Print this page
2020 május 02, szombat

Veszendőben a mainstream média irányítása az emberek felett

Szerző: ujvilagtudat

A mainstream média és a kormányok az egész világon egyre gyorsabban veszítik el az irányítást az emberek felett. Az emberek végre kiállnak a jogaikért, hogy ne rabszolgaként éljenek, hanem szabad, szuverén egyénekként, akik képesek arra, hogy saját döntéseket hozzanak anélkül, hogy az uralkodók és elitisták ezt megtennék helyettük.

Több évtizednyi agymosás után a mainstream média és a kormányok elveszítik az irányítást az emberek felett

Soha nem láthattunk még ilyen mértékű globális zsarnokságot. De még soha nem láthattunk ilyen tömeges felkelést sem a kormányok és azok propagandája, a mainstream média ellen. Ahogy egyre több ember ébred fel és áll ki az alapvető emberi jogaiért, hogy szabadon éljenek, a kormányok és az őket irányító elitisták elveszítik a hatalmat. Elérkeztünk arra a pontra, amikor a hatalom visszakerül az emberekhez, és az elitisták lesznek azok, akik félnek. Csak annyit kell tennünk, hogy szabaddá válunk.

A mainstream média folytatja a lejárató kampányt azok ellen, aki azt merik hinni, hogy joguk van szabadon élni, amíg nem ártanak másoknak, és csak a saját életüket kockáztatják. De mivel egyre kevesebb ember hajlandó elhinni a propagandát, annál kevesebb ember válik agymosottá.

Sokan mindent elvesztettek a rájuk kivetett zsarnoki, szabadságot tönkretevő szabályok és törvények miatt, és mivel nincs már több vesztenivalójuk, végre rájönnek, hogy jogaikat nem a kormánytól vagy az elitistáktól kapták.

És semmiféle kormányzat által kitalált további intézkedés sem akadályozza meg az embereket abban, hogy felébredjenek ezen a ponton. A média már rabszolgává tette az elménket, de a kormány nem teheti rabszolgává a testünket. A dolgok egyre inkább napvilágra kerülnek, és az emberek rájönnek, hogy elegük van. Lehull a valóságot eddig eltakaró lepel.

Az emberek rájönnek, hogy csak magukra számíthatnak. És végül együtt állunk ki, hogy tudassuk a "mesterekkel," hogy nem vagyunk a rabszolgáik. Az "Egy bogár élete" című animációs film tökéletesen leírja a jelenlegi helyzetet.

A tömeges polgári engedetlenség mind gyakoribbá válik, amikor az emberek már nem tartják be az őket irányító törvényeket. Azok a vezetők, akik az otthonaikba zárták az embereket, és parancsokat adtak, hogy egyesek zárják be a vállalkozásaikat, elveszítik a jogot, hogy diktáljanak, ha már elég ember van, aki nem engedelmeskedik, és közeleg ez a nap.

Az erőszak és a rabszolgaság szörnyű ciklusa véget ér, és azok kezdenek pánikba esni, akik oly régóta kontrolláltak bennünket.

Ilyeneket olvashatunk nap mint nap: "Félnünk kell a második hullámtól. Kormányellenes szélsőségesek. Nem nyithatunk ki újra, különben az emberek meghalnak." Nos, nem vagyunk mások tulajdonai. És a félelemkeltés süket fülekre talál.

Szabad platformok jönnek létre a tömeges cenzúra és a félelemkeltő propaganda eredményeként. Az emberiség végül a helyes irányba indul el. A pánikot pedig meghagyjuk az uralkodó osztálynak. Ha már nem hat ránk a félelemkeltésük, akkor már nem képesek irányítani bennünket.

Hihetetlen az a tény, hogy az emberek végre rájönnek, hogy ez a hatalom mindig is a birtokukban volt. Ez a legnagyobb félelme bármilyen zsarnoknak, legyen az erőszakszervezet, kormány, politikus, elitista vagy bárki más, akik szeretnék, ha engedelmeskednénk és rabszolgák módjára viselkednénk.

A szabadság nem tárgyalás kérdése, és a jogok nem ajándékok a kormányoktól vagy másoktól. Mindannyian rendelkezünk alapvető emberi jogokkal ahhoz, hogy szabadok legyünk és úgy éljük az életünket, ahogyan megfelelőnek látjuk.

Ahogy egyre több ember ismeri ezt fel, növekszik az erőnk és a mainstream média félelemkeltő kampánya kudarcot vall. Végül is, ha nincsenek, akik kövessék a parancsokat, akkor parancsok sincsenek.

Forrás: Új világtudat