20240419
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2020 április 19, vasárnap

Jogilag szuverén emberré válni

Szerző: Lelki Harcos

Amikor világra jössz először a szülészorvost látod meg. Másodjára a szülőanyád, és harmadjára a jegyzőt.

Mikor szülőanyád a szülőszobán vérveszteséggel kimerülten a születésed okozta szenvedés és boldogság szélsőségeiben vergődve önmagán kívül van, megjelenik az állam ügynöke jegyző formában, hogy a vámszabad rakományt a birodalmi leltár vagyonháztartásába regisztrálja.

A római törvény értelmében a tengervíz szent, ahogy a magzatvíz is tengernek számít jogi értelemben így ez is szent.

A lélek vagy entitás az anyja magzatvizén hajózik a test hajójában erre a világra. Ezt jogi értelemben kell érteni. A szülőcsatorna a kikötő dokkja. Mikor a hajó beér a kikötőbe,a rakományt regisztrálják, megállapítják méretét tömegét jellegét Pl: 1 tonna szemes kukorica. Ugyan így mikor a lélek a " rakomány" megérkezik a testben "hajóban" a kikötőbe "szülőcsatorna" kirakodják a partra "a szülőszobába", eddig szuverén ember, nem vonatkoznak rá az állam törvényei. Úgy is mondhatjuk vámszabad területen van.

Az állam ezért ellenzi az otthonszülést, mert szeret hazai pályán játszani. A gyermek még nincs regisztrálva. Az állam jogi képviselője a jegyző akinek az ellenjegyzése törvény erejű, felszólítja az anyukát, hogy legyen kedves regisztráltatni a rakományt az állam birodalmi vagyontárába, mint humán erőforrás.

Nevet adnak neki csupa nagybetűvel, ez lesz a CÉGNEVE, vagy SZEMÉLYISÉGE, ezzel elveszítve szuverenitását, és emberi jogait személyiségi előjogokra cserélik. Regisztrálják mint rakományt:

Szeme színe, neme, súlya, hossza, stb. A szülő tájékoztatás híján és tudtán kívül jogilag az állam gyámsága alá helyezi a gyermeket, akire innentől kezdve az állam minden törvénye és rendelete vonatkozik. Jogi értelemben a szülők azok az alvállalkozói lesznek az államnak akik vállalják a gyermek felnevelését, és ezért anyagi juttatásokat kapnak. Élvégzet munkáért fizetést kapnak. Na ezt nem mondják ki így pacekba, hogy ennyivel szúrják ki a szemed: GYES GYED Családi pótlék stb. formájában.

A gyerekről kiállítanak egy Születési anyakönyvet a szülő kap egy kivonatot, amelyet az állam kötvényesít és létrejön a TAJ Szám. Ezt a kötvényt az állam a New York-I tőzsdén mint záloglevelet hitelfedezetként elértékesíti, a magánbankár dinasztiáknak. Minden kötvény 2 millió dollár hitelképességet jelent az államnak. Létrehozzák az emberből a rabszolgát és indulhat a rabszolga kereskedelem. A hitel felvétele az állam által megtörténik, de a záloglevélül szolgáló anyakönyvi kivonaton szereplő személy nem kap belőle egy forintot se, hiszen az állam a gyámja és vagyonkezelője minden tulajdonának a testének a munkája gyümölcsének. Mivel az állam a gyám így kötelezheti a szerződés értelmében a szülőket arra, hogy meghatározott ideig meghatározott tanterv alapján iskolába járassák a gyermeket. Nincs ingyenes oktatás, súlyos adóforintokkal kell vezekelnie a gyermeknek a szülők tudatlanságáért. Ha a szülő ellenkezik azzal szerződést szeg, és mint a gyermek gyámja az állam elveheti a szülőtől a gyermeket, az általa kiskorú veszélyeztetése paragrafusra hivatkozva. A gyám, az állam arról is rendelkezhet, hogy kötelező védőoltás címszó alatt megfertőzze a gyermeket valami lebutított vírussal, vagy higany származékot fecskendezzen bele.

