutatásokból tudhatjuk (lásd Laura Eisenhower beszámolóját az ÚjVilágTudat oldalán,
ezen az oldalonA bolygónk mennyország lehetne. Minden technológiánk megvan. A “birodalmi” emberellenesség és a “kisfeltalálói/nemzeti” kapzsiság fiókjaiban. Vajon segíthetne egy újfajta, globális gondolkodás? (kattintásra nagyítható) és a második részt itt ), hogy már évtizedek ott vannak amerikai vállalati bázisok a Marson (lásd még Andrew D. Basiago beszámolóit is a ProjectMars és a ProjectPegazus oldalain). Persze a fény erői nem fogják őket engedni, ha interdimenzionális idő-tér ugrást akarnak végrehajtani, akkor sem.
A kisebbik típusúakat viszont érdekli majd, mert akárhova mennének majd nyaralni, vagy bunker-palotákba lakni, minden sugárzó lesz: a pára, a köd, a talajvíz, az esővíz, a mélykúti víz idővel, az élelem. Amikor már az ő gyermekeik, születő unokáik is megkapják a diagnosztikát, akkor fognak elgondolkodni, hogy a gigantikus vagyonukkal még tenni is lehetett volna valamit: kutatásoknak utánajárni, támogatni, túlhaladni a szabadalom-rögeszmén (ráérnek akkor perelni egymást az elmaradt szabadalmi-bevételek alapján történő mesés meggazdagodás elmaradása okán, amikor már senki nem lesz életben a bolygón, főleg még a busás vagyonuk leendő lehetséges örököse sem, vagy sugárzástól érintetlen helyek, ahol a vagyont elkölthetnék).

 A bolygónk mennyország lehetne. Minden technológiánk megvan. A “birodalmi” emberellenesség és a “kisfeltalálói/nemzeti” kapzsiság fiókjaiban. Vajon segíthetne egy újfajta, globális gondolkodás?

Nukleárisan sugárzó teljes csapadékképződési és -tárolódási rendszer. Ígéretesnek látszanak Mehran Tavakoli Keshe kijelentései is a sugárzást semlegesíteni tudó technológiáját illetően, melyek megoldást jelenthetnek, persze ő is szabadalmaztatta felfedezéseit (amit ha azért tett, hogy mások ne zárhassák el őelőle a saját technológiáit, akkor jól tette), ugyanakkor az az érdekesség, hogy ő is húzza az időt (vagy csak jól gondolkodik stratégiai időzítés szempontjából). Azt viszont jól tette, hogy technológiái szabadalmait sok-sok országgal megosztotta (nyilván Magyarországról nem vettek részt azon a rendezvényen, amikor ez megtörtént, de pl. Olaszország (a Vatikán) és Irán, az USA, Japán, Oroszok megkapták).

Az általában ismert és hivatalosan elismert történelemben az UFO-aktivitás Hiroshima után nőtt meg, amivel “kigyulladt a piros zászló a bolygó felett”: “a gyerekek a farmon megtalálták a gyufát”. A materialista, vallásos-materialista és spirituális materialista szemszögükből is kifolyólag pedig fel sem fogják, hogy más dimenziókat is veszélyeztetnek ezzel, de elsősorban a teljes planetáris flórát és faunát, amelybe ők maguk is beletartoznak.

Vajon fontosak a Földön túl élőktől mérnökileg visszanyert, visszafejtett technológiák? Fontos a velük való kapcsolat? Fontos az exopolitika?

Fukushima hírei Alfred Webre által összegyűjtve bizonyítékokkal: EcologyNews.com

További érdekes hírek: GlobalResearchReport.com

Ausztrália és Hawaii se lesz már hamarosan turisztikai célpont. A sok gyönyörű tengerpart, melyről mindenki álmodik, legyen az Karib-szigetek vagy ausztrál tengerpart, Csendes-óceáni szigetvilág meseszép kincsei (pl. Bora Bora), mind-mind radioaktívak MÁR MOST.

Ausztrália és Hawaii is sugárfertőzott.

Ausztrália és Hawaii is sugárfertőzott.

Bora Bora álomszép vize már most a totálisan radioaktív övezetben fekszik. Hogy nem beszélnek róla? Miért tennék?

Bora Bora vize már most radioaktív. Vajon van olyan ember, akinek pénzügyileg érdekében áll, hogy ne beszéljen erről?

