Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

Cs2020May28

2014. Április 15., Kedd 02:21

Letiltották az mvsz.hu címtartományt

Írta:  MVSZ
Értékelés:
(12 szavazat)
A Magyarok Világszövetsége ezennel hozza tagjai, hívei és partnerei tudomására, hogy eddig számára ismeretlen okból letiltották teljes világhálós címtartományát, amelynek kiterjesztése mvsz.hu . Ezért egyetlen ilyen kiterjesztésű címre sem érkeznek meg levelek. Különösen érintettek a következő címek: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. .

A letiltásnak feltételezhetően politikai okai vannak.

Az utolsó kiment levél időpontja: 2014.04.11. – 22:31 ( Petőfiért! - Franz Fidler: Petőfi Sándor nem halt meg Fehéregyházánál ).

Az MVSZ a tiltás feloldásán fáradozik, és jogi lépések megtételére készül.

Kérjük híveinket, hogy osszák meg e közlést ismerőseik körében.

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei honlapunkon egyelőre még olvashatóak (www.mvsz.hu)

 

Forrás: http://www.egipatrona.hu/mvsz/index.php/1705-letiltottak-az-mvsz-hu-cimtartomanyt

Megjelent: 2495 alkalommal

Hozzászólások  

 
Zoli
#1 HozzászólásmentesZoli 2014-04-19 15:39
Kedves Honfitársak!

A magyarok Világszövetsége közleményeit és annak tevékenységeit amennyiben úgy ítélem - ítéljük meg, hogy a honlapunkra való azt megjelentessük, de a hozzászólásokat, én mint honlapgazda nem engedem fel sem a mellette kardoskodókat sem az ellene hadakozókat. Minden okot nem sorolok fel, de mint eddig is tapasztaltam egyesek nem magát a szövetség tevékenységét mérlegelik hanem annak vezetőjének múltját. Mi nem azt keressük miből él meg egy MVSz. elnök, hanem mit tesz, hogyan irányítja a szövetséget és tesz e lépéseket a magyar megmaradás felé. Hogy miért döntöttem a hozzáoszlásmentes cikkek mellett? Nagyjából már máshol is lejegyeztem, hogy nem engedhetem meg, hogy egymással szembe állítsam azon magyarjainkat akik a MVSz -t a tettei alapján ítélik meg, azokkal akik az elnök állítólagos múltját különböző forrásokra linkelgetve ítélik el az egész szövetséget egy ember végett. Én nem vagyok tagja a MVSz. nem is látok bele mi zajlik a kulisszák mögött de a MVSz.-nek tetteit figyelemmel kísérem.
Ha van megjegyzésed e döntés ellen azt nekem írhatod meg címre
Szeretettel: >Zoli
Idézet
 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Látogatók

Hungary 69.6%Norway 1.2%
Romania 5.4%Canada 0.9%
United States 3.8%Sweden 0.8%
Ukraine 3.3%Switzerland 0.4%
Russian Federation 2.8%France 0.3%
Germany 2.3%Netherlands 0.3%
United Kingdom 2%Australia 0.2%
Slovakia 2%Italy 0.2%
Serbia 1.3%Kuwait 0.2%
Austria 1.3%Poland 0.1%

Today: 702
This Week: 3652
Last Week: 5208
This Month: 31751
Last Month: 32817
Total: 2405351

Belépés