Print this page
2020 február 09, vasárnap

A látszatra játszó "politikusaink"!

Szerző: Zoli

Gondolataim... Nézzünk már ott is szét ahol nem a megvezető agymosásra szánt kamerákkal járnak, hogy azon keresztül mutassák meg továbbra is nekünk a "tutit"! Ott ahol pásztorpapának, vucskógazdinak megsúgja a szíjcsináló bácsi meg Orrr/Bán, hogy a csonka "birodalomban" is csak (politikailag) láb-alatt vannak, lennének a délvidéki magyarok ezért úgy gondolták jobb ha többszörösen felgyorsítják az eddigi "magyar-hígítási terveiket".

Gyorsítaniuk kell a határ menti még MAGYARnak látszó falvak, városok hígítását amire mindkét országnak nagyon nagy szüksége van. Erről beszélt Vulin Sanyi (Alexander)-bácsi is csak érteni kell belőle!

Azt mondta az odautaztatott védelmi miniszter a sajtónak: "valakik" megsúgták a "migránsoknak" ....

Ezek a megsúgók pont Ők voltak. A bevándoroltatott csőcseléknek, Vulin ügynökei terjesztették a suttogó hadjáratot hogy a magyar határ megfog nyílni. Tették ezt mind "jó szomszédi kapcsolatok keretein belül" amit előre meg is kellett tárgyalni hogyan vezessék le, hogy a résztvevők (úgy a szerb mint a Mon részröl) inkább valamennyire "hősök" legyenek ebben a látszatos játékban, de még is megint csak a délvidéki maradék magyarság legyen az rejtett elszenvedője..

Ezt tárgyalgatták meg, erre kellett a mind-gyakoribb diplomáciai dörgölődzés a lehető legmagasabb szinten a bűvös spanyolfalak mögött.

Tudva lévő, hogy már "mély Szerbiában" is elégedetlenkedik a szerb lakosság és mindjobban növekszenek a bevándoroltatottak elleni tiltakozások ezért kell, kellett megegyezni a vajdasági magyarság feje felett e két államnak és a magyarságot eláruló pásztorista VMSZ-nek, hogy ezt hogyan vezessék le úgy, hogy ez azért mindhárom fél felé jót is mutasson. Így született meg ez a mostani forgatókönyv. "Migránsok" áttelepítése Szerbiából Vajdaságba elvakított maradék magyar és délvidéki más nemzetiségű lakossági tapssal.

Mindenki jó jár. Szerbia fellélegezve mehet a választások felé Magyarországnak sem kell tartani az ébredező délvidéki magyarságtól mert a szerbek és a bevándoroltatott bandák elűzik, először is a másképp gondolkodókat onnan. Aki nem a VMSZ-es pásztorféle családi vállalkozást dicsőíti Júdás pénzekért azokra nincs szükség sem Délvidéken sem a csonka fideszes Magyarországban. A maradék Magyarországnak semmi szüksége az elrabolt területeken elő magyarságra, (Fôleg Bácskában ami már csonka országunk új honfoglalóinak beigért "reviziós" terulete) Akkor már lehet "revizió" mert oda továbbra is csak a "kiválasztott" népek mehetnek most már mind sürgősebben.

Olvassunk bele ehhez a témához szorosan kapcsolódó cikkbe ahol szintén arról írnak milyen titkos és alattomos módon telepítik nyakunkra az iszlám bandákat. →

Minden részlet ki lett dolgozva, a "migráns" tömegeket szervezetten az előre kitervezett határpontokhoz kellett indíttatni amibe bármi titkos segítséget megadhattak a szerb hatóságok olyan módon, hogy az ne legyen látható a lakosság számára. Át kellett fésülniük a mély-szerbiai befogadó központokat és keresni néhány anyát gyerekekkel és ezeket is bevetni a tömegbe. A mutogatásra szánt sajtó csak ott jelenhetett meg ahol a tömegek gyalog meneteltek és azt a rész filmezték, filmezhették ahol már anyák és gyerekek is voltak.

"Vulin Sanyika" már olyan szerbiai autóbuszokkal (nem csak rabszállító kocsik voltak azok: Az a forgatókönyv része volt) érkezett amelyekkel a kijelölt határpontoknál tv kamerák előtt tetszetős migráns-begyűjtést végezhetett. Állítása szerint akiket azonnal visznek vissza a "dél szerbiai befogadó központokba".. - Ha a magyar határon állsz akkor melyik az a hely amit délszerbiának mutat egy szerb védelmi miniszter? Ez bizoony a "Vajdaság"! Az a délvidékünk ahova újabb 25 község kap a nemetektől (is) 21 millió eurót iskolai, óvodai és a szociális központok kapacitásának a bővítésére a mindjobban szaporodó bevándoroltatottak végett. írja Szabó Angéla is.

Nagyon nagy bajban van délvidékünk és annak lakossága, benne a maradék magyarságunk is! Talán még a maradék reményünk abban van, hogy mind-többen szervezkednek már tiltakozásokra a tarthatatlan "migránsválságok" miatt.

