Print this page
2012 január 18, szerda

Beindult a Hungarian Lobby: Ultimátumot kapott a Wall Street elnöki szerepben pózoló bohóca

Szerző: hunhír

Tiltakozások százait küldette el Barack Obamának a Lipták Béla vezette Hungarian Lobby, amelyben felhívták a Wall Street bohócának figyelmét: ha nem állítja le Hillary Clinton külügyminiszter magyarellenes kirohanásait, nem szavaz rá másfél millió amerikai magyar az idei elnökválasztáson.

A mozgósítás nagy erővel zajlik, és az amerikai hazafias körök megvilágítják a többgenerációs magyarok előtt, hogy a magyarországi liberálbal áll az Európai Unió és az Egyesült Államok kormányának kritikái mögött.

A Hungarian Lobby tevékenységét segítik az amerikai cserkészek is. "Valószínűleg tudomásotok van róla, hogy óhazánk polgári kormánya óriási harcban áll a világ bankáraival és liberálbaloldali politikusaival. Ezt a támadást a hazai demokratikus ellenség fűti és látja el hazugságok tömegével, a nyugati szintén demokratikus sajtó lelkes támogatásával" – írta az egyik parancsnok.

A Kanadában szerveződő hazafias csoportok gyalázatosnak nevezték a kanadai sajtó egy részének gyűlölettől fröcsögő irományait különösen azután, hogy az egyik zsidó lap Hitlerhez hasonlította Orbánt. Androvich Tamás plébános, a montreali Magyarok Nagyasszonya Egyházközség – Prohászka Ottokár püspököt is példaképének tekintő – plébánosa „ördöginek” nevezte azokat, akik aljas módon támadták az Orbán-kormányt. A plébános „keresztény-, magyar- és életellenesnek” minősítette a liberális lélekmérgezőket.

Feszty Dániel, az Ottawai Magyar Katolikus Közösség elnöke tiltakozások sorozatát indította el a magyarországi liberálisok és országveszejtők kanadai politikai bűnbandája, a kanadai demokratikus charta ellen. A petíciót eddig száznyolcvanan írták alá, köztük vitéz Detre Gyula, Szálasi Ferenc nemzetvezető egykori személyi testőre, aki ma 94 éves, és Montrealban él.

Hunhír. info - A magyargyűlölő amerikai szennylap, az Amerikai Népszava hazugsághegyeinek helyretételével
 

Forrás: hunhir.info