 

FRISSÍTÉS – KESHE ÚJ VIDEÓJA

 

Mehran Tavakoli Keshe bemutatta a radioaktív sugárzás tisztítására alkalmas találmányainak működési elvét a gyakorlatban!
A videó beágyazását érthetetlenül letiltották, de ide kattintva tudod megnézni:
 https://www.youtube.com/watch?v=4f02CcnHjSk és a fb-oldaluk. Lásd még: LiveStream.com/KesheWorksop

Ide kattintva tudod megnézni: https://www.youtube.com/watch?v=4f02CcnHjSk

Lásd még: LiveStream.com/KesheWorksop

FRISSÍTÉS 2

Az alábbi táblázat a Steven Greer által alapított The Orion Project új oldaláról, a SiriusDisclosure.com Free Energy aloldalából hivatkozott blogs.FAS.org -ról van, egy 2010-es hírközzététel alapján, ami azonban az évre-kész táblázathoz vezet, ami azt tartalmazza, hogy az Amerikai Szabadalmi Hivatal évről évre hány beadott szabadalmat nyilvánít az 1951-es Találmány Titkosítási Rendelet alapján “nemzetbiztonságra veszélyesnek”, azaz zár el az emberiség elől. Nyilván itt “nemzet” alatt nem a népre kell gondolni, és főleg nem az amerikai népre: biztonság alatt az irányító elit fajának (hüllők, sötét erők) “nemzetére” érdemes inkább gondolni, félig viccesen szólva.

					2009		2010		2011		2012		2013
Total Secrecy Orders in Effect		5081		5135		5241		5327		5445

Tehát évről évre több, mint 100 szabadalommal nő az ötezres nagyságrend, amik le vannak tiltva.

Ekkor még nem említettük azokat a vállalatokat, melyek a hadi ipari komplexum óriásai, ezek ugyanis saját céges fejlesztésként megfelelően el tudják titkolni a tudást, nincs szükségük hozzá szabadalmi hivatalra, ill. a többszázezer évvel fejlettebb technológiákról még a cég bizonyos részlegei (a részlegek többsége) sem tudhat, nemhogy egy állami intézmény alkalmazottai (ez a compartmentalization elv, így készült a Hiro-shima-i atombomba is úgy, hogy százezer ember dolgozott rajta, és senki nem tudta, hogy ténylegesen egy leendő bombán dolgoznak Japán és a bolygó ellen).

A néhány sorra alábbi cégeket a SiriusDisclosure egyik interjúalanya említi felfedésében, rögtön a videó első néhány percében (említ több olyat, amik azóta fúzionáltak, azok itt szerepelnek).

Ezek a világ legnagyobb, “amerikai” halálgyárai, melyek atom-tengeralattjárókat, drónokat és más, kizárólag pusztításra alkalmas eszközöket gyártanak olyan technológiákat is felhasználva, melyek az Életet, a Föld és az emberiség jólétét és mostmár inkább puszta túlélését is szolgálhatnák, hasonlóan ahhoz, amikor a világháborúk idejére az autógyárakból hadigyárakat alakítottak, ugyanúgy ma is a fegyvergyárak (legalább egy része) az életet szolgáló eszközöket is termelhetne (hasonló elgondolás alapján lett a II. világháború után a brit egészségügyi ellátórendszer is ingyenes: ha háború idején volt pénzünk halált osztani, akkor háború után azt a pénzt felhasználhatjuk az életre):

General Dynamics GeneralDynamics.com ,
Lockheed Martin LockheedMartin.com és Lockheed Martin Skunk Works (Steven Greer kedvence) ,
Northrop Grumman NorthropGrumman.com ,
McDonnell Douglas (egyesült a Boeing-gel, a Boeing név alatt működik tovább),
Boeing Boeing.com ,
Rockwell International RockwellCollins.com ( a légtér-világűr és a védelmi üzletágak csomagját a Boeing-nek adta el)
Honeywell HoneyWell.com (egyúttal a világ egyik legnagyobb építővállalata is, velük csinálják az olyan ügyleteket, melyekről pl. John Perkins IMF-leleplező beszél Confessions of an Economic Hitman c. könyvében, melynek magyar fordítása itt is kapható, ill. a Thrive – Kiteljesedés, Növekedj c. filmben is megtekintheő, amiből a magyar rövidklipje itt látható, rá kell kattintai a fogaskerék melletti ikonra a magyar feliratért. Magyaroszágon így épülhettek az autópályák: hitel az IMF-től (ami mint tudjuk, Amerika Kincstára valójában, az a pénz külföldi építővállalatokhoz, amik végül IMF-hez kötődő banknál vezetik a számlát, így a kölcsönadott pénz soha el se hagyja Amerikát, de aztán a kamatot – ami nem is áll rendelkezésre a gazdaságban – a bennszülöttektől kell kiszedni – a logikai menet folytatása Szaúd-Arábia példájával a videóban – hála istennek, hogy a külföldiek szerint sikerült az IMF-től megszabadulni – Magyarországon ugyanis nemigen említették, hogy ezzel Magyarország a világ talán egyetlen kézen is megszámlálható országainak egyikévé vált – és itt visszatérhetünk a mesterséges földrengés lehetőségéhez),
Allied Signal Corporation (megvásárolta a Honeywell-t, a Honeywell név alatt működik)

Alfred Webre, az Exopolitics.com írója és a Fukushima-val mélységesen foglalkozó EcologyNews.com írója szerint ”Ők a földönkívüli, hadügyi, ipari komplexum – mindegyikük foglalkozik földönkívüliekkel.”

