20240416
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2014 augusztus 08, péntek

Szimbolikusan "Halálbüntetést" hajtott végre Izrael állam két vezetőjén

Szerző: Orosz Mihály Zoltán & Eszter Fórizs

A rendőrség zsidó parancsra megszállta Érpatakot. Mindent lefoglalnak a polgármesteri hivatalban. Laptopokat, számítógépeket, diktafonokat, kamerákat foglalnak le Érpatak Polgármesteri Hivatalában, amiért a polgármester, Orosz Mihály Zoltán merte felemelni szavát a zsidó népirtás ellen. Jelképesen felakasztotta Simon Pereszt és Benjamin Netanjahut egy sajtótájékoztató keretében, miközben egy izraeli zászlóra hasonlító papírdarabot a földön megtaposott.

Sem a polgármestert, sem a hivatali alkalmazottait nem engedik telefonálni és a helyszínről elmenni, így lassabban tudunk információval szolgálni. A lefoglalások az összes (!) hivatali technikai berendezést érintik, így gyakorlatilag ellehetetlenítik Érpatak működését.
Feladó: Eszter Fórizs

 

Orosz Mihály Zoltán Érpatak polgármestere szimbolikusan "Halálbüntetést" hajtott végre Izrael állam két vezetőjén

2014-08-08 Orosz Mihály Zoltán Érpatak polgármestere:

Kedves Barátaim!

1./ Nemrég értem haza, az Ilan Mor nevű helytartó és a TEV nevű nemzetközi ügynökszervezet parancsára indult „nyomozás" keretében a polgármesteri hivatalunkban megtartott „házkutatás" után. A házkutatást a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőrkapitányság életvédelmi osztálya tartotta, ahol „bűnjeleket" kerestek és „foglaltak le".

Ezek a bűnjelek:

a.) a bitófák,
b.) a bábuk,
c.) a hóhér csuklyája,
d.) a felvételt készítő kamera,
e.) az a számítógép, amire a kameráról a számítógépre áttöltöttük a felvételt, valamint f-g.) ezeken túl aljas módra azt a két kamerát is lefoglalták, mellyel rögzítettük a házkutatást, abból a célból, hogy oktatóanyagot készítsünk az Érpataki Modell Országos Hálózata részére.

Ezt a két kamerát (mellyel rögzítettük az állítólagos házkutatást), azzal az aljas ürüggyel foglalták le a házkutatás végén, hogy nem lehet eldönteni, hogy melyikkel készítettük a „bűnös" felvételt, ezért inkább elviszik az összes kamerát, így elvitték a közmunkások ellenőrzéséhez szükséges kamerát is és a nálam lévő fényképezőgépet is, ugyanis annyira féltek, hogy a nagy házkutatásuk miatt a magyar emberek nem fogják őket dicsérgetni az oktatófilmekhez csatolt kommentárok során.

2./ Nagyon fontos volt számukra a bitófa és a bábuk, valamint a csukja lefoglalása, mert ezeket alaposan szakértőkkel meg kell vizsgálni, ki kell hallgatni őket, mert ezen tárgyaknak ugyanis, szerintük nagy jelentősége van a véleménynyilvánítás szabadságjogának vizsgálatához.
Ezért, ezen tárgyakat lefoglalták és átadták a Nemzeti Nyomozó Irodának, amiket felszállítanak Budapestre vizsgálatra. Reméljük, hogy Budapesten majd jól megvizsgálják ezeket a bábukat és ki fog derülni a bábuk és a bitófa valamint a hóhér csuklyájának az alapos vizsgálatából az uszítás bűncselekménye vagy annak hiánya.

3./ Bízunk benne, hogy a „nyomozás" annyira alapos lesz, hogy a bábuk és a bitófák meghallgatása után a két háborús bűnöst is beidézik majd a nyomozás során és a szembesítésen tisztázzuk a háborús bűneiket és a Palesztinában végrehajtott genocídiumot, valamint a magyarok országának felvásárlása és elrablása tervének végrehajtását.

4./ Egyébként a házkutatás során érdekes tény volt számunkra, hogy a budapesti rendőrök a megyei kápó vezetésével végrehajtott akcióban már annyira sem bíztak, hogy felügyelőnek a Nemzeti Nyomozó Irodától is küldtek egy kápót, aki figyelte, hogy a megyei kápó, hogyan hajtatja végre a beosztott lakájaival a megszállók parancsát. Erre van üzemanyag, van ember, van kocsi, van túlóra pénz, ellentétben azzal, amikor az életüket becsülettel végigdolgozó, kiszolgáltatott vidéki idősek kérnek segítséget, akkor viszont rendre cserbenhagyják őket, mert akkor megszállói parancs hiányában nincs üzemanyag, nincs ember, nincs kocsi, nincs túlóra pénz.

5./ További érdekes eminens kápói intézkedés-visszaélés volt az, hogy az állítólagos bűncselekmény elkövetésekor 2 bitófa és két bábú volt, de mivel a rendőrségi kápók és eminens lakájok 4 bitófát találtak, ezért a biztonság kedvéért mind a négyet lefoglalták, mert ezen nagy tudású helyszíni rendőrnyomozók szerint, annyira kulcsszerepük lesz a bitófáknak a nyomozás során, hogy mivel a helyszínen nem tudják elkülöníteni a 2 „bűnös" bitófát a 2 „ártatlan" bitófától, ezért biztos ami biztos, mind a négyet felszállították Budapestre szakértői vizsgálatra. Nagyon várjuk a szakértői véleményt a bűnös bitófák kiválasztása vonatkozásában. A kolléganőnk, hiába mondta, hogy melyik volt a bűnös és melyik volt az ártatlan bitófa, ezzel nem törődtek, utána pedig azt hazudták, hogy ez nem volt igaz.

6./ Szólni kell Ilan Mórnak, a TEV-nek, s a szabadkőműves megszállók helytartóinak és az őket kiszolgáló lakájoknak, hogy Sydney-ben egy nappal később 2014. 08. 03-án, a demonstrációnk után is uszítás történt, mert a háborús bűnös, népirtó Netánjahut palesztin kisgyerekből lakmározó vámpírként ábrázolják.

7./ A különböző performance ötletek fejlesztése szempontjából ajánljuk még a következőt: Bécs, Ausztria. 400 tüntető figyelte a 35 fős előadást, amivel fel kívánták hívni a figyelmet Izrael tevékenységére. Értjük mi, hogy a Gázai övezetben jelenleg is zajló iskolák és kórházak bombázása, hogy is illik bele Izrael önvédelemről alkotott képébe, ami szoros összefüggésben van az őslakos népesség megfélemlítésével és irtásával. Sajnos, a Gázai övezet úgy fest, hogy felszámolásra kerül, ha az atlantista vezetésű "nemzetközi közösségek" továbbra is ilyen impotensek maradnak.
stb, stb.

Rövid időn belül folytatjuk az ügyészség előtt megtartandó, a szólásszabadságról, a kettősmércéről és a szabadkőműves világuralomról szóló demonstrációkor.

Tisztelettel: Orosz Mihály Zoltán Érpatak polgármestere

Erpatak

 

Hozzászólás  

#2 2621 Verőce, Lugosi u. 71.S. Tejfalussy András 2014-09-02 17:01
Izrael országa tiszta esővizet iszik, a nemzsidók csak a szennyezettet ihatják (mazzsihisz által képviselt talmudi fajirtási elv. Talmud, Taanith 10. a lap. Ilyen vízzel és konyhasó helyett mérgező kálisóval sózott pékárukkal irtják a magyar lakosságot, a Mózes II. 23. 20-33, és Mózes V./7.2, és 22. Mazsihisz által is képviselt további alattomos, aljas zsidó fajirtási elvek alapján. Naponta több százezer magyart végzetesen befertőznek megmérgeznek, Ezek ellen miért nem hajlandó nyomozni a hazai "nermzeti" hatóság!?
#1 Szimbólikusan...Lívia 2014-08-18 07:32
Közpénzből illetve állami hitelekből eltartott siserehad terrorizálja a tisztességesen gondolkodó embereket. Szégyelljék magukat!

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások