Print this page
2020 augusztus 24, hétfő

"Orvosok a tisztánlátásért" - Minden részlet fontos!

Szerző: Brindza András és Gömöri Helga

Tisztelt nézők, megosztók, tétszikélők, hozzászólók és olvasók! Köszönjük a sok megosztást. Úgy néz ki, hogy a nagyon magas szakmai színvonalú rendezvény hivatalos videójának a közvetítését szabotálták, a felvételek megvannak (én felajánlottam több nappal a rendezvény előtt a tisztelt fő szervezőnek az egyik tévés bajtársunkat, de sajnos, nem ők csinálták, tanulságos az ügy), ha esetleg kell majd, az egyik régi bajtársunk is felvette az egészet, napokon belül felkerül jobb minőségben az internetre.

A hang azért volt részben halk, mert telefonnal adtam és 2 orvos halkan beszélt a sajtótájékoztatón (jeleztem és szóltam is nekik). Azért szakadt meg az élőm, mert lemerült a telefonom aksija kb. 4 perccel a vége előtt, az utolsó hozzászóló és kérdező én voltam.

A tájékoztatón elmondtam, hogy január óta kb. 6 írásom jelent meg a vírusról, vagy a vírussal kapcsolatban, 3 e-mailt küldtünk el Orbán Viktor és prof. Dr. Kásler Miklós számára, Orbántól nem kaptunk választ, Kásler M. 2 szer válaszolt, a problémás gyógymód (protokoll) miatt is kért szakmai egyeztetésre nem válaszolt.

A második válaszában megköszönte a vérplazmás módszer javaslatunkat, amelyet később elkezdtek sikeresen alkalmazni (január óta megjelenő főleg szakmai összeállításaimat és a 3 e-mailünket lásd itt lejjebb)!
A kérdésem az volt, hogy mi a véleményük Orbánék elképesztő újabb rossz lépéséről - 5 millió oltáshoz rendeltek vakcinát?..!

Az orvosok az előadásaikban számos megdöbbentő eredményt és statisztikai adatot elmondtak, pld. Olaszországban, 800 úgymond koronavírusos halottat felboncoltak, a vizsgálatok után kiderült, hogy 99%-uk nem a koronavírusban halt meg, sok külföldi orvos nem használja már a lélegeztetőgépet, mert a betegek többsége belehalt, a tesztek sokasága nem jó, Dr. Pócs A. elmondta, hogy, hogyan lehet szakmailag jó tesztet csinálni (a tesztek túlnyomó többségét nem úgy csinálták és csinálják)..!

Beszéltek a MOK elnökének szégyenletes, bűnös leveléről is, amit az Orbán kormány minisztereinek írt.

A 3. utas nemzeti civilek álláspontja: A MOK elnöke a magyar, ember- és életellenes bűnös cselekedete miatt hiteltelenné vált, napokon belül távoznia kell végleg a MOK vezetéséből !!

A rendezvény videóit mindenkinek nagyon érdemes megnézni, az igazság terjesztése miatt legyenek szívesek megosztani és terjeszteni !!! Köszi !

A főáramú hiteltelen bűnmédia agyonhallgatta a rendezvényt, az M1 és a Hír Tv eljött a sajtótájékoztatóra, VIII. 22.-én 23:30-h-ig nem láttam tőlük hírt a rendezvényről, miközben egész nap nyomják a járvány terjedését..!

A professzorok és orvosok előadásai azt tükrözték számunkra, amit Dr. Heiko Schöning mondott: "A korona- pánik egy színjáték!"

Elmondta azt is, hogy az általuk szervezett berlini tiltakozásukon kb. 1 millióan voltak, amit a főáramú média 20 ezresre hazudott, 1.5 órás videójuk van a rengeteg ember vonulásáról.

Az augusztus 29.-én lévő újabb tüntetésükre 2 millió embert szeretnének megszervezni, meghívták a magyarokat, az olaszokat, a spanyolokat stb. is!
-------------

A 3. utas nemzeti civilek álláspontja: A koronavírus a pénzuralmi globalistás válságokozó, köz- és önveszélyes Orbán kormány, az egygyökerű kamu ellenzéke (a ballibek még Orbánéktól is rosszabbak, ők még jobban kiszolgálnák a világuralomra törő pénz- és háttérhatalmat) és a főáramú bűnös média általi kezelése megerősíti az elmúlt közel 31 évben uralmon lévők és a demokráciának hazudott diktatúrájuk alkalmatlanságát és eljövendő bukását - a hazug, a rossz, a bűnös, előbb, vagy utóbb felfalja önmagát !!
------------
„Minden ki nem mondott igazság méreggé válik!" ( Nietzsche)

"Szomjúzni kell az igazságra és magunkhoz kell venni a bölcsesség kenyerét !" (Jézus)

"A bölcsesség elhozza a megvilágosodást és receptet ad az élethez."

"Ha a szeretet, az igazság, a jóság, a becsület, a tudás, a bölcsesség útján jársz és sok jót cselekszel, akkor mindig erős leszel."

(Brindza András, 2013.III.29.)
-------------
A képem linkje: ITT →
--------------
TANULSÁGOS ÍRÁSOK, ÍRÁSAIM ÉS VIDEÓK A KORONAVÍRUSRÓL,+ ORVOSOK NEMZETKÖZI TALÁLKOZÓJA ÉS ELŐADÁSAI LESZNEK Bp.-en VIII. 21.-én! →
-------------
A MOK elnökének szégyenletes levele:
Fellépés a maszkellenes vírus-szkeptikusok által szervezett konferenciával szemben
https://mok.hu/hirek/mokhirek/figyelemfelhivas-a-maszkellenes-virusszkeptikusok-altal-szervezett-konferenciara
-------------
PROFESSZOROK ÉS ORVOSOK A VÍRUSRÓL A TISZTÁNLÁTÁSÉRT!!
Az első része részben a problémás oltásokról szól!

----
Kb. 15 perc körül kezdődik prof. Dr. Boros László megdöbbentő előadása - USA, Kalifornia
Az első videóm linkje (a laptopokon és a számítógépeken is lehet külön növelni a hangerőt): https://www.facebook.com/andras.brindza/videos/3158664464225641
-------------
MEGDÖBBENTŐ ELŐADÁSOK A VÍRUSRÓL - Dr. TAMÁSI JÓZSEF ELŐADÁSA! -→
-------------
AZ MVSZ 3 ÓRÁS FELVÉTELE JOBB MINŐSÉGBEN, RÖVIDESEN MEGLESZ AZ EGÉSZ EGY KICSIT JOBB MINŐSÉGBEN !! →
--------------
A hiteles professzorok és orvosok előadásairól készített telefonos videókat lásd bővebben a facebookos lapomon - →
, vagy, Dr. Bene Gábor bajtársunk lapján: →
!!
--
Üdvözlettel: Brindza András


 Két hetes karanténba kerültem

"2 hetes karanténba kerültem ugye a Spanyolországi nyaralásom végett.. Számítottam rá, így lelkiekben felkészülten kezdtem meg a kényszerpihenőt.

Piros cédula

Ezt a piros lapot kellett a kapumra kihelyezni. Eddig minden nap jött a rendőrség ellenőrizni itthon vagyok e. Nagyon szorgalmasan végzik a dolgukat. Hol lennék, nyilván betartom, hisz több százezer bírság, ha megszegem, meg szerencsére kényelmes az otthonom, így eret nem vágok azért.
De az, hogy ma még drónnal is köröztek a fejem felett, azért ez elém vetített egyfajta jövőképet.. A totális kontroll.. Elég hülye érzés fogott el mindenesetre, eddig ilyet csak futurisztikus filmekben láttam..

Elég egyszerű kitalálni egyébként a folytatást, de adja Isten, hogy tévedjek!

Hamarosan jön a ,,védőoltás,, ami eleinte csak beadható..
Aztán ha nem adatod be, akkor jönnek a különféle szankciók, megvonnak bizonyos jogaidtól, nem viheted a gyereked a suliba, nem engednek dolgozni, utazni, stb..
Így lesz beadható opcióból aztán kötelező..

Figyeld csak meg! Ausztráliában már egy az egyben ez a szitu.

Persze van aki vígan és dalolva fogja beadatni magának sőt, már úgy várja a méreginjekciót, mint gyerekek a Mikulást..

Meglátjuk mi lesz a folytatás, mindenesetre az események tervszerűen haladnak, mi pedig tátott szájjal, ölbe tett kézzel figyelünk és két csoportra osztódtunk, akiknek teljesen ellentétes az elképzelésük a járvány helyzetről és a világban zajló eseményekről. Na de legyünk pozitívak, remélem, hogy csak az én agyszüleményem mindez, és holnap már csak egy rossz álom marad..

Mindenkinek szívből javaslom kapcsolja ki a tévét, rádiót, semmi szükség rá, de komolyan!

Sokkal jobb buli megismerkedni lelked igazi hangjával, önállóan véleményt alkotni és egy olyan jövőt vizualizálni, ahol nem kell attól tartani, hogy megfosztanak a szabadságodtól.

Fájdalmas az ébredés, de annál szebb jövő vár ránk, én hiszek magunkban!"
(Gömöri Helga)


Beküldte Szabó Klára