Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

V2020Aug09

2013. Január 06., Vasárnap 11:38

Ügyvédje szerint agyvérzést kapott Borbély a börtönben

Írta:  Becker András
Értékelés:
(7 szavazat)
"Akár kormányzó, akár pojáca: kultúrnemzet emberrel így nem bánik."

Információink szerint agyvérzést kapott Borbély József az IMEI-ben, ahol közel egy hónapja él egy rágalmazási per vádlottjaként teljes izolációban. Kapcsolattartója továbbra sincs, és az államkincstár, illetve a büntetés-végrehajtás bürokráciáján keresztül legkorábban a jövő héten jut el hozzá a neki közel egy hónapja telefonálásra, illetve a minimálisnál kicsit több komfortra (fogkrém, egyebek) elküldött pénz. Így a külvilággal továbbra sincs kapcsolata. Az előzetes letartóztatás elleni fellebbezés ügyében – fogva tartásának célja az előzetes letartóztatást elrendelő határozat indoklása szerint az elmeorvosi vizsgálat lebonyolításának biztosítása – talán a jövő héten dönt a másodfokú bíróság: addigra épp kitelik a vizsgálatra törvény szerint biztosított harminc nap.

A külvilággal az ügyvédjével való személyes találkozás jelenti az egyetlen kapcsolatot: dr. Lippai László a tegnapi beszélőn tapasztalta védencén az agyvérzés jellegzetes tüneteit, és védence megerősítette az ügyvéd sejtését. Borbély több olyan krónikus betegségben is szenved, amelyeknek lehetséges szövődménye az agyvérzés. Letartóztatását követően nem jutott hozzá az addig szedett gyógyszereihez, viszont 15 kilót fogyott.

Még egyszer: egy magánvádas rágalmazási per vádlottja idézésre megjelenik az igazságügyi orvosszakértő irodájában, ám a szakértő nincs ott. Fél óra hiábavaló várakozás után távozik, minek következményeképp az eljáró bíró a következő tárgyalási napon elrendeli az előzetes letartóztatását és elmeorvosi megfigyelését. A vádlottat megfosztják nemcsak a fellebbezés, de a külvilággal való kapcsolattartás minden lehetőségétől is, krónikus betegségére szedett gyógyszereit a letartóztatása napjától nem kapja. Pénze nem lévén, azzal kell beérnie, ami a BV standard szerint jut egy fogvatartottnak. 30 nap alatt 15 kilót fogy, és végül agyvérzést kap.

Akár kormányzó, akár pojáca: kultúrnemzet emberrel így nem bánik.

Előzmények: Kommandósok vitték el az "apostoli kormányzót"

 Beküldte Dobrova Éva

Forrás: http://atlatszo.hu/2013/01/05/ugyvede-szerint-agyverzest-kapott-borbely-a-bortonben/

Megjelent: 2208 alkalommal

Hozzászólások  

 
ugyistudodki
#2 i-Gazság !ugyistudodki 2018-12-22 20:32
" a farkasokat is megilleti a védelem".
Ebben az országban mindent megtehetett és megtehet a mindenkori hatalom bárkivel !! ( hirhedt lukács különitményesek, pétergábor és társai, andrási út 60 alatt, Kardinál Mindszenthy kínzása, 2006 , deviza hitelesek, rabszolga törvény. lásd: pofátlan, cinikus zsidesz képviselők ) Anno a kádár rendszerben 16 évesen minden ok nélkül,időnként becitáltak a rendörségre, (elbeszélgetésre) fittyet hányva az alapvető jogi normákra,hogy szülő,vagy jogi képviselő.
Ha valakire a hatalom kiveti a "hálóját" azt nem védi meg egyik ügyvéd sem,mert azok is a hatalom részei,s mint olyan a széllel szemben nem vizel. Ez egy ilyen ország lett! Se Igazság,se Jog, se Tisztesség,se Demokrácia ! Pedig mindenki ezekről beszél,de még senki nem látta egyiket sem. A kereszténységet hagyjuk, mert azzal is csak szédítik a Népet.
Mióta a csőcselék van hatalmon,azóta nincs ebben az országban IGAZSÁG ! ,annak meg már vagy ötszáz, de inkább ezer éve.
Idézet
 
 
Megy Elek
#1 Kposvár, Ezredév u 8.Megy Elek 2013-05-25 15:49
Hallottam a megdöbbentő lefogásáról és az egészségi segítség megtagadásáról, ám újabban nncsen hír Borbély Józsefről. Tabu, mint sok más közérdekű kérdés. Eltávolítják a nemzeti, tv személyiségeket, blokkolják a hírforrásokat. Sötét jelek ezek. Ha valéaki ismeri Borbély József jelen körülményeit, kérem tájékoztatását.
Idézet
 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Látogatók

Hungary 69.1%Norway 1.1%
Romania 5.3%Canada 1%
United States 4%Sweden 0.7%
Ukraine 3.4%France 0.7%
Russian Federation 2.8%Switzerland 0.4%
Germany 2.4%Netherlands 0.2%
United Kingdom 1.9%Australia 0.2%
Slovakia 1.9%Kuwait 0.1%
Serbia 1.3%Italy 0.1%
Austria 1.3%Poland 0.1%

Today: 694
This Week: 694
Last Week: 3267
This Month: 4315
Last Month: 18035
Total: 2447318

Belépés