Print this page
2014 március 19, szerda

Vayk-nak írták, Kárpátaljáról

Szerző: Laci

István bátyám, minden rendben, nincs egyenlőre nagy gond, csak hivogatják a mieinket a seregbe, és a Szvoboda meg a Jobb szektor rá tette itt már a kezét mindenre, a Magyar városi vezetéstől kezdve, a városi tanácsig, a városi tanácsban már egy Magyar ember sincs, Magyar város létére.

Aktívabbaknak kellene lennünk, de félnek a Magyarjaink, és sok itt a birka is, és az olyanok is, akik 2-kapusok. Következőket írtam barátomnak, hogy az lenne a javaslatom, hogy falusi Magyarjainkban több a nemzetérzelmű, és bátrabbak is, mint Beregszász 1-sei. Ezekből nekem össze kellene kovácsolni kezdetben egy békés tüntetést, Beregszász bátrabbjai is oda állnának, a többi szerintem menne mint a lavina. Szerintem feltudnál szólalni abban, hogy nem sírni akarunk Magyarország felé segítségért, mivel nem is kértünk segítséget, de jól esett volna az a tudat, hogy a Magyar ember ki áll és minimum hangot ad Magyar testvéreiért, ha mást nem is!

Emlékezzél vissza, Magyarország mit művelt a Májdán idején, tömegesen tiltakoztak, felvonultak, stb...., mások érdekeit képvíselve, egy olyan nemzetért, akihez semmi köze nincsen, de Kárpátaljáért, a Magyarokért senki egy szót sem tett. Mi lesz, hogy lesz? Kérdem én, vagy akkor kell reagálni, ha vannak már áldozatok, meg kel várnunk azt, hogy legyen?

De az volt a legütősebb, amikor Magyar képviselőt küldtetek a Tyágnebob-hoz a Szvoboda párt fejéhez, akikkel folyik a harcunk a II világháborútól a mai napig, akik Magyar gyűlölők, és Magyar gyalázók, akik minden emlékművünket megrongálnak, Verecke stb...., és fáklyás felvonulásokat szervez ellenünk, azt harsogva, halál a Magyarokra, és Magyarország ezeknek felajánlja a segítséget, és támogatását, hát ezen sz@rtam be a legjobban. Köszönjük Magyarország!

A Budaházy -nak üzenem, vannak emberek, mint személy szerint én is, várnám a tanácsát mit tegyek, vagy hogyan? Ha arról lenne szó, lehetne innen belűlről ezeket gyengiteni, késziteni a terepet, de oda a bézbollűtő kevés. Budaházy 1-ben tévedett a sereggel, mert nem 6000-ről van szó, jóval több több, mint 55000 volt, most, amióta elkezdődtek a behívások, megint 50 ezer önkéntes, ami már százon felül van, és tovább még ötvennel akarják a nacionális gárdát ki egészíteni.

Nos, itt azért annál komolyabb a helyzet, és nem számolt még a jobb szektorral sem, ezeket lassacskán belülről lehetne gyengíteni, de oda fegyverek kellenek, én a tökös részét biztosítanám, katonai tapasztalatom is van, mivel lehúztam 7 és fél évet.

Köszönöm azoknak a Magyaroknak, akik tényleg gondolnak ránk a mai napig, és remélem, hamarosan tudunk egyesülni!


Laci