Név szerint ezek a vállalatok lennének a legnagyobb vesztesei a Fukushima-i világkatasztrófa következményei feltisztításának, az olaj-pénzügyi szektor mellett (ezek mind 1 csoportot alkotnak, ahogyan Karen Hudes világbanki leleplező nemrég célzottan a magyaroknak adott beszámolójából is arra már megerősítést kaptunk), illetve ahogy erről a Sirius c. film is a világon elsőként a legátfogóbban beszámol (VilágHelyzete cikke és a magyar videó a linket túl).

Ez a tanulmány a Swiss Federal Institute of Technology in Zurich (röviden ETH Zurich, Eidgenössische Technische Hochschule) egyetem hallgatójának egy angolnyelvű disszertáció alapján készült el, az adta hozzá az ötletet. A tanulmány itt olvasható angol nyelven: http://arxiv.org/pdf/1107.5728.pdf , mely a Cornel University Library e-médiatárán található.

 A kérdés: mit tesz az egyéni ember? Miért?

Ez az írás Magyarország tekintetében csupán csak vélemény, fikció, nem jóslás, ne tessék ide mutogatni, hogy ez az írás okozta, ha megtörténik. Tanuljuk már meg végre a 21. században, az információ korában, hogy nem a tükör a valóságért a hibás, nem a hírhozó az elkövető. Minden valósággal való egybeesés a puszta merő véletlen műve.

 

Hozzászólás  

#2 atomerőműGyulabácsi 2016-01-04 18:58
Az olaszországi sugárzás a volt jugót csökkentett uránnal bombázó NATO miatt van.
Amit nemes egyszerüséggel Paksra akartak fogni!
#1 5213, Szapárfalu, Angolkert út 2/Akovacs.laszlo 2015-09-21 20:34
III.VH Atomfegyverek. (Úgy tűnik, hogy Fukusima nem volt fehér holló.)

Nem a gorbacsovi peresztrojka, hanem az internet világának megnyílása révén láttak napvilágot azok a hírek, amelyek teljesen más megvilágításba teszik az atomfegyverek sorsát a világban.

1. Két – részben fedésben lévő – orosz forrás is egyetért abban, hogy az atomfegyvert nem az amcsik, hanem a németek fejlesztették ki. Mivel elég nagy felzúdulást váltott ki a történet az orosz olvasóközönség körében, hisz sérti a nemzeti önérzetüket, s mivel a szerző más egyéb írása nem hagy kétséget (orosz) hazafias érzelmeiről, valószínűleg igaz történetről van szó. A németeknek a II-VH végére sikerült három db kísérleti atomrobbantást megvalósítaniuk – kisebb töltettel -, a legutolsót 1945. március 25-én (Boldogasszonykor). Tehát igaz volt a németek állítása a csodafegyverről (Wunderwaffen). A tudóst Van Ardenne professzornak hívták (s a németek a névmágia alapján ezért indították legutolsó ellentámadásukat épp az Ardennekben), akit a vesztes németek nehézvízzel s az egész kísérleti laboratóriummal együtt Moszkvába küldtek. A megmaradt 2 db atomfegyvert az amcsiknak adták, hogy a két nagy győztest egymásnak uszítsák. Az egyik változat szerint (ant-63.livejournal.com: az illető gyakorló büntetőjogász, már 2012-ben megjósolta a 2014-es ukrajnai háborút) az orosz kutató professzornak minden nap jelenteni kellett Berijának, hogy haladnak a kutatások. Berija pedig vitte az eredményeket a moszkvai amcsi követségre. Durva, nemdebár? Na ennyit Teller Edéről, a „magyar” tudósról.
A másik változat szerint a németeknek a háború utolsó napjaiban U-boottal (tengeralattjáróval) sikerült az atombombát kijuttatniuk Japánba, akik az egyik koreai szigeten sikeres atomrobbantást hajtottak végre. Ezért volt sürgős az amcsiknak, hogy mindkét töltetet a japánok ellen vessék be.

2. A fenti utólag nehezen ellenőrizhető adatoktól függetlenül ma senki sem vitatja: az atomfegyverrel rendelkező hatalmak 1959-re annyi töltettel rendelkeztek (200 nagyváros elpusztítására alkalmas mennyiség) , hogy kölcsönösen elpusztíthatták egymást. Az is tény, s a SZU kísérletek helyszínei (v.ö.: ant-63.livejournal.com) bepöttyözik az egész SZU területét. Erre csak a szándékos népirtás szándéka lehet elfogadható magyarázat. Ez utóbbival összhangban van, hogy a SZU-ban kezdettől fogva gyakorlatilag a teljes orosz értelmiséget módszeres (jó, ha „csak” munkatáborokba küldték).

3. Kungurov, a történelemhamisítások felderítésével foglalkozó amatőr kutató beszámol arról az atomtámadásról (1962), amely az édesapja is áldozata volt (túlélte). S videóját nézvén bárki eldöntheti, hogy nem hazudik. Kungurov állítja, hogy a kutatási eredmények szerint 1962-63-ban a karibi válság során bevallott 1000-1000 atomkísérlet kicsit sok kísérletnek. Atomháború volt. Mielőtt megütköznénk, gondoljunk csak bele, Hirosima ma virágzó város, illetve, hogy milyen kifinomult történelemhamisítási módszerek (agymosás) vannak. S magam sem hinném el, ha Kungurov állítása nem oldana meg egy nagy-nagy rejtélyt. Amcsi szabadságharcosok (internetről) maguk leplezik le a „világkormány” álmát dédelgető titkórosokat, felsorolják: az USA-nak rossz híre van (bad track record) („a légiótól” megszállva): mindig maga kezdte minden háborúját, de azért úgy beállítva, mintha megtámadták volna. (Nixon később el is ismerte a Tonkin-öbölt, Vietnámban, Irakról is kiderült később, nem is volt tömegpusztító fegyvere. A tavalyi maláj gép dettó.) A sorból kilóg a Disznó-öbölbeli válság, mert „az utolsó pillanatban sikerült megakadályozni a kirobbanását”. A jelek szerint mégsem, s az USA hadviselési logikája szerint pedig egyértelmű: ők kezdték. Kungurov szerint főleg Szibéria volt érintett (Irkutszk), pl. a szibériai települések közül nagyon sok csak az 1970-es, 1980-as években kezdődött. S senki sem érti, miért. Ez a magyarázat arra is, hogy miért van hatalmas Kennedy-kultusz az USA-ban s titkolózás az életéről s a haláláról.

4. Orosz atomfegyver-szakértő bizonyította be az elporladó antennák felvételei alapján, hogy a WTO-központ felrobbantásánál (2001 szept.) korlátozott erejű termonukleáris fegyvert vetettek be. Úgy, hogy észre sem vettük. (Rengeteg a rákos beteg.)

5. Nemcsak Csernobil volt, hanem volt ahhoz hasonló atomerőmű-robbanás az Uralban is, amiről semmit sem tudunk. A 2004. karácsonyi thaiföldi „nagy csobbanás” (több százezer halott) is csak úgy „mihez tartás végett” volt. (Bizonyíték: Somogyi (az akkori magyar KÜM) virágnyelven megfogalmazott nyilatkozata is.) Az amcsik továbbá korlátozott atomfegyvert vetettek be egy lakodalom ellen is: hogy berobbantsák az afgán barlangrendszert. A sor hosszú. Az amcsik (a „légió”) nem kispályások.

6. A leghajmeresztőbb mégis az a változat, miszerint Nagy-Tartárország pusztulását is atomfegyver okozta. Mielőtt bárki is kinevetné Kungurovot, a bizonyítékok magukért beszélnek. Az egész földet heges sebek (atomkráterek) borítják. (Kungurov feltárta.) Szahara a középkori térképeken tele volt folyókkal s óriási emberek lakta városokkal. Ma már csak egy 4 km-es kráter van a helyén (tökéletes kör, amelyet nem hozhatott létre meteor, csakis termonukleáris fegyver), amely fél Afrikát kilőtte. (Az erdőállomány Szibériában csak 200 éves. 1816-ban dokumentáltan atomtél volt az egész északi féltekén). Honnan volt akkor atomfegyver? A kézenfekvő válasz: az ide-oda ugráló északi sark jégpáncélja korábbi fejlett civilizációk fegyvereit befagyasztotta, s valakik (na, vajon kik?) a kiolvadó jég alól (pl. Amerikában) megtalálták. Eleve rengeteg bizonyíték van arra, hogy a XVIII. században a műszaki fejlődés magasabb szinten volt, mint ma. Ezeket a szomorú tényeket mind-mind ellenőriztem. Bármennyire hihetetlennek tűnik is, sajnos 99 %, hogy az oroszok nem tévednek. Ez nem sci-fi: igaz valóság. Jó, mi? K.L.

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások