Print this page
2017 július 14, péntek

Magyar Jövőnk

Szerző: v Kövér György

Sajnos a társadalmunk politikailag aktív részének többsége képtelen megérteni, hogy a mostani pártrendszeri államigazgatás elavult, ugyancsak mint a mai értelemben vett demokrácia.  Minden ország, minden nemzet más demokráciát, más mértékű szabadságot igényel, olyat ami megfelel a saját nemzeti, másokétól nagyon is eltérő mentalitásának, jellemének.

Magyar jövöTársadalmunk túl van politizálva, csak pártokban képes gondolkodni. Depolitizálásra van szükség…  Ideje megérteni, hogy pártot egy kis csoport hoz létre egyetlen céllal: a hatalomhoz jutni, s ily módon megteremteni első sorban a saját szűk körének a gondtalan kényelmes létét.  Amikor bármelyik ember felelősséggel tartozik a döntéséért, a hibás döntések akár koldus botra juttathatják családját, sőt akár szabadságvesztésre is,  a politikust, a „csinovnyikot” senki nem vonja felelősségre. Hány elhibázott ÁRTALMAS döntést , határozatot hozott MINDEGYIK kormány(!) és hány politikust vontak felelősségre, hányat büntettek meg?! Sőt mentelmi jogokkal kedvezményekkel és meg nem érdemelt juttatásokkal, kiváltságokkal bástyázták körül magukat, amit szinte lehetetlen bevenni, annyira sikerült “bepalizni” még a gondolkodó embereket is, elhitetni a saját igazukról… 

Az emberek tudatát, viselkedését, az egymás közötti kapcsolatokat nagy mértékben az érzelmei határozzák meg. Az érzelmek, az emóciók akár hosszú időre is elbéníthatják az agyunkat, kikapcsolják a józan gondolkodást.

A mindenkori kormányok, a pártok, ügyesen kihasználják ezt és sikeresen hatnak az emberek érzelmeire. Tökéletesen elsajátították a közvélemény manipulálás fortélyait. Meglovagolnak, felnagyítanak egyes problémákat, igyekeznek félelmet kelteni az emberekben, s elnyerni azok elismerését, hogy lám, milyen hősiesen, milyen áldozatok árán megvédik az érdekünket. A médiakészségesen örömmel felkapja a témát, hisz szenzációhajhász, sokáig „lovagolhat” a problémán. Néhány utóbbi példa. Egy ideig másról sem hallottunk csak arról, hogy nem hagyjuk Brüsszelnek beleszólni a mi Rezsi ügyeinkbe. Ezen kívül más probléma nem is létezett, Mintha csak ez foglalkoztatna minket. Aztán jött ez a migráns hisztéria. Én már kívülről ismerem az összes tolakodó fülbemászó szöveget. Gondolom, e problémát diplomáciai úton, tárgyaló asztalnál, szűk körben szakembereknek, szövetségeseket keresve, együttesen kell intézni. Az EU hatalmat bitorló vezető személyek fittyet hánynak a népünk véleményére.(de a saját népük véleményét sem tartják tiszteletben!) Most újabban milyen kapóra bukkant fel a Soros György! Ezzel kapcsolatban jut eszembe találó szólás: félek kinyitni a csapot mert abból is az folyik.” Talán ha nem oly sűrűn hangoztatnánk ezt, akkor hatásosabb lenne. És még egy. Annak idején a szovjet vezetés szüntelen háború veszéllyel riogatta a népet. Ily módon sikeresen elvonták a figyelmet az égető problémákról. A túlnyomó többség reagálása: nem számit, hogy szinte minden hiánycikk – az a fő, hogy hála vezetőinknek, megmentenek minket a háborútól…És most legújabban az EU azzal kezd riogatni, hogy Oroszország készül megtámadni minket(ilyen badarság !). Védelmünkre NATO bázist kell létesíteni, fenntartani azt, a drágább USA fegyvereket vásárolni, s ezzel növelni a hadiparuk fejlesztését, emelni NATO tagdíjbefizetéseket a mi adófizetőink rovására.

Egyes égető problémák háttérbe szorulnak.

Az embereket elsősorban a mindennapi személyes, ezután a munka s lakóhelyi problémák foglalkoztatják. A növekvő orvos és szakember elvándorlása jobban izgatja, mint a Brüsszel véleménye/nyomása. Azt is szeretnénk megtudni, hány ezer migráns tartózkodik (élősködik rajtunk) várakozva a sorsuk eldöntésére. Jó lenne, ha egy szerény közepes adottságokkal rendelkező személy (Mészáros) elmondaná miként lehet fénysebességgel milliárdossá válni. Hisz sok sikeres vállalkozó megossza a tapasztalatait. Ezt átvenné a pénzügyi és a gazdasági minisztérium. Gondolom, ily módon növelhető lehetne a költségvetés bevétele. Talán sikerülne, ha nem is megállítani, de lelassítani a kivándorlást. Nem oly rohamosan magyartalanodna Magyarország.        

A döntéshozók  elsősorban  a saját pozícióik megőrzését tartják szem előtt, esetleg a párt érdekeit, ami messzemenően nem egyezik a nép, a Haza aktuális  érdekeivel… A jelenlegi „demokratikus” pártrendszeri államigazgatási  formula  csődöt  mond.  Elavult, nem felel meg mai realitásoknak, az új kor kihívásainak. Ezzel talán ma már mindenki tisztában van.Hol a kiút? Újat, mást kell kitalálnunk.

Hál’ Istennek,  Hazánk nem szűkölködik kiváló, okos koponyákban, akik nem közömbösek nemzetünk jövője iránt. Megalakult egy (NemzetEgyesitő Mozgalom), ami mint NEMpárt lett hivatalosan bejegyezve. Feladatunk többek közt: létrehozni olyan igazságos államigazgatási rendszert, ahol nem a pártokrácia határozza meg a Nemzetünk sorsát, hanem valóban maga a Nép. Utópiának hangzik? Pedig nem az. Konkrét, reálisan kivitelezhető programot dolgoztunk ki. Érezzük, tudjuk - megérett a társadalmunk. Itt az ideje a bevett szemlélet gyökeres változtatásokra.

Addig is kezdetnek de jó lenne, ha a Kormányfőnk a rá jellemző következetességgel és bátorsággal megszabadulna a sok felesleges haszonpolitikustól (az államapparátus triplájára duzzadt), és a burjánzó korrupció kiírtásának az élére állna. De a párton belüli némi tisztogatást is jó lenne elkezdeni. Frissiteni.  Legyünk e kérdésben is útmutatók. Továbbá is támogassuk a Miniszterelnök rendithetetlen kemény kiállását a függetlenségünk, a Nemzetállamunk megörzéséért.. Az államunk legyen valóban a MAGYAROK ORSZÁGA.

Summa- Summarum. Egyesülve fordítsuk minden erőnket, akaratunkat, tehetségünket, arra, és csak azon dolgozzunk, hogy népünk végre magára találjon, megtanulja elválasztani a hazugságot az igazságtól, és legyőzve az akadályokat naggyá tegye Hazánkat…

v. Kövér György