A vulinféle autóbuszok még be sem fejezték a küldetésüket ("délszerbiába szállítást"!?)  máris arról számoltak be több vajdasági városokban élők, hogy a városukat valósággal ellepték a jövevények. Szinte minden utcában találkozhatnak velük...

idézek egy cikkből ahol nagyon is láthatóan, hogy hitadó újságok tv-k szándékosan kerülik a "Vajdaság" vagy "Délvidék" területi meghatározást. Pedig ezt magyar sajtó is írta:

 "A szerb rendőrség nem hivatalos információk szerint előző éjszaka már több tucat migránst begyűjtött, és rabszállító járművekkel a dél-szerbiai befogadóközpontba szállította őket. Mivel azonban a szerbiai központok nem zártak, így az odaszállítottak bármikor úgy dönthetnek, hogy ismét elindulnak a határ felé, és csatlakoznak az ott demonstráló több száz fős tömeghez" (kiemelések tőlem)

Akkor most megint mi is történik Délvidéken valójában? Tapsol az elvakított maradék délvidéki magyarság mert azt látja, hogy na mit értek el a "migránsok" még sem jutottak át a magyar határon, mert OrBán kerítése megállítja őket és úgy is visszahordják őket a "szerbiai befogadó központokba" ahonnan jóllakatva megpihenve bármikor újra kijárhatnak ahova csak akarnak és továbbra is akadálytalanul zaklathassák rabolhatják a megalázott maradék délvidéki magyarjainkat Teszik és tehetik ezt a haladópárt csicskásának a VMSZ-es Pásztor Pista áldásával.

Gondolkodjunk... kinek és kiknek jó, hogy Délvidék felől maradnak ezek a gyilkos harcokra is kiképzett fiatal martalócok miért a mi nyakunkon maradjanak pont ott Bácskában amikor ők nem is a csonka Magyarországba akarnak menni hanem azon jóval túl; Ausztria, Németország, Svédország stb. az Ő célországaik és nem a csonka Magyarország!? Eszük ágába sem jutna ott leszállni, ha tudnák előre, hogy egészen az Osztrák földre mehetnének..

Ezeket a vulinféle autóbuszokat végre jó irányba kell kormányozni jól megtömve ezekkel az iszlámhitűekkel, és magyar határrendészeti kísérettel (egy "biztonsági folyosón" át kell őket engedni kis Magyarországon keresztül egyenesen labancia határáig és ott lerakni a számukra csinált (mint a szerb magyar határon van) "zónákban" és csináljanak velük ők amit akarnak, DE vissza NEM NEM SOHA!

Szeretettel: >Zoli<

A vadhajtasok.hu cikke alul olvasható:


 A szerb védelmi miniszter szerint a Soros-féle NGO-k bíztatták a határhoz érkező migránsokat

Szégyenletesnek nevezte Aleksandar Vulin szerb védelmi miniszter csütörtökön a Kelebia-Tompa határátkelőnél, hogy a magyar határ megnyitásáról készült hamisított felvételekkel és álhírekkel vezetik félre egyes csoportok a Szerbiában tartózkodó migránsokat, akik ezek hatására indulnak el hiába Magyarország felé – hangsúlyozta a szabadkai Pannon RTV helyszínen tartózkodó tudósítója.

A szerb védelmi miniszter azért látogatott el a szerb-magyar határra, mert délután egy több száz migránsból álló csoport érkezett a helyszínre, ahol békés tüntetéssel igyekeznek rábírni a magyar hatóságokat a határ megnyitására. A helyszínre egyre többen érkeznek az ország többi részéről.

Aleksandar Vulin rámutatott, az illegális bevándorlóknak a befogadóközpontokban van a helyük, ám a Közel-Keletről érkezettek a népcsoportok egymás közötti viszályai miatt nem akarnak keveredni. A miniszter szerint a migránsoknak hálásaknak kellene lenniük azért, mert Szerbia befogadja őket, és

nem lenne szabad válogatniuk a felkínált szálláshelyek között.

Azt is hozzátette, a belgrádi kormány nem fogja megengedni, hogy

a migránsok elrontsák a jószomszédi viszonyt Szerbia és Magyarország között.

A menetet a közösségi médiában zárt csoportokban szervezték hetek óta. A tervek szerint péntek hajnalban indultak volna el a magyar határ felé, ám miután a szerb hatóságok felfedték a tervet, ezt korábbra hozták. A szerb rendőrség nem hivatalos információk szerint előző éjszaka már több tucat migránst begyűjtött, és rabszállító járművekkel a dél-szerbiai befogadóközpontba szállította őket. Mivel azonban a szerbiai központok nem zártak, így az odaszállítottak bármikor úgy dönthetnek, hogy ismét elindulnak a határ felé, és csatlakoznak az ott demonstráló több száz fős tömeghez.

Szakértők szerint a legvalószínűbb forgatókönyv az, hogy a szerb rendőrség az éjszaka folyamán, de legkésőbb péntek este elszállítja a határ mellől a migránsokat. A civil szervezetek a tömegben lévő gyerekek és betegek miatt aggódnak, akiket megviselhet az éjszakai fagy. Védelmükre sátrakat állítottak fel. Csütörtök este a demonstráció szervezői összegyűjtötték és a műszaki határzárhoz terelték a gyerekeket, hogy skandálásuk és kéréseik meglágyítsák a szolgálatot teljesítő határőrök szívét.

Szerbiában jelenleg mintegy hatezer migráns tartózkodik, 2015 óta ilyen nagy számban nem jelentek meg a szerb-magyar határon, inkább a Horvátországgal és a Bosznia-Hercegovinával közös határszakaszon próbáltak meg továbbjutni Nyugat-Európába.

Forrás: vadhajtasok.hu