Amikor a gyermek eléri a 13. életévét, újabban hamarabb, a jegyző egy rendőr kíséretében legalább is velem így történt megjelenik az iskolában, hogy a gyermek megigényelje a személyi igazolványt. Itt szintén ahogy a szülőszobánál is volt, fontos a hazai pálya, ezért történik a saját intézményük területén az eljárás, nem pedig otthon a családi körben.

A gyermek mivel jó birkának nevelték és megy a nyáj után, önként aláírja a szerződését a személyi igazolvány igénylésére, és 10 évre ismét kukába dobja a szuverenitását jogi értelemben. Ez után mivel ismét az állam a gyám kötelezheti a az iskolába járását a gyermeknek 16 éves koráig. Mire eléri ezt az iskolázottsági kort telepítették az agyára a humanodroid 1.0-ás szoftver-t. Így némi kívánnivalót hagyva maga után ugyan, de elüzemel egy tesco polcfeltöltői rabszolgaként, fizetve az állam által ő nevében felvett hiteltartozását adó formájában. Van aki tovább tanul az még többet tud fizetni. Ahogy sikeresebb vagy, annál többet fizethetsz. Mint ahogy a biztosító társaságoknál kockázatközösségi teherviselés van, az államadósság esetében is közösségi inkasszófizetési teherviselés van az állampolgároknak. Hiszen van aki csak keveset tud visszafizetni van aki meg sokat, de a közösségnek az összeset kell visszafizetni. A gazda, a gyám számára az állampolgárok olyanok mint a lábas jószág. Olyan a nép mint a birka. Ezt mondja a Vatikán pápája is: gyertek a nyájba.

Azért esett a birkára a választás mert buta állat, nem áll ellen, ugyanakkor nagyon értékes gyapjút növeszt. A gyapjú szimbolizálja az ADÓ-t ÁFÁ-t Stb. Mikor a birka már öreg beteges nem nő úgy a szőre, és az állatorvosi költségek megnőnek, a gyám azaz az állam úgy dönt, hogy már nincs haszna ezen az állaton, veszteséget termel, mehet a tepsibe.
Lásd nyugdíjkorhatár felemelése 72 évre, és 72 éves kor felett az orvosi ellátás megszüntetése. A halál után kiállítják a halotti anyakönyvi kivonatot ami alapján a rokonokról még lerántanak amit tudnak, Végül a születési anyakönyvön alapuló kötvényt kivonják a tőzsdei forgalomból.

Ha ki akarsz törni ebből a körből, amikor lejár a személyi igazolványod ne hosszabbíttasd meg. Jelezned kell a köztársasági elnök felé, hogy nem kívánsz szerződés hosszabbítást a Magyarország Zrt.-vel ami a New York-i tőzsde bejegyzett cég és Államnak hívunk, és kéred a Szuverenitásod visszaállítását, és kéred a Születési Anyakönyved Komplett eredeti dokumentációját, mert te vagy a jogos tulajdonosa.

Mivel megszűnik a jogviszonyod az Állammal, elveszíted az állampolgárságod, nincs szerződéses jogviszony közted és az állam között, így a rendőr nem igazoltathat, a római jogrend bírója nem ítélkezhet feletted, bárkinek vitás ügye van Hágában az emberi jogi bíróságon pereskedhet ellened, mivel az anyakönyv nálad van nem adóztathatnak, viszont fel kell készülnöd az önellátásra, olyan munkavégzést kell választanod amely nem igényel cégformát pl multinál nem tudsz dolgozni, és az egészségügyi ellátásod magán úton kell ellátnod, ami már most is így megy.

Sok sikert kívánok az új életedhez ha úgy döntesz vagy olyan bátor, hogy nem maradsz rabszolga.

Zárszónak annyit:

Aki az anyagilag képtelen kivívni a szabadságát, hogy lenne képes lelkileg kivívni azt.

Forrás: Facebook
Bekükdte Antal Miklós
A kiemelések a Magyar megmaradásért szerkesztőtől.

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások